supra vs lamborghini, :D
![]() ![]() ![]() ![]() |
supra vs lamborghini, :D
MihaiD |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Hai ma ca mie imi place cum arata toyoya supra.. Fara gluma.. Si stock mi se pare reusita... E gustul meu.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
Alex gusturile nu se discuta...dar tind sa cred ca nu ai vazut nici o supra in realitate...crede ma e altfel decat in poze...am avut okazia sa vad una tunata exterior in Finlanda....NU MA PUTEAM DEZLIPI!!!...
![]() This post has been edited by vladrehau: 23 Mar 2009, 11:46 Attached thumbnail(s) toyota_supra_46.jpg ( Size: 27.9k ) Number of downloads: 844 Toyota_Supra_1.jpg ( Size: 202.7k ) Number of downloads: 859 toyota_supra_twin_turbo.jpg ( Size: 50.95k ) Number of downloads: 853 toyota_supra_twin_turbo3.jpg ( Size: 85.61k ) Number of downloads: 849 29905426jCOFxNASNi_ph.jpg ( Size: 72.81k ) Number of downloads: 842 2_green_supra.jpg ( Size: 67.65k ) Number of downloads: 154 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
despre fiabilitatea "scazuta" a acestei supra, lasati-o moarta. masina e facuta cu interne forjate, pistoane, biele, arbore si tot ce se poate, e un motor la fel de fiabil ca ala de pe lambo, supra din filmul pus de mine e folosita ca masina de zi cu zi, are mii de km cu ea facuta asa.
ca nu are agilitatile unui lambo pe circuit e partea doua, partea frumoasa e ca poti sa ai parte de senzatii mai tari cu bani mai putini |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Aici, la rachete gen Supra, GT-R, Commodore SS sau FPV F6 le zice "wanker cars"
![]() ![]() Am vazut multe masini modificate cu gust, dar si multe kitsch-uri. Depinde de cati bani ai sa bagi in ea. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
din cate am auzit lambo nu sunt cine stie ce modele de fiabilitate. Oricum la aia 3-4 mii de km anual pe care ii fac nici nu ai cum sa iti faci o idee exacta asupra fiabilitatii.
O japoneza adevarata (skyline, supra, soarer, 200sx, etc etc etc) modificata cum trebuie suporta bataie in draci, liniute si tot tacamul si daca e sa se strice, se va strica oricum mai tarziu decat un lambo tinut in aceleasi conditii . Aruncati un ochi aici: http://www.jt-culture.com/ ![]() Ca sa nu mai vorbim ca daca investesti in masina diferenta de bani pana la lambo, intr-o eventuala liniuta ajungi sa-l faci si cu fata, si cu spatele, si pe lateral ![]() R34_GTR.jpg ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
E chestie de gusturi si de placeri (la unii le plac virajele la altii liniile drepte), eu personal intre o tunaciune de asta de 1000 de cai si un Ferrari de 300, as alege Ferrari-ul (chiar daca argon m-ar cataloga drept cocalar
![]() Ca exemplu un Ferrari 348TB de prin 90/91 de 295 de cai (3500cc V8): |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Fratzica |
![]()
|
se vede ca electronica italieneasca pastreaza traditia. Kilometrajul pleaca de la 20 km/h
![]() Oricum masina in rest e superba, atat lambo cat si ferrari vintage nu au termen de comparatie. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Parerea mea e ca orice prost poate sa apese pe acceleratie si sa faca o liniuta, drept pentru care nu consider ca astfel de manifestari denota in vreun fel talentul sau priceperea soferului ci bugetul pe care l-a avut pentru masina respectiva.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
care electronica? kilometrajul ala ii mecanic toata ziua, adica cu cablu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si are 18 ani...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 23 Mar 2009, 13:08) Nu e chiar asa, e si acolo o 'smecherie', dar sunt in mare de acord cu afirmatia. La linie dreapta si acceleratia la podea vorbeste masina nu soferul. Edit: Mie imi place Supra ca masina, dar nu se compara ca aspect cu Lambo, e altceva. La Supra mi se pare volanul foarte aiurea, parca e de dubita. Cu atat mai mult e mai interesant rezultatul intrecerii ![]() Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 23 Mar 2009, 13:16 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Fratzica |
![]()
|
nu am zis-o cu rautate. Un prieten si-a comandat o Alfa 159 2.4d ti 4x4 si a venit cu usile spate defecte, de-aia mi-am amintit de legenda electronicii italiene.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
iti doresc succes in demersurile tale de a face bani pentri ferrari, si cand ii vei avea sper sa te fi maturizat suficient cat sa-i folosesti cu cap pe altceva. Stiu de pe acum ca vei arata penibil in el la semafor sau cu max 15 km/h in Bucuresti, dar noah, vei atrage priviri admiratii si atentie cum iti doresti. sau nu?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Amuzanta reactia celui cu Lambo cand vede ca-l ia o Supra mai ieftina si fara "clasa" in comparatie cu a lui.Eu cred ca e vreun manelist stabilit prin Spania...
![]() Dupa parerea mea,mai degraba o Supra decat Lambo,in cazul asta... |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
asta e funny
This post has been edited by ArtVandelay: 23 Mar 2009, 13:47 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
R19/16v |
![]()
|
Noroc ca era destul de drept drumul...
|
--------------------
DS
5H
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
In primul filmulet mi-a placut cum se ducea Porsche-le.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
eu cred ca o solutie acceptabila si ieftina la momentul de fata e un golf 1.8 gti care il duci usor in 300 hp numai bun de liniute .....uitati unele duse la extrem
This post has been edited by vladrehau: 23 Mar 2009, 20:17 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
hai lasa mortaciunile astea de masini... Cum se spunea si mai sus.. Asta e treaba pentru pasionati... Masinile normale sunt in alta clasa...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Supra e o masina pe care oricine si-o poate permite si e o masina de zi cu zi iar daca vrei sa te dai smecher in fata prietenilor o mai modifici dar asta nu inseamna ca e automat un Lambo sau ca e mai tare ca si un Lambo. Daca le puneti pe circuit nu cred ca ar fi tot acelasi rezultatul ci ar fi unul complet diferit. Supra nu se compara si nu se va compara niciodata cu orice Lambo. Comparati hidosenia aia pe langa un Reventon. Sa vedem. Luati voi aia si eu un Reventon si puteti rade cat vreti de mine ca ma lasati in urma la o liniuta iar apoi veti putea urca in Reventon-ul pe care nu il voi avea niciodata sa vedeti cum e
![]() ![]() L.E: Reventon-ul arata absolut criminal ! ![]() |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
Fratzica |
![]()
|
cat costa un reventon si cat supra?
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
1 mil de E iar Supra ? 20 ?
![]() ![]() |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
E simplu! Lambo isi iau cei care simt nevoia sa isi povesteasca viata prin masina, Supra isi iau cei pasionati de tehnologie.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
330xd coupe anytime
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place supra de mor... Drept e ca se preteaza dupa modificari la cursele gen "drag".
Parerea mea e ca analogia e total deplasata. Cine isi cumpara lambo o face cred eu in primul rand pentru imagine, si aici nu ma refer neaparat la "fite". Cu lambo te duci la munca atunci cand esti mare director sau proprietar de multinationala (asta in occident). Cu supra te duci la competitii. Ca sunt unii care se amuza pe strada pe seama celor cu lambo sau ferrari, e partea a doua, dar asta e o masina care se preteaza unui tunning monstruos si care dupa aceea nu-si mai gaseste locul firesc decat in spatiile dedicate competitiilor. |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
Lambo isi iau si pasionatii, sa nu uitam de aia, sunt putin dar ei conteaza! Se zice prin tarii mai bune ca daca n-ai condus un V12 macar o data in viata, ai trait degeaba! |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
alexx2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 24 December 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 22 Mar 2009, 14:44) Mai e o diferenta, Supra e urata cu draci. Parca e modelata dupa o jucarie de aia ieftina, chinezeasca, de acum 20 de ani, cu leduri si telecomanda cu fir. Supra e o masina urata ![]() Pentru un design vechi de peste 15 ani eu zic ca arata superb. lala_029resize.jpg ( Size: 284.09k ) Number of downloads: 100 |
--------------------
Dacia
Logan
2004
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.125 Joined: 11 February 04 ![]() |
Daca mi-as permite mi-as lua o Supra.
E o masina de care te poti folosi in fiecare zi iar cand apesi pedala din dreapta simti cum primesti o injectie de adrenalina. Performante? Cred ca e competitiva chiar si pe drumri virajate datorita sistemului Turbo secvential. Designul e discutabil, nu neaparat frumos, o forma de coupe clasic cu accente bio-design specific anilor 90. Oricum, nici Lambo nu-i vreo frumoasa Fiabilitate? Daca nu o modifici ingroapa sigur vreo doua-trei Lambo din anii 90. Daca o duci in 783758 CP sigur se va cocosa repede instalatia. Dar nu o sa fie niciodata un Lambo, Feri, Porker.... as putea trai cu asta. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:02 |