DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ce se intampla cand te reclama hotii, cazul Gigi Becali

hordeagabriel
post 3 Apr 2009, 09:22
Post #61

membru

Group: Members
From: Deva

De ce spui asta Argon?

--------------------
Dacia 1310 1995 berlina
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 3 Apr 2009, 09:24
Post #62

Mesaj semiautomat

pentru ca voturile celor 2 % de tembeli care l-ar fi votat se indreapta acum spre altcineva, unde poate vor face diferenta.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
hordeagabriel
post 3 Apr 2009, 09:26
Post #63

membru

Ce spirit democrat...

Ah si inca ceva. Eu cred ca toti cei care condamna gestul lui Becali nu au avut de a face cu politia si justitia romana...

This post has been edited by hordeagabriel: 3 Apr 2009, 09:27

--------------------
Dacia 1310 1995 berlina
+
argon
post 3 Apr 2009, 09:28
Post #64

Mesaj semiautomat

io n'am treaba cu gestul lui, ma bucur doar ca nu mai candideaza.

--------------------
+
Serje
post 3 Apr 2009, 09:28
Post #65

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

radmasa.gif Ce de sustinatori mai are Becali pe aici ... radmasa.gif , pai daca el nu-i pericol public, cine ii? El care isi face dreptate singur, cu ajutorul lui Zmarandescu & co. ...
Roata se invarte si acuma o ajuns la el, mai incolo o sa ajunga si la Base ... si tot asa ...
Pacatele nu se sterg daca faci biserici si case ... si a doua zi iara iti faci "dreptate" de unul singur.
Oricum o sa scape pana la urma, ca are avocati prea buni.
Nu tot timpul platesti pentru cea mai grava infractiune, dar de platit ... tot ajungi sa platesti pentru ceva ....

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Lostboy
post 3 Apr 2009, 09:31
Post #66

Finding my way!

QUOTE(argon @ 3 Apr 2009, 10:19)
Doamne-ajuta.
*

Ești rău!

--------------------
. . .
+
CGB
Post #67

CGB

From: behind

saptamana trecuta jiji se pare ca a dat un interviu in care facea nejte declaratii referitoare la basel. declaratii in care-l acuza urat de unele chestii. declaratiile n-au fost facute publice.
ieri insa le-au dat astia de la realitatea. n-am apucat sa vad decat finalul in care jiji zicea ceva de genu: "omu asta a furat de la romani si trebuie sa dea banii tarii inapoi si sa raspunda ptr ce-a facut".
daca are careva filmuletul cu declaratia asta, rog sa-l puna aici sa vad si io despre ce-i vorba exact. la cine facea jiji referire in interviu: la basel sau la altu?

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
zodrac
Post #68

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(Serje @ 3 Apr 2009, 10:28)
...
Oricum o sa scape pana la urma, ca are avocati prea buni.
...
*

Depinde cat de buni sunt aia din umbra, angajati de cei ce vor sa il infunde wacko.gif

This post has been edited by zodrac: 3 Apr 2009, 09:33

--------------------
* * *
Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
+
Alexu7
post 3 Apr 2009, 09:39
Post #69

zân

From: Europa

Eu cred ca-i mana lui Basescu aici. Mai tineti minte cum a "cerut" capul lui Nastase?

Dar Basescu cand i-a furat telefonul, "tigancii" aleia? asta unde o incadram? deposedare de bunuri?

Cu barcutele ce-ai facut marinele?

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
Cocojambo
post 3 Apr 2009, 09:41
Post #70

Membru autentic

Sa mor daca nu ma duc si votez cu vadim... smile.gif

MARINAREE te duci la fund... 168.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
hordeagabriel
post 3 Apr 2009, 09:42
Post #71

membru

Serje da-mi voie sa iti povestesc ceva, care poate te va ajuta sa intelegi cum functioneaza justitia la noi. Acum vreo 2 ani un prieten de-al meu a fost injunghiat la ora 8 seara in plina lumina intr-o zona destul de circulata dupa ce si-a condus prietena acasa. De ce? Pt ca a refuzat sa ii dea unui individ telefonul pt a suna un taxi. Individul l-a injunghiat in picior si a rupt-o la fuga. Calm, prietenul nostru a sunat la politie, la salvare si apoi pe un alt prieten de al meu. Ne-am urcat in masina si am ajuns la fata locului. L-am gasit plin de sange pe trotuar plangand. Dupa vreo 20 de minute a ajuns si salvarea, o dacie papuc care deabia se tara...De politie nici urma. Am mers la spital cu el a fost cusut si trimis acasa. Imediat dupa, am mers la politie unde a facut o plangere dar am fost atentionati ca e greu sa mai fie prins dar totusi ne-au asigurat ca vor face tot ce se poate. In 3 luni de zile nu a primit nici o veste... Intr-o seara pe cand eram la o terasa in oras un grup mai mare de prieteni, amicul meu despre care povestesc este sigur ca il vede pe baiatul care l-a injunghiat. Am fugit dupa el, l-am prins si am chemat politia. Cand a ajuns politia, ne-a luat pe toti la sectie unde am scris declaratii peste declaratii..Rezultatul? Nici unul..Individul a plecat de la sectia de politie liber si fara nici o problema chiar mai repede decat noi. In plus am aflat de la o cunostinta ca baiatul avea cazier pt talharie si furt calificat. Cu toate astea e si azi liber si nu are probleme... Atunci cum sa nu iti faci dreptate singur?

--------------------
Dacia 1310 1995 berlina
+
Lostboy
post 3 Apr 2009, 09:43
Post #72

Finding my way!

QUOTE(Cocojambo @ 3 Apr 2009, 10:41)
...
MARINAREE te duci la fund...  168.gif
*

Cine bre? MAERSK?

--------------------
. . .
+
Cocojambo
post 3 Apr 2009, 09:45
Post #73

Membru autentic

Nu bre... za farst MARINAR 166.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
Serje
post 3 Apr 2009, 09:49
Post #74

Membru autentic

Stiu cum functioneaza justitia la noi ... dar aici is cazuri diferite. Becali pana acuma o scapat ca o fo aliat cu aia de sus, s-o stricat alianta si da in aia de sus ... plateste. Dar o sa vina vremea in care aia de is sus acuma sa fie jos si atunci o sa plateasca si ei ...

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Marty
post 3 Apr 2009, 09:50
Post #75

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Nu stiu de ce am impresia ca-i manevra PSD-ului, sa-i dea la gioale lu' Baselu. wink.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
B30KDT
post 3 Apr 2009, 09:53
Post #76

Membru autentic

From: bucuresti

dar ilici cand o sa plateasca?cand ajunge roata si la el?

--------------------
DACIA DACIA 2012
+
argon
post 3 Apr 2009, 09:54
Post #77

Mesaj semiautomat

nu vezi ca p'ala nici moartea nu-l ia?

--------------------
+
Marty
post 3 Apr 2009, 09:54
Post #78

Stai linistit, nu cred c-apuca cineva ziua aia!

--------------------
+
Serje
post 3 Apr 2009, 10:26
Post #79

Membru autentic

Ilici ii prea destept ca sa-l ajunga roata ... vrem nu vrem ... ii cel mai destept politician de la noi. Pe el l-o interesat puterea, nu averea ...

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
yon
post 3 Apr 2009, 10:27
Post #80

Membru autentic

From: slatina

mda nu mai stiu exact dar am citit un topic la un moment dat pe forum daciaclub despre hoti care fura din masini, acolo povesteau multi cum au prins hotii si cum au aplicat corectiile, in urma acestui incident cu Becali se va crea un precedent f periculos in urma caruia nu vom mai avea curaj sa facem nimik impotriva lor pt ca aia vor depune plangere si.....Pacat de tot acest circ care pana la urma nu face decat sa ii aduca lui Becali mai multi simpatizanti (vezi cazul Oprescu). cred ca acei hoti de masini in momentul asta nu ar trebui nici macar sa iasa din casa pt ca daca vor fi prinsi de rudele lui Becali va fi urat de tot pt ei stiind faptul ca machedoni sunt oameni dintro bucata. Oricum pacat ca isi bat joc de un om intrun mod f urat, trebuia arestat poate pt alte infractiuni nu pt un asemenea fapt care nu face decat sa de-a tupeu hotilor. RUSINE!!!!!!!!! ..... Sincer incepe sa imi fie sila de tara asta furios.gif

--------------------
Dacia 1310/Supernova 1995/2003
+
klaus
post 3 Apr 2009, 10:51
Post #81

步步

Group: Moderatori

QUOTE(Marty @ 3 Apr 2009, 08:32)
E incredibil! L-au invitat sa dea declaratii pentru o invinuire si acolo i-au schimbat incadrarea, ziaristii n-au avut acces in sala de judecata desi era vorba de o SEDINTA PUBLICA... ce sa mai ceri?
*

Este o practica curenta si jegoasa a astora de la parchet/DNA de a invita cetatenii in calitate de martori (cand nu e obligatoriu sa vina cu avocat) si acolo pe loc zdrong cu schimbarea incadrarii in inculpat (care are alt regim penal dpdv aparare). E o bagabonteala nesimtita.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Marty
post 3 Apr 2009, 10:54
Post #82

Stai asa... el tot pentru privare de libertate e cercetat? Credeam ca l-au bagat la alte timpenii, nu ca l-au facut din martor/invinuit inculpat.

--------------------
+
marksman
post 3 Apr 2009, 10:56
Post #83

Post mortem nihil est

From: sat

Nu-l agreez deloc pe nea Jiji, da' la faza asta "justitia" si "politia" au fost de o nesimtire fara de margini. L-au luat de dimineata, direct din pat, zici ca era un infractor cautat de interpol care dintr-un minut in altul avea sa dispara fara urma. Puteau sa-l salte mai discret.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
User is online!Galerie FotoPM
+
romeodr
post 3 Apr 2009, 10:58
Post #84

Membru autentic

From: brasov

nu m-a interesat niciodata Becali ,mai mult decit pitorescul lui ca personaj !!!...educatia aceasta a lui primitiva si valorilei ei in ideea de CLAN ,mafiot !! educatie generata de bani,totusi ,si nu de violenta ,mi-a fost antipatica de la inceputul ,,evolutiei,,lui in public !!!
....acum ....insa ...au reusit astia sa ma faca sa-l simpatizez,..solidar cu faptul de o CLARITATE MAXIMA...ca aceasta intimplare ,nefericita ,pentru noi ca natie...ESTE O FACATURA, O RAZBUNARE CU IZ POLITIC !!!
....Acum 2 ani ,pustiul meu in virsta de 12 ani atunci,a fost tilharit in drum spre sala de sport unde avea antrenament ,si sub amenintarea cu un cutit ,un nenorocit i-a luat telefonul mobil ,telefon de altfel cumparat si muncit de mine !!!..in acel moment daca l-as fi prins pe individ l-as fi omorit pe loc fara sa ma gindesc o secunda !!!(stresul la care a fost supus copilul fiind unul maximal)....reusind sa trec totusi peste emotia momentului...am mers la politie ,am facut o reclamatie ,cu tot tacimul necesar,.....si NUMIC,de 2 ani de zile NIMIC.....politie de 2 lei,care stie numai sa incaseze amenzi din radare fixe si stat la pinda in trafic !!!! mad.gif !!
.....am ajuns sa fiu solidar cu Becali .... blush.gif !!!..nu credeam !!
mai ales cind vad cum nimeniul acela de EBA ,tinjeste la pomana de 15.000 euro pe luna de la UE !!!!..... mad.gif , blush.gif !!!

--------------------
LAGUNA 1ph2 NEVADA GRANDTOURS CONCORDE ..1998 luna noiembrie 06..avion cu motor..!!! - BV 77 EME
+
MihaiD
post 3 Apr 2009, 11:08
Post #85

Membru autentic

From: Ro

Deci hotii sunt in libertate si pagubitul este in inchisoare, fara nici o dovada sau plangere?
Parca suntem iar pe vremea lui Nick Ceasca... ph34r.gif

--------------------
Renault Megane R26 2008 - XX-xx-xxx
+
Serje
post 3 Apr 2009, 11:21
Post #86

Membru autentic

Dar de unde stiti ca aia i-o furat masina? Poate le-o dat-o Becali sa i-o duca la spalatorie ... si aia si-o facut de cap cu ea oleaca, Becali o aflat si le-o aplicat o corectie.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
nairam
post 3 Apr 2009, 11:22
Post #87

Posesor de bebelus...

Pai sa ma bag si eu in vorba ...... Unui amic i sa furat un Q7 de vreo 90.000 iepuroi ..... Masina in leasing cu casco.... A reclamat omul la politie dupa vreo 6 LUNI si-a primit banii de la asigurari .... Dar dupa 2 ani nu s-a mai intamplat nimic ....... da NIMIC.... Alti amici aveau o dacie (un papuc) care a fost furat .... reclamatie etc... rezultatul dupa vreo 3 ani ? NIMIC ....... In plus .... Eu le platesc impozitele ... Eu bine impozitul pe masina furata inca TREBUIE PLATIT!!!!!! desi ei nu mai au masina respectiva ....
Eu zic asa: Daca (doamne fereste) vrea unu sa-ti faca ceva (talharie, furt etc...) il bati bine si spui ca a vrut sa te omoare .... De ce ? ca sa fi sigur ca nu pici tu .... Eventual ii dai bine cu paru pana cade si nu mai PREZINTA PERICOL pentru tine si apoi ii pui toporu (sau ceva mai mare decat obiectul cu care ai dat tu) in mana.
Din alt punct de vedere: Cred ca mi-am gresit vocatia .... Trebuia sa ma fac HOT ... pai nu vedeti ca astia nu patesc nimic ..... Pot sa inteleg de ce a fost arestat Jiji dar NU pot intelege DE CE HOTII inca mai SUNT LIBERI...
E clar ca e facatura dar nu pot sa-mi dau sema daca e mana PSD-ului (ca ei au Ministerul de interne) ca sa i-o traga lu Baselu ... Sau e mana lu Baselu ca sa acopere casa ficei (800.000 iepuroi) si declaratia fratelui ( ca-i face cavou ziristului ) Asta este dilema... Oricum atat PSD cat si Baselu isi freaca mainile ..... De iest in pierdere ... ca de obicei ... iesim NOI Pulimea in pierdere.... Pai va dati seama ca romania o sa fie de acum inainte raiul infractorilor .....
Drace .... Trebe neaparat sa-mi iau acasa si in masina cate un spray paralizant si cate un electrosoc de ala lung .....
Care este drumul de urmat? Pai in circumstantele actuale drumul il stiu.... Are vreo 600 kilometri trece prin Pitesti, Deva si se indreapta spre Arad cu destinatia incotro vad cu ochii dupa aia (Austria, Germania, Franta etc)..... Din pacate nu il pot urma asa ca ramane varianta cu electrosocul si paralizantu ....

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
Ake
post 3 Apr 2009, 11:48
Post #88

Morderator

Pentru cei care par convinisi ca e "mana"/ordinul lui Base aici....
Ia mai ganditi-va un pic.... puneti cap la cap declaratiile unora din presa care sustin cu tarie ideea asta. Nu vi se pare nimic suspect?
Mie mi se pare chiar evident ca e fix invers...e dirijata actiunea de tabara anti-Base.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
klaus
post 3 Apr 2009, 11:54
Post #89

步步

Aiurea, e evident un caz de distragere al atentiei. Pe principiul intrebarii cui foloseste si de ce acum.

Insa eu tot nu am inteles, hotii aia au depus sau nu reclamatie? Ca eu am ramas cu impresia ca de fapt politia s-a autosesizat pe baza unor declaratii verbale a unui necunoscut.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
vijelie
post 3 Apr 2009, 11:54
Post #90

membru violet

Eu chiar nu inteleg de ce atatea scenarii.
La urma urmei, Becali nu a sustinut niciodata ca NU i-ar fi sechestrat pe aia.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
8 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 23:04
Forum Renault