Piese SuperNova, Piese SuperNova
![]() ![]() ![]() |
Piese SuperNova, Piese SuperNova
saftonel |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|||
dee_dee_al |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 28 November 08 ![]() |
din cate am auzit de scartaiala si troncaneala de la haion nu scapi decat daca il sudezi.asta a fost solutia finala adoptata de un prieten dupa multe chedere schimbate, care mai de care mai scump si mai smecher.tot troncanea...asa ca ... a bagat sudoru la treaba...si ca sa vezi, NU MAI TRONCANE
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Daca sapati nitel p-acilea dadeati de asta:http://www.daciaclub.ro/Zgomote-Spate-Sole...nova-t5875.html
This post has been edited by cristio_79: 3 Dec 2008, 00:56 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
10x cristio_79 ...dar crede`ma ca l`am citit de ceva vreme si nu am gasit de schimbat decat amortizoarele in acel topic ..eu ma gandeam sa schimb mai tot ce se poate schimba..sa merg linistit ,fara troncaneli cand trec peste "denivelarile din intersectii ",macar 1 sapt ...e tot ce`mi doresc
|
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
urci la masina , vii laploiesti si iti prezint eu o supernova fara scartaieli .. te ajut sa o faci si pe a ta
![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cum de va troncane haionul ? la mine nici nu se aude doar plasticile pe care sta polita si la aia o sa-i vin de hac cat de curand si la majoritatea plasticelor .... fiindca sunt prinse plastic pe plastic plus pe tabla si uite asa apare zgomotul nu exista amortizare locala si asta o sa fac eu cu siguranta voi reusi.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
La mine singura troncaneala care a mai ramas e de la amortizor. Haionul sta etans pentru ca am schimbat chederul si am dat cuiul maxim jos. Si probabil ca se mai misca si polita aia idioata. Ma gandeam sa pun o bara in spate intre amortizoare, poate poate mai rigidizez sasiul.... la primavara.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
ti-am spus ce sa-i faci la polita .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Ce ?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
djasu82 |
![]()
|
cauta si tu
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Ce metoda aveti voi pt polita ?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
djasu82 |
![]()
|
doar v-am spus se prinde 2 magneti de o parte si de alta a suportilor politei iar pe polita se prinde doua bucati de fier sau tabla ... asa se elimina sa vibreze aiurea . La suporti de plastic care mentin polita si difuzoarele se pot intercala fasi de cauciuc pentru amortizarea vibratiilor.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
saftonel |
![]()
|
hohoho...so...am facut tot ce se putea face...schimbat chedere,banda izoler la bancheta ,cui solenz ,am facut o bara metalica de care este prinsa polita direct de portbagaj ..tot bate si troncane...so ..resemnat nu pot sa fiu ..e ambitie personala sa merg cu ea macar odata fara muzica
![]() |
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Saftonel iti troncane pentru ca nu e de la polita/bancheta. Ai incercat sa scoti polita de tot si sa scoti bancheta din cuie si sa o lasi pe fata? Eu am constat ca zgomotele care au mai ramas nu sunt de la bancheta sau polita ci de la idiotul ala de amortizor care e facut de niste idioti de ingineri (e cel "original"
![]() ![]() Eu am schimbat si chederul din spate, am dat si cu vaselina, si cu banda izolira pe cuiele de la bancheta, am mai pus vaselina si pe tablitele care tin bancheta "de jos" mai exact care o fixeaza de podea, am pus si silicon, si burete la polita si tot troncane, dupaia am scos polita si facea la fel... ![]() ![]() Masina asta e cea mai tare, nu te plictisesti niciodata ![]() ![]() This post has been edited by Maskatu: 29 Dec 2008, 19:07 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
saftonel |
![]()
|
am mers si cu polita/fara /haion ridicat si toate variantele...mereu alte sunete...am fost in service ...si mecanicu a spus ca nu trebuie schimbate telescoapele...
This post has been edited by saftonel: 29 Dec 2008, 23:09 |
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
djasu82 |
![]()
|
trebuie imbalsamate platicurile =))
![]() Ca amortizoare ar fi cele cu magneti dar cred ca nu da nici unu 1500 de euro ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Dublam valoarea masinii
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
se anunta mariri de preturi la carburanti cred ca e nevoie pentru modificat consumul si la super nova
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Cat costa un far in targ? Sau in alta parte.... ce preturi sunt?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
Eu la polita am facut in felul urmator: am luat un profil T de fier..gen cornier, am dat 5 gauri in el si in polita si leam prins cu surubele..in prealabil am indoit profilul opus fata de curbura politei...dupa ce am facut treaba asta nu mai troncabea..dar scartaia..asa ca am pus niste cheder de geamuri pe bucata de cauciuc.(burete cu adeziv pe verso..gasiti la magazine)..acum scartaie suportii politelor..unul e rupt...pe care ii dau jos si bag pe acolo..vad eu..tot cheder de geamuri.Eu nu am nici cui de solenza..sper sal montez cand o sa am timp. Asta e dracia supernoava!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
saftonel |
![]()
|
acelasi profil l`am facut si eu ...si nu are nici o treaba
![]() |
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
KoStY125 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 1 January 09 From: Brasov ![]() |
Buna seara ! Am avut si eu un nefericit mic accident cu dsn'ul meu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 1.4 Clima
- BV-52-BRD
|
|
saftonel |
![]()
|
vezi pe forum e cineva care dezmebreaza una ...poate ai noroc si e si aceeasi culoare
|
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
KoStY125 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 1 January 09 From: Brasov ![]() |
In legatura cu identificarea masinii..credeti ca ma primeste cu masina avariata ? sau va trebui sa o repar inainte de a merge la rar ?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 1.4 Clima
- BV-52-BRD
|
|
Michael_Jr |
![]()
|
![]() \m/-_-\m/ Group: Members Posts: 104 Joined: 27 January 09 ![]() |
pentru a merge la rar trebuie sa le repari (asa stiam, acum astept si alte pareri) si in legatura cu postul despre far, un far e in jur de 135 lei cel original
|
--------------------
Volkswagen Golf /
ex - Dacia Super Nova
GL 1996 / 2001 Clima
- B 35 ***
|
|
mx_ady |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 6 June 08 From: Bistrita-N ![]() |
Fratilor eu am sudat suportul de jos am luat jos tanpoanele de cauciuc am lasat din suruburi balamaua fixa pana am vazut ca strange pe cheder dupa care am lipit banda scoci pe haion unde se vedea ca freaca chederul si n-o sa credeti nici un zgomot sau scartait.
|
--------------------
dacia supernova
confort
2003
|
|
miki1964 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 March 09 ![]() |
sal. stie cineva unde se poate gasi un ax volan de supernova, partea de la caseta de directie pina la axul volan-bord, cel cu crucea cardanica, si cit costa
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2001-Rapsodia
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(marcykone @ 2 Mar 2009, 10:48) Ax volan=250 Ron de origine,Giurgiu,cred k si in Vitan e cam la fel,am fost nevoit sa-l iau din Gr,insa am sunat pe cineva din targ,i-am cerut parerea daca sa-l iau sau nu,ma gandeam k-l scot mai ieftin din targ,si mi-a zis sa-l IAU!Asa ca....cam scumpute supermasinile astea DACIA! iote! |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
eu zic verifica-ti prima data amortizoarele, la mine 60% din zgomot era de la un amortizor.
parca cuiul de solenza era recomandat prin forum |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
Davala23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 19 February 08 ![]() |
120 ron ax inferior volan acum doua saptamani.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:27 |