Ce se intampla cand te reclama hotii, cazul Gigi Becali
![]() ![]() ![]() |
Ce se intampla cand te reclama hotii, cazul Gigi Becali
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pisica alba, pisica neagra...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Asa e Klaus ... Asta mi-a scapat din vedere. Basescu a talharit o jurnalista si a numit-o "tiganca imputita" si eset liber bine merci.
@Marty: Ai dreptate ... Era vorba de aia mare dar am pus-o p'aia mica din greseala. Deci ...IBA. |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
luand in calcul toate deciziile care se iau "la etaj" fara nici un pic de rusine sau moralitate fata de cetateanul de rand (afaceri din urma carora tot p|_|limea plateste), nedreptatile din sistemul judiciar si cate si mai cate, eu tare am impresia ca astia au o tactica. ceva in genul "da`i ma` dracu ca s`au obisnuit" adica...nici nu ma surprinde macar ce se intampla.
trist... |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(klaus @ 7 Apr 2009, 08:44) Ba legal Becali are drept la justitie personala. Asa cum avem toti atunci cand suntem agresati penal (furt, viol, agresiune fizica etc). Legea iti permite sa recuperezi bunul furat de la hot, iti permite sa te aperi de agresiuni etc. ca daca te jefuieste unul si ii tragi 2 carabe sa recuperezi bunul nu te va baga nimeni la parnaie. Important e ca dupa aceea sa chemi si politia (apropo, e lipsire de libertate imobilizarea hotului care intra la mine in casa si-l tin asa pana vine politia?) Singura vina reala pe care i-o gasesc lui Becali e ca nu a chemat politia dupa ce i-a prins. Legat de ancheta, nici la Tantareanu nu a reclamat nimeni, dar procurorii s-au auto-sesizat. Acolo s-a putut... unde e legea care scrie ca becali are drept la justitie personala? Si de cand asta inseamna urmariri prin bucurestei, dat in alte masini, sechestrat persoane etc. Nu am urmarit eu cazul foarte atent, insa am inteles ca oierul i-a saltat pe aia, dupa ce i-au furat masina. Atata timp cat aia nu erau pe proprietatea lui jiji, cand i-au saltat pe aia doi, ma indoiesc ca legea il protejeaza pe oier. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ma, lipsirea de libertate e infractiune, ca si furtul de altfel. Ce deranjeaza e modul de punere in scena. Puteau sa-l salte discret pe Jiji & Co. fara circul aferent. Il puneau sub supraveghere, se puneau plantoane in jurul locului unde era si apoi se trimiteau oamenii cu mandatul de arestare, in civil, urcau frumos intr-o masina a politiei fara insemne si gata, la bulau cu intaiul oier al tarii.
Pai ce-au facut ei acolo era aplicabil pentru un urmarit international, inarmat si deosebit de periculos, care avea sa dispara dintr-un moment in altul. A, si din cat am inteles eu, hotii sunt liberi. Pai o fi calcat Jiji in strachini cand s-a erijat in justitiar, dar a avut loc un furt ai carui autori acum pozeaza in victime! Sunt convins ca daca Becali si oamenii lui ar fi procedat mai discret, fara accidente si focuri de arma n-am fi aflat nici in ziua de azi despre furtul Mertanului lui Jiji si modul in care a fost recuperat. Vrei sa aplici legea? Aplic-o nene pentru toti cei implicati acolo! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
aphophis |
![]()
|
legea nu se face pe principiul "nu-l pedepsim pe x-ulescu, pentru ca nu ne-am ocupat de y-ulescu
![]() Cat despre daca si cu parca, deocamdata jiji s-a crezut in gta san andreas, unde poti sa faci urmariri prin bucuresti, in god mode. Ce conteaza ,ca poate cativa fraieri , ar fi putut fi raniti de masinile lui jiji? |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 7 Apr 2009, 22:27) Sunt convins ca daca Becali si oamenii lui ar fi procedat mai discret, fara accidente si focuri de arma n-am fi aflat nici in ziua de azi despre furtul Mertanului lui Jiji si modul in care a fost recuperat. Daca nu se lauda atata Becali cu recuperarea masinii, si modul in care a fost recuperata, probabil ca nu aflam nimic despre asta. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Toata justitia din Romania se dadu pe fata in cazul asta;de la politie pana la judecatori,vai de capul lor!(sau de al nostru?) Politia incepe sa semene cu cea din tarile cu apa calda,mai deunazi am vazut un film cu Denzel Washington,in care cea mai mare mafie era politia,unii rapeau,altii incasau rascumpararea,altii stergeau urmele,ce mai semanau cu ai nostrii...Ce sa mai zic...a aratat la stiri la tv ,de ziua lui Ilici Iliescu,baietii aia care protestau fata de criminal,cum i-a luat politia,si unuia dintre ei, care avea un lantisor decorativ la blugi,i-a facut dosar pentru" purtator de arma alba"....
Stau si ma gandesc...ce fel de oameni sunt toti astia :politistii,procurorii,judecatorii,parlamentarii..sunt convins ca nu au Dumnezeu,dar...cum isi cresc copiii?Oare le spun:"Sa nu minti!Sa nu furi!E cel mai urat lucru!"? Dar daca intr-adevar exista Raiul si iadul ,dracii si cazanul-AU BELIT P>U>L>A>!!!!!!! This post has been edited by daniM: 7 Apr 2009, 22:21 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
aphophis |
![]()
|
faptul ca politia/militia/judecatorii sunt de kko, nu inseamna ca jiji trebuie sa scape nepedepsit.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si tu chiar crezi ca o sa fie pedepsit?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(aphophis @ 7 Apr 2009, 21:50) legea nu se face pe principiul "nu-l pedepsim pe x-ulescu, pentru ca nu ne-am ocupat de y-ulescu ![]() Tocmai de-aia, odata descoperite toate itele acestei afaceri, cei care au reclamat ca Jiji i-a sechestrat trebuiau arestati automat pentru furt. QUOTE(aphophis @ 7 Apr 2009, 21:50) Cat despre saltarea cu surle si trambite, atunci cand ai un individ care a sechestrat alti indivizi, poti sa presupui din start ca acel individ un prea e dus pe la biserica. Din ce stiu eu, in state, in cazuri din astea nu trimit sectoristul, sa-l salte pe cel ce a facut o sechestrare de persoane, ci il salta rapid cu personal calificat in asa ceva (poate.. trupele swat?). Am pomenit eu ceva de sectorist? Mai citeste odata ce am scris acolo, ca o sa descoperi ca am descris si modul de arestare. QUOTE(aphophis @ 7 Apr 2009, 21:50) Cat despre daca si cu parca, deocamdata jiji s-a crezut in gta san andreas, unde poti sa faci urmariri prin bucuresti, in god mode. Ce conteaza ,ca poate cativa fraieri , ar fi putut fi raniti de masinile lui jiji? Aici n-ai ce sa-i faci lu' Jiji pentru ca de fapt ciracii lui au fost aia care au confundat realitatea cotidiana cu aia virtuala. Eventual poti sa-l incadrezi la "instigare in vederea comiterii de infractiuni", care banuiesc ca face deja parte din capetele de acuzare. QUOTE(aphophis @ 7 Apr 2009, 23:12) Nici el, dar nici hotii. Pai in plm, daca nu-i baga si pe aia la zdup inseamna ca se va crea un precedent periculos, poate orice tilicar sa-ti salte portofelu si daca-l impiedici sa faca picioare se cheama lipsire de libertate. Hai sa fim seriosi! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Deci daca imi ia hotul ceva si fuge, alerg dupa el si la un moment dat il prind, il imobilizez, imi recuperez bunul, ii tin o lectie de morala, ma roaga ala cu cerul si pamantul sa-i dau drumul ca are copii acasa si sa nu ajunga la parnaie etc, sunt culpabil ca am facut privare de libertate? Pentru ca am depus diligentele sa-mi recuperez bunul meu?
Si pentru ca i-am facut morala asta inseamna ca am facut "justitie paralela"? Pai justitia cu morala se ocupa sau cu aplicarea legii (inchisoare, amenzi etc)? L-am bagat eu pe hot la parnaie, i-am aplicat o corectie pecuniara? Pai pe principiul asta as putea intreba de ce cetateanul ala de a murit impuscat la jaful armat de la Brasov a fost declarat erou? Ca el vroia sa faca sechestrare de persoane prin aplicarea violentei. Si nici nu era in legitima aparare ca pe el nu-l atacase autorul jafului, ci mai degraba el l-a atacat pe hot... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu l-am prins pe unul într-o seară la mașina unui vecin. Am strigat la el și a luat-o la fugă. Am fugit atât eu cât și cumnatul meu după el. L-am prins și i-am aplicat o ”corecție” de l-a ”durut RMN-ul”. După care am chemat poliția. El declarase la poliția și inițial nouă că a văzut capota motorului deschisă și a vrut să o închidă. Ce spirit civic domne'. Întâmplarea a avut loc după un număr de furturi din mașinile parcate în parcarea respectivă - s-au furat salam, margarină, șetrgătoare, roți de rezervă, torturi (n.a. - pluralul de la tort, prăjitură) ș.a. Mulți vecini spuneau că ”eu dacă îl prind îl rup în bataie” dar atunci niciunul nu a schițat vreun gest. Au trecut pe lângă noi (noi doi, echipajul de poliție, presupusul hoț și încă vreo 3-4 persoane), au dat din cap și și-au continuat drumul. De unde și zicala : Câinele care latră nu mușcă.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu te mai lauda ca se autosesizeaza astia si te aresteaza si nu o sa mai fii Lostboy ci o sa fii Jailgirl
![]() ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 8 Apr 2009, 09:31 |
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
Sunt cam ....”păroasă”...nu cred că o să am succes!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Mai e clar ca Becali prin felul lui de a fi a deranjat pe multa lume. Prea a fost cu gura mare si se credea smecherul suprem. Si acum aia i-au copt-o.
O fi facut el multe ilegalitati si fapte imorale, dar sa il arestezi pentru asa ceva e si intrigant si hilar totodata. Pana la urma ce a facut omul? Si-a recuperat bunul furat si le-a facut un bine hotilor ca nu i-a dat pe mana politiei. Din filmulet am vazut ca hotii stateau smeriti pe fotolii si becali le facea morala. Asta nu e sechestrare... Maine poimaine vine un amic pe la mine cateva ore si apoi ma reclama ca l-am sechestrat. Si ce infractiune periculoasa a facut becali, om periculos, violent, trebuie bagat la parnaie. Penibil. Vor sa ii bage pumnul in gura, sa il sperie, sa il elimine din diverse afaceri sau politica. Atat. Ce credeti voi ca hotii aia au gandit de capul lor cum sa faca reclamatia de sechestrare? E clar organizat, regizat. Au asteptat 30 de zile ca sa nu mai poata depune becali plangere pentru furt, apoi au luiat certificate medicolegale (cica numai unul are). Oricum eventuala bataie (meritata cu prisosinta) au luat-o de la bodyguarzi si pentru mai putin de 60 de zile de ingrijiri medicale nu se face puscarie... Altcineva a fost creierul 'operatiei', drept dovada hotii sunt bione mersi in libertate si becali care si-a facut pomana cu ei sa nu ii bage in puscarie e la zdup. Mare vorba: Facerea de bine e .... de mama. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Lostboy |
![]()
|
Deranjează la un moment dat indiferența asta a românilor față de proprietatea lor. Iar când cineva încearcă să apere ce-i al lui ....e condamnat (și la propriu și la figurat). Rușine să ne fie!
|
--------------------
.
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Parca unul dintre drepturile cele mai importante capatate dupa revolutie era dreptul de proprietate. Parca proprietatea e sfanta.
In conditiile astea daca vine unul sa imi fure masina eu trebuie sa il rog frumos sa o lase, ca daca nu intru la puscarie eu si el nu... Ce ma deranjeaza cel mai tare e faptul ca hotii sunt liberi si nici macar nu sunt anchetati! Cred ca acolo e vorba de o retea de hoti de automobile de lux, daca s-ar face cercetari de catre politie (nu arestari pompoase si perchezitii cu mascatii) poate s-ar putea elimina... Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Si gaborii de unde-si mai iau dreptu'?
Pai cum crezi ca se repun masinile alea in circulatie... cine face actele? Constat pe zi ce trece ca cei mai multi dintre voi traiti intr-o lume paralela, ignoranta. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Lostboy |
![]()
|
Bre, hoților le-a fost garantată libertatea dinainte de a se întânpla jaful. Și cum personalitatea lui Jiji atrage atenția - planul a funcționat de minune. Nimeni nu o să mai fie interesat de hoți ( care au devenit VICTIME) și toată atenția o să fie ațintită asupra lui Jiji. Unde mai pui că planul începe să dea roade. A apărut un alt element de distragere a atenției: omul religios va petrece SFINTELE SĂRBĂTORI DE PAȘTE după gratii.
|
--------------------
.
.
.
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.214 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 8 Apr 2009, 10:09) Deci daca imi ia hotul ceva si fuge, alerg dupa el si la un moment dat il prind, il imobilizez, imi recuperez bunul, ii tin o lectie de morala, ma roaga ala cu cerul si pamantul sa-i dau drumul ca are copii acasa si sa nu ajunga la parnaie etc, sunt culpabil ca am facut privare de libertate? Pentru ca am depus diligentele sa-mi recuperez bunul meu? Io zic ca da, daca nu faci plangere la militie! Si daca ala va depune....!:D |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Lostboy |
![]()
|
Bendix.....TE AȘTEPTĂM DE CEVA VREME!
![]() Iar ”s-a blocat browser-ul”? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Nu stiu daca intereseaza pe cineva, dar pot sa redau parerea lui Mihail Eminescu (da, poetul nostru national) in acest caz.
Eminescu prezenta doua cazuri: - Cum era mai demult - Omul (nevoias) punea mana pe ceva ce nu era al lui si era prins. Era dus la boier, care il dojenea, ii aplica vreo cateva nuiele la talpi, il punea sa promita ca nu mai face si i se dadea drumul. - Cum era in vremea lui - Omul (nevoias) punea mana pe ceva ce nu ii apartinea, politia il prindea si il ducea la judecator. Acesta il condamna la unul sau doi ani de temnita. Omul se prostea, femeia lui suferea, copiii riscau sa ii moara de foame. Eminescu (care era conservator) inclina sa aprobe sistemul vechi. Nu zic ca ne putem intoarce inapoi, ca civilizatie, dar cred ca se poate sa judecam un pic mai uman anumite actiuni. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Sintagma:politia prin mijloace specifice a obtinut informatii care au condus la... va spune ceva?Hotii e clar ca stiu tot ce misca in zona lor si contra putina ingaduinta din partea politiei furnizeaza toate informatiile care nu ii pot incrimina.Asa ca politia nu o sa renunte la mijloacele specifice niciodata.
|
--------------------
a
b
c
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(miki @ 8 Apr 2009, 10:49) atunci articolele 22 si 23 din Codul Penal sunt nule de drept, daca asta e conceptia judecatorilor QUOTE Art. 22. - (1) Nu constituie infracțiune fapta prevăzută de legea penală săvârșită în stare de legitimă apărare. (2) Este în stare de legitimă apărare acela care săvârșește fapte pentru a înlătura un atac material, direct, imediat și injust îndreptat împotriva sa, a altuia sau împotriva unui interes general și care pune în pericol grav persoana sau drepturile celui atacat ori interesul general : Art. 23. - (1) Nu constituie infracțiune fapta prevăzută de legea penală săvârșită de o persoană pentru a salva de la un pericol iminent și care nu putea fi înlăturat altfel, viața, integritatea corporală sau sănătatea sa, a altuia sau un bun important al său ori al altuia sau un interes general. (2) Se află în stare de necesitate și acela care în momentul săvârșirii faptei nu și-a dat seama că pricinuiește urmări vădit mai grave decât cele care s-ar fi putut produce dacă pericolul nu era înlăturat. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu nu stiu ce va mirati atata, in Romania violatorii sunt cercetati in libertate iar fecali e judecat in stare de arest.
|
--------------------
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
BREAKING NEWS
Berbecali candideaza la alegerile euro-parlamentare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:28 |