Dupa metrou, camion si vapor... avion
![]() ![]() ![]() |
Dupa metrou, camion si vapor... avion
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Două avioane de supraveghere AWACS ale NATO își desfășurau activitatea în spațiul aerian al Poloniei și României la momentul accidentului din Ucraina, iar datele de zbor ale acestora sunt în curs de examinare, a anunțat vineri un oficial din cadrul Alianței Nord-Atlantice, citat de AFP. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Un articol interesant aici, se pare ca exista un NOTAM emis cu vreo 12 ore inainte de doborarea MH17, in care spatiul aerian rusesc prin care MH17 trebuia sa zboare dupa iesire din Ucraina este inchis din cauza ca... Ukrainienii au tras inspre teritoriul federatiei ruse!!
Mie imi suna clar asta, le-am dat pistol maimutelor, asa ca nu prea avem chef sa ne patati covoru de sange, reveniti alta data. E) DUE TO COMBAT ACTIONS ON THE TERRITORY OF THE UKRAINE NEAR THE STATE BORDER WITH THE RUSSIAN FEDERATION AND THE FACTS OF FIRING FROM THE TERRITORY OF THE UKRAINE TOWARDS THE TERRITORY OF RUSSIAN FEDERATION, TO ENSURE INTL FLT SAFETY, ATS RTE SEGMENTS CLSD AS FLW: /--/ A87 TAMAK - SARNA, /--/ SFC TO FL530.) Uitai lincu' http://www.nytimes.com/2014/07/18/world/eu...v=top-news&_r=1 This post has been edited by neumann: 18 Jul 2014, 14:06 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Pravda, pe prima pagină: ”Un avion malaezian a distrus o rachetă rusească!" 18 Jul 2014, 16:09: Cica separatistii rusi din zona Donetkului nu detin armament BUK. Sa le zica cineva celor de la Vesti sa stearga naibii drec articolul asta. This post has been edited by Markos: 18 Jul 2014, 15:09 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Markos @ 18 Jul 2014, 13:50) AN-ul ala e cu elice si nu cred ca poate ajunge asa sus si in plus e mult mai mic |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Intreb si eu... cum este posibil sa gaseasca un pumn de pasapoarte asa "intacte"? Adica... pasapoartele nu le tin oamenii cu ei? Sau se strang undeva in timpul zborului?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
Dacă e un grup, se strâng la un loc. Într-o geantă care zace în spațiul de depozitare a bagajelor de mână, de ex.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am inteles. Mersi!
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
N-ai vazut Asfalt Tango?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
"Civilizatie" ruseasca:
Stench of tragedy, uncertainty hangs over Malaysia Airlines crash site "More than 24 hours after the crash, the bodies lay there untouched, with nobody able to say who's in charge and whether the dead would ever be treated with dignity The region is controlled by pro-Russian militants, who gave a rude reception Friday to monitors on the Organization for Security and Co-operation in Europe team "There was one gentleman there in a uniform, heavily armed, and apparently somewhat intoxicated who wasn't very hospitable or helpful at all. In fact in the end he kind of rushed all of them away, including the journalists." 19 Jul 2014, 08:55: Caught red-handed: http://www.hotnews.ro/stiri-international-...din-ucraina.htm In film se vede clar ca doua rachete lipsesc de pe lansator: una pentru avionul de transport ucrainean si una pentru MH17! This post has been edited by Garett: 19 Jul 2014, 07:55 Attached thumbnail(s) Doi_maimutoi.jpg ( Size: 39.89k ) Number of downloads: 548 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
S-a pierdut AH 5017.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Îl găsesc în Ucraina, să stea liniștiți.
Insurgenții sunt divină. This post has been edited by DragosP: 24 Jul 2014, 11:44 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ba nu, Rusia e de vina. stai ca vine han solo si explica ce si cum.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
Pasagerii sunt deja formolizati.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
CSI cu drujba. Pabeda asigurata.
http://m.youtube.com/watch?v=lNXf_HncM20 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
exact, important e cine plateste cohorta de malaci.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
Cică a fost aeroplanu' lu' Real Mardit
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Diac @ 24 Jul 2014, 13:34) Nu spune asta, ca-i spulberi lui Dragos credinta in "fratia ortodoxa"! ![]() O sa inceapa sa creada ca nu erau formolizati aia din avion, ca avionul nu era teleghidat si ca l-au doborat rusii! Chiar vrei sa-i dai peste cap tot sistemul de valori asa subit?? |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
What? Am grija de tine, in spiritul bunei colaborari intrametropolitane!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
Ți-am mai zis: mulțumesc, dar ai grijă în primul rând de tine.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Aveți grija de voi.
Ramaneți uniți! |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 21:15 |