supra vs lamborghini, :D
![]() ![]() ![]() ![]() |
supra vs lamborghini, :D
Dior |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 13 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
1999
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Mai bine zi-ne de parfumuri.
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
@Dior: in economia jocului, punctele 1), 2), 3) chiar nu conteaza deloc. Parol...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Dior |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 13 July 09 ![]() |
@Jack eu nu vorbesc despre evo. Vorbeam de supra care nu are cine stie ce sisteme ajutatoare pentru curbe.(nici nu stiu daca are asr macar)
@solidconvert pentru multi poate nu dar cine are un lambo nu cred ca plange ca e facut de o supra pe linie dreapta.. maine o cumpara si o face de 10 ori mai buna. Am vazut si o laguna 1 facuta pentru decolare! Dar cine merge cu asa ceva?? ![]() ![]() This post has been edited by Dior: 6 Oct 2009, 21:10 |
--------------------
Renault
Clio
1999
|
|
alexx2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 24 December 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dior @ 6 Oct 2009, 21:06) @Jack eu nu vorbesc despre evo. Vorbeam de supra care nu are cine stie ce sisteme ajutatoare pentru curbe.(nici nu stiu daca are asr macar) @solidconvert pentru multi poate nu dar cine are un lambo nu cred ca plange ca e facut de o supra pe linie dreapta.. maine o cumpara si o face de 10 ori mai buna. Am vazut si o laguna 1 facuta pentru decolare! Dar cine merge cu asa ceva?? ![]() ![]() Poate ca nu stiati dar proprietarul Lambo-ului din filmulet este si proprietarul Suprei ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:58 |