Balchic-vid in, Topic inchis
![]() ![]() ![]() |
Balchic-vid in, Topic inchis
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Apropo, merge cu faceliftu'?
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
Nu am pretentii mari. La 18 ani ai mei am lucrat sezonier pe perioada de vara cu carte de munca pe un salar de 850 RON + bonuri de masa. Nu cred ca e asa de putin, pentru un first job la care voi avia tot timpul o usa deschisa, -mi-au promis-. Altii la varsta mea, isi petrec serile prin cluburi, bautura si tigari.
Vreau sa prind pe viitor un job sigur si de care sa ma indragostesc. <span class='edit'>6 Apr 2009, 23:28:</span> QUOTE(BlaueCorsa @ 6 Apr 2009, 23:26) Aleas posturi de acum un an ![]() ![]() De cand am femeie, m-am cizelat. ![]() Ai tu ce ai cu mine, vrei sa ma manance lupii ![]() This post has been edited by bylexus: 6 Apr 2009, 22:28 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
vlad_04 |
![]() ![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 5 April 09 ![]() |
QUOTE(bylexus @ 6 Apr 2009, 23:27) Nu am pretentii mari. La 18 ani ai mei am lucrat sezonier pe perioada de vara cu carte de munca pe un salar de 850 RON + bonuri de masa. Nu cred ca e asa de putin, pentru un first job la care voi avia tot timpul o usa deschisa, -mi-au promis-. Altii la varsta mea, isi petrec serile prin cluburi, bautura si tigari. Vreau sa prind pe viitor un job sigur si de care sa ma indragostesc. <span class='edit'>6 Apr 2009, 23:28:</span> Aleas posturi de acum un an ![]() ![]() De cand am femeie, m-am cizelat. ![]() Faci o treaba buna,e foarte bine pentru inceput . |
--------------------
dacia
1310
1990
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Renuntati oameni buni la expresii din astea. Am femeie... parca esti Dani Otil...
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
...
This post has been edited by MihaiD: 6 Apr 2009, 22:40 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
@BlaueCorsa: Pai tu ai vazut fata gonflabila? Se zice femeie gonflabila...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Cu facultatea nu faci cariera. Cel mult iti formezi o baza de cunostinte care te pot ajuta mai apoi in cariera. Diploma aia valoreaza exact cat hartia pe care e tiparita, daca o faci doar ca sa fie.
PS: Bancher? Nu vrei totusi o meserie cinstita? |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
@klaus - adica o anumita "vedeta" autohtona se livreaza cu compresor de aer?
edit: de fapt, cred ca mai multe... This post has been edited by BlaueCorsa: 6 Apr 2009, 22:47 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
klaus |
![]()
|
Bine mai nenea desavarsitu', ce facusi, iti stersesi blogul?
Acu', ca apucai sa vad una alta pe acolo: te sfatuiesc sa faci si matale oleaca de sport. Face bine la fizic si da si bine la femei (la alea adevarate). Si ajuta la rezistenta fizica. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-ar placea sa nu am doua maini stangi...... as putea sa scot bani frumosi.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
klaus |
![]()
|
Haidi mai, ca are dreptate, ce naiba, numai fibra, o frumusete mai mult decat rapitoare, un adonis sadea, apolo e invidios, zeus isi musca unghiile, casanova e mut de uluire
Attached thumbnail(s) 06_09_08_1234.jpg ( Size: 573.54k ) Number of downloads: 301 IMG_0012.jpg ( Size: 189.7k ) Number of downloads: 292 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Existã Informaþii Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Ma uit si eu ca prostul la pozele alea, cred ca am sute(poate 1000-2000 cine a stat sa le numere?) de fotografii dar n-am pozat decat cand mi-am facut buletin si diplome.
![]() ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 6 Apr 2009, 23:36 |
--------------------
Nu Existã Informaþii
Nu Existã Informaþii
Nu Existã Informaþii
- Nu Existã Informaþii
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Sunteti invidiosi..
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Bai da voii tineti cele mai bune meserii ptr voi ,Gropar e ceva de viitor,ca si muncitor la autostrazile romaniei.
7 Apr 2009, 00:57: Ps da de ce injunghia pamantu ? ce avea cu el ![]() This post has been edited by C@talin: 6 Apr 2009, 23:57 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vlad_04 |
![]() ![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 5 April 09 ![]() |
oricum ,puternic om la varsta lui sa tina piept atator oameni.
respectele mele bylexus |
--------------------
dacia
1310
1990
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Io cred ca acuma face incantatii voodoo
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 6 Apr 2009, 22:34) Asteptam cu interes topicurile: in ce pozitie sa fac sex cu prietena, ce hartie igienica sa folosesc si alte asemenea. QUOTE(Ingerasu @ 6 Apr 2009, 22:39) Ce detalii bre, ca el n-are prietena. Ca l-ar rupe nevasta-sa cu bataia daca ar afla. QUOTE(BlaueCorsa @ 6 Apr 2009, 23:09) Ihi, daca nu invat meserie o sa raman cu caratul sculelor. Edit: lasand gluma la o parte, pari a fi dintre cei care cred ca termina specializarea Management si se bat firmele sa-i faca director... Te gandesti la cine ma gandesc si io? Unu gras, mare si urat, tizu lu bulan? ![]() This post has been edited by cristianco2002: 7 Apr 2009, 00:27 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 6 Apr 2009, 21:26) cu pasiunea mori de foame. Esti sigur? Cunosc multi oameni care fac foarte multi bani facand ceea ce le place. QUOTE(Alexu7 @ 6 Apr 2009, 21:26) joci cum canta piata ![]() Asta o faci oricum, oricand. QUOTE(Alexu7 @ 6 Apr 2009, 21:26) Mai are nevoie si de o voce, cat de cat. QUOTE(bylexus @ 6 Apr 2009, 22:02) Da fratilor, aveam acnee acum un an. Acum sunt perfect, cum ma vedeti. Pentru cei care vor sa scape, Roaccutane.Poate sunt printre voi suferinzi si nu glumesc.E cea mai daunatoare si mai costisitoare boala.2 ani am avut de lucru cu ea. Medicamentele Roaccutane. Pentru mai multe informatii, da-ti PM si va ajut cum pot cu informatiile celui mai bun dermatolog din Judetul Bihor. Roaccutane din cate imi amintesc eu are ca unul dintre efecte secundare depresia. In ceea ce ma priveste, ciocolata era de vina. Cum n-am mai mancat, cum am scapat de acnee. Acum mananc o bucatica la una-doua luni si (luand in considerare si varsta) nu mai am probleme. A, si aia cu "scapi de cosuri daca faci sex" e legenda. P.S. bylexus, pune mana pe cartea de gramatica, pentru ca nu te vad bine la bac. This post has been edited by Illusi0n: 7 Apr 2009, 00:32 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
ca sa nu mai deschid alt topic, am si eu o problema, mai delicata
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
marksman |
![]()
|
Atunci e posibil sa fie ceva mai complicat, asa ca du-te la doctor si explica-i problema. Cu incredere si fara jena.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ai regulat ceva suspect?
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
SSilent |
![]()
|
nu cred... m-am gandit si sa ma duc la un urolog, dar nu ma impac deloc cu ideea ca probabil un tip in varsta si cu ochelari ma va atinge pe mine in anumite zone
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai facut ceva miscari bruste, traumatisme, ridicat ceva?
As zice sa nu mai stai o saptamana cu asa dureri, e posibil sa se torsioneze (cel stang e si mai predispus), sa ramana fara vascularizatie si sa putrezeasca/ sa se imputa/ sa se usuce si sa cada. Doamne fereste de asa ceva, dar eu as merge cu prima ocazie la medic, sa nu raman numai cu dreptu |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot maºina in ploaie sã se tuneze cand tunã
|
|
SSilent |
![]()
|
miscari bruste din cate imi amintesc nu(dar avand in vedere ca ma lasa si memoria...dracu stie), greutate nu mai mult de 10 kile nu, lovituri nu... o sa vorbesc zilele astea cu cineva, sper sa nu fie nimic, cunosc multa lume care mai are dureri din cand in cand... dar la mine e constant deja de o saptamana, in fiecare zi ma apuca
![]() de ce predispus stangu? nu ma prind, corpu uman e simetric (relativ)... cel putin cand vine vorba de testicule e simetric... so de ce stangu? ![]() This post has been edited by SSilent: 7 Apr 2009, 01:28 |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Relativ, bine spus. Stangul deoarece e mai jos decat dreptul (natura s-a gandit la asta, pentru a nu se lovi in mers) si are cordonul de vase mai lung decat dreptul.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot maºina in ploaie sã se tuneze cand tunã
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 22:22 |