sfarsitul lumii, vine in 2012?
![]() ![]() ![]() |
sfarsitul lumii, vine in 2012?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa-ti traiasca! Deci abia miine o mierlim.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=3COPvVfAAD4
Dragute tsatsele tutei. As sfarsi ceva p-acolo, da' nu lumea... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
V-as ruga sa tratati problema cu seriozitate si sa avansati o data certa a Armaghedonului. Vreau sa stiu daca pot bea sticla lui Dragos.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(Merced @ 13 Dec 2012, 09:52) http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=3COPvVfAAD4 Dragute tsatsele tutei. As sfarsi ceva p-acolo, da' nu lumea... ![]() Io tot refuz sa cred ca exista oameni care promoveaza asa ceva si, mai ca draqu ,ca se si cumpara.. ![]() Incredibil.. Mare parte din populatie nici macar nu stie sa desfaca o conserva si astia le dau inainte cu tot felu' de truse.. Poate c-ar trebui chiar sa vina sfarsitu' lumii.. This post has been edited by iulia_boris: 13 Dec 2012, 10:13 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Las' nene corbex ca-s satula si de prapaditi care nici un bec nu-l schimba..
De frica.. Orice femeie stie sa manuiasca trusa de farduri .. Macar p-aia o stiu.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
in teorie.......in practica am vazut asa multe care habar nu au sa se machieze, aranjeze......si multe din ele cu pretentii de doamne....
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
azi la ora 10.40, pe euronews, cnn, bbc, breaking news: un corp neidentificat, posibil meteorit sau asteroid a fost descoperit ca se indreapta spre pamant. coincidenta sau nu, este estimat ca impactul va avea loc in preajma datei de 21.12.
sua a intrunit de urgenta un comitet de urgenta la care au fost convocati de la obama pana la ultimu trepadus din armata. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Scapam de basexu?
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Asteroid my ass. E satelitu' nord coreean.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 13 Dec 2012, 10:53) azi la ora 10.40, pe euronews, cnn, bbc, breaking news: un corp neidentificat, posibil meteorit sau asteroid a fost descoperit ca se indreapta spre pamant. coincidenta sau nu, este estimat ca impactul va avea loc in preajma datei de 21.12. sua a intrunit de urgenta un comitet de urgenta la care au fost convocati de la obama pana la ultimu trepadus din armata. sper sa fie dupa 21, ca io iau salariul pe 20 ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
aragaz am , undite am , lanterne am cort si saltea am , incarcator solar pentru telefon am , statie radio am , acum astept ....
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aragaz pt ce? Mai toate culturile din lume au flacari in scenariu.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sa fac cafeaua
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(kato @ 13 Dec 2012, 10:51) in teorie.......in practica am vazut asa multe care habar nu au sa se machieze, aranjeze......si multe din ele cu pretentii de doamne.... Estetica e alta mancare de peste.. http://www.libertatea.ro/detalii/articol/a...rra-426698.html No,d-aci ne vine finalu'.. Da' nu acu'..Acu' doar ne da tarcoale.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Si? V-ati pregatit?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
La ora apocalipsei sunt sub pamant,oricum..
Deci,da.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
Miine dau si eu ture cu metroul. Poate scap.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ma voua va este teama ca dupa sfarstiul lumii scapati neingropati? La ce ora incepe sfarsitul sa nu ratez cumva momentul, musai trebuie sa-l traiesc intens la carciuma.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Alege una aflata la subsol. Bolta Rece, Beciul Domnesc sau similare.
This post has been edited by corbex: 20 Dec 2012, 10:28 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Care-i ora apocalipsei? Ca sa nu dorm dracu' si sa n-o prind.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
De sters
This post has been edited by marksman: 20 Dec 2012, 11:56 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
La mine incepe la 6 AM..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Merced |
![]()
|
Daca ne luam dupa ce a zis bygy, e ora GMT, deci ora 8, a Romaniei.
20 Dec 2012, 12:09: Totusi conform acestui site de specialitate ![]() ![]() ![]() Cred ca salvamontistii vor avea urmatoarele zile pline si nu m-as mira daca pentru cativa insi chiar se va sfarsi lumea zilele astea. This post has been edited by Merced: 20 Dec 2012, 12:09 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Daca nu vad brazii s-ar putea ca sa se sfarseasca lumea,intr-adevar,pt unii..
Ca doar n-or pleca pe trasee.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Merced |
![]()
|
Eh nu. Un tamp d-asta cunosc eu. Care zicea ca pleaca sa-si gaseasca o pestera. Si sigur mai sunt cativa prin tara. In vest unde au si bani de tampenii, o sa fie si mai mare circu'.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Vrea o pestera sa se ascunda de apocalipsa?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:47 |