Accidente, Nu fiti sangerosi
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Nu fiti sangerosi
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Mi se pare o chestiune de educație elementară și nu numai (aș putea spune chiar și de instinct de conservare) să "belești ochii" când e vorba de siguranța și integritatea ta corporală.
Nu culpabilizez victimele (așa ai citit tu în diagonală), ceea ce susțin e că toți cei ce devin parte integrantă din traficul rutier au responsabilități. Nu te apuci să treci strada când și cum vrei, fără să te asiguri (chiar și pe trecere de pietoni) doar pentru că e "dreptul tău", decât dacă ești total "autist", needucat, etc. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
in concluzie, oamenii trebuie sa treaca strada cum am scris io intr-un post anterior......
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
În concluzie, NU.
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pai cum ar trebui atunci?
p.s. comentariile tale au aparut intr-un moment extrem de prost.... This post has been edited by kato: 22 Jul 2014, 14:18 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
RZV |
![]()
|
Să se asigure înainte de a începe traversarea, că o pot face în siguranță, și să efectueze traversarea propriu-zisă cât de repede posibil, păstrând atenția la eventualul trafic.
p.s. Și eu cu ce sunt de vină? ![]() This post has been edited by RZV: 22 Jul 2014, 14:21 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
acu' vreo 2 ani pe Pantelimon, mi s-a intamplat sa-mi distraga atentia unul care intorcea pe linia e tramvai. din dreapta un pieton a plecat sa traverseze pe trecere. norocul a fost ca si eu si pietonul am observat in ultima clipa. ala a facut 2 pasi mai saltati si si-a ferit fundu, eu am franat si tras dreapta. nu aveam viteza. revenind la cazul discutat...tiganu asta se pare ca avea ceva viteza. nu culpabilizeaza nimeni fata aia, dar e clar ca nu s-a uitat in dreapta. nu poti fi robot, nici ca pieton si nici ca sofer. mi s-a intamplat sa trec amboulea, din reflex, ca alt pieton a plecat de langa mine pe rosu.
asa se intampla accidentele..dintr-un cumul de factori. ![]() ceva semanator, doar ca soferul a trecut pe rosu This post has been edited by Dan73: 22 Jul 2014, 14:27 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am avut dreptate cind am gindit ca Pantelimonu gazduieste cei mai multi pesedei pe metru patrat cubic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Dan73 |
![]()
|
eronat ai gandit, ca nu stau in Pantelimon. dar matale creca esti un basist infiltrat in cartier
![]() This post has been edited by Dan73: 22 Jul 2014, 14:33 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(kato @ 22 Jul 2014, 08:58) Tocmai, nu era singur. QUOTE(tatabobu @ 22 Jul 2014, 13:39) ![]() Personal nu am curaju sa continui traversarea strazii pana cand nu vad masina cum se opreste. E foarte usor sa calci pe cineva din neatentie, am 2 membri in familie care au fost loviti pe trecere. Cred ca trecutu prin fata unor corpuri de 2000 de kile care merg 13 metri intr-o secunda ar trebui privit mai serios si mai cu frica. E un pericol real. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Pe trotuar si axa drumului.
De obicei ma uit la sofer, daca ma observa si daca incetineste. Nu are rost sa ma bag in fata unuia care da mesaje de pe telefon sau vine cu viteza. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 22 Jul 2014, 13:39) Nu ca n-ai avea dreptate, dar... daca eu am 80 de kile, si practic stau pe loc, iar ala are 1500 de kile si vine cu fie si 50 km/h spre mine, e putin si in interesul meu sa belesc ochii. Cand eram junior si inca nea nicu nu suferise intoxicatia cu plumb, prin gradinita ne duceau la piese de teatru tematice. Una din ele tin minte ca se numea "Franele nu fac minuni". Si vorbim de-o vreme in care masinile erau rare pe drum. Acum, cand drumurile colcaie de ele, nici de minimul ala de educatie "ba, vezi ca doare de la foarte tare-n sus daca da peste tine" nu se mai aude nimic. Nush', probabil ca s-au gandit ca-i traumatizeaza pe juniori cu asemenea povesti. Asa ca au invatat de la parinti chestiile de baza... "da-l in ..., sa opreasca, doar IO-s pe trecere", si cam atat. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(4x4 @ 22 Jul 2014, 15:51) este, pen' ca in cazul de fata vinovatul al mai mare e soferul..nu parea nici prea prudent iar vizibilitatea avea (presupunand ca vopseaua trecerii de pietoni era vizibila ca si semnul de circulatie corespunzator). e drept ca fata aia nu s-a asigurat. LE: ma uitai inca o data la film: vopseaua trecerii era fooooarte vizibila, deci... This post has been edited by Dan73: 22 Jul 2014, 16:19 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu a spus nimeni ca soferul ar fi nevinovat.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Stiu ca imi vor sari toti in cap. Stiu ca "tehnic" vorbind aveti dreptate, dar se vede clar cum femeia aia de pe trecere nici macar nu s-a asigurat cand s-a bagat pe trecere... plm, o durea gatu' daca se asigura?
Parerea mea este ca, o vina "morala" o are si fomeia de 23 de ani... Sunt o gramada de "pietoni" care traverseaza pe sosea ca si cum ar fi soseaua lor, fara sa se asigure, pur si simplu te trezesti cu ei in față... este la fel ca si cu biciclistii care traverseaza soseaua calare pe bucicleta, iar daca le iei morții la intrebat se ofuscheaza pe net, ca ei au drepturi bai nene... PS: sor-mea a murit intr-un accident auto, aproximativ la fel. This post has been edited by Iulikk: 22 Jul 2014, 23:28 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
In cazul asta, strict, pietonii erau deja angajati de mult in traversare. Este pur vina dobitocului de la volan si atat.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
m-am uitat de 20 de ori la clip... ce dracu aveti cu victimele??? aia mai aveau 2 pasi si erau pe trotuar... ce sa mai faca? de idiotul care nici macar o sclipire de frana nu a avut nu comenteaza nimeni? pe langa faptul ca sunt total impotriva parerilor de mai sus cu asiguratul pietonilor in cazul de fata am observat ca soferul trece peste saracul copil...deci nici o sansa... vai de capul lui de idiot...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Liviu @ 23 Jul 2014, 00:36) In cazul asta, strict, pietonii erau deja angajati de mult in traversare. Este pur vina dobitocului de la volan si atat. Eu ma asigur si cand sunt la jumatatea drumului... merg pe principiul ca eu am 10 gheare cu care sa "franez", ala cu masina are 4 cauciucuri amarate, cel mai probabil mai vechi decat masina. In Constanta, la Campus este o chestie super tare. Pe mijloc este un scuar si un sistem de 2 balustrade decalate astfel incat pietonu' sa nu se arunce ca ultimul tâmpit pe trecere. This post has been edited by Iulikk: 22 Jul 2014, 23:47 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 23 Jul 2014, 00:05) si nimeni nu a spus ca cineva ar fi spus ca soferul e nevinovat. ![]() eu am doar impresia ca se exagereaza cu vina celui mai putin vinovat sau, dimpotriva, se arunca totul in spatele unuia. in cazul de fata accidentul nu s-ar fi intamplat daca: 1. soferul circula preventiv si ar fi cascat ochii la ce se intampla pe strada, la marcaje si semne (nu exclud nici ca-l durea la lula de acestea, dar as specula sa iau asta ca fapt cert) si 2. daca fata aia s-ar fi asigurat exact in ordinea asta. A nu se intelege ca il disculp pe cocalaru ala...ca sa circuli preventiv tre' sa ai nitel mai mult creier si experienta. This post has been edited by Dan73: 23 Jul 2014, 00:25 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 22 Jul 2014, 14:39) Si ale dracu' fomei care poarta minijup isi merita violu', ca l-au cautat, da-le dreacu'. Sincer, imi e sila de parerea pe care o exprimati amandoi. Nu faceti nimic altceva decat sa culpabilizati victimele. Nu ai inteles nimic. Fiecare ar trebui sa incerce sa aibe grija de viata lui, nu sa se creada invincibil doar pentru ca are prioritate pe trecerea de pietoni. La ce-i mai foloseste ca a avut prioritate daca ajunge la spital sau mai rau, la cimitir? Asigura-te nene, incearca sa-ti folosesti instinctul de supravietuire. Unele accidente sunt inevitabile. Dar din ce se vede in aceasta filmare, daca acea fata de 23 de ani ar fi lasat un pic mandria la o parte si s-ar fi uitat in dreapta, ar fi realizat ca imbecilul ala nu va opri si va da peste ei. This post has been edited by paul_p: 22 Jul 2014, 23:57 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
tu o gandesti cum am vazut eu... sare pietonul pe trecere, face 2-3 pasi vine o masina, franeaza tarziu si trage dreapta sa il evite, pietonul vede masina si face 2 pasi inapoi speriat si e luat pe capota desi daca nu se ferea scapa linistit netavalit( a scapat cu 2-3 zgarieturi). una e sa fie o situatie in care soferul isi da seama de situatie si incearca sa evite si alta e sa treci ca voda prin loboda si sa opresti (parerea mea peste 70-100 metri) sa vezi ce ai facut...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Nu stiu cum a fost in cazul ei, dar am vazut pietoni care intentionat nu se uitau nene nici in stanga, nici in dreapta. Paseau trufas si arogant pe trecere, ignorand orice potential pericol si orice sansa de a se salva daca un sofer nu-i observa.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
sorin1983 |
![]()
|
nu a spus nimeni ca nu exista asa ceva... intalnesc si eu zilnic
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Dan73 |
![]()
|
si mie mi-a sarit o baba pe trecere din fata unei unei dubite care era parcata. noroc ca n-am decapotabila, ca-mi dadea cu umbrela-n cap deoarece am speriat-o cu frana mai apasata.
![]() totusi eu nu pot extrapola la cazul fetei asteia. nu s-a asigurat, e clar, nu stim motivul..tot clar. ![]() This post has been edited by Dan73: 23 Jul 2014, 00:18 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:09 |