Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese DACIA SOLENZA, daca va intereseaza preturi!
alexandrusiri |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Exact la fel am patit si eu.
Cred ca sunt handicapati aia care fac piesele de schimb... Ma gandeam ca o fi fost o problema doar la mine.. ![]() Ar trebui sa le facem scandal pentru neconformitate. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
pai si tu cum te-ai descurcat?ce colier ai pus acolo?mai era o varianta sa pun un colier cu surub,din ala care se starnge.dar sa vad cat tine asta.sau or avea o metoda mai speciala de prindere a colierelor originale pe burduf de care noi nu stim.
![]() This post has been edited by alexandrusiri: 11 Nov 2008, 16:39 |
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
usita rezervor 20 RON origine.
Attached thumbnail(s) Img392.jpg ( Size: 369.57k ) Number of downloads: 448 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(alexandrusiri @ 11 Nov 2008, 17:38) pai si tu cum te-ai descurcat?ce colier ai pus acolo?mai era o varianta sa pun un colier cu surub,din ala care se starnge.dar sa vad cat tine asta.sau or avea o metoda mai speciala de prindere a colierelor originale pe burduf de care noi nu stim. ![]() Pai tot ca la tine, mi-au pus colierul ala elastic de la partea dinspre roata. Apoi am bagat vreo 340km cu viteza mai mare sau mai mica si am verificat ca e la locul lui. Nici mie nu-mi inspira incredere, dar vad ca n-a sarit inca. Si am deja vreo mie de km. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
mikemaniack |
![]()
|
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
vreau si eu niste tetiere pe spate? si-a cumparat cineva asa ceva , macar exista si la ce preturi?
|
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
ai spatii pt tetiere in bancheta spate?daca nu gasesti pe nicaieri ai putea sa incerci cu niste tetiere de la berlina 1310.zic si eu.
![]() This post has been edited by alexandrusiri: 14 Nov 2008, 15:25 |
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
AG-86-BRS |
![]()
|
![]() NIGHT ANGELS CLUB Group: Members Posts: 145 Joined: 28 September 08 From: Pitesti ![]() |
preturi KIT AMBREIAJ in pitesti
AMAT - piese de origine - placa presiune 375 ron , disc 300 ron , rulment 80 ron, manopera 350 ron un distribuitor al meu - 330 ron tot kit-ul fabricat in germania |
--------------------
Renault
Laguna
2012 2.0 dCI 4control CVA
- AG 26 BRS [IMG]http://i39.photobucket.com/albums/e184/KillerINC/nightangels-1_zps927f0c0d.jpg[/IMG]
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
nu e cam scump?am vazut pe autokarma.ro ca au kit de ambreiaj luck la 330 roni parca si sachs pe la 480 roni.
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
D|ablo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 October 08 ![]() |
salut, vreau sa stiu si eu cat costa un telescop la roata pe spate pe dreapta, pt ca am fost astazi la o constatare la un mecanic si mi-a spus ca trebuie schimbat acel telescop dar mi-a spus ca nu e nici o problema ca mai pot merge cu el asa singurul lucru care se intampla este ca troncane, ca scoate un zgomot mai ciudat la denivelari,vreau sa stiu si sfaturile voastre pt ca unele mi-au fost utile.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala 1.4MPI
|
|
daniel8810 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 4 June 07 ![]() |
daca nu a curs...s-a dus bucsa aceea de la capatul de jos al telescopului...partea de care se leaga de puntea spate...cel mai simplu este sa cumperi o bucsa brat berlina si niste saibe....scoti acea bucsa de cauciuc...si o inlocuiesti cu bucsa de berlina ...saibele le pui intre bucsa de berlina si urechile puntii...eu am asa de un an jumate am facut la ambele telescoape spate...si nu mai am probleme....ti-am zis asta in caz ca nu e curs amortizorul...oricum operatiunea e deschisa si pe aici...intereseaza-te...decat sa iei un telescop nou...care dupa ceva timp o sa faca la fel mai bine pui bucsa aia...succes...nu e greu...apropo telescopul e in jur de 120-150 ron
This post has been edited by daniel8810: 16 Nov 2008, 15:36 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 august
- IS 88 DDI
|
|
NiNiU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 4 November 07 From: Suceava ![]() |
Kit ambreiaj Valeo - 322 RON, in iulie la TehnoDinamic Suceava.
La reprezentanta voiau ceva peste 700 ron pe kit de origine - care de fapt era tot Valeo. Asa ca am facut la ei numai montajul : aprox 350 RON. Atunci manopera era 43 RON fara TVA ora (mecanica, iar la electrica era 49). Saptamana trecuta am fost iar la reprezentanta sa fac o reglare de culbutori. Am ramas blocat cand am vazut ca ora a ajuns la 59 RON fara TVA... |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2003 Daca mi-o trebuit dacie...
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
sa vezi ce blocat am ramas eu cand am ajuns in service autorizat dacia in iasi si am aflat ca ora de manopera era 95 roni fara tva.
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
NYCKO22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 10 May 08 From: bacau ![]() |
am schimbat azi burduful palnetarei stanga ,la fuzeta , pret burduf 25 ron de origine, timp de exexutie 1h .
partea stupefianta a problemei este: omul se grabea sa mearga la pauza de masa ora 10 30 , a inceput lucrul la masina la 10 05 , la 10 50 era gata masina,maistrul vine cu foaia de lucru si zice macanicului cat sa treaca la timp:3h ? la care macanicul raspunde 1 h ,maistrul pleaca si macanicul zice ca ora de manopera este de 30 ron si sa nu dau 90 ron la casa sa-i dau lui 40 si la casa 30 ,deci sa ma ajute cu 20 ron . asa am facut . mi se pare japca pe fata !!!!! dar sper sa nu mai am treaba cu ele ca imi scoate peri albi |
--------------------
dacia
solenza clima
2004
- bc-79-lex virusat de masini !!!
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
eu am schimbat cele doua burdufuri la planetara dreapta si am platit 75 roni manopera.si nu a durat 1 ora.dar atat era trecut ca timp de manopera.1 ora.
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
fekete1974 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 1 March 08 From: Timisoara ![]() |
Salutare........
Am o intrebare................. Se poate pune directie servo la SLZ daca nu are din fabricatie si daca da cat ar costa.............. Merci.......... |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- TM-14-HZC
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
se poate.vezi ca s-a mai discutat.
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
monescu_gabi |
![]()
|
![]() monescu_gabi Group: Members Posts: 132 Joined: 14 April 08 From: Pitesti ![]() |
Amortizoare fata Monroe-115 ron bucata
Pivoti-45 ron bucata Bucsi bara stabilizatoare-10 ron set Manopera 70 ron |
--------------------
Renault , Dacia
Megane 3 , Megane 2.2 , Logan Van
2012 , 2007 , 2008
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
de unde ai luat amortizoarele fatza Monroe
de aici de la noi sau de pe net trebuie sa le schimb si eu pe cele de pe fatza si ma gindeam la unele bilstein(cum s-o scrie:))) ) |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
tud. |
![]()
|
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu cum sunt cele monroe dar eu le-am inlocuit pe cele de fabrica(care erau scurse) cu unele bilstein foarte bune pana acum
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
wvirgil |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 6 November 08 From: Turceni - Gorj ![]() |
Ce rulment este la rola (galet) de intindere a curelei pompei de servo, daca l-a schimbat cineva ? Multumesc !
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Rapsodie
- Gj-99-ADV
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
carenaj stanga fata - 17.4 ron
![]() |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
monescu_gabi |
![]()
|
![]() monescu_gabi Group: Members Posts: 132 Joined: 14 April 08 From: Pitesti ![]() |
Am luat amortizoarele de pe Dumbravei.Am un prieten care lucreaza acolo.
Sunt multumit de ele pana acum.Sper si pe mai departe la fel sa fiu. |
--------------------
Renault , Dacia
2012 , 2007 , 2008
|
|
cristi 2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 22 June 07 ![]() |
am gasit saboti de frana la 106 lei,la 120 si la 175 lei de origine.cei de 106 parca erau ferodo sau fermit nu mai tin minte.de care recomandati?trebuie facut ceva in mod special cand se schimba acestia?
|
--------------------
dacia solenza
scala
2003/scala
|
|
Candyman |
![]()
|
![]() Membros Group: Members Posts: 63 Joined: 21 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Poti fi un pic mai explicit cu strada Dumbravei unde e anume, sunt din Bucuresti
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
poeluci |
![]()
|
![]() Membru fan Renault Group: Members Posts: 112 Joined: 1 August 06 From: Iasi ![]() |
Contact Solenza 99 Ron de la Bras Iasi str. Silvestru
|
--------------------
Renault
Arkana
2021/ETECH full hibrid 1.6
- IS 04 WNW
|
|
monescu_gabi |
![]()
|
Strada Dumbravei este in Pitesti!
Scuzati ca nu am precizat |
--------------------
Renault , Dacia
2012 , 2007 , 2008
|
|
AG-86-BRS |
![]()
|
![]() NIGHT ANGELS CLUB Group: Members Posts: 145 Joined: 28 September 08 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Candyman @ 8 Dec 2008, 15:00) http://www.hartionline.ro/pitesti/harta/d2.html http://muntenia.romaniaexplorer.com/page_11012.html preferabil harta de pe muntenia.romaniaexplorer ...ai in vedere ca intrarea dinspre autostrada este din partea dreapta |
--------------------
Renault
Laguna
2012 2.0 dCI 4control CVA
- AG 26 BRS [IMG]http://i39.photobucket.com/albums/e184/KillerINC/nightangels-1_zps927f0c0d.jpg[/IMG]
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Caut de un an ansamblul rezervor+motoras spalator parbriz. A vazut cineva prin magazine asa ceva, sau numai daca ajung cu masina in service se face comanda si apoi mai platesc si manopera de montaj?
Ma gandeam sa cumpar unul de clio ca macar motorasul tot se potriveste.... |
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
nh1980ro |
![]()
|
am vazut un topic aseara pe aici cu cineva care l-a schimbat.
155RON parca e. ete: http://www.daciaclub.ro/Schimbare-mecanism...re-t132420.html This post has been edited by nh1980ro: 10 Dec 2008, 12:39 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. În acest topic puteți comunica prețuri ale diverselor piese/repere pe care le-ați cumpărat sau pe care intenționați să le cumpărați și ați aflat prețul lor. Pentru o informare cât mai corectă este de dorit să precizați : 1. exact piesa în cauză; 2. locul de proveninență al piesei (originală dacia sau srl compatibilă); 3. prețul piesei ; 4. locul unde ați găsit piesa cu prețul respectiv. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:13 |