Ajutor completare sistem audio
![]() ![]() ![]() |
Ajutor completare sistem audio
AG09KLU |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Ambition
- AG-09-KLU !!! I've been LOGANIZED !!!
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
arunci banii degeaba pe difuzoare ieftine de proasta calitate. Ia-ti doar pe fata un set de difuri bune. N-ai nevoie de boxe in spate. Si eu tot pe fata am si sunt absolut de ajuns.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
AG09KLU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 February 09 From: Bucuresti ![]() |
pai atunci nu stiu ce sa fac cu gaurile din spate (cel mai probabil o sa las boxele cele vechi acolo ).......e buna si ideea ta cu boxe bune doar pe fata.......
am cerut o oferta si de la ei si iti dai seama ca mi`au dat ce e mai scump....din pacate masina e doar un logam si nu prea vreau sa faca boxele mai mult decat face intreaga masina:) ei imi recomnadasera pe fata: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/In_Phase/XTC5/ si acum ma gandesc ca de la 270 ron la 300 nu e asa de mare diferenta.. tu ce zici e mai bun decat helix`ul recomndat de tine? o sa le las pe astea pe fata momentan si cand mai fac rost de bani o sa vin cu completare pe spate daca mai trebuie:) merci frumos si scuze ca te stresez dar chiar nu ma pricep ![]() This post has been edited by AG09KLU: 1 Sep 2009, 09:54 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Ambition
- AG-09-KLU !!! I've been LOGANIZED !!!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Helix-urile alea sunt pe 16,5Cm, deci tie-ti incap doar cu cateva modificari.
Recomandrea mea: 1. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au.../Dieci_DSK_130/ (mai scumpe) 2. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/ (mai ieftine) |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Fratzica |
![]()
|
nu mai e nevoie, si-a montat deja boxele.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu stiam.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Fratzica |
![]()
|
n-aveai de unde
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 12:27 |