sfarsitul lumii, vine in 2012?
![]() ![]() ![]() |
sfarsitul lumii, vine in 2012?
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io estimez ca te întorci cu trenul
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ii baga in somaj tehnic pe capsunisti?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 22 May 2011, 20:48) He hee... Pana ma intuorc io... o s-o prind pe-aia de la vulcanu' viitor! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Un asteroid a trecut pe lângă Pământ, duminică, în jurul orei 18.03 (ora României), la o distanță minimă de 256.500 de kilometri, potrivit unui observator privat din statul american Arizona, informațiile nefiind confirmate de alte surse. Asteroidul, cu un diametru cuprins între 25 și 50 de metri, a trecut pe lângă Pământ duminică seară, potrivit observatorului privat ISON-NM. La mustață ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am simtit io o adiere prin gradina. Bine c-am scapat.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
nu stiam io de ce au latrat ciinii toata noaptea ...
This post has been edited by nik1965: 8 Oct 2012, 08:29 |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cinii nu latra, dadea buye lu' stoaia!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mai degraba ar incerca sa joace fotbal.
|
--------------------
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(Markos @ 7 Oct 2012, 23:48) Un asteroid a trecut pe lângă Pământ, duminică, în jurul orei 18.03 (ora României), la o distanță minimă de 256.500 de kilometri. Stiu masini cu mai multi km de atata ![]() Prima data cand pot lega o cifra din domeniul astronomiei de ceva concret. Astept, anuntul pe autovit, Asteroid SH k nou, rulat doar pe autostrada intergalactica, revizii periodice. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
io nu inteleg legatura dintre gradina lu' Victoras si sfarsitul lumii...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
acolo se termina lumea....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
ba acolo începe.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
pai gradina are vie sau wc? ca sa stim daca incepe sau se termina.
Victorase, ia da ma detalii ca sa spulberam teoria conspiratiei mondiale... ce dracului? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
are wc viu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
are WC in vie... ce e asa de greu?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
skija |
![]()
|
pai atunci nu e bine... nu, nu...
adica si inceputul si sfarsitul e la el in curte? Asta-i Dumnezeu... m-am bestelit cu Dumnezeu pe forum... wow!!! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Principalul astronom de la Vatican a dat asigurari ca lumea nu se va sfarsi in 10 zile, asa cum spun predictiile mayase, relateaza Associated Press, citat de Time. Reverendnul Jose Funes, directorul Observatorului de la Vatican, a scris miercuri in ziarul Vaticanului, L'Osservatore Romano, ca "nici nu merita discutate" scenariile apocaliptice bazate pe calednarul mayas care inunda internetul inaintea zilei de 21 decembrie. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce fraier! Erau bani grei de facut.
Petrache de la Maglavit cu sfirsitul lumii s-a facut om. This post has been edited by corbex: 12 Dec 2012, 14:30 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Serios vorbind, cu ocazia asta si-au rotunjit frumos conturile diverse persoane de pe lumea asta.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(corbex @ 12 Dec 2012, 14:27) QUOTE(Merced @ 12 Dec 2012, 16:17) Strabunicu-meu a facut avere la Maglavit din vanzarea de lumanari. Nu era impus monopolul BOR pe atunci. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am inteles, atunci e atunci, acum e acum.
Asa am si eu niste acte de vanzare-cumparare de pe la inceputul secolului 20, cand un stra-strabunic cumparase aproape tot pamantu' din sat si imprejurimi. Ma si amuzam cand am vazut cazul ala prin vestul tarii, ca au retrocedat chipurile unii un sat intreg. In prezent insa pe la noi nu prea merge ca oamenii oricum nu prea au bani de cheltuit in ziua de azi, da' pe afara am vazut d-aia de vand buncare care scot o gramada de bani din treaba asta, in aceasta perioada. Chiar si dracii d-alea de kit-uri de supravietuire s-au vandut prin toata lumea, cine a avut mica inspiratie sa comercializeze sigur n-a luat plasa... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Pai publica tu calendarul Brayla! Sa stim de la o sursa de incredere.
This post has been edited by corbex: 12 Dec 2012, 18:22 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
Pistol cu apa fata de Trusa de la Monteoru.
Si la Caransebes se fac truse bune. This post has been edited by corbex: 12 Dec 2012, 18:28 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vine, nu vine, cum o vrea Dumnezeu!
Dar stau și mă întreb: cât de idiot trebuie să fii ca să dai bani pe o trusă de supraviețuire în caz de sfârșit al lumii. Să supraviețuiești, unde? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Trusa te ajuta sa treci peste momentul concret al sfirsitului.
Si apoi, doar stii cum judeca omul: toti, mai putin eu. care mi-am tras trusa ![]() Sa-ti povesteasca Bion despre trusa lui din vasul de toaleta ![]() This post has been edited by corbex: 12 Dec 2012, 18:33 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pe surse. Acu freo 500 de ani Un mayas vede alt mayas deprimat care molfaia frunze de coca.
-Ce ai cwae? -Is sucarit ca mi s-au terminat placutele de piatra. -?? - Dar nu pot sa termin kktul ala de calendar si peste 500 de ani apare o plwa de peste mari si o sa sustina ca io am calculat sfarsitul lumii! ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:22 |