Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
ella |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 September 07 ![]() |
scuza-ma, dar nu stiu ce este csa
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
sorin007 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 27 January 07 From: Zimnicea ![]() |
fa scandal ca daca o lasi moarta fac ce vor.Daca nu dai in judecata .
|
--------------------
dacia
solentza
2004 CONFORT
- TR31MIH
|
|
Cristian_Popescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 20 September 07 ![]() |
QUOTE(CT-84-DIN @ 23 Jul 2007, 15:18) am si eu o intrebare... se gasesc piese pentru oglinda separate? mi s-a rupt piesa accea metalica de care se prinde carligul de la arc.. http://solenzamea.xhost.ro/demontare_monta...glinzi_slz.html <- aici sunt pasii si piesele care apartin de oglinda o oglinda noua este 8o RON (magazinul DACIA - de la Casa de Cultura - Constanta) Ca piesa de schimb, exista separat doar geamul oglinzii, atit! QUOTE(nh1980ro @ 7 Aug 2007, 12:23) Senzor de temperatura apa (care vine in chiulasa) pentru SLZ: are pretul intre 25RON si 59.5RON in targ Vitan, deci aveti grija de unde luati. In magazine e 115RON. Codul e: 7700113867 Si scrie pe el pe o parte Magnet Marelli (sau ceva de genul). Putini stiu: exista situatii in care Dacia schimba codul unei piese din cod romanesc (cutie albastra) in cod Renault (cutie galbena), si, de obicei, aceasta schimbare duce la o dublare/triplare al pretului. De asemenea, trebuie sa notam fatpul ca atunci cind avem o piesa cu un cod de Renault (cutie galbena), inseamna ca acea piesa este compatibilia si cu alte modele Renault. This post has been edited by Cristian_Popescu: 20 Sep 2007, 17:30 |
--------------------
.
.
.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Ai dreptate. De aceea Dacia nu mai e o masina asa usor de intretinut cu piese de origine.
@ella CSA http://www.csa-isc.ro/ |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GabyT @ 5 Jun 2007, 12:44) La ce service ai reglat farurile ? Ai avut nevoie de programare ? La service-ul ("de cartier") unde reglez eu de obicei farurile si proiectoarele, m-au taxat cu 25 ron / operatie, fara factura sau chitanta... ![]() ![]() lol ![]() raspund cam cu intarziere dar mi se pare aberant 25 de ron un reglaj de faruri eu am facut un reglaj acum 1 luna de zile si m-a costat exact 5 ron.. fara factura dar nu aveam nevoie.. |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Capacele din acelea care se pun deasupra bornei stie careva unde se gasesc?
Sau daca are careva in plus ... ![]() |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
kiddo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 March 06 ![]() |
inlocuit traseu evacuare (toba intermediara+finala) la service Adras (Sos.Oltenitei), 300 ron (piese de origine+manopera). discount 10%.
|
--------------------
dacia
solenza
- b-xx-xxx
|
|
sorin007 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 27 January 07 From: Zimnicea ![]() |
parca te-am mai intrebat - vinzi ceva de pe ea??????????????????????????????
|
--------------------
dacia
solentza
2004 CONFORT
- TR31MIH
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare:
Stie careva daca se gaseste carcasa pentru cheia de la Solenza? Nu-mi place deloc in ce stadiu a ajuns de la primul proprietar si as vrea sa o aduc pe "linia de plutire" din nou. Va multumesc anticipat! |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Kit de ambreiaj solenta (placa de presiune, rulment si disc) 400 RON cumparat din Bucuresti de la unul din magazinele de pe Pantelimon cum te duci spre Cora pe dreapta (unde sunt 3-4 magazine unul langa altul).
Este in cutie gri cu galben pe care scrie Renault, pe toate piesele scrie Valeo. Certificat de garantie piese de origine, garantie asigurata 18 luni cu conditia sa fie montat in service autorizat dacia. Mi se pare cam ieftin in conditiile in care am sunat la Adras si mi-au spus ca costa in jur de 800 RON. Am sa-l montez saptamana viitoare. Ramane sa vedem cati km tine. |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
nh1980ro |
![]()
|
Garantia cred ca e 12 luni mai nou dupa Dacia. Garantia aia de 18 luni e scrisa pe vreun certificat din cutia Renault?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
da da scrie pe certificatul de garantie 18 luni.
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
madmax88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 September 07 ![]() |
Aș avea o întrebare:
Știe cineva dacă caseta de direcție de la solenza cu servo se potrivește și la Clio Symbol? Aș avea nevoie de răspuns cât de repede. Mi-ar fi de un real ajutor. Mulțumesc. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004/1.4 16 v
|
|
beginer_driver |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 1 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Recunosc, sunt afon deci intreb si eu: la o Solenza Scala daca schimb tobele (in service) e mult 140 RON una si 80 RON manopera (care include si un burduf de planetara dreapta)?
Adica 140 RON x 2 tobe = 280 RON + 80 RON = 360 RON E mult? E putin? E bine? |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
nh1980ro |
![]()
|
S-au dus tobele deja?
Eu am dat pe manopera si ambele burdufe de planetara stanga 220RON (la stanga e mai complicat ca tre sa scoata uleiul din cutie). Burdufele au fost 120RON si manopera numai pentru schimbarea burdufelor a fot 100RON. Deci la tine pt burduf dreapta si tobe e ok manopera. Tobele e posibil sa le gasesti mai ieftine la magazine auto si doar sa le schimbi la ei. S-ar putea sa-ti mai trebuiasca bride (coliere) si niste suporti de cauciuc in forma de romb (suportii sunt cam 2 RON in service). |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
madmax88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 September 07 ![]() |
Deci ? Nimeni nu poate să spună nimic în legătură cu caseta de direcție de la solenza?
Se potrivește sau nu la un Clio Symbol benzinar? Merci oricum |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004/1.4 16 v
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai cauta si tu codul la caseta de Solenza si vezi ce echivalente are pe la Renault, dar ma indoiesc ca e aceeasi.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
beginer_driver |
![]()
|
QUOTE(nh1980ro @ 25 Oct 2007, 17:39) S-au dus tobele deja? Eu am dat pe manopera si ambele burdufe de planetara stanga 220RON (la stanga e mai complicat ca tre sa scoata uleiul din cutie). Burdufele au fost 120RON si manopera numai pentru schimbarea burdufelor a fot 100RON. Deci la tine pt burduf dreapta si tobe e ok manopera. Tobele e posibil sa le gasesti mai ieftine la magazine auto si doar sa le schimbi la ei. S-ar putea sa-ti mai trebuiasca bride (coliere) si niste suporti de cauciuc in forma de romb (suportii sunt cam 2 RON in service). Mda si nu are decat vreo 38.000 Mie mi-au zis ca burduful nici nu se mai pune la socoteala ca e un cauciuc (d-aia e 80 lei manoperea - e "inclusi", vb cuiva) Nu mai stau sa caut, maine am programare si deja merg cu ea asa de vreo saptamana Zici ca-i tunata frate ![]() Stiu, nu are ce sa se intample dar face ca dracu....poate ma mai opreste vreunu.....ma rog Inca o intrebare: nu stiu de cand dracu e burduful ala dus (mi-au zis vineri cand am facut o reetansare si o echilibrare). Cat ar fi trebuit sa merg sau cat de mult trebuia sa ploua ca sa ajunga la planetara (mi-e frica ca trebuie s-o schimb si p-aia la o adica si nu e decat vreo 400 de lei + manopera). Stiu, e o intrebare stupida dar totusi Nu de altceva dar, de ex, in weekend am fost pana la Iasi si la intoarcere tot drumul ori a nins de rupea (Iasi-Roman-Bacau) ori ploua torential (Bacau-Bucuresti). |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Planetara ar trebui sa fie cam 340RON noua.
Eu am vazut ca aveam janta plina de vaselina si abia apoi m-am prins de pe unde vine si banuiala mea e ca s-a spart cand am fost in concediu la barajul de pe Cerna (cel de dupa satul Cerna) pe un fel de off-road. De atunci si pana am vazut probabil ca am mai facut cam 600-700km. Gaura in burduf era suficient de mare ca sa pot baga degetul mic, dar cand a desfacut mecanicul planetara mai era inca destula vaselina. Daca nu bate in viraje nu prea ai de ce s-o schimbi. Totul e sa ai grija sa-ti curete bine impuritatile pe care le baga la desfacerea burdufului vechi si sa-ti bage multa vaselina la montarea celui nou.(vaselina vine odata cu burduful si e o chestie ca gelatina ca si culoare). |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste preturi ?
- Flanse amortizor , - Amortizor , - Bascula . Am fost de curand sa fac geometria si mi-au spus ca nu se poate face din cauza ca am probleme pe partea dreapta ( ceea ce stiam , de la un accident mai vechi ), adik roata este putin mai in spate decat cealalta. Mi-au zis sa schimb bascula , si pe urma sa ma duc la o verificare sa vad daca si-a revenit , daca nu propabil ca trebuie schimbat si amortizorul. Flansele sunt pt partea stanga , se simtea putin ( asta nu este urgenta) Mersi mult |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
In urma unui accident suferit in parcare ... am si eu nevoie de niste preturi , daca stiti :
1. bara spate 2. aripa spate stanga 3. stop spate 4. vopsitorie ... aripa , hayon , bara ... 5. oare traseul de inox se poate indrepta ? ![]() In alta ordine de idei stie cineva si vre-un service acreditat Unita care sa nu ma cheme in 15 decembrie ??? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
cat costa un catalizator nou? cine are idee?
|
--------------------
Ex Dacia
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
nh1980ro |
![]()
|
destul. Nu-l schimba daca nu e ABSOLUT necesar
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Ex Dacia
|
|
beginer_driver |
![]()
|
QUOTE(nh1980ro @ 25 Oct 2007, 21:33) Planetara ar trebui sa fie cam 340RON noua. Eu am vazut ca aveam janta plina de vaselina si abia apoi m-am prins de pe unde vine si banuiala mea e ca s-a spart cand am fost in concediu la barajul de pe Cerna (cel de dupa satul Cerna) pe un fel de off-road. De atunci si pana am vazut probabil ca am mai facut cam 600-700km. Gaura in burduf era suficient de mare ca sa pot baga degetul mic, dar cand a desfacut mecanicul planetara mai era inca destula vaselina. Daca nu bate in viraje nu prea ai de ce s-o schimbi. Totul e sa ai grija sa-ti curete bine impuritatile pe care le baga la desfacerea burdufului vechi si sa-ti bage multa vaselina la montarea celui nou.(vaselina vine odata cu burduful si e o chestie ca gelatina ca si culoare). A facut 385 lei toata jmecheria Au mai trebuit schimbate si altele: deci ambele tobe, colier (2 buc), burduf pt stanga (1 buc), tamp. toba (2 buc), colier planetara (2 buc) + manopera la toate astea. Cum ziceam.....385 lei Nu-mi dau seama cat de bine/prost am iesit ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
cristi 2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 22 June 07 ![]() |
eu gasisem acum vreo cateva luni catalizator euro 2 cu 600 de lei.problema ar fi ca era de srn.tinand cont ca solenza cu euro2 e identica din acest punct de vedere al motorului si al esapamentului cu srn ar trebui sa se potriveasca.sau ma insel?
|
--------------------
dacia solenza
scala
2003/scala
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(beginer_driver @ 26 Oct 2007, 14:35) A facut 385 lei toata jmecheria Au mai trebuit schimbate si altele: deci ambele tobe, colier (2 buc), burduf pt stanga (1 buc), tamp. toba (2 buc), colier planetara (2 buc) + manopera la toate astea. Cum ziceam.....385 lei Nu-mi dau seama cat de bine/prost am iesit ![]() Ai iesit...normal ![]() Ce-s alea coliere planetara? (colierele de la burduf veneau in pachetul cu burduful si vaselina din cate am vazut eu). |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
beginer_driver |
![]()
|
Is afon deci nu-mi pune prea multe intrebari
![]() Asta au scris, asta zic Probabil ca m-or fi facut ca or fi vazut pe fatza mea ca-s afon ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
toba finala euro 2 de origine - targ vitan - 100 ron, preturi incepand de la 120... manopera 30 ron meridian sud
|
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. În acest topic puteți comunica prețuri ale diverselor piese/repere pe care le-ați cumpărat sau pe care intenționați să le cumpărați și ați aflat prețul lor. Pentru o informare cât mai corectă este de dorit să precizați : 1. exact piesa în cauză; 2. locul de proveninență al piesei (originală dacia sau srl compatibilă); 3. prețul piesei ; 4. locul unde ați găsit piesa cu prețul respectiv. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 09:15 |