DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Supernova lovita, Partea stanga lovita(accident)

and_rei
post 9 May 2009, 22:14
Post #31

Membru multumit de fosta lui SupeRNova

Group: Members
From: Bucuresti

urat urat urat.eu cred ca degeaba te duci acum sa-i zici lu nenea politaiu ca ala nu avea RCA.probabil si-a facut si rca si posibil sa-si fi facut si masina..nu trebuia sa il lasi sa te intelegi cu el.dupa cum vezi o da la intors.macar i-a luat permisu pt neacordare de prioritate?

--------------------
Renault Megane 2.1 Silver 2005
"Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Koffy
post 9 May 2009, 22:15
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti-Militari

QUOTE(djasu82 @ 9 May 2009, 22:08)
te poti duce si in noaptea asta stiu ca e valabil 48 de ore .... explici la ofiterul de servici ce si cum ca nu ai ajuns sa-ti dea asigurarea si nici la o invoiala dai nr de imatriculare al tipului la politie si numai asa scapi... Nu expui ca nu a avut asigurare ! Spui ca nu ti-a imanat si nu-ti poti repara masina ... e ala o sa fie cautat si instintat ca in 48 de ore sa apara la sectia pe raza careia s-a intamplat accidentul.
Astia de la politie o sa va puna sa expuneti pe un proces verbal cum s-a intamplat in ce zi data ora tu pe unde veneaia ala pe unde se afla semne de circulatie parca poti face si un desen ... iar cu asta o sa castigi rapid in instanta !
Nu mai sta pe ganduri fugi la circa si rezolva problema nu sta ca dupa aceea cusiguranta nu mai faci nimic. Ala daca are masina straina inseamna ca are si bani si punct nu-ti fie mila de el. Ca la randul tau daca lai fi lovit iti loa pielea dupa tine iti spun sigur.. nu avea mila de tine . E socant sa te confrunti cu asa ceva .
Te duci si in noaptea asta si gata sau maine de dimineata e deschis 24 din 24 nu mai sta !
*

Eu am fost la Politie, am declarat accidentul. Am lasat declaratiile acolo.

Pe mine ma interesa daca al mai pot trage la raspundere agentii pentru asigurare?

Pai ar fi bine daca si-ar fi facut masina. Ar fi bine sa isi puna niste anunturi pe ea si sa pregateasca banii.

Permisul si talonul lui sunt la ei .

Eu stiam ca fara talon astia de la service nu se uita la tine plus ca este serioasa treaba nu un fleac.

This post has been edited by Koffy: 9 May 2009, 22:20

--------------------
Dacia Super Nova 2001 Clima - B 20 SVG
+
twinky
post 9 May 2009, 22:49
Post #33

Membru incepator

Stai asa ca nu pricep .... pana la urma avea sau nu avea RCA cand ati fost la politie?
Ca daca nu-l avea valabil in momentul constatarii de catre agentul de politie trebuia consemnat in PV pentru ca tu ulterior sa te adresezi instantei. Daca nu este consemnat in PV te duci frumos la nenea agentu si il tragi de guler sa o faca ca il poti "infunda" si pe el!!
Acum chiar nu mai are rost sa te gandesti ca iti vei recupera paguba pe cale amiabila de la el, de ar fi fost asa trebuia pana acum sa-ti dea banu si pa tu deja sa fi fost cu masina pregatita de service.
Parerea mea!

P.S. Ce ma seaca meltenii astia care au impresia ca soseaua a facut-o mamica lor.

--------------------
NISSAN Primera 2000/1.8 Confort - B 44 NIS
+
Koffy
post 9 May 2009, 23:17
Post #34

Membru autentic

Deci "bizonul" cand s-a uitat la asigurare a vazut ca este expirata. Trebuia sa luam masinile de acolo si sa mergem cu ele la accidente pentru declaratii si constatare.Pt asta aveam nevoie de plaftorma si de bani. El a zis k se duce sa scoata bani. Omu si-a facut asigurarea valabila abia de pe data de 09-05-'09 militianul ala a trecut pe P.V. asigurarea noua.

Am uitat sa specific ceva foarte important: am observat pe P.V. este semnatura lu "bizonu" dar este in paragraful unde specifica persoana juridica. Deci nu este persoana fizica ca mn, poate are vre-o societate ceva asa ca trebuie sa scuture parul de pere.

Cred k nu o sa am ceva de pierdut ca el este trecut ca persoana juridica si eu ca persoana fizica ? Voi ce spuneti ? Imi este sa nu deschid proces si apoi tot eu sa platesc "danganalele" pt ca justitia din Romania o stim cu totii cum este si poate da castig de cauza celui care sare cu banutzu.

10 May 2009, 10:20:
Am facut cateva poze, nu sunt de calitate exceptionala dar acceptabile.

This post has been edited by Koffy: 10 May 2009, 10:20

Attached thumbnail(s)
Imag005.jpg ( Size: 98.68k ) Number of downloads: 1151
Imag008.jpg ( Size: 95.83k ) Number of downloads: 1268
Imag009.jpg ( Size: 99.45k ) Number of downloads: 1260
Imag011.jpg ( Size: 34.14k ) Number of downloads: 1249
Imag012.jpg ( Size: 54.08k ) Number of downloads: 1275
Imag013.jpg ( Size: 99.73k ) Number of downloads: 638
Imag016.jpg ( Size: 44.35k ) Number of downloads: 582
Imag017.jpg ( Size: 100.01k ) Number of downloads: 573
Imag018.jpg ( Size: 96.38k ) Number of downloads: 568
Imag020.jpg ( Size: 32.71k ) Number of downloads: 566
Imag021.jpg ( Size: 111.54k ) Number of downloads: 532
Imag022.jpg ( Size: 98.97k ) Number of downloads: 498
Imag023.jpg ( Size: 99.45k ) Number of downloads: 513

--------------------
+
djasu82
post 10 May 2009, 17:35
Post #35

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

man da ti-a tras-o sad.gif daca nu e distrusa partea de rezistenta o poti scoate plus motorul daca nu are nimic... oricum cum spunea tata odata ce ai bagat focul pe ea nu mai e masina sad.gif
Revenind la tip ce are daca e persoane juridica sau pentru ei nu s-a inventat respectarea legi ?

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
vyalli
post 10 May 2009, 18:27
Post #36

Pe zona

.......mamaaa ce ti-a tras-o.Bine ca nu ai patit nimic ca fieru se face dar cu multi banuti sad.gif

--------------------
logan negru Laureat 2009 - B-xx-JPA
Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001
+
sergiu-iulian
post 10 May 2009, 18:32
Post #37

Membru autentic

si acum ce faci cu masina?nu o dezmembrezi?sau vrei sa o repari?

10 May 2009, 19:33:
P.S. daca te hotarasti sa o dezmembrezi mar interesa niste piese.ms

This post has been edited by sergiu-iulian: 10 May 2009, 18:33

--------------------
Dacia SuperNova 2003 Confort - Ms 64 GVS
DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
+
djasu82
post 10 May 2009, 19:32
Post #38

MEMBRU DACIA CLUB

haideti ma asa incurajati voi un coleg pe forum ... ca sa-si dezmembreze masina ....

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
and_rei
post 10 May 2009, 19:45
Post #39

Membru multumit de fosta lui SupeRNova

sergiu.sunt o gramada de centre de dezmembrari in toata romania.nu e greu daca tragi o fuga pana acolo.eu am luat masina intr-o zi si m-am apucat sa caut.am gasit unu la 500 m de bloc :|

--------------------
Renault Megane 2.1 Silver 2005
"Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
+
sergiu-iulian
post 10 May 2009, 19:48
Post #40

Membru autentic

ianys_andrei,in primul rand nu sunt din bucuresti ca sa gasesc o groaza de centre de dezmembrari.in al doilea rand,am cautat in orasul in care locuiesc si nu am gasit nimic.deci,nu inteleg,ce este asa de grav ca intreb un coleg daca cumva isi dezmembreaza masina?
am pus doar o simpla si banala intrebare...

--------------------
Dacia SuperNova 2003 Confort - Ms 64 GVS
DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
+
dadu221
post 10 May 2009, 21:14
Post #41

Membru autentic

From: Ploiesti

NU CONTEAZA CA SI_A FACUT RCA IN ZIUA AIA !!! Da fuguta la politie si spune-i agentului constatator ca tii neaparat sa fie amendat ala pentru RCA. Daca nu esti tratat cu respect scrie un mail la petitii@mira.gov.ro ca in felul asta am lasat si eu fara permis si cu amenda un jmecheras de bucuresti care vede 3 benzi unde-s doua si crede ca jeepul lui se poate strecura pe oriunde. (nu stiu si ce a patit agentul de la politie pt ca nu mi-a inregistrat declaratia). In momentul producerii accidentului vinovatul NU AVEA RCA VALABIL deeeci... amenda. Si nu mai sta la taclale nu te mai ruga si nu mai pune botul la rugamintile respectivului. Atata timp cat ai un proces verbal care atesta faptul ca el este vinovat ai castig de cauza in instanta. cel mult el poate contesta procesul verbal in termenul ala de 15 zile sau cat mai este acum dar dupa scurgerea acestei perioade procesul verbal ramane litera de lege si nu o poate da la intoarsa in instanta. Partea grea in instanta va fi stabilirea sumei cu care vei fi despagubit.

masina, dupa cum arata , nu se merita reparata. Cel mai sigur o dezmembrezi ca-s multe hiene pe aici. Mai ca m-ash baga si eu dar intai astept sa se mai raceasca leshul smile.gif

--------------------
DSN rapsodie - 2002 - ph-22-unu
Ie doar o amarata de dacie
+
djasu82
post 10 May 2009, 21:22
Post #42

MEMBRU DACIA CLUB

pai da ce sa iei ... ? Calculatorul injectoarele pompa de benzina .... corpul clapeta catalizatorul motorul in final tongue.gif

--------------------
+
Koffy
post 10 May 2009, 22:04
Post #43

Membru autentic

Nu mam gandit la vanzare inca. Jmecherul asta care a fost de vina a zis ca vine el cu mecanici si ai trage doua ciocane si masina e ca noua radmasa.gif. Ieri am fost la Adras si mi-au spus in mare vre-o 60-70 de milioane costa reparatia. Cea ce nu stiu aia de la service ca motorul de pe masina este deplasat si numai functioneaza nici el. Se apropie cam la 100 de milioane.

Si cand ma gandesc baieti ca am bagat acum o luna de zile o mie de euro in ea: arcuri fata
arcuri spate
telescoape fata
telescoape spate
planetara stanga
planetara dreapta
cilindrii frana
saboti
discuri frana
placute frana
rulmeti fata
rulmeti spate
pivoti
bucsaraie
curea de distributie
pompa de apa
itp-ul expirase(si acolo bani)
rovinieta(taxa platita aiurea pentru ca nu imi mai este de folos)

Masina asta eu o facusem pentru mine. Mergea ceas nici nu se auzea motorul dupa distributie.Se auzea de parca era un logan nou pe benzina.
A venit "taranul" asta si mi-a stricat toata munca mea in care am bagat bani pe care trebuie sa-i dau inapoi acum.
Imi facuse masina un mecanic bun meserias. O facuse ca la carte mecanicul ala.

10 May 2009, 22:14:
QUOTE(dadu221 @ 10 May 2009, 21:14)
NU CONTEAZA CA SI_A FACUT RCA IN ZIUA AIA !!! Da fuguta la politie si spune-i agentului constatator ca tii neaparat sa fie amendat ala pentru RCA. Daca nu esti tratat cu respect scrie un mail la petitii@mira.gov.ro ca in felul asta am lasat si eu fara permis si cu amenda un jmecheras de bucuresti care vede 3 benzi unde-s doua si crede ca jeepul lui se poate strecura pe oriunde. (nu stiu si ce a patit agentul de la politie pt ca nu mi-a inregistrat declaratia). In momentul producerii accidentului vinovatul NU AVEA RCA VALABIL deeeci... amenda. Si nu mai sta la taclale nu te mai ruga si nu mai pune botul la rugamintile respectivului. Atata timp cat ai un proces verbal care atesta faptul ca el este vinovat ai castig de cauza in instanta. cel mult el poate contesta procesul verbal in termenul ala de 15 zile sau cat mai este acum dar dupa scurgerea acestei perioade procesul verbal ramane litera de lege si nu o poate da la intoarsa in instanta. Partea grea in instanta va fi stabilirea sumei cu care vei fi despagubit.

masina, dupa cum arata , nu se merita reparata. Cel mai sigur o dezmembrezi ca-s multe hiene pe aici. Mai ca m-ash baga si eu dar intai astept sa se mai raceasca leshul smile.gif
*

Multumesc mult Dadu! Maine o sa merg la politie si o sa vb cu agentul constatator si o sa mai depun o plangere.

Cat despre masina nu stiu ce o sa fac cu ea.
De dat in judecata tot al dau pentru ca masina asta chiar si reparata daca eu vreau sa-o vand nu mi-o cumpara nimeni. Sau mi-o cumpara la un pret de nimic.
De platit trebuie sa plateasca si o sa plateasca cat de mult o sa pot scoate de la el.
Multumesc inca odata pentru sfat.

10 May 2009, 22:39:
Asa arata masina inainte. Acum arata dezastruos sad.gif((((((((

This post has been edited by Koffy: 10 May 2009, 22:39

Attached thumbnail(s)
Dsn.JPG ( Size: 855.51k ) Number of downloads: 620
Dsn_7.JPG ( Size: 883.86k ) Number of downloads: 503
Dsn_fata.JPG ( Size: 902.76k ) Number of downloads: 489

--------------------
+
djasu82
post 10 May 2009, 22:52
Post #44

MEMBRU DACIA CLUB

sad.gif man imi pare sincer rau sad.gif... ne ti la curent ...sa dea domnu sa poti reusi ceva trebuie e musai !

--------------------
+
Koffy
post 10 May 2009, 22:58
Post #45

Membru autentic

Sper din tot sufletul! Va multumesc si voua baieti ca imi sunteti alaturi in momentele astea. Multumesc Asule si cu siguranta ca o sa va tin la curent cu cea ce o sa se intample pe parcurs.

--------------------
+
mvali
post 11 May 2009, 10:07
Post #46

Membru autentic

Stai asa.. nu exista un fond de garantare, ceva d eunde i-ti recuperezi tu banii in caz de accident in care respectivul nu are RCA?
Tu i-ti faci masina, pe cheltuiala lor iar ei i-si vor recupera dauna de la respectivul.. nu te incurci cu tribunalele.

--------------------
ex Dacia SuperNova Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
+
driverx
post 11 May 2009, 10:22
Post #47

--- Membru cu ralanti ---

Imi pare rau. Dar daca tu mai vrei masina, va trebui sa iei alta. Se poate face si asta, dar daca ai ghinion sa ai inca un impact dinasta o sa ne vorbesti din spital sau doamne fereste...de sub pamant. Din pacate a cam cedat caroseria. Bine, nu e prima SN care face cute te si miri pe unde de la un impact nu foarte puternic.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
ti3sto
post 11 May 2009, 11:24
Post #48

Membru autentic

From: Bucuresti-Berceni

saraca masina ......daca era cazan mai ziceam dar dupa lunga lista de piese noi e mare pacat .. imi pare rau inca o supernova iesita din circulatie dupa parerea mea

parerea mea ca nu mai poti sa reintri in circulatie cu ea pentru ca odata ce motoru e miscat iti dai seama ca a suferit multe si costurile de reparatie sunt mari daca vinovatu avea rca cerd ca cel mai bun verdict era dauna totala ... unsure.gif daca nu reusesti sa rezolvi pe calea pe care ati convenit eu zic ca trebuie sa apelezi si la niste baieti penru ca 2 3 ani e prea mult pentru un proces si nimic nu se compara cu munca ta care din cauza lui sa pierdut ....

--------------------
Dsn SuperNova 2000 1.4
-----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei

Tel :0769797963
+
dadu221
post 11 May 2009, 13:19
Post #49

Membru autentic

http://www.fpvs.ro/ .. asta e cu fondul de garantare . nu am apucat inca sa citesc despre ce este vorba .
koffy , nu te gandi sa repari masina pentru ca nu se merita plus aspectul evidentiat de driverx. Eventual poti sa iti cumperi alta supernova sau solenza si ai piese de schimb de pe asta (cam absurda ideea dar eu asa as face daca as avea nevoie de masina si as avea un buget limitat avand in vedere ca poti cumpara un sh la 60-80 mil)Daca mai ai chitantele de la piesele puse pe ea ai sanse sa primesti despagubire in tribunal pt ele.. asta presupun ca o discuti cu avolcatul care va fi cel mai in masura sa iti psuna ce si cum. Nu te apuca sa iti faci rost de dosar penal anagajand 2-3 baieti asa cum sugereaza ti3sto. Ce poti face eventul e sa simti neste dureri cervicale si ceva ameteli spontane in urma accidentului dar nu stiu cat d ebine tione la noi traba asta si cat de verificabile sunt simptomele tale.

si din ce am vazut ulterior , und ete incadrezi si tu : http://www.fpvs.ro/organism_de_plata.html

This post has been edited by dadu221: 11 May 2009, 16:20

--------------------
DSN rapsodie - 2002 - ph-22-unu
Ie doar o amarata de dacie
+
Koffy
post 12 May 2009, 09:17
Post #50

Membru autentic

Am fost la politie la accindete usoare si nici nu mau luat in considerare.Mi-au spus ca numai este treaba lor ca politia si-a facut treaba si ca daca omul a avut asigurare a trecut-o pe aceea pe P.V. care intra in vigoare dupa 3 zile de cand a fost incheiata.
Am trimis un mail la petitii@mira.gov.ro dupa cum mi-a zis dadu221 si acum astept raspunsul de la ei.
Daca am avea si noi oameni competenti politia romana altfel ar fi situatia.
Dupa accident am sunat la 112 si am rugat sa trimita un agent sa constate accidentul. Daca nu sunt raniti cik nu vin. Pai daca tu ca politist nu te deplasezi ca sa-l prinzi pe ala fara asigurare cine ar vrea sa-l prinda eu?
Cu asigurarea lu asta daca nu fac nimic cei unde am trimis petitia nu cred ca se mai poate face ceva.

--------------------
+
C a t a l i n
post 12 May 2009, 09:21
Post #51

Eu zic să citești puțin legile înainte de a arunca vina pe Poliție... Până una alta ai făcut o declarație falsă...

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
Koffy
post 12 May 2009, 09:35
Post #52

Membru autentic

QUOTE(MAERSK @ 12 May 2009, 09:21)
Eu zic să citești puțin legile înainte de a arunca vina pe Poliție... Până una alta ai făcut o declarație falsă...
*

Falsa? Pai atunci de ce mai platim asigurarea noi astia care suntem la fraieri? Asa numai platesc nici eu asigurarea si la momentul producerii unui accident ai spun celeilate persoane ca ma duc sa iau niste bani de acasa si imi fac si asigurarea scap si de vre-o 3000-5000 ron ameda. Si ramane sa suport paguba. Ti-e iti este usor sa vorbesti si sa acuzi pe altul pentru ca asta daca avea asigurarea valabila altfel decurgeau lucrurile, faceam o parte din masina pe asigurare si restul din buzunarul lui. Da asa stau sa ma judec cu el prin tribunal.
Daca ai persoana in cauza altfel ai vedea lucrurile.
MERSAK despre ce lege vorbesti ? legea cum ca au fost martori de fata si el a spus ca asigurarea este expirata.
Daca politia nu stie sa sanctioneze o sa contest eu in instanta si o sa vedem care are dreptate.

--------------------
+
C a t a l i n
post 12 May 2009, 09:40
Post #53

Tu ești complice la ce a declarat el, dacă știai că nu are și ai tăcut, ba mai mult ai semnat acel PV.

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
Koffy
post 12 May 2009, 09:57
Post #54

Membru autentic

QUOTE(MAERSK @ 12 May 2009, 09:40)
Tu ești complice la ce a declarat el, dacă știai că nu are și ai tăcut, ba mai mult ai semnat acel PV.
*

Apropo de semnatura nu am semnat decat declaratia pe care am depuso la politie.
Deci eu nu sunt complice cu declaratia lui pt ca nu am semnat pe declaratia lui nici pe P.V.
In fine asa nu ajungem nicaieri cu acuzatiile astea. O sa consult astazi un avocat si el stie mai bine ce este de facut.

This post has been edited by Koffy: 12 May 2009, 09:57

--------------------
+
Koffy
post 14 Jul 2009, 18:42
Post #55

Membru autentic

Salutare lume buna! Pana la urma nu am avut ce scoate de la bizonul acela asa ca l-am dat in judecata. Treaba merge bn numai ca de masina as vrea sa scap. Voi ce parere aveti se merita sa mai investesc in ea si apoi sa-o vand?

Piesele de pe masina sunt noi noute si asta m-ar avantaja. Voi ce parere aveti...?

--------------------
+
iulian sn2001
post 14 Jul 2009, 19:47
Post #56

Membru fost incepator

From: galati

QUOTE(Koffy @ 14 Jul 2009, 18:42)
Salutare lume buna! Pana la urma nu am avut ce scoate de la bizonul acela asa ca l-am dat in judecata. Treaba merge bn numai ca de masina as vrea sa scap. Voi ce parere aveti se merita sa mai investesc in ea si apoi sa-o vand?

Piesele de pe masina sunt noi noute si asta m-ar avantaja. Voi ce parere aveti...?
*

MERITA.Nu demult a vandut un destept o sn avaritata.Toata lumea de pe furum a zis"se poate repara cu bani relativ...putini" El nu "batman-batman"
Si a vandut sn-ul avariat cu 24 milioane.Nenea care a kumparat kifteluta de la el ce a facut?A reparat masina si a cerut pe ea 66 milioane.Nu mai renuntati atat de usor la investitiile si banii vostri ca asa ajung anumiti "bizoni" sa faca bani pe carca voastra.
Repet:repara tu masina.

--------------------
dacia supernova 2001 confort
cap sa ai ca mintea vine dup-aia
+
fiderzen
post 14 Jul 2009, 19:59
Post #57

Membru autentic

From: bucuresti-militari

daca o repari, si o vinzi, iesi in pierde , daca o dezmembrezi, iesi in pierdere...oricum ai lua`o tot in pierdere iesi momentan,pana la finalizarea judecatii, tot ce poti face e sa o vinzi intreaga la un pret corect...daca are eleron ti`l iau eu biggrin.gif(nu se pune tongue.gif )..bafta

iulian, depinde de cat de avariata era masina aia, de a reparat-o cu o suma asa mica wink.gif....decat sa bagi 40 mil in reparatii si apoi sa o dai cu 60....ce ai facut? wacko.gif

This post has been edited by fiderzen: 14 Jul 2009, 20:02

--------------------
BMW e36 320i sedan
+
puiu82
post 15 Jul 2009, 00:27
Post #58

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

Parerea mea,dezmembreaz-o!
Asta daca ai timp si spatiu pt operatiune......si nervi de otel biggrin.gif
Bafta!

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
Andyno
post 15 Jul 2009, 03:42
Post #59

Membru autentic

From: Bucuresti.

sa o dezmembrezi doar ptr atat ? smile.gif))))))))))))))))))...masina se poate face destul de usor !

un amic a intrat cu loganul in copac lateral de s au facut lonjeroanele ''V'' si motorul sa ridicat in sus.

masina acuma are dunga ca de fabrica si nici nu zici ca a fost lovita ! masina era relativ noua si nu se obs, ca a fost lovita toata fata.

--------------------
Dacia 1310, an 99'. Toyota Hilux D4D 170 CP 2007. Dacia 1310, an 20' injectata.
+
Maskatu
post 15 Jul 2009, 08:47
Post #60

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Nu cred că se mai merită să o repare. După cum arată și pozele postate, până și consola centrală s-a crăpat. Trebuie să schimbe capotă, far, bară, aripă, contra aripă, armătura + multe alte piese din zona motorului. + ca s-a mutat motorul cu totul. Sare de 2000 de iepuroi cum a spus si koffy ca au evaluat cei de la adras. Pana la urma ce ai facut cu masina?

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
6 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 17:29
Forum Renault