Sa iesim din ANONIMAT!, ... pentru toti Daciotii forumisti!
![]() ![]() ![]() |
Sa iesim din ANONIMAT!, ... pentru toti Daciotii forumisti!
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
AutoVic |
![]()
|
![]() Amator de "NOU" Group: Members Posts: 282 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai acolo si caut...
![]() This post has been edited by AutoVic: 8 May 2009, 20:12 |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
- B 16 KNM Dai un claxon, ii arati ca e bou... insisti, si tu esti un bou!
|
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
Imi cer scuze pentru ca mi-a fost lene , care persista
![]() This post has been edited by lucifer: 8 May 2009, 20:52 |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
liviu05 |
![]()
|
![]() Membru din Brasov Group: Members Posts: 316 Joined: 7 May 05 From: brasov ![]() |
[quote=ralukutza,8 May 2009, 14:09]
@liviu05: pentru varianta asta de "dotare" a masinii nu se poate alt gen care e "dotarea" la care te referi? |
--------------------
DACIA /Citroen
1300/ Xsara
1978(1989)2003
- BV05PAI
|
|
AutoVic |
![]()
|
![]() Amator de "NOU" Group: Members Posts: 282 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Liviu vad ca esti interesat tare de dotarile fetei.
Fata a fost destepta , a dat threadul peste cap si a disparut ![]() <span class='edit'>8 May 2009, 22:10:</span> Ca tot e OFFTOPIC la greu pe-aici: A fost cineva la intalnirea de la Parcul Carol azi? Eu am fost, recunosc pentru prima oara si din cate am vazut ca newcommer nimeni cu stikeru' la luneta sau am nimerit eu prost? Sau trebuie sa sti baietii ca sa-i recunosti? Oricum acolo era bartai balamucul pentru tunate, baietasi, pitzi, inafara de cateva dacii de la, ceva cu Rally Team, nimic cu adevarat interesant... This post has been edited by AutoVic: 8 May 2009, 22:13 |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
|
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
Poate membrilor forumuli le e rusina sa aiba asa ceva lipit pe luneta , sau s-or fi gandit ei , ca de ce sa-l imbogateasca pe cel care face acele stickere , cand ei putand chiar face bani din afisarea stickerului ca reclama site-ului !
![]() |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
AutoVic |
![]()
|
Am observat ca se face marketing in toi de la o vreme pe forum si da si sigla de pe masina ar face in acelasi fel reclama fabricii. Dar ideea principala este: pe mine in cot ma doare de cati bani se fac prin forumul asta, a devenit un brand in primul rand prin noi userii, care ne-am dorit o comunitate, un club al nostru, dar se pare ca aici facem cate in luna si in stele iar pe strada ne e frica, rusine, etc. sa ne efisam...
|
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
|
|
lucifer |
![]()
|
Nu spun ca se face reclama , mai ales ca tot pe o dacie este lipit acel sticker , dar dupa cum se vede chiar in acest topic deschis de tine , subiectul a deviat , forumul devenind un canal IRC . Parerea mea ca 15 % si-au facut cont pentru a putea vinde la bursa , 10 % nici macar nu au masina , iar restul chiar sunt adevarati membrii , ajutand cu pareri , dand un sfat , etc .
Cred ca mi-am facut ceva dusmani , macar dupa cum spune titlul topicului , am iesit din anonimat ![]() This post has been edited by lucifer: 8 May 2009, 23:45 |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
AutoVic |
![]()
|
Sunt perfect de acord cu tine, pentru asta am mai deschis un topic la sectiunea de probleme, ca prea au scapat lucrurile de sub control...
Prea sunt tolerati multi, desi in sectiunea de ban este activitate, nu gluma. Acel stiker daca ai acel fisier il scoti unde vrei, dar centrele de copiere au polititi diferite. Daca vrei un stiker normal e cineva pe forum, unul personalizat cum am spus, se gaseste undeva sa il scoatem. Daca vrei partea software a stikerului o realizez eu, gratuit, pentru punerea in opera o sa ma interesez si revin. This post has been edited by AutoVic: 8 May 2009, 23:49 |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
I-ai spus lu' tovarasa?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
AutoVic |
![]()
|
Ma urmaresti, ce "ajutor" imi mai recomanzi, ca ala dinainte e pentru fobii si nu am asa ceva
![]() |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
|
|
lucifer |
![]()
|
|
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
ralukutza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 May 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2009/Laureat
- SJ-01-JYT
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(AutoVic @ 8 May 2009, 21:07) Alta propunere... Nu m-am gandit cat ar putea costa, nu mult... O sa ma interesez unde am putea scoate (la bucata, ca unele centre scot la metrul patrat) si va anunt. Tu suferi rau. Altii, mai practici decat tine, dar cu aceasta dorinta arzatoare de a lipi ceva pe masina (unii ii zic...personalizare) iau si lipesc prostii gen BOSS, NIKE, etc. Unii si mai practici, cumpara o placuta dinaia care arata ca un numar de inmatriculare si care au numele lor pe ele (GELU, BUBU, CUCU, NICU, GUCI, NENE, etc). |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da si acele placute sunt bestiale...sunt puse ca sa stii probabil pe cine sa injuri.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lucifer @ 8 May 2009, 21:52) Imi cer scuze pentru ca mi-a fost lene , care persista ![]() 5 lei cel vechi, eu le am de la semit... DaciaClub la ora 22:00 - 22:30 maxim sta la carol apoi se retrage la restaurant, asta de ceva vreme se intampla, plus daca se mai sta mult la carol se ia amenzi mai nou datorita la tiuneri... probabil asta este motivul care nu am fost gasiti acolo |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
liviu05 |
![]()
|
![]() Membru din Brasov Group: Members Posts: 316 Joined: 7 May 05 From: brasov ![]() |
QUOTE(AutoVic @ 8 May 2009, 22:05) Liviu vad ca esti interesat tare de dotarile fetei. Fata a fost destepta , a dat threadul peste cap si a disparut ![]() <span class='edit'>8 May 2009, 22:10:</span> Ca tot e OFFTOPIC la greu pe-aici: A fost cineva la intalnirea de la Parcul Carol azi? Eu am fost, recunosc pentru prima oara si din cate am vazut ca newcommer nimeni cu stikeru' la luneta sau am nimerit eu prost? Sau trebuie sa sti baietii ca sa-i recunosti? Oricum acolo era bartai balamucul pentru tunate, baietasi, pitzi, inafara de cateva dacii de la, ceva cu Rally Team, nimic cu adevarat interesant... Eu nu ma refer la dotarile persoanelor, credeam ca se refera la dotarile masinilor in care se asculta manele! |
--------------------
DACIA /Citroen
1300/ Xsara
1978(1989)2003
- BV05PAI
|
|
AutoVic |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 9 May 2009, 13:02) Tu suferi rau. Altii, mai practici decat tine, dar cu aceasta dorinta arzatoare de a lipi ceva pe masina (unii ii zic...personalizare) iau si lipesc prostii gen BOSS, NIKE, etc. Unii si mai practici, cumpara o placuta dinaia care arata ca un numar de inmatriculare si care au numele lor pe ele (GELU, BUBU, CUCU, NICU, GUCI, NENE, etc). Daca erai atent vedeai posturile in care am explicat de fapt si de drept intentia mea. |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Chestiunea s-a transat: ramine cum s-a stabilit anterior, in coada de peste. Fiindca topicul nu pare sa duca nicaieri, il inchid. Pentru stickere si suporti de numere marcate daciaclub.ro, folositi functia de cautare.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:17 |