DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Logan Phase 2 Laureate 1.6 MPI Bleu Mineral, Masina romaneasca pentru strazi romanesti

tdan08
post 29 Mar 2009, 11:34
Post #31

JUST A MEMBER

Group: Members
From: B A C A U

QUOTE(tdan08 @ 28 Mar 2009, 19:01)
Unii ma intrebau de ce nu mi-am luat masina second hand straina. Eu am preferat o masina noua, chiar daca nu imi permiteam decat logan. Am vrut sa fie noua, eu sa fiu primul proprietar, eu sa am grija de ea, sa o ingrijesc cum stiu eu mai bine si daca are vre-un defect sa am garantie la ea in primii ani.

QUOTE(argon @ 29 Mar 2009, 12:29)
dar de ce nu ai vrut Logan SH te-a intrebat cineva? te intreb eu acum daca nu, de ce preferi sa dai la finalul celor 6 ani aproape 14 000 euro pe o masina ce dupa 2 ani nu valoreaza pe piata nici jumatate din valoarea de noua?
*

am raspuns tot acolo. pana la urma am facut dupa cum am crezut eu de cuviinta la momentul respectiv. multi m-au intrebat de ce nu ai facut asa, de ce nu ai facut altfel, de ce nu ai luat straina noua ca dacia ramane tot dacia, de ce nu straina sh, de ce nu logan sh, etc, etc. pana la urma fiecare face cum ii dicteaza ratiunea in momentul ala. ca apar regrete sau nu, ca sunt multumit sau nu, asta deja nu mai conteaza. "zarurile au fost aruncate". dupa cum am mai spus... sa fiu sanatos cu toata familia mea si sa nu am evenimente in trafic, ca de bani sau rate ma voi descurca eu fara probleme.

This post has been edited by tdan08: 29 Mar 2009, 11:40

--------------------
Ford Mondeo Renault Clio 2019
.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 29 Mar 2009, 11:36
Post #32

Mesaj semiautomat

am inteles. Dar daca nu risti nu castigi biggrin.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
radian
post 29 Mar 2009, 12:46
Post #33

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(os @ 29 Mar 2009, 09:51)
... se rostogoleste pe sub pedale (si crede-ma ca acolo o sa ajunga)...

*

Corect! D-soara din avatar, pe vremea cand era un bebe nevinovat, o puneam in spate dar se strecura pe sub scaun si ma trezeam cu ea intre pedale... Apoi, am invatat-o pe bancheta din spate (ii leg curelusa de tetiera). Acum, si daca e nelegata, nu se misca de pe bancheta...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
aphophis
post 29 Mar 2009, 14:09
Post #34

Membru autentic

xxxx

This post has been edited by aphophis: 29 Mar 2009, 14:10

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
tdan08
post 29 Mar 2009, 15:42
Post #35

JUST A MEMBER

QUOTE(aphophis @ 29 Mar 2009, 15:09)
xxxx
*

?????

--------------------
.
+
aphophis
post 29 Mar 2009, 20:18
Post #36

Membru autentic

scuze, am scris ceva si mi-am dat seama ca era nepotrivit. tongue.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Modus
post 2 Apr 2009, 11:22
Post #37

Membru autentic

Felicitari, pentru masinuta, culoare e foarte frumoasa. Am o intrebare: Masina echipata cu motorul de 1.6 MPI si 90 de cai cum sta la capitoulul depasiri? Trage cat de cat motorul in depasiri, sau nu?

Multumesc.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
tdan08
post 2 Apr 2009, 22:18
Post #38

JUST A MEMBER

QUOTE(Modus @ 2 Apr 2009, 12:22)
Felicitari, pentru masinuta, culoare e foarte frumoasa. Am o intrebare: Masina echipata cu motorul de 1.6 MPI si 90 de cai cum sta la capitoulul depasiri? Trage cat de cat motorul in depasiri, sau nu?

Multumesc.
*

salut. multumesc pt aprecieri. cat despre intrebarea ta, iti sesizez putin negativism. cand intrebi "trage cat de cat", parca ti-ai inchipui o masina lesinata care abia se taraste pe strada. daca as raspunde ca nu trage, inseamna ca nu as face depasiri. daca ma intrebi la 1.6 mpi daca trage cat de cat, atunci la 1.4 mpi ce mai intrebi? tongue.gif
sa stii ca trage, mai ales ca i-am facut si chiptuningul, e chiar agila. merg mult in afara localitatii. distanta dintre serviciu si casa este de vreo 30 km. asa ca o testez in fiecare zi, merg cu viteze de la 50 pana la 140 km/h. bine, 140 pe portiuni destul de scurte si cand drumul este f liber. o viteza medie e sa spun 80-90 km/h si sunt multumit de performantele in depasiri. oricum, isi face treaba bine la depasiri pana in 100 km/h, peste aceasta viteza isi arata limitele, cand isi ia avant mai greu si e riscant sa te bagi la depasiri la limita. in concluzie, agilitatea in depasiri pana in 100 km/h e multumitoare pt un 1.6 8v. daca vrei si peste 100 km/h iti trebuie 1.6 16v. si mai depinde si de caracterul fiecaruia si cu ce masini s-a obisnuit sa conduca. am un prieten care are audi a6 2.4 si cand s-a urcat in loganul meu se simtea ca in familia flinstones, avea impresia ca apasa pedala de acceleratie azi si masina pleaca maine, iar eu cand am facut o liniuta cu masina lui si am accelerat la maxim, am avut impresia ca imi ajunge capul in portbagaj. el e un caracter rebel, burlac, nerabdator, pus pe curse, genul care iti taie fata si nu il multumeste un logan. eu sunt un tip calm, familist, cuminte si politicos in trafic si loganul de 1.6 este foarte bun pt ceea ce vreau eu. apoi mai am si un prieten care conduce un opel corsa cu motor 1.0 si lui i se parea loganul "sageata", masina de cursa. radmasa.gif

asa ca, cel mai bine e sa faci un drive test si sa simti pe propria ta piele cum se comporta si apoi vei sti daca e ceea ce doresti sau nu.

mult succes!

This post has been edited by tdan08: 2 Apr 2009, 22:22

--------------------
.
+
Modus
post 3 Apr 2009, 07:49
Post #39

Membru autentic

Multumesc, imi cer scuze daca ti s-a parut ca am fost rautacios. Nu a fost deloc cazul, si am pus intrebarea pentru ca eu conduc un Matiz, asa ca sunt obisnuit cu "performante" de genul asta in depasiri.

Drum bun si felicitari inca odata pentru masina si culoare (imi place mult si interiorul de la varianta asta de Logan).

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
tdan08
post 3 Apr 2009, 12:40
Post #40

JUST A MEMBER

profitand de vremea superba de afara si de ziua libera am facut putin off-road cu masinuta. unul din hobbyurile mele care ma relaxeaza e fotografiatul naturii, dar aici postez poze doar cu masinuta, pt ca e un jurnal de bord dedicat exclusiv ei. astapt cu nerabdare sa infloreasca copacii si sa iasa verdeata pt a face deplasari in natura pe distante mai lungi.

DSC03172.jpg ( Size: 544.22k ) Number of downloads: 1195

DSC03131.jpg ( Size: 926.63k ) Number of downloads: 1264

DSC03116.jpg ( Size: 306.27k ) Number of downloads: 1202

DSC03201.jpg ( Size: 268.53k ) Number of downloads: 1202

--------------------
.
+
robyvol33
post 3 Apr 2009, 23:37
Post #41

Membru autentic

<hartile le-am incarcat prin transfer din pc in telefon cu aplicatia mapsource de la garmin>
Salut mai ma si eu o rugaminte am tot incercat sa-mi bag harti dar nu stiu ce are ca nu merg i-mi trimiti si mie un link de unde se pot descraca harti? si eventual daca ai timp sa-mi trimiti si mie un PM cum se face (incarcarea hartilor in telefon si alte secrete
Multumesc mult

--------------------
opel astra 1.7cdti ex.dacia supernova 1.4 2001
Urasc trufia,minciuna si prostia
+
tdan08
post 4 Apr 2009, 08:35
Post #42

JUST A MEMBER

QUOTE(robyvol33 @ 4 Apr 2009, 00:37)
<hartile le-am incarcat prin transfer din pc in telefon cu aplicatia mapsource de la garmin>
Salut mai ma si eu o rugaminte am tot incercat sa-mi bag harti dar nu stiu ce are ca nu merg i-mi trimiti si mie un link de unde se pot descraca harti? si eventual daca ai timp sa-mi trimiti si mie un PM cum se face (incarcarea hartilor in telefon si alte secrete
Multumesc mult
*

ti-am dat pm cu instructiunile cerute. bafta.

--------------------
.
+
robyvol33
post 7 Apr 2009, 22:58
Post #43

Membru autentic

am primit tot merci foarte mult sper sa ma ajute
bafta

--------------------
+
tdan08
post 22 Apr 2009, 22:03
Post #44

JUST A MEMBER

am facut cu ceva timp in urma chiptuning la logan, dar pana azi nu am avut ocazia sa testez cu adevarat noul comportament. azi mi-am pus golanul la treaba grea. profitand de vremea frumoasa si de o zi libera, am luat sotia de brat si am plecat intr-o calatorie pana la lacul rosu. in piatra neamt am alimentat si cu benzina alto 101 de la rompetrol. a fost foarte frumos si masinuta s-a comportat exemplar pe cheile bicazului. se simtea ca are ceva modificat pt ca motorul era mult mai sprinten si torcea mai nervos. chiar undeva pe traseu am "facut" pe unul cu un chevrolet aveo care se tot incapatana sa ma tina in spatele lui, dar intr-un moment oportun i-am dat pedala si i-am vazut fata uimita, probabil ca nu intelegea de ce nu putea sa tina pasul cu mine. apoi, am fost si pe la izvorul muntelui si am traversat ceahlaul pana la durau. a fost a doua incercare pt logan. regret amarnic ca am fost pe acel drum. este de o calitate jalnica. este plin de gropi, pietre si am crezut ca ajung cu masina in brate acasa. saraca, daca ar fi putut cared ca m-ar fi strans de gat ca am bagat-o pe acolo. pana la urma imi venea mie sa ma strang singur de gat. pt cei care aveti de gand sa mai meargeti pe acel drum, recomandarea mea e sa nu faceti aceasta greseala. e sport extrem. am multumit acelora care au facut ca loganul sa aiba garda la sol ridicata, pt ca daca era mai joasa ii faceam "burta" franjuri. nu mi-a mai trebuit sa ma intorc pe acelasi drum si de la durau am luat-o spre casa inconjurand lacul bicaz. dupa ce am plecat din durau am dat talpa masinii pt se cam insera si in serpentinele din jurul lacului bicaz am condus masina la limita. apoi dupa piatra neamt am mers constant cu 120-130 , mai putin in zona camerelor fixe si a radarelor mobile care stateau dupa curbe, dar cu detectorul meu le simteam de la distanta apreciabila. ca o concluzie, multumesc celui de sus ca a avut grija de mine pt ca, recunosc, ca am mers foarte tare si cam riscant la drumul de intoarcere. oricum, nu stilul asta de conducere ma caracterizeaza. acum masina este ca un insectar. cred ca am zeci de carabusi (sau ce insecte o fi alea care apar acum pe inserat) facuti "afis" pe logan. si in alta ordine de idei, intru si eu in randul acelora care cred ca se merita sa faci chipuning la logan.

iata si cateva poze cu loganul pe traseu.

DSC03366.jpg ( Size: 895.6k ) Number of downloads: 1063

DSC03414.jpg ( Size: 728.33k ) Number of downloads: 357

DSC03418.jpg ( Size: 846.64k ) Number of downloads: 351

DSC03512.jpg ( Size: 369.41k ) Number of downloads: 318

--------------------
.
+
BeciAcustic
post 23 Apr 2009, 19:30
Post #45

BlackLine

From: Constanta

Sa o stapanesti sanatos. cand ma uit la masina ta imi aduc aminte cand am fost acum 2 luni la reprezentanta si am zis ca vreau culoarea care o ai tu ... dar nu aveau pe stock....si daca faceam comanda pierdeam oferta cu rabla... asa ca am luat gris cometul din avatar care imi place la nebunie.
Iti urez sa ajungi la 1 milion de km fara incidente si probleme cu masina, in rest benzina si la drum.
Am vazut ca ai avut probleme cu gusa de volan... am cazit in carfur husa care se potriveste la fix cu bordul de logan laureate... negru cu argintiu ... si groasa ... la toti le-a placut .... cauta poate vei gasi !

--------------------
DACIA LOGAN 2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V - CT - numere rosii
Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
+
aphophis
post 23 Apr 2009, 19:31
Post #46

Membru autentic

inca odata.. frumoasa masina, culoarea asta arata f bine pe golan. Cat despre drumurile noastre si loganul, intr-adevar, asta e unul din motivele de a lua logan: la ce drumuri avem, de multe ori e crima sa bagi o masina joasa in asemenea hartoape

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
robyvol33
post 23 Apr 2009, 23:55
Post #47

Membru autentic

Salut frumoase locuri si panorame.Intradevar pacat de aceste drumuri proaste pe care l-a avem .Si eu in acest zile de pasti am fost prin tara pe la tecuci(la soacra) de acolo am facut un drum pina la valea seaca (pe linga adjud-sascut) ce vreau sa spun e ca am luat-o pe un drum care face legatura cu adjudul vechi prin podu turcului si iese in comuna berheci (jud. galati)spre birlad Un drum jalnic cu gropi,denivelari si drumuri de placi(se zice ca era o data drumuri de tancuri ?) pacat de peisaje.

--------------------
+
BeciAcustic
post 24 Apr 2009, 09:21
Post #48

BlackLine

Data viitoare cand mai merg pe acolo o sa fac o poza... este vorba de un drum care leaga 2-3 sate pe langa tulcea.... pe acea portiune merg numai cu viteza 1 si 2... cam cu 30km/h altfel risti sa ramai infipt cu roata in sant....si cand mergea tata pe drumul ala acum 20 si ceva de ani mergea cu 100 fara sa simta nimic ... era ca autostrada.... dar de atunci nu s-a mai lucrat deloc.....Romania te iubim!

--------------------
+
tdan08
post 24 Apr 2009, 15:09
Post #49

JUST A MEMBER

traim in romania ... si asta ne ocupa tot timpul (cu reparatii, cu nervi, injuraturi, strazi cu cratere sau foarte inguste). pana la urma vina a fost a mea pt ca m-am riscat sa merg pe acel drum care este aproape forestier. nu ai pretentii de la un drum care se afla in munti, unde suporta toate intemperiile, copaci daramati, pietre cazute, noroi adus de topirea zapezii, etc. ceea ce enerveaza cel mai mult, e atunci cand vezi drumuri judetene, drumuri comunale cum ati observat si voi, care arata ca dupa razboi. acolo nu prea mai sunt scuze.

schimband subiectul, zilele astea am doua mici upgradeuri la masina. in primul rand, am tot cautat husa pt volan si nu am gasit pe cineva care sa-mi imbrace volanul profesional in bacau. am gasit pana la urma in real o husa cat de cat mai buna. este din piele adevarata, groasa si cu o captuseala prin interior. am imbracat volanul cat de bine si strans am putut. ar mai fi trebuit sa fie cam 5 mm mai lata sa se potriveasca perfect. dar merge si asa. s-a mulat perfect pe volan, nu aluneca, nu s-a rupt, nu s-a largit la caldura. practic e un tot cu volanul. sunt foarte multumit de calitate si de rezistenta. manevrez volanul ca si cand nu ar avea. a doua modificare a fost la esapament, unde mi-am pus un ornament. e un ornament banal, simplu, fara alte briz-brizuri (leduri, fluiere, etc). am vrut doar un ornament simplu pt ca mi se pare ca prinde mai bine, decat o teava neagra si ruginita.

postez mai jos si cateva poze asteptand aprecierile voastre (pozitive sau negative). pe curand.

2.jpg ( Size: 945.63k ) Number of downloads: 497

3.jpg ( Size: 884.17k ) Number of downloads: 534

4.jpg ( Size: 681.24k ) Number of downloads: 443

44.jpg ( Size: 440.5k ) Number of downloads: 404

This post has been edited by tdan08: 24 Apr 2009, 15:09

--------------------
.
+
semit
post 24 Apr 2009, 15:18
Post #50

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

naspa ambele sad.gif (cu 150 lei iti imbraci volanul in piele naturala in mod profesionist sau exista si huse fara cusaturi mai simple care imbraca cu totul volanul) iar tipsul este oribil sad.gif zici ca e mitraliera din al doilea razboi mondial.. pune unul mai mare decat cel din fabrica dar simplu fara ornamente

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
M i h a i
post 24 Apr 2009, 15:27
Post #51

QUOTE(tdan08 @ 24 Apr 2009, 16:09)
e un ornament banal, simplu, fara alte briz-brizuri
*

este destul de nasol... sad.gif pare de la kinder... unul simplu si frumos este exact cum la descris semit mai sus.. wink.gif

This post has been edited by MHY: 24 Apr 2009, 15:30

--------------------
------ ------ ------
+
dr_mKe
post 24 Apr 2009, 15:28
Post #52

Membru cu stetoscop

From: Deva

Nu te poti pune cu gusturile omului. Mai rau, putea fi cu leduri tips -ul tongue.gif

--------------------
RENAULT LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE 2010 / 2022
+
driverx
post 24 Apr 2009, 15:43
Post #53

--- Membru cu ralanti ---

ORIBIL.

This post has been edited by driverx: 24 Apr 2009, 15:43

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Steel Tormentor
post 24 Apr 2009, 16:07
Post #54

Membru autentic

Tu ai ce ai cu husa pe volan. Ai un pitic. Si pui una mai frumoasa ca alta smile.gif

--------------------
Dacia Logan 2007 Preference 1.4MPI
+
tdan08
post 24 Apr 2009, 16:18
Post #55

JUST A MEMBER

la husa nu am spus ca sunt multumit de frumusete. am spus ca sunt multumit de calitatea husei in comparatie cu altele. si la ornament de esapament, nu am gasit ceva mai bun. daca spuneti ca asta e naspa, credeti-ma, era cel mai frumos dintre urate. daca asta e mitraliera celelalte erau bazooka. erau iesite in relief, cu zgomote, cica turbo, etc. cum am mai spus si in posturile anterioare, bacaul sta destul de prost la capitolul accesorii auto de CALITATE. daca cineva imi spune unde gasesc in bacau huse de piele adevarate, din alea la 100-150 ron, maine ma duc si imi iau. am pus si un post pe forum unde ceream sa ma contacteze daca exista cineva in bacau care imbraca volane in piele. din pacate zero raspunsuri. am vazut ca sunt in alte regiuni, dar nu in bacau. nu merg in alt oras sa-mi imbrac volanul sau sa-mi iau ornament si nici nu doresc sa cumpar online.

ceva pe gustul meu ar fi fost asa ceva:
ornament:
22.jpg ( Size: 82.38k ) Number of downloads: 406

husa piele, dar varianta pe negru:
33.jpg ( Size: 31.05k ) Number of downloads: 335

dar, unde sa gasesti asa ceva in bacau???

24 Apr 2009, 17:20:
QUOTE(Steel Tormentor @ 24 Apr 2009, 17:07)
Tu ai ce ai cu husa pe volan. Ai un pitic. Si pui una mai frumoasa ca alta smile.gif
*

fiecare cu piticul lui. bine ca nu e piticul... porno. radmasa.gif

This post has been edited by tdan08: 24 Apr 2009, 16:20

--------------------
.
+
BeciAcustic
post 24 Apr 2009, 16:58
Post #56

BlackLine

frate.... acum cobor la masina si ii fac poza la husa de volan sa imi zici ce parere ai ... si la tips.... tipsul chiar il vad necesar deoarece teava aia vine urat.... dar husa sincer.....mai trebuia sa cauti... o sa iti arat o poza si imi zici daca iti place... cobor la masina!

--------------------
+
vyalli
post 24 Apr 2009, 17:25
Post #57

Pe zona

moaaa cate poze faci beci?

--------------------
logan negru Laureat 2009 - B-xx-JPA
Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001
+
tdan08
post 24 Apr 2009, 17:35
Post #58

JUST A MEMBER

QUOTE(vyalli @ 24 Apr 2009, 18:25)
moaaa cate poze faci beci?
*

poate face sedinta foto profesionala, ca in playboy. wub.gif

--------------------
.
+
bgdrenault
post 24 Apr 2009, 19:22
Post #59

bgd

From: Piatra Neamt

Se gasesc tips-uri originale la dealerul Dacia, pret 53 lei, din inox, special pentru logan, arata foarte bine. Am luat unul acum 2 zile

--------------------
Megane Sedan 1,33 140 CP 2019 Intens - XXX
+
tdan08
post 24 Apr 2009, 19:30
Post #60

JUST A MEMBER

QUOTE(bogdanbiciusca @ 24 Apr 2009, 20:22)
Se gasesc tips-uri originale la dealerul Dacia, pret 53 lei, din inox, special pentru logan, arata foarte bine. Am luat unul acum 2 zile
*

ok. merci de pont. maine ma duc la reprezentanta, daca o fi deschis dupa 2 cand ies de la serviciu.

vad ca esti din piatra neamt. eu mai am drumuri pe acolo. zi-mi, daca exista, numele si adresa unui magazin bine dotat in accesorii auto, un magazin care gasesti absolut orice.

This post has been edited by tdan08: 24 Apr 2009, 19:33

--------------------
.
+
9 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 22:38
Forum Renault