Balchic-vid in, Topic inchis
![]() ![]() ![]() |
Balchic-vid in, Topic inchis
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca te-ai culcat cu gainile...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cine se culca odata cu gainile, se culca si a doua oara !
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bai Gaylord bysexus, da-o dracu' de facultate, vezi c-angajeaza astia la militie. 18 ani, 1.75 ai, cap de sticl esti, deci e foarte usor sa te convertesti in cap de creta, la cum gindesti esti admis de cum deschizi gura!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
La cum se chinuie sa ridice vreascul ala, nu cred ca trece proba sportiva.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Marty |
![]()
|
Inainte de proba sportiva e interviu'. Pun pariu cu tine ca-l angajeaza direct la interviu!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Daca pune si restul pozelor la dosar, nu te contrazic.
Chiar ma gandesc ca in urma acestui topic, sa nu se autosesizeze astia de la politie, serviciul Personal. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 7 Apr 2009, 12:31 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Care poze ma? Vrea sa vada si ochiu' meu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
E o confuzie, eu faceam referire la o poza (cea cu vreascul) si ziceam sa puna restul pozelor din postarea 73.
Si alte poze sigur exista, trebuie scormonit. ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
vlad_04 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 5 April 09 ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Recunosti ca are nivel coborat?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ohhhh. Avem inca un canditat nou.
Cred ca o sa avem mai multi juniori dinastia pe aici decat aia la Politie. This post has been edited by driverx: 7 Apr 2009, 11:39 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vlad_04 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
1310
1990
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
Lasa-i ca toti au peste 25 de ani, 30 de ani poate si doar atat pot.
Multi dintre voi aveati 18 ani cand eu nici nu existam ca fiinta in astral, iar acum.. va dati seama ca v-am ajuns din urma.. incat la varsta voastra dezbate-ti un subiect de 4 pagini in mai putin de 16 ore, cu cine?! Cu mine fratilor, cu mine. Faptul ca va citesc inversunarea in sprancene nu imi da, decat ceea ce imi trebuie: momente de satisfactie si prestigiu. Nu v-am injurat pe nici unul, n-am s-o fac, nu mi-am batut joc de voi si stiti de ce?! => Pentru ca cel mai usor lucru in lumea asta este sa-ti bati joc, sa distrugi s.a.m.d. Am alta mentalitate fata de voi,-una constructiva, lipsita de "galagie" si totodata una odihnita-. Multi nu-mi iau apararea din pricina faptului ca sunteti o bisericuta si se tem sa lupte impotriva curentului. Multumesc @vlad_04 pentru suportul si curajul tau. This post has been edited by bylexus: 7 Apr 2009, 11:47 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bylexus @ 7 Apr 2009, 12:30) Narcis, tu esti tata? QUOTE(vlad_04 @ 7 Apr 2009, 12:35) Nu pot intelege cum poti sa te pui cu unu de 18 ani, sa te cobori la nivelul lui.asta iti da satisfactie? Atata poti... ? Domnul coleg si prieten a lu' domnu gaylord, deci: - ca observator extern constati ca are nivelul coborat? ![]() - Nu noi am inceput ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
imprastierea, dupa cum vorbeste, vlad_04 e tatal lui bylexus.
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 7 Apr 2009, 11:54 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bylexus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
vlad_04 |
![]()
|
QUOTE(bylexus @ 7 Apr 2009, 12:46) Lasa-i ca toti au peste 25 de ani, 30 de ani poate si doar atat pot. Multi dintre voi aveati 18 ani cand eu nici nu existam ca fiinta in astral, iar acum.. va dati seama ca v-am ajuns din urma.. incat la varsta voastra dezbate-ti un subiect de 4 pagini in mai putin de 16 ore, cu cine?! Cu mine fratilor, cu mine. Faptul ca va citesc inversunarea in sprancene nu imi da, decat ceea ce imi trebuie: momente de satisfactie si prestigiu. Nu v-am injurat pe nici unul, n-am s-o fac, nu mi-am batut joc de voi si stiti de ce?! => Pentru ca cel mai usor lucru in lumea asta este sa-ti bati joc, sa distrugi s.a.m.d. Am alta mentalitate fata de voi,-una constructiva, lipsita de "galagie" si totodata una odihnita-. Multi nu-mi iau apararea din pricina faptului ca sunteti o bisericuta si se tem sa lupte impotriva curentului. Multumesc @vlad_04 pentru suportul si curajul tau. Nu e vorba de nici o sustinere ci de simplu fapt ca e mai usor sa fi de acord cu toti ceilalti decat sa ai o parere personala. |
--------------------
dacia
1310
1990
|
|
bylexus |
![]()
|
Si de ce spui "am fost?"
Spune-mi exact cum te-am provocat si ai sa intelegi cat de mult te inseli.. iar faptul ca ai o varsta, nu o arati. Normal, nu vei recunoaste ca nu ti-am spus nimic, pentru ca te crezi barbat care ai condus ostilitatile pe aici. Fii demn si gandeste-te ca nu ti-am spus nimic. 7 Apr 2009, 12:53: QUOTE(vlad_04 @ 7 Apr 2009, 12:52) Nu e vorba de nici o sustinere ci de simplu fapt ca e mai usor sa fi de acord cu toti ceilalti decat sa ai o parere personala. Frumos ai spus-o @vlad_04! Multumesc inca odata.Esti singurul care mi-a luat apararea! This post has been edited by bylexus: 7 Apr 2009, 11:53 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bylexus |
![]()
|
Uita-te acum de ce te legi
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Pai daca spui pe un forum ca esti Zanul Zanilor, nu se cheama ca ti-ai cautat-o? Adica ai provocat?
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bylexus |
![]()
|
Incearca sa intelegi mesajul de informare, nu gramatica. Te asigur ca intelegi si vrei sa ii treci pe toti cu vederea peste ideea in sine pentru a puncta cu precadere "dezbate-ti". A iesit din: "dezbate-ti" un alt inteles sau care e problema?
Am gresit si asta e... nu imi dau eu examenul in fata ta sau a mamei tale. |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Scuze de postare dubla, am probleme cu net-ul.
This post has been edited by logan1.5dci: 7 Apr 2009, 12:03 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(bylexus @ 7 Apr 2009, 12:30) QUOTE(bylexus @ 7 Apr 2009, 12:46) Io inteleg ca pe tine te alinta acasa "istericu' mamii", da' vezi ca prin casele de oameni normali, "isteric" nu-i un alint. Si daca n-ati inteles pina acum, in primul citat omu' s-a dat in fapt, se arde-n pârț. Mai mult decit atit, ii rinjeste gingia la cariciu' meu. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bylexus |
![]()
|
@logan1.5dci Dar tu ai vazut cum au zburat in mine din simplul fapt ca nu am fost de acord cu marcile japoneze?
Ce puteam sa le mai spun?! Am fost ironic cu noi toti si asta ca sa fiu detasat. This post has been edited by bylexus: 7 Apr 2009, 12:03 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:39 |