La semafor pe linia de tramvai, Coloana
![]() ![]() ![]() |
La semafor pe linia de tramvai, Coloana
Madriann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In OUG nu se interzice depasirea coloanei, decat prin perspectiva art. 46 care spune ca interdictiile de depasire sunt prevazute in ROUG.
Art. 100 se aplica interdictiei, care e prevazuta nu in OUG ci in ROUG. In opinia mea sanctiunea de la 100 din OUG se refera la interdictia de la 120 al. 1 lit. k) din ROUG |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(klaus @ 11 Jul 2009, 18:53) In opinia mea sanctiunea de la 100 din OUG se refera la interdictia de la 120 al. 1 lit. k) din ROUG Imi pare un rationament corect, dar e totusi doar un punct de vedere. Pentru agentul care sta la panda la saltat permise, cred ca e ceva de genul "monsieur se scrie, monsieur se citeste" ![]() ![]() (Intradevar, Art. 100 pare legat mai degraba de depasirea liniei simple/duble continue) |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Klaus, asa consider si eu... dar aia iau acolo permise cu zecile. Daca n-au luat chiar sute pana acum. In fiecare dimineata ii vad cu cate 6-7 masini oprite in jurul lor.
|
--------------------
-
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
se da urmatoarea situatie: masina sta sa faca stanga pe linia de tramvai , pe un drum cu 2 benzi/sens(din care una e cea a tramvaiului). Tramvaiul intra in masina. Cine e vinovat?
This post has been edited by aphophis: 10 Feb 2010, 17:58 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Tramvaiul.nu a respectat distanta minima fata de vehiculul din fata,indiferent ca e alt tramvai,autoturism sau camion.Soferul va primi sanctiune pt ca a ocupat linia de tramvai...parerea mea...poate gresesc...
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
am gasit referiri doar daca e in intersectie.. NIste citate din codul rutier va rog? Chestia e si de rca-uri, care va folosi rca-ul cui?
This post has been edited by aphophis: 10 Feb 2010, 18:11 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Depinde de situatie. Sunt cazuri in care circulatia pe linia de tramvai e permisa, ai aceleasi drepturi si obligatii.
Exista RCA pt tramvaie? ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
e permisa circulatia, cu conditia sa eliberezi drumul pt tramvai; in litera legii, NU e regulamentar sa te asiguri pt stanga de pe linia de tramvai. dar, daca masina era deja acolo, tramvaiul e de vina, pe vechiul principiu "ai lovit ceva care era deja acolo"
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Pai pe acest principiu, eu pot sa schimba banda fara sa ma asigur si tu daca ma lovesti in spate e vina ta. Doar eram acolo deja nu?
This post has been edited by RaduNG: 12 Feb 2010, 12:27 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:15 |