Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Service-ul era din acela, dealer autorizat... de unde, pana acum, am tot luat piese de origine, cu garantie 18 luni... nu m-am gandit la asa o surpriza...
Iaca s-a produs schimbarea... si, desi doar "piesele de origine Dacia sunt validate si garantate ce constructor" ...si doar "folosind numai piese de schimb de origine Dacia, beneficiezi de calitatea si durabilitatea garantate de constructor", (dupa cum frumos scrie pe site) se pare ca de acum incolo, nu le mai garanteaza decat 12 luni... chestie care nu mai apare pe nicaieri ... Oare sa fie acum piesele de calitate mai slaba?! ![]() ![]() ![]() Aaaaa... daca, cumva intreaba ei.... atunci da... trebuie sa recunoasca... dar altfel, afla ei cand vad certificatul de garantie... viate unui posesor de Dacia, este, si trebuie sa fie, plina de surprize... altfel e monotona. ![]() This post has been edited by GABY IS BACK !: 17 Jul 2007, 16:34 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Masina =consumabil devine din ce in ce mai aproape o realitate zilnica.
Iar amabilitatea este ceva cu desavarsire absent in reteaua de service-uri Dacia (care conicid si cu reteaua de vanzari). Ideea de baza aplicata cu strasnicie de oamenii de la Dacia este ca "sa ii pacalim cu lucruri placute sa cumpere o masina ieftina si apoi ne scoatem banii si le scoatem nervii prin service-ul de care vor avea cu certitudine nevoie cat de curand". Se pare ca si managerii francezi s-au dat pe brazda invatand nespus de repede sa aplice legea locului si neincercand catusi de putin sa mai lupte contra curentului in aducerea pe drumul cel bun a politicilor interne la Dacia. Asa ca daca veti merge la vreun service si omul de la relatii cu publicul (de obicei o domnisoara blonda intru toate) va va soune ca "nu va asteptam pe aici" cu un aer si ton de scarba sa nu va mirati. Ci bucurati-va ca ati cumparat un produs Dacia. Cat despre garantie redusa e bine de luat in seama ca din acest punct de vedere si ceilalti producatori dau o minima garantie. De multe ori probabil sunt aceleasi piese dar pentru cutia albastra platesti mult mai mult ca deh... e albastra si are holograma (si ne face pe noi sa ne credem in start trec(I)). |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Dupa cum spuneam, eu am fost in iulie 2007 la un service autorizat si pe factura mea scrie clar 24 de luni grantie la piesele cumparate de la ei si inainte scria tot clar 18 luni. Se pare ca la ei a crescut garantia. Oricum sunt convins ca abia dupa ce ies din garantie piesele alea or sa crape..
![]() Iar pentru situatia din service suntem si noi vinovati pentru ca nu facem scandal la VC si la OPC dupa caz. This post has been edited by nh1980ro: 17 Jul 2007, 13:25 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
MihaiRTC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 November 04 ![]() |
Manson rezervor solenza / furtun de cauciuc de aproximativ 10 cm: 50 lei
Am fost la ITP si m-au respins ca aveam "furtunul" asta crapat din cauza imbatranirii cica (4 ani are masina). Am cautat la vreo 10 magazine si nu l-am gasit. Pana la urma l-am gasit la mag. de pe Mihai Bravu: 50 lei. Mi s-a parut incredibil de mult. Probabil ca e tratat ca sa nu se strice de la benzina. Ce parere aveti? |
--------------------
dacia
solenza clima
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(MihaiRTC @ 17 Jul 2007, 14:17) .... 50 lei. Mi s-a parut incredibil de mult. Probabil ca e tratat ca sa nu se strice de la benzina. .... Sau probabil din cauza noului termen de garantie... ![]() Apropos: i-ai intrenbat si cat e garantia ? Sau daca e piesa fabricata mai de mult, dupa specificatiile tehnice aferente garantiei mari, sau mai de curand, dupa cele aferente garantiei reduse... Sa stii cand te astepti s-o schimbi... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
nh1980ro |
![]()
|
Specificatiile sunt aceleasi, doar ca si-au dat ei seama ca 18 luni e prea mult ca sa ceara de la piesele facute de furnizorii lor si schimba prea mult pe garantie.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
remarca cu specificatiile fusese o gluma.... da fapt fusese un fel de haz de necaz...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
MihaiRTC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 November 04 ![]() |
Nu i-am mai intrebat nimic de garantie. Totusi nu prea am auzit pana acum la alti "Solenzari" sa schimbe dupa 4 ani mansonul asta si am urmarit de ceva vreme forumul.
|
--------------------
dacia
solenza clima
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Daca ai ghinion se mai sparge si ala, pentru ca e relativ expus.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
CT-84-DIN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 February 06 From: La Mare...La Soare ![]() |
am si eu o intrebare... se gasesc piese pentru oglinda separate?
mi s-a rupt piesa accea metalica de care se prinde carligul de la arc.. http://solenzamea.xhost.ro/demontare_monta...glinzi_slz.html <- aici sunt pasii si piesele care apartin de oglinda o oglinda noua este 8o RON (magazinul DACIA - de la Casa de Cultura - Constanta) |
--------------------
Renaul
Clio Symbol
2000 - Phase II
- CT 84 DYN
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
am luat vineri burduf exterior de planetara,si am fost la mecanic sa il monteze.azi (luni) am fost pentru schimbat bucse brat (6ron bucata) si a gasit burduful rupt.in fata mea a dat jos roata si am vazut si io.s-a taiat pur si simplu cauciucu.
Pret - 25 lei burduful. This post has been edited by i96nds: 8 Aug 2007, 22:41 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
sorin007 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 27 January 07 From: Zimnicea ![]() |
salut , ma intereseaza si pe mine magazine in Bucuresti unde pot gasi
telescoape ptr.solentza model monroe si la ce pret le pot gasi . |
--------------------
dacia
solentza
2004 CONFORT
- TR31MIH
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Amortizoarele pentru SLZ sunt aprox 100 - 110 lei bucata. Deci cam 440 lei toate patru. Incerci in targ in Vitan sau la alte magazine scrise deja in acest topic.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Senzor de temperatura apa (care vine in chiulasa) pentru SLZ:
are pretul intre 25RON si 59.5RON in targ Vitan, deci aveti grija de unde luati. In magazine e 115RON. Codul e: 7700113867 Si scrie pe el pe o parte Magnet Marelli (sau ceva de genul). |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
emil b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 8 October 06 From: satu mare ![]() |
parbriz SLZ 192 RON la gimarom cu montat
|
--------------------
dacia
solenza
2003 rapsodia Don`t ride faster than your guardian angel can fly!
Eu dau flashuri la radare. Tu ? |
|
sorin007 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 27 January 07 From: Zimnicea ![]() |
unde gasesc in Bucuresti centru cu piese din dezmembrari ,autoturisme Solentza ?
|
--------------------
dacia
solentza
2004 CONFORT
- TR31MIH
|
|
cromet |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 20 December 06 ![]() |
salut.
imi cer scuze ca n-am fost in dispozitia necesara sa caut toate aceste informatii pe forum desi banuiesc ca au mai fost oferite. imi poate da si mie cineva niste preturi cat de cat actuale pt spoiler fata, capota motor si far solenza? mersi |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 1,4 MPI Scala
- B 33 RRJ
|
|
ella |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 September 07 ![]() |
[FONT=Arial][B][SIZE=7][COLOR=blue]
![]() 19 Sep 2007, 12:50: salut, in primul rand! am intrat si eu pe forum din lipsa de informatii.... am o solenza avariata... caroseria e praf... motorul e in perfecta stare, curia de viteze, bordul la fel... ce ma sfatuituiti??? This post has been edited by ella: 19 Sep 2007, 12:50 |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Pentru ella: Ar fi bine daca ai da mai multe detalii in genul: se mai poate repara caroseria? cum a fost lovita, ai asigurarea celui care te'a lovit, ce au spus inspectorii de la Dacia.
Iar daca nu se poate repara o poti vinde ca piese.. sunt multi care cauta diferite repere la preturi rezonabile sau ti'o poate cumpara un samsar de masini.. o vinzi la pret mic dar ai scapat de ea. |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(ella @ 19 Sep 2007, 13:48) salut, in primul rand! am intrat si eu pe forum din lipsa de informatii.... am o solenza avariata... caroseria e praf... motorul e in perfecta stare, curia de viteze, bordul la fel... ce ma sfatuituiti??? Bine ai venit pe forum. Ar fi utile niste poze cu caroseria respectiva. Dar cel mai bine iti iei banii de pe asigurare si vinzi epava si iti iei alta masina. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ella |
![]()
|
cu asigurarea am rezolvat. dauna totala - 2000 euro.
cum am "lovit-o"? eram pe autostrada la km 38 unde se lucra la pod... aglomeratie mare... coloana de masini...in fata mea un tir...in spatele meu un tir... cel din spate a plecat dupa loc...insa coloana din fata lui nu...si m-a aruncat in tirul din fata... caroseria e in asa hal ca m-au scos pe geam...am postat cateva poze... ma intereseaza cam cat as putea obtine pe epava... nu stiu cat sa cer.. Attached thumbnail(s) S2020962.JPG ( Size: 152.49k ) Number of downloads: 653 S2020965.JPG ( Size: 178.59k ) Number of downloads: 674 S2020975.JPG ( Size: 107.66k ) Number of downloads: 636 S2020972.JPG ( Size: 132.18k ) Number of downloads: 629 |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai gandeste=te cam cat mai valoreaza SH acum, scazi suma data de asigurare si ceri putin mai mult.
Asigurarea ti-a dat 2000E doar? Care asigurare RCA-ul vinovatului sau ai CASCO? This post has been edited by nh1980ro: 20 Sep 2007, 10:21 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
sorin007 |
![]()
|
ai pus imagini ca sa vinzi din ea sau?
|
--------------------
dacia
solentza
2004 CONFORT
- TR31MIH
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
bine ca esti printre noi la cum arata
![]() |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
ella |
![]()
|
rca lui mi-a dat banii.unita.
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai inseamna ca tre sa mai iei cam 1500-2000E pe epava.
Oricum mi se pare cam minimala evaluarea lor. TU le-ai dat factura de cumparare a masinii sau ti-au evaluat ei masina dupa catalog? |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ella |
![]()
|
mi-am facut un deviz la service... devizul a fost de 13.000 ron doar caroserie... pt ca n-a mai dezmembrat-o... pe deviz valoarea a fost de 13.000 cu mentiunea ca valoarea ar putea creste cu minim 20% la desfacerea masinii. de fapt pe unita ii interesa daca valoarea reparatiei depaseste pragul lor maxim de despagubire... jigodii...
cam la acelasi pret ma gandisem si eu... 20 Sep 2007, 11:52: sa iau pe epava This post has been edited by ella: 20 Sep 2007, 11:52 |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Din cate stiu eu valoarea epavei la dauna totala se pune undeva intre 20-25%.
Deci probabil ca ei ti-au evaluat masina undeva la 2500E. Ceea ce inseamna devalorizarea masinii cu 50% in 3 ani. E cam aiurea. Ar trebui sa faci ceva scandal si sa ceri o reevaluare. Ei ar trebui sa-ti scada cam 30% din valoarea facturii cu care ai cumparat masina de noua. Si apoi sa-ti dea cam 80% din valoarea respectiva, iar restul de bani sa-i recuperezi din vanzarea epavei. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ella |
![]()
|
o sa vorbesc la asigurare dar nu cred ca am vreo sansa... ce naiba sa le fac? sa-i dau in judecata?n-as prea avea sanse...
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. În acest topic puteți comunica prețuri ale diverselor piese/repere pe care le-ați cumpărat sau pe care intenționați să le cumpărați și ați aflat prețul lor. Pentru o informare cât mai corectă este de dorit să precizați : 1. exact piesa în cauză; 2. locul de proveninență al piesei (originală dacia sau srl compatibilă); 3. prețul piesei ; 4. locul unde ați găsit piesa cu prețul respectiv. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 13:02 |