Balchic-vid in, Topic inchis
![]() ![]() ![]() |
Balchic-vid in, Topic inchis
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.717 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
![]() daca initiatorul vrea sa faca bani, ar putea sa se gandeasca la o modalitate de a vinde acel "ceva" care a dus la dezbateri pe 6 pagini, si din cate am citit nu ar fi singurul topic al sau care atrage atentie. oferta este, cerere este, trebuie sa iasa si profit. tare curios cum prostia atrage masele (fie pentru bataie de joc, pentru pierdere de timp sau amuzament). astia de pe la posturile de televiziune s`au prins de treaba asta si eu presupun ca tocmai din aceasta cauza ni se prezinta stiri care imi provoaca scarba dar totusi constat ca le urmaresc si ma mai si amuz pe chestia asta. there`s something wrong with us people! repent! the end is near ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Trece topicul asta degeaba, fara sa intelegem fatetele multiple si complexe ale initiatorului.
O sa incep cu un citat de pe defunctul sau blog referitor la conceptiile sale despre femeie, complexe si care au multe aspecte: QUOTE(bylexus de pe fostul blog) Ce cred eu despre femei,relatii.... Femeia, femeia postmodernista, sa fie o a treia femeie?! Stand azi in fotoliu, uitandu-ma la un film pe Hallmark... (nu stiu cum se numea: nu am prins incepul, iar finalul de 10 minute l-am lasat mostenire conceptiei si constiintei mele despre femeie) ma gandeam la toate tipurile de femeie ce le-am vazut. Dragii mei cititori, iata de unde incepem: Primul construct (imaginar) al femeii reprezinta "femeia depreciata" din antichitate!Au existat vremuri si inca chiar exista in alte parti ale pamantului unde pur si simplu femeia nu reprezinta "sexul frumos".Femeia primitiva daca ii pot spune asa, era in acele vremuri un instrument de munca, de exploatare. Cea de-a doua femeie apare odata cu aristocratia,odata cu separarea claselor sociale.Acum se va naste cea de-a doua femeie, "FEMEIA FECIOARA" care o va inlocuii pe "FEMEIA DEPRECIATA".Aceasta este caracterizata de noblete, de frumusetea caracterului, de ondulatiile corpului si puritatea sufletului. Iar in scurt timp(vorbesc despre cateva veacuri) aceasta va fi inlocuita de femeia actuala, de femeia moderna. Nu stiu daca ati observat, dar in multe statistici indica faptul ca femeile au patruns, s-au infiltrat in mai toate domeniile: castiguri, divorturi,obsesia carierei profesionale,s.a.md. CE imi dau eu seama este urmatorul lucru:Femeile incearca sa faca tot ce pot face si barbatii, sa faca ca si ei, dar sa nu le fie asemanatoare. Femeile incearca sa reprezinte virilitatea, dar cu ce?! Cu sali de fitnes, cu independenta financiara, morala, acceptul concubinajului (nu are rost sa spun mai multe). Eu sunt tipul de barbat, care isi doreste o femeie cat se poate de simpla. Nu-mi place la o femeie fardul,unghiile false,tunsul cat mai excentric,bronzul "iernii",hainele viu-colorate,cizmele, lanturile si laturile de 24 de karate.Idealul meu ar fi sa fie o femeie dependenta de mine si nu independenta.O femeie cu care sa pot discuta probleme ce le am, sa pot gestiona impreuna cu ea orice problema financiara,familiala,profesionala.Sa impart totul cu ea, si sa-mi fie totul impartit. Consider ca o relatie dintre doi oameni ajunge la maturitate in momentul in care ajungi la intrebarea "Ce pot sa fac pentru iubitul/iubita mea?" si in nici un caz nu va ajunge departe relatia pe care o avem atata vreme cat ne punem intrebarea "Ce ar face iubitul meu pentru mine?" De aceea zic, primele 6 luni, 1 an, primii 5 ani pot fi inselatori in partenerul in care il alegeti. De ce?! Pentru ca asta consider eu ca ar fi rolul unui barbat, acela de a proteja relatia, de a proteja familia, nevasta si copii.Faptul ca gandesc asa, -"ca si un animal" din padurile tropicale, poate sunt o mangusta alfa-,nu cred ca pica bine in ochii unora. De ar fi totul atat de simplu... Pana atunci va doresc mult succes in alegerea partenerului de viata.E intr-adevar greu sa nimeresti persoana adevarata, e imposibil gasirea idealului.Ce are unul, nu are celalalt.Cum spunea, cineva, la o emisiune TV acum cateva zile "Motivul pentru care te-ai indragostit de el, va ajunge sa fie motivul pentru care il urasti" Maine: din recordurile de viteza la scoala de soferi. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca e din mintea unuia de 18 ani ce scrie acolo despre femeie... din partea mea are toate laudele...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Valeeeeuuu.
This post has been edited by giany911: 7 Apr 2009, 19:22 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Balchic-vid
![]() O fi de la Balcanic Malcic-vid (baiat- gol) ? This post has been edited by logan1.5dci: 7 Apr 2009, 19:33 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Io-s mai necitit, asa...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
klaus |
![]()
|
oricum, e de admirat ca a citit asa ceva, la varsta lui si cu mediul care exista in licee. Asta da.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Pentru vis-a-vis.
![]() Eu nu am citit cartea aia, dar eram curios, asa ca am cautat despre ea. This post has been edited by logan1.5dci: 8 Apr 2009, 07:58 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Se pare ca trebuie sa fac un update la compunerea aia cu tipurile de useri.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:38 |