Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
![]() ![]() ![]() |
Discutii Generale Constanta, Intalniri, Cazare, Vizite, Orice
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
de la gara , banuiesc ca vi , iei 40-u si e relativ departe de acel mc-donalds de la delfinariu , mai sunt inca 3stati pana la mc.
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ma rog... deci iau 40. Si ca sa ajung la campusul nou?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Iei rata 100 de la gara si te duce pana acolo. Am impresia ca statia de coborare la Sat Vacanta este in fata la Rompetrol.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Iulikk |
![]()
|
Multumesc! Naspa este sa nu ai o caruta a ta...
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Mai pun intrebarea si aici.
Nu vrea nimeni sa mearga aici: http://www.daciaclub.ro/TRANSFAGARASAN-2010-t181614.html? Mergem mai multi cu o masina, nu este nevoie sa mergem fiecare cu masina lui. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Eu as fi vrut tare mult sa merg dar sunt cu munca.....daca era in septembrie eram mai liber.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
Un service GSM mai de Doamne ajuta unde gasesc? Vreau sa debranduiesc un nokia 6120 classic (branduit de orinji).
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
De ce nu il decodezi singur?
Eu am decodat vreo 3 nokia, erau pe vodafone. http://unlock.nokiafree.org/6120 mai sunt si alte site-uri. |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
Iulikk |
![]()
|
Stiam ca dracia asta merge doar la telefoane d-alea de pe vremuri gen 1100, 3310 etc. Mersi!! voi incerca maine, cand voi avea telefonul.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
Stiti pe cineva care inchiriaza o garsoniera prin zona Campusului? Ma intereseaza pe termen lung pt 2 perosane.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Un accident rutier inedit s-a petrecut, vineri, la Constanta, cand soferita unui Matiz nu a acordat prioritate in trafic unui Transportor Auto Blindat al Armatei si a intrat in coliziune cu acesta. Seful Biroului Drumuri Nationale si Europene din cadrul Serviciului de Politie Rutiera Constanta, Constantin Badanga, a declarat, pentru Agerpres, ca incidentul s-a petrecut pe bulevardul Aurel Vlaicu, la intersectia cu strada Varful cu Dor, conducatoarea auto intrand pe bulevard fara sa se asigure. Reprezentantul Serviciului de Politie Rutiera Constanta nu a putut preciza daca TAB-ul facea parte dintr-o coloana oficiala. Nicio persoana nu a fost ranita in urma coliziunii, fiind inregistrate doar pagube materiale. Soferita vinovata de producerea tamponarii a fost sanctionata contraventional, iar permisul de conducere i-a fost suspendat. argoane, cica e praf tabul ala, îl duc direct la topit. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
ce cauta TAB-ul pe bulevard?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pe mine ma întrebi? ce-s din Constanta?
![]() o fi o noua rivolutie, habar n-am.. This post has been edited by Markos: 6 Aug 2010, 15:32 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
In aceeasi intersectie de la cet (ca parca aia este), cu cateva weekenduri in urma, unu cu un passat se suise pe una cu un symbol. Evident, aia cu symbol intras ein intersectie fara se asigure.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 6 Aug 2010, 16:37) unu cu un passat se suise pe una cu un symbol kinky ![]() banuiesc ca se holba lumea la greu. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Markos |
![]()
|
deschide larg geamul. daca auzi ceva de genul JOS MAFIA! JOS MAZAREA! mai bine ramai acasa, parerea mea.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Tot unu cu passatul (sper ca am auzit bine, oricum nu conteaza masina) s-a suit pe pietoni la trecerea de la pod (ala care l-au asfaltat acum) cu o zi inainte. In concluzie nu mai treversati pe trecere.
![]() This post has been edited by IRONICK: 6 Aug 2010, 16:05 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 6 Aug 2010, 15:28) Vroia sa iasa la agatat gagici QUOTE(BeciAcustic @ 6 Aug 2010, 15:50) Ma baricadez in casa.....gata nu mai plec la munca diseara ![]() Tot unu cu passat a luat un stalp in brate pe aurel vlaicu acum 2-3 saptamani..... Morala: Ocoliti varianta, nu mai mergeti la curve ![]() Sunt naspa ala de pe varianta:| pod agigea , costinesti ![]() ![]() QUOTE(Markos @ 6 Aug 2010, 15:53) deschide larg geamul. daca auzi ceva de genul JOS MAFIA! JOS MAZAREA! mai bine ramai acasa, parerea mea. Nu cred ca zice nimeni Jos Mazarea , ce a facut el pt cta nu multi primari au facut |
--------------------
DACIA
SOLENZA
- CT92PAR
2003
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
a facut o poola
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
Face cineva comenzi pe e-bay? As avea nevoie de astea: link.
![]() EDIT: mda... costa 15 dolari transportul... la banii astia deja le gasesc pe aici... ![]() This post has been edited by Iulikk: 7 Aug 2010, 22:18 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Se baga cineva la o combinatie pentru concertul iron maiden de la cluj? 3-4 insi la o masina ar diminua considerabil costurile benzinei. Bilete se gasesc la fata locului la 100 de lei. Ca si benzina la masina mea estimez un plin la dus si completare la intors. Cam vreo 4 mil in total.
![]() 12 Aug 2010, 22:50: Manelistilor!!!!! ![]() This post has been edited by Steel Tormentor: 12 Aug 2010, 21:50 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
beciacustic, sonykel aveti PM
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Unde este oficiul postal 11? Un punct de reper, ceva? Am cautat si pe NORC si pe Google Maps si nu am gasit nimic....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Tomis III
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
cristio_79 |
![]()
|
Aici ai cautat?
http://www.laconstanta.ro/pages/oficii-postale.php |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Iulikk |
![]()
|
Da cristio_79, de aici am luat numarul de telefon si am aflat ca (,) coletul sta acolo 30 de zile.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
Salutare. Va rog frumos sa-mi spuneti, daca stiti, unde in Constanta as putea sa-mi colantez profesional plafonul? As vrea sa il fac negru mat. Daca aveti detalii precum pret, sau mod de lucru (se da jos soclul de antena?) ori despre durabilitatea colantului ? Multumesc anticipat.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 13:22 |