Dupa metrou, camion si vapor... avion
![]() ![]() ![]() |
Dupa metrou, camion si vapor... avion
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar metrourile astea noi cum sunt? Consuma mai putin, nu?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
nu stiu nu sint in gradina mea
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Un lider al "separatistilor" s-a laudat ca a doborat un AN26:
http://www.rferl.org/content/ukraine-separ...e/25460930.html |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
bygy007 |
![]()
|
cica eara un boeing 777
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
295 de pers.... all dead! Cica a fost doborat, prima presupunere
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Russia at it's "best"! KAL 007 , anyone?
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
https://www.youtube.com/watch?v=jZCsRmLcBtY
La cat de imprastiaste sunt fragmentele, clar fragmentare in aer... |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mai devreme era un film cu o explozie clara la sol, si altul cu un morman de pasapoarte. Greu de crezut ca erau asa adunate daca era o fragmentare in aer.
Mai mult ca sigur un SAM cu focos de proximitate, fuselajul facut sita, nici o posibilitate de control si picat pana la sol. This post has been edited by Garett: 17 Jul 2014, 21:03 |
--------------------
No
Reno
|
|
Bulldog |
![]()
|
Voiam sa zic ca n-a ajuns chiar intreg. A mai pierdut in cadere bucati
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
Garett |
![]()
|
Asta da, e chiar probabil. Pentru "binele" celor de la bord chiar sper sa fi explodat in aer, sa fi fost constienti in cele cateva secunde pana la sol e chiar sinistru!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cică ar fi "opera" GRU-ului
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
Doh!
GRU, FSB, whatever, clar rusii l-au doborat! KAL 007, avionul lui Kaczinski la Smolensk, n-ar fi prima data cand rusii nu au greturi in a ucide civili nevinovati! |
--------------------
No
Reno
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(Garett @ 17 Jul 2014, 20:12) QUOTE(Garett @ 17 Jul 2014, 22:15) Doh! GRU, FSB, whatever, clar rusii l-au doborat! KAL 007, avionul lui Kaczinski la Smolensk, n-ar fi prima data cand rusii nu au greturi in a ucide civili nevinovati! tu cunosti povestea lui KAL 007 ? fiindca vad ca te tot repeti si probabil vrei sa te rugam sa ne-o spui eu am o versiune mai veche de pe discovery |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Garett |
![]()
|
Gogu' face minuni, ya' know?
On September 1, 1983, the airliner serving the flight was shot down by a Soviet Su-15 interceptor This post has been edited by Garett: 18 Jul 2014, 05:57 |
--------------------
No
Reno
|
|
Cosstel |
![]()
|
cei de pe dicovery au oferit o versiune mai lunga
recunosc ca nu cunosc nimic despre tragedia: QUOTE Zborul 655 al Iran Air Un avion de pasageri aparținând liniilor aeriene iraniene ce a decolat de la Teheran cu direcția Dubai a fost doborât de crucișătorul american USS Vincennes la 3 iulie 1988, toți cei 290 de pasageri, inclusiv membrii echipajului, fiind omorâți. |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
Garett |
![]()
|
Iranienii fiind aia la care expresia "Allah'u Akbar!" este urmata de "ka-boom"?
As fi trist, daca n-as sti cam ce au facut in '79 militiile islamice din Iran! Cum olandezii sau coreenii n-am auzit sa fi facut acte de terorism... |
--------------------
No
Reno
|
|
Cosstel |
![]()
|
QUOTE Iranienii fiind aia la care expresia "Allah'u Akbar!" este urmata de "ka-boom"? Nu stiinta despre asa ceva, despre sauditi da. Avionul ala era burusit de militiile islamice ? Indoim-as ![]() Altceva vreau eu sa spun, in situatii critice apar victime colaterale. De unde a aparut expresia asta cu victime colaterale ? Scenariu: sa zicem ca un avion mic decoleaza din Cuba cu intentia de a ateriza prin Washington, asa mai pe linga casa aia varuita cu var. Ce zici ca s-ar intimpla ? Mathhias Rust aterizeaza in Piata Rosie |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 18 Jul 2014, 07:29) De unde a aparut expresia asta cu victime colaterale ? Bombardament Belgrad, printre victime copiii de la o școală atinsă de o bombă ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Garett |
![]()
|
In situatia data "victime colaterale" nu se aplica! E pur si simplu crima cu sange rece! La fel cum in '83 a fost o decizie DELIBERATA de a da jos avionul.
|
--------------------
No
Reno
|
|
UXE |
![]()
|
Serviciul ucrainean de securitate (SBU) a anuntat ca a interceptat convorbiri telefonice intre doi separatisti care discuta despre doborarea avionului malaysian, prabusit joi seara in estul Ucrainei.
La inceput, ar fi vorba de o discutie care a avut loc intre Igor Bezler, un lider rebel prorus, si Vasili Geranin, un barbat despre care oficialii ucraineni sustin ca ar fi un agent rus. Bezler l-ar informa pe aceasta ca "tocmai am doborat un avion" (fraza care poate fi tradusa si "tocmai am vazut cum un avion a fost doborat"), dupa care cei doi afirma ca "cazacii" - voluntarii rusi - de la Chernukhino l-ar fi doborat. In a doua parte a inregistrari discuta doi oameni care nu au fost inca identificati, denumiti "Grecul" si "Maiorul". "Igor Bezler: Tocmai am doborat un avion. Grupul Minera. A cazut langa Yenakievo. Vasili Geranin: Pilotii. Unde sunt pilotii? IB: Am plecat sa ii cautam si sa fotografiem avionul. Iese fum. VG: Acum cat timp? IB: Acum 30 de minute?" Dupa ce au examinat locul dezastrului, acestia si-au dat seama ca au doborat un zbor de linie. Iata conversatia care a avut loc 40 de minute mai tarziu: Maiorul: Cei care au doborat avionul sunt cazacii de la Chernukhino. De la punctul de control din Chernukhino. Grecul: Da, Maiorule. Maiorul: Avionul s-a dezintegrat in aer. A cazut in zona minei Petropavlovskaya. Am gasit primele 200 de victime. Civili. Grecul: Ei bine, ce ati gasit acolo? Maiorul: Pe scurt, sunt 100% sigur ca era un avion civil. Grecul: Sunt multi oameni acolo? Maiorul: La naiba! Resturile au cazut chiar in curtile oamenilor! Grecul: Ce fel de avion e? Maiorul: Nu am reusit sa aflu asta. Nu am ajuns la locul prabusirii, am cercetat doar zonele in care au cazut primele cadavre. Am gasit resturi umane, scaune si bucati din avion. Grecul: A ramas ceva din armament? Maiorul: Nimic. Am gasit doar medicamente, servetele, prosoape. Grecul: Sunt si documente? Maiorul: Da, unul este al unui student din Indonezia. De la universitatea din Thompson. La naiba!" Intr-o alta convorbire telefonica, care a avut loc ceva mai tarziu, un Rebel discuta cu un comandant cazac. "Rebel: Legat de avionul care a fost doborat in zona Snizhne-Torez... se pare ca era un avion civil. A cazut langa Grabovo. Multe cadavre de femei si copii. Rebel:La TV se spunea ca este un AN-26. Un avion de transport ucrainean. Dar scria pe el Malaysian Airlines. Ce cauta pe teritoriul Ucrainei? Comandant cazac: Inseamna ca au vrut sa trimita oameni care sa ne spioneze. Sa ii ia naba! Nu trebuiau sa zboare, suntem in razboi aici!" This post has been edited by UXE: 18 Jul 2014, 07:40 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Americanii au fost mai precauti:
QUOTE Three months ago, the U.S. Federal Aviation Administration prohibited U.S. airlines from flying in areas not far from where Flight 17 reportedly crashed Thursday. "Due to the potential for conflicting air traffic control instructions from Ukrainian and Russian authorities and for the related potential misidentification of civil aircraft, United States flight operations are prohibited until further notice in the airspace over Crimea, the Black Sea and the Sea of Azov," the FAA said in April. Thursday's plane crash reportedly was in eastern Ukraine, scores of miles north-northeast of the Sea of Azov. Pentru orice companie aeriana, orice deviere importanta de la traseele de zbor "clasice" înseamna o cheltuiala suplimentara semnificativa. De aseara, însa, au percutat toate, de nevoie. Spatiul aerian ucrainean a devenit pustiu. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ala "pierdut" in pacific a fost o repetitie pt cel de ieri.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE But what could have shot down the Malaysia Airlines flight? Shoulder-fired missiles sometimes in the arsenals of rebel and separatists groups would be ruled out, experts said. "At normal cruising altitude a civilian passenger aircraft would be out of the range of the sort of manned portable air (defense) systems that we have seen proliferate in rebel hands in east Ukraine," IHS Jane's Defence Weekly's Nick de Larrinaga said in an e-mail. Such shoulder-mounted weapons at best can reach 15,000 feet, said CNN military analyst Rick Francona, a retired Air Force lieutenant colonel. "This would indicate a surface-to-air missile or an air-to-air missile, and I think a surface-to-air missile is probably the best guess right now," he said. One candidate is the BUK missile system, developed during the Soviet era and operated by Russian and Ukrainian forces. The missile system, known as the SA-11 among NATO forces, is operated by both Russian and Ukrainian forces, according to retired Brig. Gen. Kevin Ryan, director of the Defense and Intelligence Project at the Belfer Center for Science and International Affairs at Harvard University. And it's more than capable of taking down an airliner flying at that altitude, he said. Such weapons travel with Russian troops at the division level, Francona said. "So the Russians on the other side of the Ukrainian border will have all of this weaponry available to them," he said. Other possibilities include Russian-made S-200 missiles that are operated by the Ukrainian military as well as the Russian S-300 and S-400 missiles. The latter weapons are the Russian equivalent of U.S. Patriot missile defense batteries. What seems unlikely is that pro-Russia separatists might have gained control of such a sophisticated piece of weaponry and used it to shoot down an airliner, Ryan said. "It takes a lot of training and a lot of coordination to fire one of these and hit something," he said. Typically, a surface-to-air battery missile consists of a command post vehicle, a radar vehicle, several self-propelled launchers, loader vehicles and even more vehicles to carry new missiles to the batteries as necessary, according to Dan Wasserbly, Americas editor for IHS Jane's. Ryan concludes then that if the plane really was shot down, a professional military force -- either on purpose or by accident -- was responsible. "This is not the kind of weapon a couple of guys are going to pull out of a garage and fire," he said. Pe de alta parte, niste militari profesionisti nu prea confunda un Antonov cu un 777, zic eu. This post has been edited by Markos: 18 Jul 2014, 13:10 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
M-a mâncat oleacă curiozitatea și am cautat pe net câteva informații despre lansatorul asta "BUK".
Părerea mea este ca poate fi utiliza pentru a lovi un avion civil neștiutor de o ceata te indivizi, nu neparat neștiutori dar, fără prea mult antrenament. Unitatea lansatoare este gata de tragere în 20 sec din mode de deplasare, cel puțin asa se lauda ei iar radarul incorporat o face utilizabila într-o oarecare măsura independent. Nu neg ca pentru eficienta maxima trebuie utilizate de "personal calificat" dar pentru un avion civil merge și asa îl iei în catare apeși pe trăgaci ca oricum racheta își "cauta singura ținta" Aceasta este părerea mea personala referitoare la posibilitatea ca "BUK" sa poate fi utilizat și de personal "auxiliar" ca el al militanților separatiști, iar rusii sigur s-au ocupat puțin și de instruirea "auxiliarilor". Dacă ar fi fost personal militar calificat care s-a antrenat pe acest sistem sunt sigur ca ar fi văzut ca de fapt este avion civil. |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
Markos |
![]()
|
Mda, e o ipoteza: niste Gigei antrenati (insuficient) de rusi au comis-o grav.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect, dar nu neparat rusi și nu neparat ca: "au comis-o" poate asa au fost ordinele.
Asta e trupa completa: Centru comanda, Lansator,Transportor/Încărcător. 1280px_Buk_M1_2_air_defence_system_in_2010.jpg ( Size: 171.69k ) Number of downloads: 166 Later: nu găseam și una cu "culegătorul de ținte" dar asta e optional ![]() 800px_Buk_M1_2_9S18M1_1.JPG ( Size: 162.57k ) Number of downloads: 169 This post has been edited by zodrac: 18 Jul 2014, 13:30 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
Cosstel |
![]()
|
posibil, dar ...
Zborul SB 1812 al Siberian Airlines nu li se intimpla pentru prima oara seamna ca povestea in care ii dai unei maimute in mina: un brici, un pistol, un ... |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 11:40 |