DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ce se intampla cand te reclama hotii, cazul Gigi Becali

Lostboy
post 7 Apr 2009, 09:11
Post #121

Finding my way!

Group: Members

Distragerea atenției către ”cazul Becali” dă foarte bine la capitolul ”combaterea corupției”.

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cocojambo
post 7 Apr 2009, 09:22
Post #122

Membru autentic

From: Bucuresti

Dar becali asta nu se poate duce la cedo si sa ceara statului despagubiri?

Adica tuta aia de judecatoare, din ce am citit pe internet, si-ar fi motivat decizia de a-l aresta pe gigi pt ca " ar fi formator de opinie si actiunile sale pot fi un exemplu pentru altii". Din ce stiu eu, poate stiu gresit, un judecator nu isi poate motiva o decizie prin referire la calitatile unei persoane, publice sau nu. Adica aia pana la urma a judecat persoana publica Gigi Becali in loc sa judece faptele acestuia.

Eu ce sa inteleg din decizia aia, daca nu era "formator de opinie" si savarsea aceleasi fapte, nu il mai bagau la zdup?

Pana la urma asta e incalcarea drepturilor omului, dreptului la o judecata dreapta....

Eu unul asa inteleg lucrurile. Parca vad ca daca se duce la CEDO castiga vreo cateva mil de euro din banii nostrii.

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
DragosP
post 7 Apr 2009, 09:26
Post #123

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(Cocojambo @ 7 Apr 2009, 10:22)
Dar becali asta nu se poate duce la cedo si sa ceara statului despagubiri?

Oho, și ce-o să se mai ducă...
Din păcate, așa cum ai spus și tu, pe tantilica aia o doare fix-n-pix-u' inamovibil ăla al ei... De plătit tot proștii plătesc...

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
CGB
post 7 Apr 2009, 09:27
Post #124

CGB

From: behind

intr-o tara normala, cu o justitie adevarata, ar conta prea putin cat de grandoman e becali, ca e gura sloboda, ca face parada cu iubirea lui ptr biserica etc.
dar la noi vad ca pe asta se pune accent. cica nu-i dau drumu' ptr ca e formator de opinie si o sa se duca la tv sa faca spectacol. asta e motivarea ptr a-l tine in arest.

io nu zic ca nu-i becali vinovat. o avea si el vinovatia lui in cazu' asta. da'ntr-o tara in care se fac afaceri cu statu' de miliarde de euro, se fac magarii imense, averi uriase pe carca pulimii, intr-o tara in care presedintele e intaiul mafiot al tarii, intr-o tara in care se practica nepotisme si mituiri la nivelul cel mai inalt, intr-o astfel de tara justitia face parada pe carca unuia care i-a prins si batut p-aia de i-au furat masina.
da-ti-o-n plm de treaba.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Victoras2001
post 7 Apr 2009, 09:28
Post #125

Membru autentic

Pai spune-mi mie ce sa inteleg eu cand pe prima pagina se spune ca n-am nicio treaba-n proces, pe urmatoarele pagini se pune o motivare halucinanta, iar pe ultima pagina scrie ca am pierdut? radmasa.gif

Am tot uitat sa spun. Daca eram in locul lui Becali faceam lista cu ei si-mi cheltuiam toata averea ca sa-i invat minte.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
logan1.5dci
post 7 Apr 2009, 09:34
Post #126

Nu Există Informații

From: Dobrogea

Ma, eu nu vreau sa mai platesc pentru nimeni. mad.gif Fiecare sa plateasca pentru ce a facut.

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
Marty
post 7 Apr 2009, 09:38
Post #127

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Ce concluzie se poate desprinde din aceste evenimente? Pai...simplu! daca tot e sa fac pirnaie, macar sa stiu pentru ce! Prinzi hotu' si ii aplici urmatoarea corectie:
- letcon incins in urechi
- un kil de sare in fiecare ochi
- gauri cu bormasina in fiecare dinte, p-orma pus sa nmanince dulceata
- baros 3 kile pste fiecare deget de la maini
- piron in fiecare cot
- flex pe genunchi
- taiat tendonu' lu' Ahile la ambele picioare
- spituri in cur cu ciocatele pina te minjesti de rahat pe glezne

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Lostboy
post 7 Apr 2009, 09:39
Post #128

Finding my way!

De pe site-ul IMDB - lista lui Becali imdb rating> 9,90.

--------------------
. . .
+
marksman
post 7 Apr 2009, 09:39
Post #129

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(cristib @ 7 Apr 2009, 09:27)
cica nu-i dau drumu' ptr ca e formator de opinie si o sa se duca la tv sa faca spectacol. asta e motivarea ptr a-l tine in arest.

*

Da' nu inteleg ce-i reguleaza grija daca merge Jiji la ZeroTV si se da in spectacol. In schimb, cred ca daca Jiji are un dosar penal nu va mai putea candida la presedentie si asta ar putea fi un motiv destul de puternic pentru tot circul asta.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
klaus
post 7 Apr 2009, 09:46
Post #130

步步

Isi mai aduce cineva aminte cate procente a luat becali la alegerile prezidentiale?
Ar fi un procent relevant legat de gradul de "formator de opinie"

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
marksman
post 7 Apr 2009, 09:50
Post #131

Post mortem nihil est

@klaus: Cred ca undeva sub 5% a avut Jiji. Si treaba asta cu "formator de opinie" s-o spuna altcuiva. Pai ce facem, ne intoarcem in comunism, unde daca te abateai de la linia partidului te luau cu forta si te internau la psihiatrie?

--------------------
+
Cocojambo
post 7 Apr 2009, 09:50
Post #132

Membru autentic

Dar de ala din PDL care sechestra oameni, camataru ala de il pusesera astia nus ce director, Costelus nu mai stiu cum.... de aparusera poze prin ziare cu unu de era batut mar si tinea in brate un carton pe care scria "Sunt o zdreanta, m-am pus cu COstelus.... ce naiba mai scria acolo"

ACOLO nu s-a mai sesizat nici dracu...

Becali nu e usa de biserica, inteleg ca nu au fost in stare sa il prinda pt alte chestii mai grave si sunt sigur ca ar merita sa stea dupa gratii la cate furaciuni a facut, insa e bataie de joc ce fac astia in justitie... sunt sigur ca toate astea sunt facute la comanda politica... probabil sa il scoata din cursa pt prezidentiale sau poate avea nevoie cineva de o perdea pt un buf foarte mare...

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
klaus
post 7 Apr 2009, 09:51
Post #133

步步

Am gasit la http://www.alegeri.tv/alegeri-2004-tur-1
1,77%

E, da, asta da formator de opinie la 1,5% din populatie.
Mai formator e Vadim, cu 12%. Si ala instiga la rasism, etc.
Becali aici instiga la apararea propriei proprietati. Care vorba aia, e si in constitutie stipulata

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
radian
post 7 Apr 2009, 09:54
Post #134

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(klaus @ 7 Apr 2009, 08:44)
Ba legal Becali are drept la justitie personala. Asa cum avem toti atunci cand suntem agresati penal (furt, viol, agresiune fizica etc). Legea iti permite sa recuperezi bunul furat de la hot, iti permite sa te aperi de agresiuni etc. ca daca te jefuieste unul si ii tragi 2 carabe sa recuperezi bunul nu te va baga nimeni la parnaie. Important e ca dupa aceea sa chemi si politia (apropo, e lipsire de libertate imobilizarea hotului care intra la mine in casa si-l tin asa pana vine politia?)
Singura vina reala pe care i-o gasesc lui Becali e ca nu a chemat politia dupa ce i-a prins.
Legat de ancheta, nici la Tantareanu nu a reclamat nimeni, dar procurorii s-au auto-sesizat. Acolo s-a putut...
*

Nenea Klaus, stii matale foarte bine, da te faci ca nu vezi... Una e sa-ti recuperezi bunul furat si alta sa dai comanda la garzile personale sa ii aduca pe vinovati la barul prorpietate personala, si unde organizezi un tribunal ad-hoc, le iei declaratii vinovatilor, ii pui sa jure ca nu mai fac, si tot circul pe care l-a mai facut pe acolo. Cel putin din punctul meu de vedere tot acest circ pe care l-a regizat Becali miroase de departe a actiune in stil mafiot.

Tot la fel cum una e ca pe hotul pe care l-ai prins in casa, sa-l tii acolo pana vine politia, ca-i mai scapi vreo cateva "carabe", cata vreme nu-l schilodesti si ala n-are martori, asta e, se numeste risc asumat... biggrin.gif Si alta e sa te apuci sa-l judeci...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
marksman
post 7 Apr 2009, 09:58
Post #135

Post mortem nihil est

QUOTE(Cocojambo @ 7 Apr 2009, 09:50)
Dar de ala din PDL care sechestra oameni, camataru ala de il pusesera astia nus ce director, Costelus nu mai stiu cum.... de aparusera poze prin ziare cu unu de era batut mar si tinea in brate un carton pe care scria "Sunt o zdreanta, m-am pus cu COstelus.... ce naiba mai scria acolo" 

ACOLO nu s-a mai sesizat nici dracu...

*

Pai acolo nu s-a sesizat nimeni, ca era omu' lor, mafia lor, aranjamentele lor. In fond si la urma urmei, Becali a facut la o scara mult mai mare ce-am fi facut oricare dintre noi: si-a recuperat bunul furat. A, ca a calcat in strachini cu ocazia asta e altceva. Sunt curios ce procent din cazurile de furturi auto se rezolva in timp util (adica inainte de dezmembrarea sau trecerea peste granita a masinii furate).

--------------------
+
Marty
post 7 Apr 2009, 10:03
Post #136

QUOTE(radian @ 7 Apr 2009, 10:54)
Tot la fel cum una e ca pe hotul pe care l-ai prins in casa, sa-l tii acolo pana vine politia, ca-i mai scapi vreo cateva "carabe", cata vreme nu-l schilodesti si ala n-are martori, asta e, se numeste risc asumat...  biggrin.gif  Si alta e sa te apuci sa-l judeci...
*

Radiane, in momentul in care-i futilizezi doua peste mufarina, se numeste ca l-ai judeacat si pedepsit!
Eu ramin la punctul meu de vedere: batut bine si-mpuns de citeva ori cu sundreaua, sa te convingi ca mai e in viata. wink.gif

--------------------
+
radian
post 7 Apr 2009, 10:10
Post #137

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Si daca ai ghinionul sa fie hotul asa mai cardiac, si cand te vede pe tine, capcaun furios, crapa inima in el? Omor din culpa scrie pe fruntea ta... biggrin.gif

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Marty
post 7 Apr 2009, 10:12
Post #138

Pai io de ce-l impung cu sundreaua, sa stiu daca nu cumva a sarit gardu' si tre' sa-l readuc la viata cu citeva carabe.

--------------------
+
Lostboy
post 7 Apr 2009, 10:39
Post #139

Finding my way!

@marty - cu toate că nu prea avem ideologii care să se intersecteze ( biggrin.gif tongue.gif radmasa.gif biggrin.gif ), mă simt nevoit să fiu de acord cu ultima ta afirmație.

LE: Apropos, caut și eu nește torente cu cărți de colorat pt. șefu' meu (fiu-miu). Știe careva vreun torrent?

This post has been edited by Lostboy: 7 Apr 2009, 10:41

--------------------
. . .
+
vis-a-vis
post 7 Apr 2009, 10:43
Post #140

DaciaClubber

QUOTE(Marty @ 7 Apr 2009, 09:38)
- gauri cu bormasina in fiecare dinte, p-orma pus sa nmanince dulceata
*

La asta nu m-as fi gandit! radmasa.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
klaus
post 7 Apr 2009, 10:47
Post #141

步步

radian, tu iti aduci aminte, din numeroasele declaratii publice ale tiganilor referitor la "intai il vom judeca in staborul nostru", la cate s-au autosesizat autoritatile ca faceau "jurisdictie paralela"?
Ma gandesc ca o fi o lege pentru toti, ca toti or fi egali in fata legii si toti ar trebui sa raspunda...

--------------------
+
ceribros
post 7 Apr 2009, 10:58
Post #142

Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par

--------------------
Am avut Dacie Berlina 1997
In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
+
Victoras2001
post 7 Apr 2009, 10:59
Post #143

Membru autentic

QUOTE(radian @ 7 Apr 2009, 11:10)
Si daca ai ghinionul sa fie hotul asa mai cardiac, si cand te vede pe tine, capcaun furios, crapa inima in el? Omor din culpa scrie pe fruntea ta...  biggrin.gif
*

Pai acuma sa fim cinstiti. Daca e cardiac jupanul, sa stea-n spital, conectat la aparate, cu nitroglicerina sub limba. Astia, de cardiaci ce erau, s-au gandit sa fure o limuzina de 100 000 E, limuzina pe care nici cele mai luminate minti din militie n-au avut tupeul s-o conduca. Haide ma...
Hotii clar, batuti pana la deces in chinuri crunte.
Ca asta e facatura facaturilor, e alta poveste.
Eu n-as avea liniste pana nu i-as lua de la primul la ultimul. Iar judecatoarea aia ar manca toate cartile de drept in fata mea. Una dupa alta.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
logan1.5dci
post 7 Apr 2009, 11:10
Post #144

Nu Există Informații

From: Dobrogea

Reprezentantii magistratilor :

" Nu se poate ca masurile judecatorilor nu pot fi discutate si comentate de toata lumea "

Mai avem putin si nu o sa mai avem voie sa discutam, dupa mintea unora. dry.gif

Apoi nu o sa avem voie sa ne adunam in grupuri mai mari si nu vom avea voie sa umblam decat maxim cate 2 pe strada. (istoria se repeta)

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
AlexV
post 7 Apr 2009, 11:12
Post #145

Admin?

Group: Admin

mai da ce aveti frate, e vorba de Maica Tereza aici? Parca vad ca la alegeri va duceti si il si votati, sa ii mai treaca supararea. Si la urma urmei in cel mai si cel mai absurd caz, e inca un om retinut pe nedrept. sunt atatia in tara asta si nu numai. la ceilalti nu v-ati umflat asa de tare. de ex Maria Vlas a stat saraca mult timp la mititica si uite ce nevinovata e saraca.

BTW, daca nu stiati legea se bazeaza pe principiul, decat sa condamni un nevinovat, mai bine lasi in libertate 10 vinovati. In romania se aplica asa: 10 vinovati cotizeaza si sunt lasati liberi, iar pentru ca cineva trebuie sa ajunga si la inchisoare sa amuze gardienii, un nevinovat este condamnat. asta fara legatra cu cazul de fata totusi.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
klaus
post 7 Apr 2009, 11:20
Post #146

步步

Cazul denota competenta, impartialitatea si legalitatea hotararilor date de justitia romana.
Asta e de fapt problema, in opinia mea.

--------------------
+
AlexV
post 7 Apr 2009, 11:42
Post #147

Admin?

Group: Admin

asta doar pentru unii. dar nu e de ieri si de azi. dar in cazul de fata, chiar si cu comanda pulitica ... cine stie ce, e posibil sa iasa putina putina dreptate, neintentionata bineinteles.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
vijelie
post 7 Apr 2009, 11:43
Post #148

membru violet

Mai denota, de asemenea, o Politie care e cel putin complice la multe din infractiunile comise dar nereclamate. Multe din infractiunile astea le vad oamenii de pe strada, iar autoritatile se apara afirmand ca, daca nu exista plangere, nu exista nici fapta.
Nimeni nu poate cere ca dreptatea sa se aplice instant, dar fractura dintre realitate si teancul de hartii de la dosar se mareste pe zi ce trece.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
ionut.tanase
post 7 Apr 2009, 12:20
Post #149

Can't Stop Me!

From: PITESTI

Ce mi se pare interesant este faptul ca abia incepusera posturile de televiziune sa vorbeasca de amestecul lui Basescu in afacerea Popoviciu, de hectarele de pamant obtinute te miri cum de fratele aceluiasi Basescu, de apartamentul de 1 mil dolari al EBA (fata aceluiasi Basescu) ... si iata ca ni se distrage atentia de la aceste scandaluri cu arestarea lui Becali. Mie mi se pare ca se incearca distragerea atentiei opiniei publice de la rahaturile in care este implicat Basescu ... si Becali era cel mai potrivit mai ales ca incepuse sa il atace pe la televiziuni ...

Referitor la arestarea lui Becali din punctul meu de vedere este cel mai evident fapt ca traim intr-un stat condus in stil mafiot de ... mafioti. Nu credeam niciodata ca intr-un stat de drept un pagubit intra in arest preventiv iar faptasii stau in liberate. Este impotriva bunului simt si al legii ceea ce se petrece.

Intrebare: Basescu este formator de opinie? Unde ar trebui sa "stea" el in momentul asta tinand cont ca flota nu mai exista iar afacerea cu Popoviciu il incrimineaza mai mult decat evident?

--------------------
FORD FOCUS 2003
DACIA 1310 .... first LOVE :-)
+
Marty
post 7 Apr 2009, 12:24
Post #150

Vezi ca era vorba de IBA, nu de EBA.

--------------------
+
8 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 03:49
Forum Renault