Statii CB, NO POLICE-Roman
![]() ![]() ![]() |
Statii CB, NO POLICE-Roman
JohnnieK |
![]()
|
||
![]() Do you copy me? Group: Members Posts: 106 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.5 DCI
2006
- B-XXX-VSP TTi TCB-550 Sunker 106 ML 160
http://ROradioCB.blogspot.com |
|||
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
bine ai revenit.pina una alta s-a mai largit cercul colegilor.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Care aveti mai nene pe acilea prin buchalest o prindere d-aia de portbagaj, care parca am vazut mai in spate pe topicul asta sa vada si ochiul meu daca pot sa iau asa ceva la trotineta mea, ca nu mai pot folosi deloc talpa magnetica....parca Atomikat...?!?
Hai multam |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
sefu',o fi L3 ozn ,dar de ce nu mai poti folosi talpa magnetica?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Unde? Am 10cm in spate pe plafon si vreo 8 de portbagaj...si mai am un colt de portbagaj dar nu e acoperit bine de montura magnetica... in rest e sticla
![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
da cata sticla ai pe plafon de nu ai loc de o antena?
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
dantes |
![]()
|
Multa
![]() ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
buzasparta |
![]()
|
e cu acoperis panoramic sau cum se numeste? trebuie sa ai grija multa cu ea si mai ales pe unde o parchezi ca lumea arunca de la balcon de toate.poate asa ceva e bun la tine?
http://www.artero.ro/Detalii-produs-Suport...110-id-215.html sau mai poti gasi din bucati la mondoplast. This post has been edited by buzasparta: 5 Feb 2010, 21:48 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ai c4 ? cu multe sticle
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
buzasparta |
![]()
|
care c4? laguna 3 eu asa zic.gresesc dantes?
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
buzasparta |
![]()
|
nu te bucura ca vine codul galben iar.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
233 SP 94 |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
deocamdata nimic pe radare
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
dantes |
![]()
|
@ C@talin...Laguna 3. Dintre marcile franceze ORICAND aleg reno.
@buzasparta ... cam la suportul ala ma gandeam, numai ca nu l-am vazut inca in realitate sa vad daca pot sa-l pun la mine pe masina, ptr. ca distantele la lufturi sunt relativ mici, gen maxim juma de centimetru...si nu am chef sa se rascheteze vopseaua si alte cele... Am gasit o semi-pozitie ptr montura magnetica, insa imi e cam oarecum frica la viteze mari... Mai studiez ... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
da'capota ai?
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
JohnnieK |
![]()
|
![]() Do you copy me? Group: Members Posts: 106 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
prima intalnire ar putea avea loc pe 13 sau 14 februarie a.c., in Bucuresti, unde vreti voi...
Academia Militara, Polivalenta sau orice alt loc deschis care are un Mc pe langa el. sunt deschis la propuneri! |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.5 DCI
2006
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
azi am facut 300 km
![]() MA luase si un coleg ,cu un audi a4 din OT ,era in spatele meu si era mirat de antenutza mea mica ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
dantes |
![]()
|
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Atomykatt |
![]()
|
![]() RadioActiv Group: Members Posts: 29 Joined: 7 August 09 From: Bacau <-> Bucuresti ![]() |
dantes, acum nu prea am timp... abia dupa 12 feb sa termin si eu cu examenele. daca e intalnire in weekend-ul 13-14 vin si eu
![]() ![]() |
--------------------
©koda
Fabia
1.9 SDi - 64BHP
|
|
JohnnieK |
![]()
|
pana acu' ne stranseram 3 (in ordine cronologica): bygy007, Atomykatt si cu moi. incercam sa ne vedem sambata 13 sau duminica 14, da? cred ca pana atunci trece si viscolu'...
mai e doritor careva din Bucuresti, cu afinitati de Radio CB, sa ne vedem face to face in week-end-u' urmator? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.5 DCI
2006
|
Atomykatt |
![]()
|
![]() RadioActiv Group: Members Posts: 29 Joined: 7 August 09 From: Bacau <-> Bucuresti ![]() |
JohnnieK, pentru mine 13 ar fi perfect si daca imi pot permite, te-as ruga sa vii si cu reflectometru poate il putem pune putin pe statie
![]() |
--------------------
©koda
Fabia
1.9 SDi - 64BHP
|
|
dantes |
![]()
|
Dupa ce am studiat mai atent problema, se pare ca nu am unde sa pun montura respectiva...
Cred ca voi incerca o varianta de amplasare a monturii magnetice...sa vad cum si pe unde... Dar sa mai treaca timpul asata de rahat ca nu pot sa bibilesc problema cum vreau eu. Daca apuc sa montez statia/antena si e timp frumos, vin si eu sa va vad si sa ne jucam cu jucariile ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(JohnnieK @ 7 Feb 2010, 23:38) pana acu' ne stranseram 3 (in ordine cronologica): bygy007, Atomykatt si cu moi. incercam sa ne vedem sambata 13 sau duminica 14, da? cred ca pana atunci trece si viscolu'... mai e doritor careva din Bucuresti, cu afinitati de Radio CB, sa ne vedem face to face in week-end-u' urmator? ![]() daca nu intervine nimic intre timp, cred ca voi veni si eu. in seara asta se ridica codul portocaliu si pe Bucuresti si intre timp totul va reveni la normal. dar daca tot e sa ne intalnim la Polivalenta, de ce nu ne intalnim vineri seara la ora 21.30 odata cu intalnirea Reno? cred ca sambata sau duminica seara e posibil ca platoul sa fie ocupat cu intalnirile de pe alte forumuri, asa ii prefer pe ai nostri vineri pt ca oricum nici cu ei nu m-am mai vazut de mult cu ei, ce ziceti? This post has been edited by Meghitzanul: 8 Feb 2010, 11:12 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
bozzo |
![]()
|
![]() Membru amarat...cu statie CB Group: Members Posts: 554 Joined: 17 April 09 From: Bucuresti ![]() |
JohnnieK, mult timp de cand nu ne-am mai auzit.
Eu sunt plecat din Bucuresti in weekend, asa ca spun pas de data asta. Cand mai ne jucam cu statiile ma bag. As putea chiar sa vb de acasa, mi-am tras antena pe balcon, sursa la statie si ar trb sa ne auzim. am vb in Pantelimon, Giulesti, Tineretului. |
--------------------
Renault Symbol
1.4
2007
- B-XX-HAM Intek M-760 + Sirio ML 145 Wouxun KG-UVD1P
Dacia - aventura continua...in fiecare zi!!! [B]YO3IIX 233-SP-45[/B] |
|
Fre33lancer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 15 March 08 ![]() |
pentru incepator asa
![]() ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
C@talin |
![]()
|
da e de ajuns aia
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
statia e buna pt ce iti trebuie - are squelch automat, sensibilitatea e ok, etc si nu are f multe butoane si reglaje ca sa te incurci in ele (f important pt un incepator), e comparabila cu multe alte modele de acelasi nivel.
in schimb nu pot sa nu-ti atrag atentia asupra antenei iar parerea mea e ca daca tot te apuci sa dai niste bani mai bine mai pui ceva daca iti perimiti si iti iei una mai buna.. si trebuie sa recunosc ca personal nu am facut f multe teste cu antene de CB ci mai mult am citit pe unde am apucat si am vazut ca multi lauda de ex performantele antenei Midland ML145 sau Sirio ML145 (asta fiind o varianta un pic mai ieftina) cea mai importanta componenta din radiocomunicatii este sistemul radiant, adica cu alte cuvinte o antena f buna pusa unde trebuie si acordata cum trebuie. si ca sa-ti dau un sfat mai neprofesional, daca nu te pricepi la antene, cand te duci la cumparat asa ceva trebuie sa te uiti macar la lungimea ei iar o antena buna in CB va trebui sa aiba macar intre 1 - 1.5 metri iar aia are doar 32.5 cm!! This post has been edited by Meghitzanul: 8 Feb 2010, 17:16 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
JohnnieK |
![]()
|
bygy007, Atomykatt, dantes, Meghitzanul, C@talin si moi.
ultima strigare, pentru sambata 13 februarie. sa zicem ora 12. unde? astept propuneri. de ce pe 13? pen' ca pe 14 e sfantu' Valentin! ![]() ![]() ![]() ![]() deci, astept propuneri cu privire la locu' intalnirii. ca bonus, ca sa va momesc pe 13.02.2010, pentru cei interesati, ii invat ce/cum sa faca ca sa-si cumpere pistol pe gaze sub 200 RON. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.5 DCI
2006
|
C@talin |
![]()
|
io nus in bucuresti
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bygy007 |
![]()
|
eu pe 13 seara abia vin de la munte daca se hotaraste pe data de 14 , dupa ora 14, 30 e ok ca pina la 14 sint la munca, mai urmaresc topicul sa vedem ce se hotaraste
![]() This post has been edited by bygy007: 9 Feb 2010, 01:47 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 06:54 |