Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
![]() ![]() ![]() |
Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
uite-o bre ca si asa ma bateai la cap de 1/2 an
![]() This post has been edited by ady77: 27 May 2009, 23:27 Attached thumbnail(s) funpic_22697.jpg ( Size: 34.24k ) Number of downloads: 349 |
--------------------
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Baiatu' asta e cu ochii pe ea!
This post has been edited by Sony: 27 May 2009, 23:34 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
Iulikk ai incercat la carrefour, real 1/2, practiker? caci de regula pe acolo gasesti, mai exista si strada poporului= lots of stuff there
|
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Iulikk, gasesti in benzinariile Lukoil.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Multumesc frumos de indrumari. Am sa ma duc diseara la LukOil. Numai bine all.
Edit: unde este strada poporului? This post has been edited by Iulikk: 28 May 2009, 13:27 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
craciun.mihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 6 October 08 From: Navodari City ![]() |
Nu era in spate la casa de cultura ?
Edit: rutieraconstanta.th.jpg This post has been edited by craciun.mihai: 28 May 2009, 16:15 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Q: Ce masina ai ?
A: Hammer. Q: Pe bune ai Hammer ? A: Eh.. am Dacie, dar tot atat consuma. |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Datorită userului bolidu am intrat în contact cu o persoană care mi-a oferit cazare în Mamaia. ms
LE Apropos, se poate închide. ms ![]() ![]() This post has been edited by Lostboy: 28 May 2009, 17:05 |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Deci nu te-a bagat in mama, ci in mamaie!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
Ștefane, ai grijă cum te învârți. Să nu amețești.
![]() This post has been edited by Lostboy: 28 May 2009, 17:09 |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Stefan e departe
Bratu' lui prin carciumi mii de sticle imparte! ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 28 May 2009, 18:02) Datorită userului bolidu am intrat în contact cu o persoană care mi-a oferit cazare în Mamaia. ms LE Apropos, se poate închide. ms ![]() ![]() ![]() ![]() In ce fel de contact ai intrat cu persoana? Ai sa stai la ea? Detalii mai multe, fericitule. N-ai sa mai fii pierdutboy, culisantboy. This post has been edited by logan1.5dci: 29 May 2009, 07:12 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Daca mai vrea cineva cazare in mamaia la apartament cu 2 camere nu ezitati sa ma contactati ... Lostboy ma bucur ca sa rezolvat si nu ai "ramas pe drumuri" cand vi dau o bere la o terasa sa ma revansez.
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Sony |
![]()
|
Vezi ca Lostboy e cam sugativa! Nu scapi doar cu o bere!
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Ca sa borasti in el dupa o noapte de betie!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Azi-noapte pe Aurel Vlaicu filtru al Poliției Rutiere. Se săltau taloane pentru xenon aftermarket.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Sony |
![]()
|
Oare cand vor extinde actiunea?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu am de ce să rămân fără talon...
|
--------------------
-
-
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 29 May 2009, 08:25) Saltau pe naiba. Am full xenon (proiectoare+faruri) ... mergeam cu ele aprinse .... folii si pe fata ... si m-au oprit de alcool. Era actiune pe verificari acte (revizii+rca+masini furate+...) + alcool + RADAR Poate cind ai trecut tu ... toti cei opriti aveau xenoane =)) Mie de xenoane nu mi-a zis nimeni nimic niciodata .... ba mint ... vre-o 2 politisti m-au intrebat cat au costat si de unde le-am luat. Si am pe masina xenoane de aproape 2 ani si vre-o 80.000 km rulati pe sosele. daca le ai reglate bine si nu deramjezi in trafic nu iti zice nimeni nimic. Si am trecut si RAR-ul acum fix 1 saptamana cind am inmatriculat masina pe CT. Si apropos ... cum stiau ei ca renault, bmw sau ... au xenoane aftermarket. Sau opreau doar loganuri si tico =)) Am fost acolo oprit ... si vb in cunostinta de cauza si cu masina prezentata mai sus. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
2008 Ambition Led & sound tuning.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cât am stat eu să se uite la permis-talon-carte de identitate (că aisgurarea nu au cerut-o, iar rovigneta e în geam), au oprit un seria 3 modelul vechi și un Logan alb. Ambele cu xenon aftermarket, fără lupă și instalație de spălare (trebuie să fii idiot să nu îți dai seama care e din fabrică și care nu, mai ales la cum sunt de deranjante, indiferent de reglaj).
Șoferii acelor mașini au fost puși să comute faza scurtă - lungă, și le-au fost verificate toate luminile față - spate. L-am întrebat pe cel care m-a oprit dacă pentru xenon au fost opriți cei 2, și mi-a spus că da, sunt ilegale și le vor fi săltate taloanele. N-ai decât să crezi și să spui ce dorești. ![]() This post has been edited by MAERSK: 29 May 2009, 08:04 |
--------------------
-
-
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Daca zici tu ....
Eu zic ca am am fost oprit si eu ... si nu m-a intrebat nimeni de ele. Oricum ... talon nu aveam ... pt. ca umblu cu dovada pana mi-l elibereaza. Oricum ... stiu ca esti ANTI xenoane ... si de aia mi s-a parut aiurea, mai ales ca m-au oprit si pe mine si nu mi-au zis nimic. This post has been edited by unEL: 29 May 2009, 08:09 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu sunt anti xenoane, sunt anti sfidarea legii și celorlalți participanți la trafic.
|
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sa nu fi verificat xenoane cum verificau riviniete in oras data trecuta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
unEL |
![]()
|
Vrei sa vezi faruri cu oglinda si xenon din fabrica ?
Si fara instalatie de spalare. Referitor la sfidarea legilor si a participantilor .... o sa ma conformez si eu cand vad ca toti sint egali si corecti ... pana atunci fac si eu ca restul .... ma doare undeva. Sa iti arat cat bun simt am avut ... si acum platesc rate din cauza unui bou care a sfidat semnul "STOP" doar pt. ca avea mercedes si era o sobrietate. Pana nu vad ca isi da toata lumea jos foliile si xenoanele ... nu le dau nici eu. Si crede-ma ca zilnic montez 2-3 instalatii pe diverse masini. Adica aproximativ 70 instalatii puse pe masini numai de 2 luni de cind am deschis garajul. Dar la toti le-am dat nr de tel si adresa celui care are stand de reglat faruri si dupa spusele lui ... jumate din ei au dat 30 lei si le-au reglat. Dar asta e alta discutie si nu isi are locul aici. Te salut |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Apropo de Constanta
http://www.videonews.ro/action/viewvideo/1...-pentru-Dunare/ Zici ca-i in Tanar si nelinistit cand se intoarce ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
- XX-xx-xxx
2008
|
|
Sony |
![]()
|
Haoleu! Nici ea nu crede ce debiteaza. Un politician bun stie sa minta incat sa para credibil.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 12:00 |