Caseta de directie, topic general
![]() ![]() ![]() |
Caseta de directie, topic general
DomnulK |
![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||
cezax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 8 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu cumva ai vreo planetara pe duca? Mie imi aparea zgomot in viraje si continua in linie dreapta. Dar frane la 140 la ora, poate cu politia in spatele tau, sau faceai vreo liniuta?
![]() |
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Se poate!
Daca ajungi azi la intalnire iti explic Iti trebuie 2 cricuri si 1 bucata clanta de usa de interior (aia cu profilul patrat!) TE bagi sub masina, dai scutul jos, localizezi caseta, gassesti in stanga-dreapta doua gauri cu profil patrat, bagi clanta, strangi (sunt 2 buce de fapt!!) si penntru ceva timp ai liniste |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
clanta = Patrat de 10, poate fi folosita cu foarte mare succes o cheie de buson de ulei pentru berlina! A dracu' matematica asta... explica si asta de zici ca are dusmanie pe oameni, eu as fi venit cu o clanta de interior de DSN, d-aia patrata.....
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Nu ai tu cumva o fuzeta busita?
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Nu cumva ai vreo planetara pe duca? Mie imi aparea zgomot in viraje si continua in linie dreapta. Dar frane la 140 la ora, poate cu politia in spatele tau, sau faceai vreo liniuta? In pasajul de la obor...sau in general in pasaje...o cam calc pe doamna acceleratie la blana...........shi mai sunt necesare shi frana le viteze mari......
![]() Domule asarban...va multumesc pentru sfat, voi testa si varianta ..."o sa-i dau clanta" la caseta aia de directie. Da, am o planetara dusa...dar nu in halul ala incat sa troncane in viraje...face foarte putin zgomot....... Fuzeta e ok....nu pot spune insa acelasi lucru despre flansele de amortizor...... Oricum...probleme cu troncanitul e sigur si cert de la caseta de directie......celelalte......nu dau simptome de genul asta. Multumesc de sfaturi......!!!!!1 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
miller |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 30 August 05 ![]() |
Am probleme cred cu caseta de directie pt. ca de la 40Km/h in sus incepe sa bata ceva si presupun ca-i de la caseta de dir. Tin sa precizez ca am verificat jocurile de la roti si n-am gasit nimic (nici rotule ori bucsi trapez etc.) Crucea de la volan de asemenea a fost verificata ! Daca ma poate ajuta cineva ca sa nu ma duc la Sercice ca sa ma jumuleasca aia de acolo.
This post has been edited by miller: 26 Sep 2005, 20:03 |
--------------------
Dacia
Logan Diesel
2006
- MM-68-mill miller.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
verifica si planetarele, poti regla directia pe calculator si poti echilibra rotile
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
miller |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 26 Sep 2005, 21:05) Planetarele sunt bune pt ca nu-i bataie de planetara!!!1 Iar rotile sunt echilibrate si nu-s lovite. Cauciucurile sunt intr-o stare foarte buna!!!!! Mersi pt. intentie !!! This post has been edited by miller: 26 Sep 2005, 20:24 |
--------------------
Dacia
Logan Diesel
2006
- MM-68-mill miller.
|
|
miller |
![]()
|
ddd
|
--------------------
Dacia
Logan Diesel
2006
- MM-68-mill miller.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
atunci verifica si axul volan inferior, se poate sa fie uzat ala
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Crucea de care pomenea el banuiesc ca este tocmai axul volan inferior.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
costyz1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 10 October 05 ![]() |
Am fost la un service pt o verificare a directiei si mi-a gasit joc la caseta de directie.Mi-a spus ca trebuiesc schimbate bucsile de la caseta.La magazin mi sa spus ca bucsa are doar pe partea dreapta iar pe stinga nu.Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva ce se face pe partea stinga?
|
--------------------
dacia
supernova
- ct-77-***
|
|
SAVU |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
sal.are cineva ideie daca in caseta de directie de la dsn se poate baga vaselina si daca da cam pe unde exact. dsn meu este din 2001 clima.am cautat pe aici si nu am gasit referire la asa ceva mersi mult!
|
--------------------
dacia
super nova clima /logan laureat
2001 / 2010
- B-778
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Sigur se poate, era un topic mai vechi dar nu mai stiu exact unde ... eventual mai cauti. Pe caseta exista o gaura de vizitare (posibil sa aibe un capac) prin care se poate baga vaselina cu o seringa.
edit: uite aici http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5059 This post has been edited by thunder: 22 Mar 2006, 14:17 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
SAVU |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
mersi mult sper sa ma descurc si ai ideie cam ce vaselina trebuie, acolo era specificat ceva de amestesc cu ulei nears ce este mai indicat? si inca o intrebare mai se fac intalniri cu posesorii de dsn,din bucuresti ma refer?
|
--------------------
dacia
2001 / 2010
- B-778
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Nu am idee ce vaselina sa pui, probabil una mai subtire, cred ca asta e motivul pt. care se amesteca cu ulei. Sau probabil ca daca e prea groasa nu prea poti sa bagi cu seringa.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Din punct de vedere al DaciaClub, nu se mai face nici o întâlnire.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
SAVU |
![]()
|
ok mersi pentru raspuns,mai astept si alte sugestii
|
--------------------
dacia
2001 / 2010
- B-778
|
|
ar-05-mxr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 2 April 06 ![]() |
Trebuie sa fie doua bucse una pe stanga si una pe dreapta.Da de ce nu mergi la un service care are si piese originale de dacia?Asa ai si garantie.
|
--------------------
dacia
supernova confort
- ar-05-mxr
|
|
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
Este doar o singura bucsa, pe partea pasagerului. Daca o inlocuiesti, cumpara piesa de SN - e putin diferita de cea de Nova.
Pe partea dreapta nu e nevoie de bucsa. |
-------------------- |
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Stai ca nu mai inteleg, initial ai spus ca e bucsa doar pe parea pasagerului(deci pe dreapta) si apoi ai spus ca pe partea dreapta nu e nevoie de bucsa.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
kretzu |
![]()
|
kretzu Group: Members Posts: 2 Joined: 26 April 06 ![]() |
Salutare baieti,
Sunt nou pe aici ( interesant ce se discuta pe aici) ![]() ![]() Dati-va si voi cu parerea. Salut si numai bine!! P.S.:Atentie la motorasul de ralanti ![]() |
--------------------
renault
clio
bicorp 2004
- if 10 pet
|
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
Salut, nu am vrut sa deschid alt post, vreau sa va intreb daca merita sa imi cumpar caseta de directie de origine sau de "scornicesti" asa mi-au zis de la un magazin in cazul in care cea originala este 440 ron si cealalta 360(tva inclus)? este vreo diferanta? bine ca la cea de origina imi dau garantie 2 ani daca o montez in service autorizat...Multumesc.
|
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu zic sa mergi pe original. Mai ales la o diferenta asa mica, de numai 80 de ron. Nu te calici la cativa zeci de lei, mai ales la o piesa asa importanta cum este caseta de directie. Eventual te duci la mai multe magazine, poate gasesti mai ieftina.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
La magazinul de pe mihai bravu am fost mai stii altul?
|
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Da o tura si in vitan si vezi cum se prezinta preturile pe acolo. Atentie la cutie, sa fie sigilata, si verifica stanta de pe ea.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Marinus_66 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 18 June 10 ![]() |
daca te mai intereseaza caseta de directie pt supernova,contacteazama..telefon 0751470589.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
merge si pe nova..cea de supernova? sunt la fel?
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
cam merg dar cea de supernova e mult mai fiabila.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:23 |