DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Chemat la tribunal, WTF?

Marian66
post 3 May 2009, 20:43
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti, Pantelimon

ceva noutati, vreun nou termen de judecata?

--------------------
Dacia / Smart Logan VAN / ForTwo 2009
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
giany911
post 3 May 2009, 21:06
Post #62

Aproape util

From: Bucuresti

Nimic nou.

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
yoncv
post 3 May 2009, 23:19
Post #63

Membru ochelarist

From: Craiova

Si daca jandarmii nu erau in garda, ci doar stateau si ei prin curtea unitatii si cascau gura?

Totusi, eu ma gindesc la altceva. Giany spune ca inca nu si-a reparat masina. O expertiza nu poate gasi pe masina lui urme din vopseaua celuilalt?

--------------------
VW Jetta 2017 - dj-17-???
+
klaus
post 3 May 2009, 23:42
Post #64

步步

Group: Moderatori

yon, ia roaga tu un prieten avocat sa mearga la jandarmerie sa ceara numele a doi jandarmi de paza la un spital, de acu 4 luni. Ia vezi, reuseste?
Si daca spitalul respectiv nu e pazit de jandarmi ci de o firma de paza? Sau o fi unitate militara si e pazit de soldati MAPN?
Hai ca neoficial poti afla cine se ocupa de paza, dar procesul e ceva oficial. Trebuie sa ai dovezi oficiale ca firma aia se ocupa de paza. Ia fa tu o scrisoare avocatiala catre un manager de spital si cere sa te informeze cine se ocupa cu paza acum 4 luni... (poate s-o fi schimbat si furnizorul de servicii de paza intre timp).
Hai va rog eu, incercati sa aplicati sfaturile pe care le dati. Va rog eu mult de tot.
Si dupa ce le urmati veniti sa-mi spuneti cat sunt de idiot, ca atunci am sa accept asa ceva.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
yon
post 4 May 2009, 07:24
Post #65

Membru autentic

From: slatina

mai klaus nu a zis nimeni ca esti idiot, eu chiar am intrebat acolo daca acei jandarmi faceau paza la obiectiv..bla ..bla. In caz ca acei jandarmi erau acolo doar intamplator, atunci discutia nu mai are rost, dar daca ei erau in serviciu eu sunt convins ca fiind vb de un proces care se poate transforma in unul penal pt ca marturia mincinoasa si reparatia unei masini fara autorizatie de reparatie este tot infractiune si intra sub incidenta legi penale, atunci jandarmeria are obligatia sa prezinte in instanta atat procesul verbal de care vb cat si sa dea numele celor doi.

--------------------
Dacia 1310/Supernova 1995/2003
+
klaus
post 4 May 2009, 09:05
Post #66

步步

Group: Moderatori

QUOTE(yon @ 4 May 2009, 08:24)
atunci jandarmeria are obligatia sa prezinte in instanta atat procesul verbal de care vb cat si sa dea numele celor doi.
*

Doar la cererea expresa a judecatorului, nicidecum a avocatului sau a altei persoane fizice

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
yon
post 4 May 2009, 22:31
Post #67

Membru autentic

f bine , deci am ajuns la un numitor comun, acela ca in acest caz cheia pot fi cei doi jandarmi, mai departe intram in chestii avocatesti care nu isi au rostul, eu oricum am zis ca cel mai bine este sa angajeze un avocat care stie ce trebuie facut pt a fi citati cei doi la proces

--------------------
+
Tudor
post 5 Aug 2009, 20:22
Post #68

Moderator

Cum s-a rezolvat? Noutati?

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
giany911
post 6 Aug 2009, 15:51
Post #69

Aproape util

Ooops, credeam ca am scris.
Pe 5 iunie trebuia sa avem alta infatisare, nu m-am mai prezentat pentru ca nu am putut. Dupa nici 1 saptamana am primit acasa o scrisoare de la Tribunal in care se specifica ca petentul renunta la proces. Nu stiu care a fost motivul pentru care a renuntat, dar mie imi convine caci am scapat de drumuri si cheltuieli inutile.

Totusi mi-am invatat lectia din toata chestia asta. POZE, atat la masina mea cat si la masina lui. Sa fie acolo. Nu am crezut ca patesc o chestie d-asta si uite ca s-a intamplat.

This post has been edited by giany911: 6 Aug 2009, 15:52

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
yon
post 11 Aug 2009, 18:14
Post #70

Membru autentic

hmmmm pai si masina ai reparato? el ce a facut ca dupa tot ce ai zis tu el se face vinovat de nedeclararea accidentului in 48 de ore si de repararea masini fara autorizatie de reparatie eliberata de politia rutiera wacko.gif

--------------------
+
giany911
post 11 Aug 2009, 18:39
Post #71

Aproape util

Pai el de asta a facut, si anume contestatia la amenda primita pentru nedeclararea accidentului, si amenda pentru faptul ca era vinovat de accident ( necedare ). Numai ca nu a contestat faptul ca e vinovat, ci faptul ca a facut accident.
Eu masina am reparat-o recent pe CASCO.

Totusi ma gandesc ca din cauza acestui proces, acum ar trebui sa se tina o leaca politia dupa el, declarand ca nu a avut accident iar masina lui nu prezinta urme, dar cum traim in Romania, ma indoiesc ca se va intampla asta.

This post has been edited by giany911: 11 Aug 2009, 18:44

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 01:58
Forum Renault