Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
![]() ![]() ![]() |
Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
ANUNT: Pe data de 29 sau 30 ianuarie Eu si Sonykel mergem sa facem revizia la Tulcea. Daca mai vrea cineva sa vina sa anunte saptamana asta ca sa facem rezervare!!!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Nu mai vrea sa vina nimeni la revizie???
Si acum ca s-au linistit apele... Fac si eu o dedicatie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by sonykel: 6 Jan 2010, 10:49 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
lists revizie:
1.beci 2.sony 3.gxg |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
sonykel |
![]()
|
Ptr revizia pe 29 la tulcea.
1.beci 2.sony 3.gxg 4.glg |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Daca fac 5000km pana la sf lunii vin la revizia de 105.000 KM
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
2008 Ambition Led & sound tuning.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Ai ganduri mari unEL
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 17 Dec 2009, 23:52) Primaru' de la Mangalia suspendat din functie: Aici detalii (click) Sincer, mie imi pare bine... nu-l suport. A venit inainte de alegeri sa imi zica mie ca sa ii dam pe astia de la parlament jos si nush ce vrajeli d-astea.... ![]() Se pare ca a castigat in instanta si este iar primar analfabetu'. Asta e... mai bagam o fisa peste 4 ani ![]() Macar de-ar da dracu' cu niste nisip pe sosea ca e praf in Mangalia. Detalii This post has been edited by Iulikk: 22 Jan 2010, 20:43 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
zapacit |
![]()
|
![]() Life is a race....so drive it !!! Group: Members Posts: 74 Joined: 29 July 09 From: COnstanta ![]() |
Reno megane (actuala masina) sau un ford focus?
De cateva zile ma bate gandu' sa`mi schimb masina, una dintre optiunile mele ar fi un ford focus, un motor putin mai mare 1.6. Nu stiu ce sa fac...voi ce ati alege. ma poate ajuta cineva? |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Eu zic sa ramai cu Megane....arata si se comporta foarte bine masina, eventual la interior mai bagi ceva bani sa arate ca noua....
Alegerea este a ta, succes! |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Iulikk |
![]()
|
zapacit Ramai la reno.
PS: niste stegulete cu daciaclub se poate? ![]() Intrebare: unde gasesc o vulcanizare non-stop? Da' imi si explicati ca la prosti cum sa ajung ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
sonykel |
![]()
|
pe ion ratiu stiu eu una , dar te despart vreo 60km... cum vi pe b-dul mamaia , treci de interscetia cu tomi tot vii pe mamaia , treci de spitalu militar , treci de univ ovidius si dupaia la primu semafor faci stang in sus , si dupa 300m cam asa 2vulcanizari pe partea dreapta a drumului , a-ti ajuns la destinatie...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Sper sa intelegi. Intersectia aia mare de-acolo e de la asa-numitul "pod de la butelii".
Attached thumbnail(s) vulcanizare.jpg ( Size: 181.53k ) Number of downloads: 330 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
zapacit |
![]()
|
![]() Life is a race....so drive it !!! Group: Members Posts: 74 Joined: 29 July 09 From: COnstanta ![]() |
Azi am condus un Focus. frumoasa masina, interior exterior, insa nu mi`a lasat o impresie prea (wow)....incat sa renunt la megane, insa.....acum vreau sa ma apuc de ceva modificari prin masina......ceva idei cu ce sa incep???
|
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
zapacit...renault renault..dar tot ai firma Dacia in poza
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by zbf: 30 Jan 2010, 16:14 |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
Iulikk |
![]()
|
Bai, de Zgribulici ce se mai aude? Ca de la Cherhana nu l-am mai vazut....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Supravietuieste si el....era masina in fata blocului, duminica el este de munca....
Zapacit la interior poti sa optezi pentru o tapiterie noua ca scaunele aratau cam prost. (vorbim si iti zic unde sa iti faci) |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
zapacit |
![]()
|
Asta e clar becy, vb duminica...sper sa ajung.....dar nu cred ca vin cu meganul, optez pt un matiz
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Tot duminica vorbim si de leduri
![]() Tradezi clubul ... vi cu matiz.... vai.... nu conteaza, te asteptam |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
2008 Ambition Led & sound tuning.
|
|
zapacit |
![]()
|
ZBF, vrei sa te "culeg" de pe undeva......sa veni ca 2 "intrusi" cu un matiz
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
aaa, abia acum am vazut postul zapacit..pff ce aiurea sunt, mai si ploua, beciu nu raspunde
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by zbf: 7 Feb 2010, 12:21 |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Eram la examen si am inchis telefonul.....Oricum te-am "pescuit"....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
zbf |
![]()
|
Da da
![]() ![]() ![]() This post has been edited by zbf: 7 Feb 2010, 19:09 |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Ionut nedelcu....pe ce ruta ai venit si cum se circula?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Drumul Ovidiu -Navodari (DJ 226) este blocat din cauza nametilor...se circula pe la malul marii ruta ocolitoare. Acum am venit din Ovidiu se circula f foarte greu ...masini inzapezite...Sa nu folositi varianta (DN 2AC) este blocata de tiruri. In unele zone zapada are 60cm. Lumina -Oituz(DC91) -blocat.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 07:14 |