Retinere permis conducere, ... cu lag
![]() ![]() ![]() |
Retinere permis conducere, ... cu lag
Marian66 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pai ce, a trebuit sa semneze in locul meu?
![]() Parca vad c-o bag si pe mama-n belea ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
s3v3r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 22 March 06 ![]() |
pai da se trimite plic acasa care se ridica pe semnatura, se trimite pe numele posesorului autoturismului.
|
--------------------
dacia /Fiat
1310 lx break/G.Punto
1991/ 2008 1,4 77cp
- br-11-nyc/ ct 43 BUB
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Good point!
Asa ca a scapat saraca mama de pucichelie ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Muttley @ 28 Apr 2009, 18:42) recomand vizionarea acestui episod din southpark, ca sa te lamuresti cum se iau "deciziile" la nivel inalt ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Muttley, daca i-ai fi instruit pe ai tai de mai demult sa nu ridice nici o scrisoare de dragoste dintr-asta...acum scapai de belele, stateai bine-mersi cu permisul si cu banii in buzunar.
Acu, ce a fost, a fost. Acum un an si jumatate isi pierde taica-miu permisul. Trecut pe galben, intr-o intersectie nu cine stie ce, la Prefectura, pentru cei ce stiu Galatiul. O luna de stat pe dreapta. Era in Noiembrie. Cum de sarbatori urma sa plece in Austria, face contestatie la adresa PV-ului, mai mult ca sa-si recapete permisul si sa poata pleca in concediu, ca nu era problema daca nu-l avea in februarie. Face el contestatia, plateste si amenda (era ceva gen 35-50-75 ron, nu mai stiu, oricum nu stie nimeni de la judecatorie daca platesti sau nu o amenda, beneficiezi si de reducere) se judeca pe 30 ianuarie. In fine, afla apoi ca pierde procesul. Bun cetatean, se duce taica-miu cu permisul la politie sa-l predea, ca sa nu se trezeasca fara el de Pasti. Ajunge la politie: "nu ne-a venit instiintarea de la tribunal", deci ramane cu el in buzunar. Se duce apoi la tribunal, de frica sa nu se lungeasca, ajunge el pe acolo, i se spune ca "trebuie sa va legalizati sentinta..." si alte baliverne pe care el nu le-a inteles. Cand a vazut ca in tara asta trebuie sa mai si muncesti ca sa predai permisul, s-a lasat taica-miu la mana lui si asteapta si in ziua de azi sa primeasca instiintarea cum ca trebuie sa-si predea permisul, desi, din ce am inteles, daca in termen de 1 an de la suspendare, nu il predai, se cheama ca ai cam scapat, ca trebuie sa se prescrie la un moment dat, nu? |
--------------------
.
.
.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
LAurentiu, exista din pacate posibilitatea ca tatal tau sa fie oprit la un control de rutina, permisul dansului sa fie verificat prin statie si sa se constate ca este suspendat, si atunci se lasa cu chestii penale;)
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pai a mai luat o amenda acum cateva luni, si nu s-a intamplat nimica.
Ideea este ca judecatoriile nu instiinteaza politia cu privire la solutionarea unor astfel de cazuri, iar politia, neavand sentinta definitiva la mana, considera ca inca se judeca astfel de cazuri, deci nu se considera ca permisul este suspendat. Si cu a trecut mai bine de un an de la solutionare, e cam tarziu sa i se mai ceara permisul inapoi. Nu mai vorbim ca, atata timp cat nu iei la cunostinta ca trebuie sa predai permisul (cu o semnatura, evident), nu prea au logic ce sa-ti faca. Am sa scris toate astea ca sa vada si Muttley ce alternative are. This post has been edited by Laurentziu83: 28 Apr 2009, 20:13 |
--------------------
.
.
.
|
|
Muttley |
![]()
|
Ov, ete jos:
QUOTE(Laurentziu83 @ 28 Apr 2009, 19:34) QUOTE(Laurentziu83 @ 28 Apr 2009, 20:09) atata timp cat nu iei la cunostinta ca trebuie sa predai permisul (cu o semnatura, evident), nu prea au logic ce sa-ti faca. Pai eu n-am semnat nimic. Oricum, o dam in desene animate... ![]() M-oftic din ce in ce mai tare. Daca-mi luau dracului permisu' in octombrie, l-as fi lasat la ei 8 luni. M-ar fi durut in glanda de creta. Dar luandu-mi-l in iunie, ma afecteaza fiecare zi. P-undeva-mi doresc sa faca ceea ce cred eu c-au sa faca. Si-i spurc de nu se vad. Saraca mama, ii faceam scandal in telefon sa-mi dea datele de pe PV. Nu vroia, ca-i era teama ca cine stie ce le zic "organelor" si mai fac puscarie pentru ultraj. Da' le-am vorbit cum nu se poate mai frumos. Si tot degeaba... Stau ca bou' si astept ... sa mor de stiu ce. This post has been edited by Muttley: 28 Apr 2009, 20:22 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Muttley @ 28 Apr 2009, 17:56) Amenda e platita, abaterea-i de doar 1 km/h si asta-n conditiile de atunci (europeana pustie, cu 2 benzi pe sens, la 4 dimineata, unde eu o ardeam cu 100 la ora. Daaaaa! Abaterea de la 50 km/h la 101 km/h e de doar 1 km/h. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE(Ov @ 28 Apr 2009, 19:26) recomand vizionarea acestui episod din southpark, ca sa te lamuresti cum se iau "deciziile" la nivel inalt ![]() SP ruuuullllzzz !!! ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(Ov @ 28 Apr 2009, 19:50) LAurentiu, exista din pacate posibilitatea ca tatal tau sa fie oprit la un control de rutina, permisul dansului sa fie verificat prin statie si sa se constate ca este suspendat, si atunci se lasa cu chestii penale;) nu exista posibilitatea asta. permisul se suspenda din momentul predarii. daca nu-l predai la timp se adauga inca o luna de suspendare. atat. marja de eroare a radarului e de 4 km la ora. pe aceasta baza se poate face contestatie si sa ramai cu permisul. eu trebuie sa duc permisul de peste un an. am avut si accident, plus vre-o doua radare. deci politidtii au avut permisul meu in mana. si mi l-au dat de fiecare data inapoi. ultimul radar e acum 3 zile. problema este ca sentinta de la recurs se plateste, nu se trimite automat partilor. si la cate contestatii are politia ar plati o avere... |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
1. Daca a platit amenda , se cheama ca a recunoscut implicit fapta ! Degeaba avocati si contestatie !
2. Nu se iau in considerare decat scrisorile primite recomandat sau aduse acasa de gardieni... Cele gasite in cutia postala se pot folosi pentru aprinderea gratarului la iarba verde ... 3. Cine are acces la date , citeste rubrica de decese si completeaza scrisoarea cu datele raposatului ... odihneasca-se in pace ! 4. Exista si un termen de prescriptie , daca nu s-a aplicat pedeapsa pentru contraventie in timp util ...se da ignore ... |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 28 Apr 2009, 22:08) Daaaaa! Abaterea de la 50 km/h la 101 km/h e de doar 1 km/h. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ej tolomac. Daca se depaseste viteza legala cu mai mult de 50km/h, se retine permisul. Eu am depasit-o cu 51. De acolo acel 1 km/h. Da' na, tu esti tolomac mare. QUOTE(Ghidioneanu @ 29 Apr 2009, 04:53) 4. Exista si un termen de prescriptie , daca nu s-a aplicat pedeapsa pentru contraventie in timp util ...se da ignore ... Care-i acel termen si la ce data se raporteaza el? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
A venit un nene acum de la Cargus care are o belea cu proces cu alte alea si merge din dovada in doavada, 30 de zile. Mi-a zis ca se prescrie dupa 3 ani.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
daca merge cu dovada are proces penal. a fost accident cu victime. la o suspendare normala faci contestatie si primesti permisul inapoi. permisul tau.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Muttley @ 29 Apr 2009, 08:42) Nu-i prima oara cand ma jignesti si partidul inchide ochii! Apoi intri la administrative si te dai lovit ca tu esti victima moderatorilor. Dar, totusi io nu te cred in stare de ipocrizie. Io cred doar ca procesorul nu e in stare sa combata pe o idee si intra in rutina cu injurii. Insa asta e, natura are posibilitati limitate si proiectantii de multe ori dau rateuri. Probabil si din cauza ca prin anumite parti se consuma prea mult alcool. 29 Apr 2009, 12:25: P.S.: Pentru cei care nu inteleg limba romana: Abaterea de la lege e de 51 km/h, chiar daca doar 1 km/h face diferenta intre doua sanctiuni diferite. This post has been edited by Sony: 29 Apr 2009, 11:25 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Iar tu te bagi ca musca in topicul oricui, chiar daca n-ai absolut nimic de spus decat sa creezi anarhie.
Piei! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Ov |
![]()
|
iar incepeti sa va intepati?
mie mi s-a parut amuzat ce-a zis sony, ba chiar m-a bufnit rasu' apoi, raspunsul lui mutli nu mi s-a parut ofesator, ci mai degraba o exprimare mai "personala" dupa care ati luat-o toti pe aratura ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Sony |
![]()
|
Din moment ce e un topic pe un forum public, inseamna ca aici trebuie sa posteze doar pretenii initiatorului si sa-l compatimeasca.
![]() Iara daca ii spui ca doar un inconstient merge cu peste dublul vitezei maxime legale cu o epava careia trebuie sa-i gadili ambreiajul sau alte componente ca sa functioneze, atunci creezi anarhie. ![]() Tapiterule, las-o mai usor cu asta cu bagatu' aiurea in topicele oamenilor! Ai mai mintit o data ca m-as fi bagat in topicul tau de la jurnal de bord, desi eu n-am postat in viata mea acolo. Si imediat otevistii te-au luat in serios. Diferenta intre tine si Dan Diaconescu e ca ala face bani din manipularea maselor, chiar daca e caracalean. ![]() This post has been edited by Sony: 29 Apr 2009, 11:39 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Am zis intotdeauna ca m-ai ars la reputatie la posturi de pe topicul meu... restul e cancan...
Si chiar daca parintii mei sunt de la tara, nu sunt complexati ca alti tarani. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 29 Apr 2009, 11:38) ..... un inconstient merge cu peste dublul vitezei maxime legale cu o epava careia trebuie sa-i gadili ambreiajul sau alte componente ca sa functioneze...... Spuneam mai c-o pagina-n urma ca prea bate la ochi acea viteza, ca eu daca merg tare cu epava merg cu peste 150 si nu cu 100, si ca m-au ars cu permisul intentionat gaborii. De ce - pentru ca gandesc ca asta de mai sus. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mie nu mi s-a ridicat niciodata permisul pentru viteza pana acum. Probabil pentru ca nici nu am depasit cu 50km viteza legala. O fi si asta un motiv...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Muttley |
![]()
|
klaus, chiar asteptam (era sa scriu viteza
![]() klaus, la ora 4 dimineata, un drum european este... cum sa fiu cat mai sugestiv... PUSTIU. Adica mergi juma' de ora pana sa intalnesti primul TIR. Si tot la 4 dimineata, europeana e la fel de lata ca oricand, cu asfaltul la fel de bunicel, cu localitatile la fel de iluminate. Daca s-a impus limita de viteza de 50 la ora, s-a facut pentru conditiile cele mai nasoale, de ore de varf, la care traficu-i aglomerat, la care localnicii misuna pe europeana ca pe tarla, cu carute, copii si vaci. Revin... La 100 la ora, in conditiile din acel moment, nu riscam absolut nimic. Ca exista un radar acolo, am aflat acum. Am terminat cu lectia de conduita rutiera? Daca nu, nu e problema, sunt receptiv ![]() Si ca o dorinta arzatoare si personala... Astept cu mare interes ziua-n care pe drumurile romanesti vor aparea semne de acest tip... nat_speed_2706_wideweb__430x296.jpg ... care la 8 dimineata (cand pleaca vacile la camp) sa afiseze 40, la amiaza 50... samd... iar la 4 dimineata macar un amarat de 70. Da' probabil sunt in curs de achizitionare. Ca din amenzi, rovignete si ce mai platesc eu, nu poate fi atat de greu sa le cumpere. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
Pai zi cum ai facut, ca sa-nvete si tolomacul de mine.
Dar dac-ai declarat-o pe nevasta-ta c-ar fi condus, mai bine lasa ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 29 Apr 2009, 13:49) Spuneam mai c-o pagina-n urma ca prea bate la ochi acea viteza, ca eu daca merg tare cu epava merg cu peste 150 si nu cu 100, si ca m-au ars cu permisul intentionat gaborii. De ce - pentru ca gandesc ca asta de mai sus. Inainte sa te victimizezi te-ai gandit macar o secunda ca poate in acel moment erai pe accelerare sau pe franare? |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.470 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Posibil dar improbabil avand in vedere conditiile de trafic pe care ni le-a expus.
Muttley, eu ti-am spus s-o lasi in pace de teoria paranoiei. Iti pierzi timpul degeaba. Mai ales ca stii si tu ca n-ai fost usa de biserica atunci. Singura ta sansa e sa fi fost o urma de ceata in zona aia, care sa fi dat peste cap rezultatele. Fa-te luntre si punte sa poti sa conduci in concediu, si oricum ar fi, incaseaz-o ca un barbat, ce mama naibii ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Muttley |
![]()
|
Deja s-a deviat tare. Nu contest c-aveam +100 la ora, am avut si mult mai mult in noaptea aia, ma grabeam, aia e, imi primesc pedeapsa. Dar reamintesc - contest cele 6 luni cat a durat s-ajunga la mine un rahat de PV. 6 luni care se vor transforma probabil in 8 pana voi putea sa predau fizic permisul. Ca sa umblu sa-l trimit eu in tara, ei bine, asta n-o fac. N-am de gand sa umplu eu golurile din legislatie.
Ma gandesc la urmatoarea chestie: cand ajung in tara, fac un drum la Politia Rutiera Ialomita, cer audienta cu "liderul" lor sau ce epoleti o fi avand, ii spun cum sta treaba si-i propun sa fie intelegator si s-accepte compromisul de a-i inmana cardul roz la sfarsitul verii. Dac-o vrea bine, daca nu, smf in ea tara si gata. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 06:12 |