Ce inseamna "Peleu"?
![]() ![]() ![]() |
Ce inseamna "Peleu"?
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
..un fel de jeleu.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca vine de la televizoarele pe lampi, unde o nesimtita de lampa se tot ardea (PL 500), si incepuse sa se gaseasca destul de greu in ultimul timp in perioada pre-revolutionara..
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai, am cautat in Dex-ul din biblioteca si n-am gasit....vezi si tu pe google.
![]() |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
E in tiganeste. Oricum, e folosit aiurea. Pele se refera la "oute" dar se foloseste gresit, cu referire la stremeleag.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Un fel de neuron rudimentar! Cum zicea si Klauss vine de la celebra lampa PL500.
|
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Ne, ne, ne!... V-a spus Marty!!! Anumiți minoritari spun așa, cu referire la penis.
![]() Acu', că am lămurit-o, poate că moderatorii vor dori să închidă... ;-) This post has been edited by Watchful snake: 18 Aug 2005, 14:44 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
gugle:
"Arata-mi-o pe-a ta si ti-o arat pe-a mea draga Nu te lasa atat de greu dar lasa-te la mine In peleu " "bah, fratilor, nu va spus nimeni ca dupa ce va lasati de acest "sport" ajungeti ca smochinele de pe taraba din Obor? Ce peleu meu aveti in cap! " "Lucratorii postului de politie Caldararu au identitificat si prins pe Peleu Badea, din aceeasi localitate, care in noaptea de 11/12.02.2003, a furat din ..." "Iti facem ouale omleta si din peleu amuleta Te calc pe cap te scap la radacini te ... Iar eu dintr-un voleu i-am luat fata-n peleu Si l-am facut pireu mereu" "Se zice ca a primit de la tatal sau Peleu o platosa si niste arme.A mai primit o sulita cu, cu insusiri miraculoase, de la bunul centaur Hiron, ..." Pin' la urma nu e oo da-i pe aproape ![]() Ce vrei sa mai stii ? This post has been edited by costi: 18 Aug 2005, 14:50 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
http://pt.wikipedia.org/wiki/Peleu
Personage of Mythology Greek. Peleu (gr.???e), king of the Ftia (region of the Tessália), was son of Éaco, half-brother of Télamon, friend of centauro Quíron, married Tétis and is the father of Aquiles, (most powerful of the Greek warriors who had fought in Troy, and they had been successful). Main legends associates to its name: the hunted one to the Wild boar of Cálidon, the siege of Astidaméia... Am lamurit eu problema ca vad ca toata lumea este pe afara . . . . ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ironickSQUAD: 18 Aug 2005, 14:51 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai eu ce-am zis, e folosit aiurea! Are alta semnificatie decit cea in care e folosita. Hasmo pele (sau cum dracu' s-o scrie) e un fel de "minca-mi-ai oole". Nu stiu daca se refera strict la testicole sau la scrot, cert e ca e legat de "mostenitori".
WatchfulSnake, ceea ce zici tu se cheama "car" sau "kar". P.S.: Va dati seama ca conotatii a capatat acum sintagma "The Car" ? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
QUOTE(costi @ 18 Aug 2005, 16:45) "Se zice ca a primit de la tatal sau Peleu o platosa si niste arme.A mai primit o sulita cu, cu insusiri miraculoase, de la bunul centaur Hiron, ..." Aaah!... Corect! A fost tatăl lui Ahile! Și pentru Marty: la fel de corect, dar nu mai modific și postul meu anterior... This post has been edited by Watchful snake: 18 Aug 2005, 14:53 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai peleu cumpara za kar neamule!
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Watchful snake |
![]()
|
Eu am auzit și expresia "hasmo car", hi , hi, hi!
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Adica manca-mi-ai Loganu?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Later edit: Maaamaaaa sa vezi ce sapuneala o sa-mi traga Loganarii....... ![]() This post has been edited by MAS: 18 Aug 2005, 15:22 |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Watchful snake |
![]()
|
Ha! Ha! Ha! The Car!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Acuma, daca tot veni vorba de car, intreb si eu ca proasta: marimea conteaza?
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt de acord cu Marty. Peleul nu se afla langa oo, se afla aici...
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da' am si eu o intrebare : "car" asta e articulat sau nu? Ca sa stiu, ca poate "the car" e dubla articulare. Cand oi zice "tha car" sa nu insemne ca o articulez de doua ori. Sa stiu si eu cate balamale de articulatii sa caut
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
alioooo! aici se vorbeste de peleu, nu de KR! faceti-va alt topic pt ca altfel mi-l vor inchide pt ca o dam in balarii
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Bottom line: "minca-mi-ai PL-ul" se refera la un sanwitch cu oua sau cu salam ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
IRONICK |
![]()
|
cărnăcior nu salam
This post has been edited by ironickSQUAD: 18 Aug 2005, 16:43 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
E, asteptati voi sa mai cresteti, ca se transforma din carnacior in salam
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
nu bun salam ca tre' tinut la frigider...altfel face viermisori.
De fapt toate comparatiile astea au neajunsuri, mi-e sa nu fie intentionate pan' la urma. This post has been edited by Lolek: 18 Aug 2005, 16:57 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
costi |
![]()
|
Stromeleac... i-ai simtit lipsa.......
Bai treceti pe PM ca mai sint sai copii pe aici ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
mai fratilor..pe tiganeste pele inseamna boase
![]() si se zice "has muro car"(deh, am lucrat pe santier ![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
sir_zven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 30 July 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-13-AMD "You see, wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles.
Do you understand this? And radio operates exactly the same way: you send signals here, they receive them there. The only difference is that there is no cat." - Albert Einstein |
|
MAS |
![]()
|
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:45 |