Ce sa aleg, Masina de familie
![]() ![]() ![]() |
Ce sa aleg, Masina de familie
Tossi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|||
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
cine iti garanteaza km. aia?
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
io am zis passat...
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
b45wob:
urca-te in fiecare din candidate, fa o tura si vezi in care te simti mai bine. (asta include si cum arata etc). |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Opel Vectra 1.8i
|
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu am spus tot vectra dar trebe sa fi sigur ca are kilometrii aia si nu mult mai mult .... Asta-i trick-ul ....
Aaaaa si sa nu uit depinde si de cum arata masina.... Preturile sunt aceleasi? |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(LoganDeViteza @ 24 Mar 2009, 16:16) Nici păsat nu știi să scrii... QUOTE(LoganDeViteza @ 10 Mar 2007, 13:13) eu cred ca sunt putin norocoasa...nu foarte...dar sunt...am primit invitatii la un show flamingo boys...da nu putea sa mi-l faca...cadou direct pe pasat????nu putea sa fie un pic mai original???? ![]() ![]() QUOTE(LoganDeViteza @ 10 Mar 2007, 13:25) era vb despre cornel pasat(am tastaura naspa)...dar daca la randul lui imi face cadou un passat....nu am sa ma supar pe el.... ![]() This post has been edited by MAERSK: 24 Mar 2009, 16:31 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Trebuia sa fi pus si alte optiuni:
() Dacia Logan Prestige () Alta (specificati care) As fi ales "Alta" ... Bicicleta Pegas |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu am votat Opel vectra 1.8i. Motive: masinile diesel sunt in general mai rulate si piesele de schimb la diesel sunt mai scumpe. Opelul are cel mai mic rulaj, e motor pe benzina care ar trebui sa nu faca nicio problema (nici alea diesel nu ar trebui sa faca, dar sunt mai dese cazuri de injectoare si turbine...si mult mai scumpe) si ca model e o masina buna.
Oricum la SH e FOARTE important sa vezi starea masinii si eventualele probleme, nu numai nr de km, dotarile si anul de fabricatie. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Vezi ca passat-ul de 2.0 are o pofta de mancare de iti intoarce buzunarele pe dos. Nu sunt ala care zice ca sunt acrii strugurii dar e de luat in calcul si asta
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Geox16v @ 24 Mar 2009, 17:43) Vezi ca passat-ul de 2.0 are o pofta de mancare de iti intoarce buzunarele pe dos Te referi doar la ulei, nu? ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Toate masinile chiar au acei kilmetri, inca nu am apucat sa vad nici una dintre ele, trebuia azi sa ma duc dar nu s-au mai legat unele lucruri... poate maine. Din ce am auzit Passat-ul este super ok estetic, celelalte doua fiind putin mai afectate.
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Cocalarul din mine m-a indemnat sa votez Passat ... si asta am facut !
Dpdv estetic , mereu mi-a placut aceasta masina si personal daca ar fi sa aleg intre cele 3 , as cumpara Passat-ul ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Tossi |
![]()
|
Ca sa fiu in rand cu un topic de la bursa, masinile sunt la pret mai mic decat un logan sh, din aceasta cauza nu am mai trecut si altele in lista - gen pegas
![]() This post has been edited by b-45-wob: 24 Mar 2009, 17:56 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
E 2.0 I nu TDI. Nu de ulei vorbeam
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tu crezi ca masinile alea...sunt mai ieftine decat un logan sh..........si au acei km la bord......poate dublu decat este declarat...sau sunt facute din bucati..........
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Tossi |
![]()
|
Nu cred, stiu sigur.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE rulaj cred ca ~ 25-30k/an. QUOTE Daca e sa fie benzinar 100% va primi si GPL. o sa mergi si mult tare... chiar ai nevoie de GPL ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu cred ca cea mai buna masina ar fi una care poseda bancheta spate full options !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
fau-ve, klar!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
passat am zis si eu... dar un motor mai mic as prefera
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Tossi |
![]()
|
Consum mediu de 8 are ala 2.0 FSI, asta daca e 2.0i are mai mare mediul(ceva gen 10, din ce am mai vazut pe net)... sper sa le vad azi...
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Nici opelul 1.8i nu se lauda cu un consum prea mic (10 - 12 in oras).
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
vectra, are mai putini km, piese mai ieftine, motor mai mic
diesel SH nu as cumpara. |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Tossi |
![]()
|
120.000 km pentru diesel sunt multi? Ma refer la megan....
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eh, ca d-aci până colo...
|
--------------------
-
-
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Vectra, cea mai ieftina la intretinere si piese de schimb (la km astia cu siguranta va avea nevoie), suficient de spatioasa, merge pe GPL excelent (atentie! mai dai si pe instalatie cel putin 2200RON). Daca n-ai veleitati de reisar nici n-o sa te saraceasca.
Passatul daca-l iei sa nu te duci la reprezentante pentru service, insa recomandarea mea e sa-l scoti din lista... masina scumpa si la intretinere si la piese de schimb. Succes! This post has been edited by Buyaka: 25 Mar 2009, 14:40 |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:37 |