Ce ii atrage pe caini la roti?, ferodoul sau roata?
![]() ![]() ![]() |
Ce ii atrage pe caini la roti?, ferodoul sau roata?
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
de ciuda ca ei n-au masina
![]() nu mi-am pus niciodata problema asta.. o sa ma interesez ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Cred ca vad roata ca pe un pom care se deplaseaza. De ce sa se plimbe el sa-si marcheze teritoriul pe o raza mai mare cand se poate muta "pomul".
Este o adaptare la traiul urban. La fel ca trecutul strazii pe la zebra, "la piciorul" vreunui pieton necunoscut. Asta o fac unii dintre caini pe Calea Victoriei. Restul - Selectie naturala ... Si productie sporita de spoilere auto. Sigur este marcarea teritoriului. Cand ma duc la tara, daca stau mai multe zile cu masina in curte ( unde sunt 2 caini masculi si o catelusa, deci nu au acces alti caini), numai in prima zi gasesc jantele ude. apoi se potolesc. Oricum am observat ca intai adulmeca intens, si apoi 'marcheaza". This post has been edited by GABY IS BACK !: 2 Mar 2005, 18:47 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Cainii mei musca cauciucurile! daca ii supara cineva, pleaca cu pana! A patit-o cineva asta vara, i-a certat cand a ajuns in curte si a plecat cu 2 pene!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am schimbat rotile asta vara, am lasat una din rotile vechi in curte, a urinat 3-4 zile pe ea. Dupa ce am lasat masina vreo saptamana fara o roata si-a facut nevoile numai pe discu de frana de imi venea sa-l iau la suturi. Cred ca ii atrage mirosul...
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta da intrebare incuietoare. UIte inca una. Ce ii atrage la cauciucuri de sar pe ele sa le muste, si in plus, oricat te-ai chinui e greu sa-i calci pe cap?
![]() ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(Uncle-Sam @ 2 Mar 2005, 18:51) Eu am schimbat rotile asta vara, am lasat una din rotile vechi in curte, a urinat 3-4 zile pe ea. Dupa ce am lasat masina vreo saptamana fara o roata si-a facut nevoile numai pe discu de frana de imi venea sa-l iau la suturi. Cred ca ii atrage mirosul... Poate nu ai nici un pom in curte... si atunci... cum ei fac doar la pom, adica la un obiect ridicat... Glumesc. Eu nu i-am vazut sa urineze, ci doar acei cativa stropi ( sau mai multi dar nu o balta ) de marcare a teritoriului. Later edit: Si fac asta pe orice obiect nou in curte. Am patit-o si cu un sac de sare, cumparat pentru muraturi si lasat nesupravegheat afara.. A fost retrogradata la 'material antiderapant"...Noroc ca am observat...Poate descopeream secretul conservelor perfecte... This post has been edited by GABY IS BACK !: 2 Mar 2005, 19:01 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cainii urineaza pe roti din principiu dar pe de alta parte sunt si cu bun simt pentru ca nu iti urineaza pe tabla. Cred ca sunt tampiti
|
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
QUOTE(Uncle-Sam @ 2 Mar 2005, 19:22) Nu stiu ce sa zic... Incearca o masura punitiva. La animale are succes. Dar daca este vorba de marcare de teritoriu...asta este in scop de "perpetuare a speciei" si este un instinct care depaseste la caini nstinctul de conservare. Si nu numai la caini... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by GABY IS BACK !: 2 Mar 2005, 19:37 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
eu cred ca au o fascinatie eterna legata de roti.
cum vad o roata care se invarte, indiferent ca-i bicicleta, trotineta, masina, cum da entuziasmul peste ei, de parca ar fi vazut-o pe Pamela Anderson, varianta canina. probabil ca are si repercusiuni fascinatia asta, in sensul ca daca o vad pe loc, fac ceva pe ea, nu mai e asa misto cum era in invarteala. si-si si marcheaza teritoriul, normal: aia e roata-miracol a lor! in sfarsit au prins-o nemiscata! |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
QUOTE(Lolek @ 2 Mar 2005, 20:49) ... cum vad o roata care se invarte, indiferent ca-i bicicleta, trotineta, masina, cum da entuziasmul peste ei, de parca ar fi vazut-o pe Pamela Anderson, varianta canina. ... Inteleg de aici ca atunci cand e vorba de Pamela Anderson, "varianta umana" ar trebui sa incepem sa alergam dupa ea si sa latram ( de entuziasmati ce suntem). Iar cainii Madalinei sunt sadici...o musca RAU pe Pameluta ![]() This post has been edited by GABY IS BACK !: 2 Mar 2005, 21:00 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Cand am luat pick-up-ul in noiembrie am stat langa masina o ora sa le explicam cainilor ca e masina noatra si nu de ce sa o muste! mazad au muscat-o in prima noapte cand am avut-o in curte!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 2 Mar 2005, 20:59) Inteleg de aici ca atunci cand e vorba de Pamela Anderson, "varianta umana" ar trebui sa incepem sa alergam dupa ea si sa latram ( de entuziasmati ce suntem). Iar cainii Madalinei sunt sadici...o musca RAU pe Pameluta ![]() Nefericita comparatie mi-am ales: ia gandeste-te tu ce facem cu ea daca o prindem - adica atunci cand se opreste ![]() Oricum fascinatia ar fi la acelasi nivel doar daca am vedea-o rostogolindu-se cu viteza. This post has been edited by Lolek: 2 Mar 2005, 21:14 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
nu, cred ca latra la ea cand e in mers ca sa se opreasca sa se poata ushura
![]() ![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
Cred ca deviem mult de la subiect
![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Lolek |
![]()
|
Stiu, dar pe bune, eu cred sincer ca au o problema cu conceptul de roata in miscare si ca un efect al acestuia, ii incita si conceptul de roata nemiscata.
Asta e parerea mea. This post has been edited by Lolek: 2 Mar 2005, 21:15 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
pe cainele meu il tenteaza spoilerul mai mult decat roata .. asa ca ca nu e o regula!
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
Stiu ca se iau dupa roti: auto, biciclete,...
Dar dupa o roaba sau dupa un carucior ( chiar din cele mari, cu roti auto - exista 2 la BIG in piata ) nu se iau. Si sunt destui caini si acolo. Iar la carute eu am vazut ca se reped de obicei la cal... This post has been edited by GABY IS BACK !: 2 Mar 2005, 21:28 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
mai daca tot sunteti interesati de acest subiect.. intrebati un caine.. cel mai simplu nu ?
![]() ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu te oferi tu sa ne traduci ce vrea sa spuna?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
jaf |
![]()
|
ba da iti spun.. cum sa nu ? 100 200 ieuro fiecare cuvant
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
am in curte la munca la taica-miu 15 cauciucuri si nu se ia nici un caine din toata "echipa de fotbal" de acolo de ele,dar cum intra o masina in curte parca intra la "car wash"
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cainii cred ca tot ce trece "in viteza" adica mai repede decat mersul normal (masini,bicle,oameni alergand(rar) etc) pe langa ei , o face din frica .. adica fuge de ei. D'aia alearga ei ca nebunii dupa masini si biciclisti!
Animalele fiind foarte teritoriale .. cand prind vreo masina sau bicla stationata , isi marcheaza teritoriul . Pe oameni nu indraznesc pt ca stiu ca si-o fura ![]() Edit : sa va dau si exemplu experiment efectuat de catre mine mai demult (de curiozitate) : trec cu bicla pe langa un caine .. cainele incepe sa latre si sa alerge dupa mine! ( a zis ca fug de el prin teritoriul lui ) . In timp ce latra dupa mine , brusc pun frana si ma dau jos nervos sa vad cum reactioneaza .. si exact cum am anticipat .. A FUGIT! ![]() This post has been edited by AND: 2 Mar 2005, 22:01 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
bravo and, asa e. tine de instinctul lor de alergatori-urmaritori.
zgomotul motorului ii incita si mai tare. propriul meu caine imi marcheaza rotile de fiecare data cand intru in curte, da' nu cred ca are ceva special cu rotile. ba chiar se urca din proprie initiativa in masina. |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Explicatia-i simpla. Cum multi avem Montana mesajul ciinilor este "Poti sa te p*** pe ele". Cei cu alte gume constituie exceptia de la regula.
Madalina si "vegetarianul" musca ceva (roti de biciclete de eg) ? ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
boby13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 10 October 03 From: Cluj ![]() |
Cat am avut Oltcit cu cauciucuri Barum, nu a trecut saptamana sa nu fie "sfintita" roata...decand am Solenza, cu cauciuc Matador, nici urma de "sfintiri"!
![]() Concluziile le trageti voi. Solenza rulez!!! ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
- CJ-21-VIG Nu conteaza cat stii azi, maine oricum va trebui sa stii mai multe!...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, da.... !
Nici ciinii nu se uita la ele! Bleah! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
boby13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 10 October 03 From: Cluj ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
- CJ-21-VIG Nu conteaza cat stii azi, maine oricum va trebui sa stii mai multe!...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:45 |