DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

85 Pages « < 49 50 51 52 53 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Statii CB, NO POLICE-Roman

StefanT
post 2 Apr 2010, 21:03
Post #1501

STF - Special Tactical Force

Group: Members
From: Bucuresti

Eu am plecat la 9:30 din Buc si am ajuns la 12:45 in Bacau, in conditiile in care am prin coada inainte de Focsani si la intrarea in Bacau (blink.gif). Oricum, stiam dinainte de asta pt ca... a fost dat prin statie smile.gif

ON: Un singur coleg am gasit pe drum cu ecou puternic, dar au sarit toti pe el si pana la urma nu s-a mai auzit deloc smile.gif Vreau sa testez cum ar fi receptia cu antena pe portbagaj, ca sa nu mai arat ca o masina din CARS smile.gif

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Meghitzanul
post 3 Apr 2010, 00:39
Post #1502

***** 4 ISOFIX

pai eu tot pe la ora aia am iesit din Bucuresti, cred ca mai exact pe la 9.45... dupa care am mers cam tare... stiu ca tu ziceai ca mergi mai calm la drum lung si ma gandesc ca poate ne-am intersectat pe undeva.
cozile alea de pe centura la Focsani si de la intrarea in Bacau mi-au pus si mie capac.

ceilalti "colegi" biggrin.gif din FM au fost de nota 11... stiam exact ce echipaje de politie si ce radare sunt si unde.
la un moment dat, dupa ce am trecut de Marasesti m-am conversat chiar si cu o voce feminina smile.gif

cred ca la urmatorul drum voi lasa detectorul acasa... pur si simplu nu-i mai vad sensul.

apropos de antena, pe mine nu ma deranjeaza chiar de loc antena pe cupola pt ca dupa ce urca in masina nu o mai vad tongue.gif biggrin.gif

--------------------
VW Passat Variant 2.0TDI 170cp DSG 2008
Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004
Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000
+
laurian
post 3 Apr 2010, 09:55
Post #1503

Membru autentic

La 9 am plecat din Vitan, deci din Bucuresti am iesit pe la 9:30, 9:45.
Se pare ca am plecat cam in acelasi interval de timp.
Asa se explica si cozile la care am stat biggrin.gif

This post has been edited by laurian: 3 Apr 2010, 09:56

--------------------
Logan MCV 1.6 16V 2006 - B39xxx
Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145
+
StefanT
post 3 Apr 2010, 10:05
Post #1504

Din cauza voastra am stat eu la cozi 10561582.gif

@Meghitzanule, de data asta m-am grabit nitel, nu cred ca m-ai ajuns tongue.gif
Eu detectorul oricum nu l-am mai pus, ca era un cobra care era OK pana acum, dar la "MCV-uri"....no way. De voce feminina nu am avut parte pana acum, decat prin oras, care cred ca era o doamna masculinizata dupa ton smile.gif

Oricum, sunt uimit de cate masini sunt dotate in momentul de fata cu statii CB. Multe, multe blink.gif

Si ON TOPIC:
Meghitzanule, ce spui daca imi pozitionez antena pe portbagaj? Ca si receptie pierd mult? Nu ca ma deranjeaza neaparat pozitionarea pe cupola, insa mi-ar placea mai mult pe portbagaj.

@Laurian: Erai cu un Logan MCV alb, sau albastru, cu antena pozitionata stanga-spate? Nu de alta dar stiu cam toate masinile cu care m-am intersectat si aveau statie CB.
Intr-un MCV de politie, cand am trecut pe langa, (cel de la Lukoil cum faci dreapta spre Buzau), era dotat cu STATIE CB, pe care o "opera" o domnisoara, iar noi soferii am observat lucrul acesta si ceilalti (care nu erau cu sotii/ prietene / etc) in masina, faceau glume cum ca "e destul de draguta domnisoara politista". Si am vazut-o cum zambea smile.gif a fost tare

--------------------
Fan Reno 53379
+
Meghitzanul
post 3 Apr 2010, 10:29
Post #1505

***** 4 ISOFIX

QUOTE(StefanT @ 3 Apr 2010, 11:05)
Meghitzanule, ce spui daca imi pozitionez antena pe portbagaj? Ca si receptie pierd mult? Nu ca ma deranjeaza neaparat pozitionarea pe cupola, insa mi-ar placea mai mult pe portbagaj.
*

nu o monta pe capacul la portbagaj daca zici ca nu te deranjeaza prea tare... las-o pe cupola
pe capacul la portbagaj eficienta ei poate sa scada chiar si cu 40-50%... eventual fa niste teste si convinge-te... daca vrei le putem face intr-o zi impreuna.. dar sa fim la distante considerabile ca sa sesizam diferenta
o sa ma uit inca o data pe cartea ta de vizita sa vad in ce zona lucrezi ca nu am retinut locatia si in functie de asta te sun ca sa ne auzim de la servici la tine la servici la mine si cu antena pe plafon si pe portbagaj.
in plus, daca o pui pe portbagaj, cand il deschizi, sarma va atinge plafonul... pe mine personal ma deranjeaza chestia asta.
vorbim.

This post has been edited by Meghitzanul: 3 Apr 2010, 10:30

--------------------
+
StefanT
post 3 Apr 2010, 12:48
Post #1506

Am facut proba cu plafonul, si nu atinge blink.gif poate inca e mai rigida antena fiind noua si nu curbeaza prea mult, insa mai ramane o palma pana la plafon!

Ar fi super sa face o proba practica. Ne auzim la un telefon smile.gif

Weekend placut, si Pasti Fericit tuturor smile.gif

--------------------
Fan Reno 53379
+
C@talin
post 3 Apr 2010, 12:53
Post #1507

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

daca deschizi portbagaju incet nu atinge tongue.gif ,da daca lai scapat si se duce cu viteza face damage biggrin.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Dumitras
post 3 Apr 2010, 18:55
Post #1508

Membru incepator

QUOTE(tdan08 @ 1 Apr 2010, 20:01)
azi am folosit pt prima data sculele mele, adica tti 880H + president ml 145. am testat-o vreo ora, dar nu mi-am putut face o impresie exacta acum. este prima data cand folosesc o statie cb, deci nu am cu ce compara. am vorbit cu un coleg care, dupa spusele lui, era cam la 15 km fata de mine. in rest am fost mai mult tacut, poate si din cauza ca traficul era supraincarcat si se comunica la greu. nu mai spun ca 15 minute l-am auzit pe unul spunand incontinuu ..... da-i, da-i...... mai la stanga, mai la dreapta...... da-i, da-i...... da-i, da-i ...... putin mai la dreapta, asa..... da-i, da-i........acum mai la stanga....... da-i, da-i............... icon_mrgreen.gif
*

Multumesc de post!
Am TTi 880 fara H si ma tot intrebam daca nu m-am fraierit ca nu am luat cu H.
Se pare ca intradevar tu ai putere mai mare pe emisie dar pe receptie suntem cam la fel (Midland ML 145).
Am patit la fiecare iesire cu statia sa fiu intrebat de colegii din apropiere despre ce mi s-a raspuns la strigare ca ei nu au receptionat.
Recomand spagheta cat mai lunga! Inainte am avut Micro 30.
De statie sunt foarte multumit!

--------------------
Dacia Logan Benzinar 2008
+
Aktymel
post 3 Apr 2010, 19:52
Post #1509

Membru incepator

From: Pitesti

voi va vaitati de antene de 80-100 de cm ... eu de la ml 145 care are 160 de cm am trecut la Sirio turbo 5000 megawat .. care are 2 m doar sarma !!.. nu zic ca mi-e frica sa nu o pierd .. dar receptia ... e bestiala ... wink.gif tongue.gif

--------------------
Kia Cee`d Renault Megane III 2011 - Ag 21 Neo
why is a signature so important ? just me ! neo
+
Meghitzanul
post 3 Apr 2010, 20:13
Post #1510

***** 4 ISOFIX

TTI TCB-880 si TTI TCB-880H sunt copia fidela dupa ALAN 48 Plus Multi de la Midland numai ca sunt la un pret mult mai bun.
TTI880
TTI_TCB_880.jpg ( Size: 56.18k ) Number of downloads: 990

TTI880H
TTI_TCB_880H.jpg ( Size: 26.94k ) Number of downloads: 1012

ALAN48 Plus Multi
ALAN_48_PLUS_MULTI.jpg ( Size: 31.53k ) Number of downloads: 1004

880H are si cei 25wati care uneori fac diferenta dar se poate trai si fara... pt cine dispune de o diferenta de 100 ron (vorbesc de preturile mele tongue.gif ) merita dati totusi pt diferenta de putere.
deci sunt niste statii care mie personal imi plac pt functiile care le au pe ele.. cei carora le place butonatul avand cam tot ce isi pot dori de la o statie CB.

This post has been edited by Meghitzanul: 3 Apr 2010, 20:16

--------------------
+
laurian
post 3 Apr 2010, 21:26
Post #1511

Membru autentic

QUOTE(StefanT @ 3 Apr 2010, 10:05)

@Laurian: Erai cu un Logan MCV alb, sau albastru, cu antena pozitionata stanga-spate?

MCV albastru, cu antena in spate, dupa portbagaj cutie.

Attached thumbnail(s)
IMAGE_193.jpg ( Size: 92.02k ) Number of downloads: 1084

--------------------
Asus 636 ; SPVM700;
+
tdan08
post 3 Apr 2010, 21:32
Post #1512

JUST A MEMBER

From: B A C A U

QUOTE(Dumitras @ 3 Apr 2010, 19:55)
Multumesc de post!
Am TTi 880 fara H si ma tot intrebam daca nu m-am fraierit ca nu am luat cu H.
Se pare ca intradevar tu ai putere mai mare pe emisie dar pe receptie suntem cam la fel (Midland ML 145).
Am patit la fiecare iesire cu statia sa fiu intrebat de colegii din apropiere despre ce mi s-a raspuns la strigare ca ei nu au receptionat.
Recomand spagheta cat mai lunga! Inainte am avut Micro 30.
De statie sunt foarte multumit!
*

inca nu am testat-o cu adevarat. spun ca am vorbit cu acea persoana la 15 km din intamplare, nu am cautat neaparat conversatia sa stabilesc distante. cred ca pe parcurs se va dovedi ca raza este putin mai mare, pt ca asa am sesizat eu la receptie. mi se parea ca aud pe unii care erau, ca locatie la peste 20 km, dar nu am confirmarea. in plus, daca cei care emitau aveau amplificatoare era normal sa-i aud de la distanta mare, nu ca ar fi statia mea mai buna. eu am optat pt o antena president ml 145, care este mai scumpa decat un midland 145, pt ca are un gain de +6 dBi, fata de +3 dBi, cat are un midland ml 145. asta a fost recomandarea unui amic, care mi-a explicat ca si gainul face diferenta la o antena.

--------------------
Ford Mondeo Renault Clio 2019
.
+
StefanT
post 3 Apr 2010, 21:41
Post #1513

QUOTE(laurian @ 3 Apr 2010, 21:26)
MCV albastru, cu antena in spate, dupa portbagaj cutie.
*

Nope, nu erai tu biggrin.gif

Marti seara ma intorc in Bucuresti pe E85, vreun coleg cu statie sa ne sincronizam? biggrin.gif

--------------------
Fan Reno 53379
+
tdan08
post 4 Apr 2010, 17:48
Post #1514

JUST A MEMBER

azi am experimentat varianta nasoala a statiilor si a detectoarelor, fata de noile radare. din pacate azi, tiristi nefiind si autoturisme cu statie sunt in numar destul de mic, mergeam printr-o comuna, am intrebat de mai multe ori colegii de trafic daca este ceva, dar nimeni nu mi-a raspuns. eu eram primul in trafic si dupa mine se tinea un card de masini, care vazusera ca am statie si ma foloseau drept "iepure". in acea comuna, dupa o curba, ma trezesc cu un logan mcv in fata, aveam vreo 65 km la ora. il vad cu coada ochiului si incetinesc, dupa care si detectorul, beltronics 965, tipa la nivel maxim. oricum, intrasem sub 60 si am trecut linistit pe langa radar. asta e nasol acum, in zilele astea libere, ca si cu statie te poti tepui daca mergi ca nebunul.

latura buna pe care o constat, dupa introducerea noilor radare, este ca soferii nu prea mai merg ca nebunii. azi am condus destul de mult si am vazut disciplina mai multa in trafic, depasiri la viteze mari, aproape absente, lumea mergea linistit, cuminte cu viteze intre 70-80 km/h, cu toate ca erau multi cu masini puternice, care in vremurile de demult zburau pe strazi.

--------------------
.
+
bygy007
post 4 Apr 2010, 20:26
Post #1515

Membru autentic

From: BUCURESTI

DA , mare plictiseala astazi , am fost si eu pe la padure si am ascultat pe la statie , pe 22 liniste totala , apoi am mers pe scan si mai prindeam cite o converstie dar neinteresanta

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
laurian
post 4 Apr 2010, 22:06
Post #1516

Membru autentic

Am facut azi un drum de la Buhusi la manastirea Secu, langa Targu Neamt.
La ducere, totul ok pe tronsonul pana la Piatra Neamt.
De acolo, nu prea au mai fost colegi care sa rapunda la apeluri pana la Tg Neamt. Desi au fost vreo doua masini cu antena, dar nu au raspuns.
La intoarcere, mult mai multe masini cu antena, insa intre Tg Neamt si Piatra, la fel, nu a fost nimeni sa raspunda. De la Piatra spre Bacau, au fost mesaje si informatii.

Nu toti care au statie pe masina merg cu ea deschisa. Sau nu raspund la apeluri, stau doar pe receptie.

Oricum, numarul masinilor cu statie creste.

--------------------
Asus 636 ; SPVM700;
+
fost membru
post 5 Apr 2010, 09:11
Post #1517

membru analfabet

From: clasa I-a

sad.gif Am vazut si eu asta, il vezi ca vine din sens contrar, ca are antena, il intrebi daca a vazut ceva si ...pauza. URAT, si-au luat statie unii doar ca sa traga foloasele, dar nu contribuie cu nimic.

(sper sa fie totusi caz izolat)

This post has been edited by fost membru: 5 Apr 2010, 09:14

--------------------
dacia dacia logan - CT 09 FMB
+
Meghitzanul
post 5 Apr 2010, 09:19
Post #1518

***** 4 ISOFIX

Canalul 22 este PUSTIU fara cei cu masinile mari (sau TIR-isti cum le mai spunem noi)
Daca la dus (sau ducere biggrin.gif ), vineri, inainte de Paste, eram intr-o localitate pe E85 cu radar MCV si faceam misto de o tanti politista (care sunt aproape convins ca avea si ea statie CB in masina pt ca prea radea) cu inca cel putin 5-6 voci care se aflau in raza aceleiasi localitati, la intoarcere (ieri, in prima zi de Paste), tot pe E85 am vorbit efectiv singur aproape 95% din drum.
Deci comparativ: cu TIR-istii la lucru ai cel putin 5-6 statii in aceeasi localitate iar fara TIR-isti intalnesti 5-6 statii la un drum de 350 km (ce-i drept a fost prima zi de Paste si masinile au fost destul de putine) dar daca in loc de autoturisme erau masini mari sunt convins ca situatia era alta.

In Garoafa (la intoarcere) doar farurile celorlalte masini care faceau semn m-au salvat de un MCV.

Asa ca "mai draga", vorba lui Iliescu biggrin.gif, va rog sa nu ii mai injurati pe domnii TIR-isti ca fac si ca dreg, pt ca fara ei suntem morti. wink.gif

--------------------
+
laurian
post 5 Apr 2010, 14:33
Post #1519

Membru autentic

Am revenit azi de la Buhusi. Destul de circulat, insa daca pana la Buzau a fost relativ OK, spre Bucuresti deja fie masinile erau mai rare, fie nu se auzeau, fie nu le raporta nimeni.
Insa au fost per ansamblu multe statii in eter, asta insemnand ca numarul posesorilor creste, si atunci oricum va fi mai bine.
Insa sunt destule statii care nu se aud bine, sau pun ecou de nu mai intelegi nimic.

Dar cu timpul actualii posesori se vor obisnui si vor comunica mai usor, si vor veni si cei noi.

This post has been edited by laurian: 5 Apr 2010, 15:15

--------------------
Asus 636 ; SPVM700;
+
C@talin
post 5 Apr 2010, 17:44
Post #1520

am vorbit odata cu un X6 si un s8 icon_mrgreen.gif

--------------------
+
buzasparta
post 5 Apr 2010, 18:58
Post #1521

Membru autentic

From: Judetul Romanica

se termina cu smecheria?nu pot sa cred. imi vine in minte o faza din 2006 cand se bagasera camerele pe dn1 si era limita de viteza .de frica acelor camere- nu stia lumea unde sunt puse toate- mergeau alde smecherie multa ca ala cu trabantul.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp 2007 expression - GL06cxx
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
tdan08
post 5 Apr 2010, 19:26
Post #1522

JUST A MEMBER

mai confirm si eu inca o data. am condus azi de mai multe ori pe ruta bacau-buhusi. dinspre piatra neamt, masinile curgeau puhoi si am remarcat, pt a doua oara, o disciplina nefireasca in trafic. erau bmw uri, mertane, x5, q7 si alte masini de fite, dar care nu mergeau cu mai mult de 80-85 la ora. chiar eram intr-o coloana si nimeni nu depasea pe nimeni. ma dadeam mai pe margine sa ma las depasit, dar nimeni nu se baga. se mergea constant cu 80 km/h. azi, oricum, erau mult mai multi cu statie.

din punctul asta de vedere au facut o treaba excelenta cei de la politie ca au bagat frica in soferi. nu zic sa se mearga cu 50, dar li s-au cam taiat ariplile zmeilor de pe sosele care zburau depasind lejer suta prin localitati. si la stiri, zilele astea, nu prea am vazut accidente.

--------------------
.
+
laurian
post 5 Apr 2010, 19:36
Post #1523

Membru autentic

Insa chiar numarul radarelor mi s-a parut mai mic decat de obicei, desi la radio au anuntat nu stiu cate pe sosele.

--------------------
Asus 636 ; SPVM700;
+
MAIOR-77
post 5 Apr 2010, 21:09
Post #1524

LOGAN CLUB IASI -FRT-

Antenele pot fi si mai scurte ( cel putin 1 metru ), daca au bobina asezata in varf cum de altfel sunt prezentate in saiturile de radioamatori. Eu am testat, o astfel de antena si pare mai mult decat ok pe portpagaj, locatie cam vitrega pentru cb. Insa produsul e made in America si nu in vre-o tara Asiatica si la 7 $/luna Deci mare atentie la ce va aparea pe piata in urmatoarele zile.
Legat de camioane, info de la ele sunt deocamdata de foarte mare importanta, insa cat de curand turismele vor avea un canal separat. Timpul va demonstra, acest lucru, iar m..... de c.... sa taca si sa faca loc de trecere.

This post has been edited by MAIOR-77: 5 Apr 2010, 21:10

--------------------
DACIA LOGAN 1,5 DCI 185N/m 76 Hp 2006 Laureate - VN- 11- BIT
MIDLAND 220 + 747B + K40PLUS =100W
MOTOROLA CP040 VHF MOTOROLA GP680 UHF
MICROFON CU ECOU FD 1818
FT 7800E MIDLAND NW2000 DUAL BAND
+
ASL
post 5 Apr 2010, 22:40
Post #1525

Membru incepator

QUOTE(fost membru @ 5 Apr 2010, 09:11)
sad.gif  Am vazut si eu asta, il vezi ca vine din sens contrar, ca are antena, il intrebi daca a vazut ceva si ...pauza.  URAT, si-au luat statie unii doar ca sa traga foloasele, dar nu contribuie cu nimic.

(sper sa fie totusi caz izolat)
*

Din pacate nu prea e un caz izolat... am intalnit si eu destui "Shobolani" care degeaba au spicul pe masina ca merg pe burta si nu raspund la chemari... probabil ca asculta muzica prea tare, sau i-a invatzat mamica si taticul sa nu vorbeasca cu strainii radmasa.gif Cat despre Tir-isti sunt super OK, stiu sa comunice si o fac cu respect si exactitate(exceptand micile caterinci cu cateva cuvinte porcoase si cazurile in care depisteaza vreo masina a ARR-ului cu CB care da informatii de genul "Liber Colegul", moment in care li se citeaza toata familia, trecutul si viitorul celor care au dat informatia eronata icon_mrgreen.gif )

This post has been edited by ASL: 6 Apr 2010, 09:33

--------------------
Nissan Nissan 2005
+
Matricsu
post 7 Apr 2010, 11:50
Post #1526

Membru incepator

N-ar trebui generalizat, nu contest ca sunt destui care nu prea raspund, dar unii mai inchid statia din varii motive, poate merg cu familia si vor sa faca conversatie ..., apoi poate doarme ala micu' pe bancheta din spate, sau vorbesc la telefon , etc.
Daca il apelezi "directionat" sunt sanse mari sa raspunda, daca poate, parerea mea! smile.gif

--------------------
Dacia Supernova 2001 - BC03WWW
+
sergiuhusca
post 7 Apr 2010, 21:48
Post #1527

Membru incepator

Eu am fost a doua zi de Paste pana la Gresu (100 dekm fata de Focsani).
M-am intalnit pe drum cu vre-o 5 masini cu spic pe cupola.Dintre toti nu a raspuns nici unul.

--------------------
Daewoo Tico Daewoo 1998,Tico Sl
+
ozz
post 8 Apr 2010, 19:14
Post #1528

Membru incepator

nu mai au minute colegu radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
sau credit????

This post has been edited by ozz: 8 Apr 2010, 20:05

--------------------
vw golf 3 1.8 benz
+
ionutz72
post 8 Apr 2010, 22:17
Post #1529

Membru autentic

From: Brasov

Oare care e mai buna? blink.gif
antenna_car_1_lrg.JPG ( Size: 37.96k ) Number of downloads: 757

--------------------
dacia logan 2005
+
C@talin
post 9 Apr 2010, 00:36
Post #1530

QUOTE(sergiuhusca @ 7 Apr 2010, 22:48)
Eu am fost a doua zi de Paste pana la Gresu (100 dekm fata de Focsani).
M-am intalnit pe drum cu vre-o 5 masini cu spic pe cupola.Dintre toti nu a raspuns nici unul.
*

pai e trendy sa fie si antena doar pe cupola,fara statie.asa e moda acuma biggrin.gif: laugh.gif

--------------------
+
85 Pages « < 49 50 51 52 53 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 08:18
Forum Renault