Nationalist sau Prost !, despre economie
![]() ![]() ![]() |
Nationalist sau Prost !, despre economie
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Tariceanu a facut ultimiul mare rahat.Se pare ca i-a suflat si lui Popoviciu in ciorba.Nici ceilalti oligofreni care s-au perindat pe la conducere nu au fost mai buni.Te-ai suparat ca m-am luat de fostul vostru sef?Scuze...
![]() This post has been edited by daniM: 28 Mar 2009, 18:00 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(iulian sn2001 @ 28 Mar 2009, 17:19) Pai daca in viitorul apropiat nu te mai vedem pe forum inseamna ca ai ramas fara monitor deci....ai ales patriotic si(la fel de patriotic) te certi cu tapitii care trebuie sa iti repare monitorul pe garantie si care cauta tot felul de motive sa nu il repare(totusi pare ca in coltul asta a fost lovit.....hmmm nu cred ca raspunde garantia...pentru monitorul asta) Asta am patit cu un telefon mobil caruia nu i se mai deskidea display-ul. Neah, nu se pune problema, ca nu lovesc eu nimic si in plus garantia o am direct la importator, ca firma intermediara e practic aia la care lucrez. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Pai nu am spus ca il vei lovi.Asta va fi motivul invocat de cei de la service.
Si pana la urma ai pile nu?????? Dar eu care nu am pile ce pot sa fac? Sa raman patriot pana la moarte nu? ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Doresc sa sustin economia romaneasca, insa aceasta inca nu e pregatita sa primeasca sustinerea mea.
As mai avea ceva de spus: Statul nu se hraneste (finanteaza) din beneficiile economiei, cum ar fi normal, ci din taxe si impozite, astea din urma le ia cu sila, pe cand primele trebuie sa le ingrijeasca ca sa creasca. This post has been edited by logan1.5dci: 28 Mar 2009, 19:38 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Taxele si impozitele alea de unde zici tu ca vin?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Sunt nationalist ,dar cand e vorba de produse,prefer lucrurile de calitate(erea si un proverb,englezesc parca... -"sunt prea sarac sa port pantofi ieftini").
Consider ca produsele produse in Europa de vest si Japonia sunt net superioare calitativ fata de cele produse in Europa de est ,care sunt mai bune sau mai proaste decat cele facute la noi. Sunt si in Romania produse de calitate:vinuri,aluminiu,haine papale,etc. Evit pe cat posibil produse din China,Turcia si ce vine de prin Europa de Est,prefandu-le in schimb pe cele romanesti. De asemenea prefer produse facute de firme consacrate si care se respecta. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cat am alergat sa iau flex de electroarges.
FFF MULTUMIT DE EL:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
@ vijelie , de fapt ce nu intelegi?
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Merced @ 28 Mar 2009, 17:04) Azi mi-am luat un monitor Horizon. E facut in China dar brand-ul este proprietatea Asesoft Romania. Se poate spune ca am ales patriotic? ![]() nu. pentru ca e facut in china.Conteaza prea putin faptul ca marca e detinuta de romani. Am inteles insa ca sunt niste produse multimedia (dvd-playere parca) eboda facuta in romania.. QUOTE(iulian sn2001 @ 28 Mar 2009, 17:19) Pai daca in viitorul apropiat nu te mai vedem pe forum inseamna ca ai ramas fara monitor deci....ai ales patriotic si(la fel de patriotic) te certi cu tapitii care trebuie sa iti repare monitorul pe garantie si care cauta tot felul de motive sa nu il repare(totusi pare ca in coltul asta a fost lovit.....hmmm nu cred ca raspunde garantia...pentru monitorul asta) Asta am patit cu un telefon mobil caruia nu i se mai deskidea display-ul. cazuri si cazuri, in general sunt profesionisti, mai dau cu batul in balta cei de la vanzari, da asta e partea a doua.. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
ca e facut in china si brandu romanesc, ca e dvd asamblat in romania folosind componente 100% import ca (microelectronica i-au vandut-o lui haisam baietii dejtepti) tot dracul ala e in opinia mea.
Ce nu inteleg eu este: cum mama masii dintr-o tara care producea tractoare, autoturisme, masini de teren, camioane, vagoane, locomotive, sina de cale ferata, tot felul de profile metalice turnate, strunjite, noi in clipa de fata nu mai facem nimic? Cine puii mei a fost ala atat de dejtept care si-a dat seama ca noi nu mai mancam, nu ne mai imbracam, deci nu mai avem nevoie de agricultura, de industria textila, pur si simplu de nimic. Despre masina nu stiu ce sa zic. Un om dejtept isi ia masina care il duce unde trebuie in conditiile de confort pe care si le poate permite. Asa ca io am o berlina si probabil daca ar fi sa iau o masina noua as cumpara un logan. Nu pentru ca sunt nationalist dar e relativ ieftina, costul intretinerii este relativ decentsi dupa ce am vazut pe forum pe aici ce probleme au oamenii cu ele, majoritatea scuze dar sunt mofturi taranesti, mie imi arata a masina buna. Tot asa decat sa cumpar un jeg de masina adusa de dincolo de "samsari" sau sa ma duc eu sa iau o masina de la fier vechi din germania, prefer sa circul cu berlina comunista. Consuma putin, e destul de fiabila (da, stiu o sa imi povestiti cum va lasa pe voi in mijlocul drumului, ei bine daca masina e pusa cat de cat la punct nu se intampla chestia asta), in caz de ceva imediat o carpesti, piesele pentru ea sunt pe toate gardurile si se inlocuiesc usor. Problema fratilor nu este insa de ce masina alegem. Nici de compotul lui argon de import din tailanda. Problema este ca noi nu mai avem industrie deloc. Adica 0 export, adica 0 incasari de bani, la ora actuala traim din imprumuturi de la banci, imprumuturi care in conditiile in care suntem acum nu cred ca le mai putem plati. logan1.5dci a remarcat o chestie desteapta aici, din pacate singura, restul sunt mai mult orgolii si pareri. Statul ar trebui sa se intretina din profitul realizat de economia aia puternica, nu din taxe, impozite, artificii de a mai scoate niste bani din buzunarele romanilor care oricum sunt goale. Siderurgie nu (mai) avem, agricultura nu (mai) facem, in schimb stam si ne criticam conducerea. Snt de acord ca sunt execrabili, corupti, niste spagatisti. Dar cum iesim din criza daca doar asta facem? Vin alegeri in toamna si eu inca nu sunt decis daca sa ma duc sau nu la vot. La alegerile parlamentare de anul trecut nu m-am dus, probabil multi dintre voi de asemenea nu ati mai mers. In clipa in care am vazut procentul de votanti, am crezut ca se trezesc si parlamentarii astia si isi dau seama ca e un mesaj de alarma. Populatia e scarbita de ce faceti, d'aia nu vine sa va mai voteze. Da pe naiba. Pana la sfarsitul anului ei erau preocupati de cum isi impart scaunele. Acum sunt preocupati de alegerile europarlamentare, de alegerile pentru presedinte. Nici macar o clipa nu acorda pentru a creea un cadru legislativ care sa protejeze investitiile, nu sprijina nenorocitele astea de srl-uri, sa-uri, care inca mai exporta ceva si mai aduc un ban la buget. In schimb acuma apar povesti despre spioni, afaceri vechi, treburi. Astea nu tin de foame insa... |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Mr_Devil83 @ 30 Mar 2009, 14:08) Ce nu inteleg eu este: cum mama masii dintr-o tara care producea tractoare, autoturisme, masini de teren, camioane, vagoane, locomotive, sina de cale ferata, tot felul de profile metalice turnate, strunjite, noi in clipa de fata nu mai facem nimic? Aparent nici unul din produsele astea insirate de tine nu era destul de competitiv ca sa se intre cu el pe piata libera. Daca mai adaugi managementul prost (mai bine zis lipsa lui) si o oarecare inclinatie catre ciordeala, perpetuata de-a lungul istoriei, afli cam ce s-a intamplat cu mirobolanta industrie romaneasca dupa '89. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In tarile din lumea nr. 3 eram foarte bine vazuti.
Probabil ca in uniunea acelor tari ar fi trebuit sa ne integram. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Mr_Devil83 @ 30 Mar 2009, 05:08) ...logan1.5dci a remarcat o chestie desteapta aici, din pacate singura, restul sunt mai mult orgolii si pareri... Hai bre ca Logan1,5dci e baiat istet. Cum poti zice despre el ca a avut o singura remarca desteapta iar toate celelalte opinii ale sale sunt dar orgolii si pareri? ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
radian nu asta am afirmat. Am afirmat doar ca pe acest topic el a avut o observatie isteata. Adica: daca citesti celelalte posturi ai sa vezi ca toti sunt putin frustrati. El mi se pare obiectiv.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
vijelie |
![]()
|
Cum sa naiba sa nu fii frustrat cand dai bani pe Made in Romania si cand ajungi acasa vezi ca sunt doar vorbe goale?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(Mr_Devil83 @ 30 Mar 2009, 06:08) logan1.5dci a remarcat o chestie desteapta aici, din pacate singura, restul sunt mai mult orgolii si pareri. Statul ar trebui sa se intretina din profitul realizat de economia aia puternica, nu din taxe, impozite, artificii de a mai scoate niste bani din buzunarele romanilor care oricum sunt goale. Adica ar trebui ca statul sa aiba in proprietate fabrici, ca in comunism? Si in afara de unele democratii petroliere, exista tari fara impozite pentru cetateni? Inca ceva - impozitul pe profit genereaza evaziune fiscala. Solutia care ar forta firmele sa fie corecte ar fi impozitul pe cifra de afaceri. EDIT: Sa nu uit - o economie sanatoasa nu e bazata obligatoriu pe productie. Vezi Elvetia. This post has been edited by BlaueCorsa: 30 Mar 2009, 16:52 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
QUOTE(adip @ 30 Mar 2009, 06:03) Aparent nici unul din produsele astea insirate de tine nu era destul de competitiv ca sa se intre cu el pe piata libera. Daca mai adaugi managementul prost (mai bine zis lipsa lui) si o oarecare inclinatie catre ciordeala, perpetuata de-a lungul istoriei, afli cam ce s-a intamplat cu mirobolanta industrie romaneasca dupa '89. ![]() Daca adip permite, as mai adauga la inclinatia spre ciordeala si frecarea berbuncii oriunde si oricat era posibil. Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(adip @ 30 Mar 2009, 06:03) Aparent nici unul din produsele astea insirate de tine nu era destul de competitiv ca sa se intre cu el pe piata libera. Daca mai adaugi managementul prost (mai bine zis lipsa lui) si o oarecare inclinatie catre ciordeala, perpetuata de-a lungul istoriei, afli cam ce s-a intamplat cu mirobolanta industrie romaneasca dupa '89. tractoarele produse la utb sunt foarte folosite, atat de romani, cat si de straini (export masiv in india pe vremea lu impuscatu, am ajuns sa importam piese facute pentru tractoare romanesti din india ca sunt mai ieftine ca la noi, defapt aia si-au facut fabrici de piese de schimb pentru tractoarele aduse de la noi), sa nu uitam ca motivul pentru care s-a inchis utb a fost altul, nu lipsa comenzilor. Electroputere craiova a produs locomotive capabile de 200 km/h (deci total necompetitive) deasemenea dau si doua exemple locale: in Arad, astravagoane(produce aproape exclusiv pentru export) a fost la un pas de demolare pentru ca terenul de sub ea a fost vandut pentru a se construi un mall, fabrica de mobila sculptata (se faceau adevarate opere de arta, acolo nu lucrau doar tamplari ci artisti tamplari, insasi regina angliei a comandat mobila de aici, din nou se lucra aproape exclusiv pe export) este acum teren viran, se pregateste construirea unul centru comercial si inca unul tot din Arad falimentul fabricii de tub de fonta din arad care nu a produs nici macar 1m de tub de fonta desi echipament in valoare de 18 mil de dolari era aranjat in cutii gata pentru montare, din nou nu comenzile nu erau problema. Eu aici vad o falimentare deliberata a industriei romanesti. De ce sa vindem cand putem cumpara?. Intr-adevar in Romania s-au produs multe lucruri de kk, dar macar pe astea calumea sa le fi pastrat. Deci cum spui proasta sau rauvoita conducere si furaciunea fara pic de rusine au falimentat industria nu slaba calitate. nu mai ai cum sa fii cumparator nationalist pantru ca in Romania nu se mai produce nimic. puteti sa ma injurati sa ziceti ce vreti asta e parerea mea. This post has been edited by kog: 30 Mar 2009, 16:59 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Mr_Devil83 @ 30 Mar 2009, 05:08) Ce nu inteleg eu este: cum mama masii dintr-o tara care producea tractoare, autoturisme, masini de teren, camioane, vagoane, locomotive, sina de cale ferata, tot felul de profile metalice turnate, strunjite, noi in clipa de fata nu mai facem nimic? Pentru ca noi produceam lucruri al naibii de invechite? Si prost. Dacia/Aro/Oltcit. Avem sau am avut. Stim ca au fost produse mai prost ca originalele. Daca masinile astea se produceau in aceiasi parametri de calitate ca si faimoasele "frantuzoaice", sau ca primele serii de Oltcit-uri, La Colibasi/Mioveni inca se fabricau 1300-uri, nu logani si sandei. In conditiile in care "dincolo" au facut tot "mai bine" . Ma refer mai mult la anii 70-80, pana nu ajunsese in voga economia de consum. Tractoare (licenta fiat) , masini agricole, camioane (licenta man)... etc. Am copiat, am produs pana cand antic a inceput sa-si piarda sensul, dupa care am mai modificat la ele cate un pic, si gata. Ne-am intalnit cu viitorul. Industria noastra la multe lucruri e comparabila cu industria producatoare de bice de cai. In 1900 or fi avut ei cereri... in 1950 insa... L.E. @kog Taica-miu ii inginer mecanic, si datorita lui am cunoscut cam tot ce ii masina agricola de pe la noi, si primul val de masini agricole straine. Gloria vs. Claas e cam acelasi lucru cu Dacia vs. Rolls. Pe noi ne-o mancat sfantul "las' ca merge". Dar las' ca merge inseamna complacere, nu evolutie. This post has been edited by bucatzel: 30 Mar 2009, 17:20 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Trebuia sa va va desenez.
![]() (Ce spun, este o viziune personala asupra politicilor economice.) Statul se hraneste din beneficiile politicilor economice. Adica creaza microclimat propice pentru inmultirea si dezvoltarea firmelor din a caror impozitare moderata isi va indestula nevoile financiare. Partea cu taxele si impozitele aplicate cetatenilor(impozit pe casa,pe salariu, pe lux [masina, loc de parcare etc]) fiind de dorit sa fie simbolice. Era cineva care spunea ca impozitul pe profit genereaza evaziune? Partial corect, disciplina fiscala trebuie impusa. Numai ca, depinde foarte mult cat ii ceri firmei, cu cat ii ceri mai mult cu atat va ascunde mai mult, trebuie sa existe un echilibru intre confortul de a fi corect si necesitatea de a fura.(nu vorbim de cei care fura din instinct) Exemplu, nu garantez ca e corect, dar ca sa se inteleaga mecanismul: Total impozite(cu tot cu cele mascate): 80% - disparitia firmelor 60% - restrangerea activitatilor economice si scaderea numarului firmelor 40% - stagnarea activitatilor economice 20% - dezvoltarea activitatilor economice si a numarului firmelor 0 % - paradis fiscal This post has been edited by logan1.5dci: 30 Mar 2009, 17:39 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
bucatzel io ma refer la perioada postdecembrista cand s-a schimbat ceva (oare?). Daca se incepea modernizarea de atunci io zic ca nu s-ar fi ajuns in situatia asta, dar nu e nici un interes, ba dimpotriva se pare ca scopul e de a transforma Romania intr-o tara de consum. Ce au mutat rusii "fabrica" de avioane astia sunt mai ai dreac. Demolam, nivelam si sadim malluri
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Vreau sa stiu si eu in ce tara e "microclimatul" ala. In tarile dezvoltate, impozitele pe venit (personal, tin sa precizez) sunt in cote progresive si ajung la mult mai mult decat 16% al nostru. Pe deasupra, la noi payroll tax este net mai mare decat income tax. Adica angajatorul plateste mai mult.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tax_rates_around_the_world Da, avem o fiscalitate excesiva. Dar ceea ce spun unii tine de domeniul utopicului. Vezi si structura bugetului SUA pe 2007. Cine are cea mai mare pondere la venituri? http://en.wikipedia.org/wiki/United_States...al_budget,_2007 http://bigpicture.typepad.com/comments/200...rate-vs-pe.html This post has been edited by BlaueCorsa: 30 Mar 2009, 18:05 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
koldun |
![]() ![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 30 Mar 2009, 17:15) Pentru ca noi produceam lucruri al naibii de invechite? Si prost. ... Tractoare (licenta fiat) , masini agricole, camioane (licenta man)... etc. ... Pe noi ne-o mancat sfantul "las' ca merge". Dar las' ca merge inseamna complacere, nu evolutie. In tara sau facut si motoare navale produse la Resita, licenta MAN. Uitati-va la baietii aia din postul asta: se vede bucuria pe fetele lor? La o zi, doua de mars se ducea dracu sandramaua. Schimbau supapele ca pe ciorapi. Le vedeti acolo rupte, indoite si turtite. Vai mama lor... |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Eu ma bucur ca m-am facut inteles, ca principiu, deci nu trebuie sa aiba statul in proprietate fabrici. Acum ar fi pueril sa ma lansez in niste discutii economice(special pentru vijelie, aprofundate) fara sa studiez putin. Dar nu acesta este scopul meu, sa elaborez pe acest topic o politica economica functionala, spuneam doar ce vad eu ca ar fi bine. In rest sa-si bata capul cei platiti pentru asta.
This post has been edited by logan1.5dci: 30 Mar 2009, 20:56 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kog |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Problema e ca pe vremea comunistilor tineam mortis sa aratam ca suntem buricul pamantului si putem face de toate. Din pacate, la multe am esuat lamentabil. In loc sa gasim un specific national in care sa fim recunoscuti pe plan mondial, am facut tot felul de chestii asupra carora nu prea eram lamuriti. Asta denota superficialitate, ori, cum zicea Maiorescu, forme fara fond.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
radian |
![]()
|
Notiunea de " lucruri bune" este foarte relativa, depinde de sistemul de referinta la care te raportezi.
De exemplu, construirea de locuinte din epoca de aur. Este un subiect foarte drag multora. Daca te raportezi la numarul de locuinte care s-au construit dupa 1989, evident inainte s-au facut "lucruri bune" in acest domeniu. Daca raportezi numarul si calitatea locuintelor construite in acel timp cu ce s-a construit in tarile din vest in aceeasi perioada, situatia se schimba radical. This post has been edited by radian: 30 Mar 2009, 21:00 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:33 |