Statii CB, NO POLICE-Roman
![]() ![]() ![]() |
Statii CB, NO POLICE-Roman
googlede |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 28 February 10 From: Hunedoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 Autentique
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
![]() Dupa descrierea ta, nu m-ar mira sa ai o problema cu circuitul de masa - legatura de masa intre baterie, motor si sasiu. Ar trebui verificat si asta dar intai trebuie localizat daca vine din alimentare - pune-i baterie separata de test. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
googlede |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 28 February 10 From: Hunedoara ![]() |
Salut
Am incercat si cu baterie separata tot asa face , se pare ca parazitii vin prin antena . Este o rezolvare ? Merci |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 Autentique
|
|
felceru |
![]()
|
![]() membru de partid Group: Members Posts: 37 Joined: 1 February 10 From: dej-cluj ![]() |
si eu am avut aceleasi probleme toata lumea spunea ca n-am masa[minus] pe cand ce sa vezi n-am avut plus
![]() ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort redus***...fier romanesc
- cj 14 prg statie radio cb [cel mai bun detector la ora actuala]
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
asa imi face si mie de a incarcatoare,e iar normal alea sunt in comutatie
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
@googlede:
Prin antena sau prin circuitul acesteia. Destul de ciudat sa paraziteze servomotorul atat de puternic in domeniul radio. Incearca: - sa plasezi statia pe bancheta din spate, sa vezi daca nu se diminueaza. - sa imprumuti o alta antena si incearca cu aceea. Daca dispare, este posibil sa fie cumva afectata tresa feederului (de la forfecari, de exemplu sau din conectica) |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
ASL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 March 10 ![]() |
QUOTE(RIon @ 10 Apr 2010, 07:41) Eu nu imi voi lua statie, dar e bine ca sunt din ce in ce mai multi utilizatori... macar sa dati si flash-uri... De la atata comunicat, nu cumva vi se poate distrage atentia de la drum? Pentru tine nu e bine ca sunt din ce in ce mai multi utilizatori, pun pariu ca majoritatea care si-au pus CB dau din ce in ce mai rar flash-uri(eu aproape ca uit sa mai anunt si din flash-uri, anunt pe statie destul).Asa ca o sa te lamuresti si tu cand va trebui sa platesti o amenda grasa, dupa care ai sa te gandesti ca din banii aia iti luai mai bine un CB.Oricum, nu prea am inteles postarea ta... atentia de la drum ti-o poate distrage si elicopterul politiei dotat cu radar care trece pe deasupra ta ![]() <span class='edit'>19 Apr 2010, 21:47:</span> QUOTE(gotty @ 12 Apr 2010, 14:41) pai o sa bata garantat 5 km:la campie,pe cer senin si cu o propagare pe care nu a cunoscut o nici constantinopolele! Iti spun eu unde e problema cu antenele astea mici... Auzita de mine de la mai multi viitori posesori de CB ... "Domne' cum sa am antena aia lunga pe masina... e caraghios" .Din partea mea daca oamenii nu inteleg ii las sa isi puna si fara antena daca vor ![]() ![]() <span class='edit'>19 Apr 2010, 21:56:</span> QUOTE(googlede @ 15 Apr 2010, 14:21) Salutare Am si eu o statie CB Dragon cu antena ML 145 , am o problema spun eu mai rara, nu pot sa scap de paraziti , cand misc volanul bazae ca toti dracii , am incercat sa o reglez dar ajung cu reglajul aproape la minim si nu mai am randamentul necesar . Are cineva idee ce ar putea fi , s-a mai confruntat cineva cu asa ceva ? Precizez ca am pus si filtru de deparazitare pe ea , dar degeaba. Multumesc Fara sa te superi pe mine... Rezolvarea problemei este sa te duci cu ea la garantie, daca nu mai e in garantie, cumpara alta, antena vad ca o ai buna, preturile au scazut enorm la statii.Cu 100 si ceva de lei sigur gasesti una care nu iti mai creaza probleme. Asa am patit eu cu un dvd-player portabil, baga niste paraziti pe boxe de rupea; au urmat mii de incercari cu deparazitari etc etc... dupa care solutia a fost un alt model de DVD-player.Nu ma pricep bine la electronica dar o ghicesc bine.Am impresia ca unor produse electronice le lipseste din fabricatie o anumita componenta care ajuta la deparazitare.Daca rezolvi altfel de cum ti-am zis eu sa ma anunti si pe mine ca tare sunt curios. This post has been edited by ASL: 19 Apr 2010, 21:57 |
--------------------
Nissan
Nissan
2005
|
|
12volti |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 19 May 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ASL @ 19 Apr 2010, 22:40) .... Iti spun eu unde e problema cu antenele astea mici... Auzita de mine de la mai multi viitori posesori de CB ... "Domne' cum sa am antena aia lunga pe masina... e caraghios" .Din partea mea daca oamenii nu inteleg ii las sa isi puna si fara antena daca vor ... ... Stai linistit ca nu trebuie sa le dai aprobare ... Fiecare alege ce-i place si considera caraghios ce vrea, fie antena scurta fie cea de 2 metri. Nu cred ca e cazul sa iei in ris nici pe unii, nici pe altii. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ASL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 March 10 ![]() |
QUOTE(12volti @ 19 Apr 2010, 22:30) Stai linistit ca nu trebuie sa le dai aprobare ... Fiecare alege ce-i place si considera caraghios ce vrea, fie antena scurta fie cea de 2 metri. Nu cred ca e cazul sa iei in ris nici pe unii, nici pe altii. Mi-am dat si eu cu parerea... poate un pic mai sarcastic, recunosc, scuze daca am deranjat. This post has been edited by ASL: 20 Apr 2010, 18:35 |
--------------------
Nissan
Nissan
2005
|
|
Matricsu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 25 May 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001
- BC03WWW
|
|
12volti |
![]()
|
Corect !
E mai mult decit evident ca la emisie/receptie lungimea antenei e cel mai important aspect, si oricit de mare ar fi ( antena ), reprezinta tot un compromis. Dar, cum fiecare isi stie nevoile ( tinind cont sau nu si de aspect ), va alege antena care-l satisface. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Matricsu @ 20 Apr 2010, 08:59) ![]() Daca faci rost de antene adevarate la pretul ala vreau si eu vreo doua camioane pt inceput... plata la livrare cu banul jos... vorbesc serios!! Inca ceva, pt mine antenele adevarate sunt Midland si Sirio.. pe astea vreau sa mi le aduci la pretul ala... restul tine-le pt tine sau vinde-le la firmele care comercializeaza de alea. This post has been edited by Meghitzanul: 20 Apr 2010, 21:48 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
tdan08 |
![]()
|
JUST A MEMBER Group: Members Posts: 464 Joined: 18 November 08 From: B A C A U ![]() |
|
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
sa zicem ca urmeaza undeva imediat dupa..
![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
12volti |
![]()
|
President face antene excelente ! In nicun caz "dupa" ...
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
Daca nu ar fi fost Midland si Sirio pe piata probabil as cumpara President.
Oricum, daca mai punem la socoteala si talpile magnetice in clasament sunt convins ca Midlandul conduce chiar detasat. In fine, fiecare cu gustul lui... asta e doar opinia mea, fiecare alege ce-i place. |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
|
12volti |
![]()
|
Toti 3 sunt fabricanti foarte seriosi
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
bine shefu' asa e, daca spui tu..!!
![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Am schimbat pozitia antenei, din spatele masini, pe mijloc, in lateral stanga, langa stalp.
Pare mai bine, cu swr 1.15. Nu stiu de ce pozitia in spate avea swr mare. Poate din cauza pozitiei cablului pe interior. Oricum, e mult mai comod de pus si de dat jos. Insa sta putin cam in aer, din cauza nercurii de pe capota. De cazut nu cade, ca e chiar la prinderea barei longitudinale cu cea transversala, la portbagaj. ( am MCV). Vreau in schimb sa trag alimentare separata pana intre scaune sau in cotiera, si sa alimentez statia de acolo, caci alimentata din bricheta masinii mi-a ars 2 sigurante. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
Dan89 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 20 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Buna ziua la toata lumea:), ma puteti ajuta va rog cu o parere intre President Harry 2 Classic si TTI TCB 880 (stiu ca TTI-ul are mai multe functii), vreau sa stiu care se aude mai bine (la receptie si la emisie) si daca se simt diferente la materialele folosite la fabricarea statiei si a modului de asamblare (gen daca au joc butoanele etc).
|
--------------------
Dacia
Solenza / Scala
2003
- B 136 DAN Drumuri bune!
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut ! POstez si aici ce am scris in alta parte pe forum in speranta ca ma puteti ajuta voi.
Are cineva sa-mi dea niste bani de anul trecut. Este vorba de o suma mai mare. Intre timp a achitat aproape jumatate. Acum cica i-a pus banca poprire pe salariu si pana nu isi achita datoriile fata de banca (cine stie cat o avea), nu poate misca mare lucru. Abia ca-i ajung banii de intretinere si mancare. Cel putin asa mi-a spus. Eu l-am inteles si i-am sugerat sa-mi dea la schimb, daca nu are bani, ceva obiecte (electronice sau ceva ce pot vinde ulterior). Ieri mi-a propus sa-mi dea statia asta... icv82.jpg ( Size: 26.79k ) Number of downloads: 838 Detalii despre ea aici. Intrebare: aveti idee cu cat o pot vinde la ora actuala? Ca fapt divers, acum nu stiu cat este de adevarat, cica ar bate de la Babele pana la Constanta, statia fiind profesionala sau ceva de genul asta. Ar mai fi manualul de utilizare din care sa va faceti o parere... ![]() Eu am acasa 2 statii care nu bat decat 5 km (in linie dreapta, pe cer senin si fara munti intre ele) si imi sunt foarte utile cand lec din tara si nu numai, ca sa economisesc bani la factura de telefon... ![]() Deci cam cat as lua pe ea? Aveti idee? Multumesc. This post has been edited by Flamingo: 26 Apr 2010, 09:12 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.588 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aia e statie de radioamatori, oricum nu ai voie sa emiti tu cu ea fara licenta;
Ca pe la orice aparat electronic ma gandesc ca undeva la 50% din pretul de noua nu ar fi rau. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles, deci imi trebuie licenta...
Asta inseamna ca "bate" mult si este cam ilegal s-o folosesti daca nu ai acte? ![]() Edit: Ideea e ca nu stiu ce sa fac. Mai am de luat de la ala o gramada de bani si ma gandeam sa iau pana la urma statia dar daca nici n-o pot folosi, atunci chiar ca-mi iau teapa. Bun, si exista "patrule" sau ceva controale in eter? CUm ma pot depista daca folosesc aceasta statie? ![]() This post has been edited by Flamingo: 26 Apr 2010, 11:57 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daca emiti pe frecventa militiei te depisteaza.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Flamingo |
![]()
|
Bun, deci ma joc cu frecventele / canalele alea si daca aud politisti, ma mut in alta parte si toata lumea e multumita, nu?
![]() La cele 2 statii mici pe care le am acasa cu 8 canale, n-am nicio problema, dar la asta trebuie sa fiu sigur daca sa ma inham sau nu... s-o iau. Sincer as vinde-o dar daca iau putin pe ea, pierd... Mai bine o pastrez si stiu o socoteala, dar dau de alte belele. Fir-ar... cum o dau tot nu e bine. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.588 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vis a vis de posta vitan sunt 2 dube cu niste suprastructuri ciudate parcate in fata la ANRC. Se numesc analizoare si gasesc destul de repede de unde emite cineva.
Dar din moment ce ai una singura, cu cine discuti ca e doar in VHF? Ca radioamatorii, daca nu te identifici (cu un indicativ de tipul YO4RLP de exemplu , priumit odata cu licenta ,cum e un coforumist) nu te baga in seama sau te reclama ei (si pe buna dreptate). In CB nu poti intra, poate doar daca asculti traficul de pe repetoarele din Bucuresti. Dar daca apesi pe PTT e de rau. Eu zic sa nu te apuci de faze din astea ca se lasa si cu dosar penaL. P.S. Politia nu foloseste benzile de HAM-RADIO. This post has been edited by einstein1984: 26 Apr 2010, 12:15 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C@talin |
![]()
|
o pui pe frecventa poliotie si o lasi.doar stai si asculti,asa nu se ia nimeni de tine
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
alea mici cred ca sunt niste pmr si cu ele nu e problema dar asa cum spuneau colegii de mai inainte daca emiti cu asta e problema.in cb nu ai ce face cu ea.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
alin75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 16 April 06 ![]() |
Buna dimineata! Sunt nou posesor de cb. Alan 100 plus + ml145. Dupa un drum de Bucuresti, tur-retur, am constatat:
1. a trebuit sa stau cu mana pe squelch tot timpul, ba sa-l cobor, ba sa-l urc (ca si pozitie, oscila intre ora 11 si 14), iar cand trecem prin cite un oras, era nenorocire de fisiit! 2. am senzatia ca nu sunt auzit la foarte mare distanta, desi eu aud ce se discuta, daca solicit informatii, rar primesc si raspuns (antena a fost calibrata de un nene, si am fost asigurat ca totul este ok!). 3. antena este cu talpa magnetica si cel putin pe a1, s-a comportat destul de bine (cand depaseam cate un tir, scotea un zgomot asa ciudat......., parca incerca cineva sa traga de ea). Rog persoanele cunoscatoare, sa-mi raspunda: 1. daca este normal ce am specificat la pct. 1 si 2. 2. care este canalul pe care se sta prin bucuresti, pentru ca pe 22 nu am reusit sa ma inteleg cu nimeni, si-mi este foarte greu sa cred ca nu ma auzea chiar nimeni(inf. gen radar si blocaje). Va multumesc. |
--------------------
Renault
X
X
- Gj-xx-XXX
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(buzasparta @ 26 Apr 2010, 21:33) alea mici cred ca sunt niste pmr si cu ele nu e problema dar asa cum spuneau colegii de mai inainte daca emiti cu asta e problema.in cb nu ai ce face cu ea. Da, in cele mici nu-mi pun eu baza. Le folosesc doar impreuna sau cand mai are cineva o statie mica pe 8 canale + subcanalele aferente, deci sunt convins ca nu merg in CB, insa cu statia prezentata mai sus, cea de radioamatori pentru care imi trebuie autorizatie / licenta, ma pot face auzit de posesorii de statii CB? Multumesc. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 11:45 |