DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nesimtire, Tara noastra..

yon
post 15 May 2009, 18:52
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: slatina

mai, daca se sta de vb cu noi, toti spunem ca noi curatam locul unde am facut gratar sau ce am facut acolo...in schimb nu cred ca este asa nici in 10% din cazuri, am vazut oameni care pur si simplu ignora tot ce inseamna natura, se arunca gunoaiele pe unde apuca, se taie copaci intro veselie si nimeni nu ia nici o masura.
am intalnit oameni care zic ca taie padurea cat se mai poate pt ca apoi....asa gandeste romanul...pacat de tara asta frumoasa de care noi ne batem joc sad.gif

This post has been edited by yon: 15 May 2009, 18:53

--------------------
Dacia 1310/Supernova 1995/2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mihai 90
post 15 May 2009, 19:48
Post #32

Membru incepator

Ma mir ca ne mai rabda Dumnezeu,daca exista...ave o tara foarte bogata.Cred ca daca am fi avut conducatori cinstiti,am fi fost cu mult peste tari ca Polonia,Cehia,Ungaria.

--------------------
Dacia Logan 2007
+
Arhimede
post 15 May 2009, 20:15
Post #33

Membru inferior, lung si tare

Nu ne mai rabda ca vine acum ceva de 7-8 pe richter...........si un tzunami pe dunare si pe olt...

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
l@u
post 15 May 2009, 21:30
Post #34

Membru autentic

QUOTE(Mihai 90 @ 15 May 2009, 17:32)
asta e un topic despre partile rele ale tarii,motive sa plecam din tara
*

Cine te oprestwe sa pleci ??? Placa asta care o canti tu am auzit-o de prea multe ori ca sa o mai cred....si am cativa ani !!!

--------------------
Land Rover Freelander - Td4, HSE
+
Mihai 90
post 15 May 2009, 22:23
Post #35

Membru incepator

QUOTE(l@u @ 15 May 2009, 21:30)
Cine te oprestwe sa pleci ??? Placa asta care o canti tu am auzit-o de prea multe ori ca sa o mai cred....si am cativa ani !!!
*

Mai exact ce vrei sa spui?

--------------------
Dacia Logan 2007
+
vet
post 15 May 2009, 22:40
Post #36

Membrul

de la gunoaie la manele.... . Inca te mai enerveaza astea? O sa mori de draci omule.
Si pana acum tu nu ai vazut Brasovul? Nu stiu de ce ....dar am vaga senzatie ca esti de pe la Iasi.....sau imprejurimi.
Toata Romanica e plina de gunoaie si manele...dar inca (din fericire) mai exista si locuri curate (dint toate punctele de vedere). Dar nu Brasov, Valea Prahovei, Baneasa, Snagov, Mamaie, Vama Veche......si altele cu care te mai cunosti tu.

--------------------
Dacia Logan 2007 / KissFM 1.5 dCi
.
+
Mihai 90
post 16 May 2009, 09:33
Post #37

Membru incepator

Ba da,am vazut Brasovul de sute de ori,si nu ma face moldovean ca nu sunt

--------------------
Dacia Logan 2007
+
Arhimede
post 16 May 2009, 11:09
Post #38

Membru inferior, lung si tare

QUOTE(Mihai 90 @ 16 May 2009, 09:33)
*

Moldoveanule!! Mol...dooo veaa..nuuuu....mol doo veaa nuuu harhar.gif

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
BlaueCorsa
post 16 May 2009, 12:17
Post #39

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

Sa inteleg ca iesenii nu se duc la Brasov? Sau ca pentru cei din restul tarii e un fel de traseu initiatic si ca o persoana nu e cool pana n-a fost la Brasov?! radmasa.gif

Oricum sunt destui moldoveni la Brasov, inclusiv primarul...

Ontopic - desi este un thread similar deschis de mine - ieri eram cu cativa colegi la o tigara pe balconul firmei. In fata firmei e o mica parcare privata si trotuarul. Pe stalpul de iluminat public din fata noastra este un cos de gunoi. Un cocalar si pitzipoanca aferenta isi cumpara inghetata de la chioscul de peste drum si arunca ambalajul precum urmeaza: ea - 15m inainte de cos; ea - 5m inainte de cos; el - in fata cosului; el - 10m dupa cos. Moment in care colegul de langa mine incepe sa tipe "COCALARUUUUU'! COCALARUUUU'!" si sa aplaude. Noi restul ne-am amuzat copios, insa din pacate nu cred ca nesimtitul a auzit. Data viitoare tipam toti, in cor. mad.gif

This post has been edited by BlaueCorsa: 16 May 2009, 12:39

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
l@u
post 16 May 2009, 13:56
Post #40

Membru autentic

QUOTE(Mihai 90 @ 15 May 2009, 23:23)
Mai exact ce vrei sa spui?
*

Cred ca scriu destul de clar(mai putin litera aia intodusa la repezeala)

QUOTE(Mihai 90 @ 16 May 2009, 10:33)
*

Si daca erai moldovean ce ???

Baiete ai complexe ...scapa de ele pana nu te marcheaza !

--------------------
+
logan1.5dci
post 16 May 2009, 14:27
Post #41

Nu Există Informații

From: Dobrogea

Pai astia cam deranjeaza spectacolele de teatru strigand :

"Aici suntem Maria Ta ! " radmasa.gif

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații Nu Există Informații
+
Shush
post 16 May 2009, 14:31
Post #42

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

QUOTE(vet @ 15 May 2009, 22:40)
Toata Romanica e plina de gunoaie si manele...dar inca (din fericire) mai exista si locuri curate (dint toate punctele de vedere). Dar nu Brasov, Valea Prahovei, Baneasa, Snagov, Mamaie, Vama Veche......si altele cu care te mai cunosti tu.
*

Te rog nu compara Brasovul cu Snagov sau Mamaia !
Iar despre Valea Prahovei, ce sa zic ? ... nu a ajuns asa din cauza brasovenilor !

--------------------
Seat Leon - Bv-29-Trei Litere 2008 Reference 1.6
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
l@u
post 16 May 2009, 15:59
Post #43

Membru autentic

QUOTE(logan1.5dci @ 16 May 2009, 15:27)
Pai astia cam deranjeaza spectacolele de teatru strigand :

"Aici suntem Maria Ta ! "  radmasa.gif
*

Bine ca nu striga ,,mai plimb-o baaaa"

--------------------
+
BeciAcustic
post 16 May 2009, 23:23
Post #44

BlackLine

From: Constanta

Nu ai cu cine....cum ma sa arunci gunoaie in halul ala... un sac menajer si gata.... pacat de peisaje

--------------------
DACIA LOGAN - CT - numere rosii 2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
+
nairam
post 18 May 2009, 15:46
Post #45

Posesor de bebelus...

From: Bucuresti

Lasa tata ca au si ei pet-urile lor .... Am vazut in Norvegia pe drumurile nationale ... parca eram la mine acasa..... Iar drumurile din Norvegia erau vai de mama lor si pe deasupra si muuuulllt mai inguste decat la noi. In parcari era mizerie ca la balamuc ..... Autostrazi NU au nici Norvegienii mai multe decat noi (pe masurate) .... In Suedia la 130 km/h pe autostrada ma chinuiam sa tin masina pe banda mea pentru ca aveau sleauri .... initial am crezut ca am pana .... Cand am ajuns in Amsterdam in Gara centrala am crezut ca sunt la noi in tiganie asa de colorati erau si asa de multe gunoaie si santiere erau .... In Berlin toata lumea arunca chistoacele pe jos si sticlele de bere le lasa pe unde apuca... In centrul Atenei seara pe la ora 10 pute de zici ca esti in tomberon.... Iar Parisul pot spune ca este orasul luminilor care acopera mizerii....
In fond singura diferenta dintre "ei" si "Noi" este modul de folosire al taxelor platite de contribuabil.... La noi SE FURA TOATE.... La ei sunt folosite pentru ceea ce au fost incasate.... La ei exista respectul fata de cetatean (adica mai dau si cu matura) la noi exista dispretul fata de Pulime ..... (adica hai sa furam noi tot si dupa aia tipam ca nu sunt bani sa dam cu matura si poate mai iese inca o spaga).
Credema ... cetateanul de rand de la ei tot pe jos arunca chistocul, si ambalajul ....

This post has been edited by nairam: 18 May 2009, 15:49

--------------------
Toyota Avensis - 1.8 129 horses 2009 Executive
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
Mihai 90
post 18 May 2009, 18:56
Post #46

Membru incepator

Cand am fost pe afara,nu am vazut asa multe gunoaie ca la noi..de fapt deloc,in afara de Budapesta,intr-un parc...ori nu m-am uitat eu bine?

E nasol sa faci parte din pulime..... radmasa.gif

This post has been edited by Mihai 90: 18 May 2009, 18:58

--------------------
Dacia Logan 2007
+
eXtenSion
post 18 May 2009, 20:39
Post #47

Membru autentic

QUOTE(ydaniel @ 15 May 2009, 08:04)
deci vrea cineva sa faca ceva?
voluntar la o ecologizare??
*

QUOTE(argon @ 15 May 2009, 08:05)
nimeni, suntem buni doar la comentarii.
*

Nu, nu de asta, dar pentru ce sa ne chinuim noi sa facem ceva cand avem SIGURANTA ca maine vine altul si in 5 minute face gunoiul pe care il strangem noi intr-o ora? Ce primim in schimb? Nici macar rodul muncii, ca si-asa intr-un weekend e praf iar tot.

Daca am observa ca sunt tot mai putini cei care fac mizerie, ca s-ar schimba oarecum mentalitatea oamenilor, atunci da, toti am merge sa strangem. Dar cand vezi ca aceia care au o slujba cinstita, oamenii de cultura, cei cu "spirit civic" samd sunt tot mai batjocoriti si catalogati in cele mai frumoase feluri, parca nu iti mai vine sa faci curat dupa toti golanii si printesele care au dat de un sh cu care sa se expuna la iarba prafuita.

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
radian
post 18 May 2009, 21:02
Post #48

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(Mihai 90 @ 18 May 2009, 15:00)
...cioroii borati...
*

Crezi ca esti cu ceva mai presus ca ei? Te simti tu asa, un pic mai superior?

QUOTE(Mihai 90 @ 18 May 2009, 18:56)
...nu am vazut asa multe gunoaie ca la noi..de fapt deloc,in afara de Budapesta...
*

Budapesta este una din cele mai curate capitale europene. Cine stie ce ai vazut tu acolo, dar, execeptia intareste regula...

--------------------
dacia logan ambition - HD 06 LDM 2005
+
xcss
post 18 May 2009, 21:31
Post #49

Born to Be Epic

QUOTE(Mihai 90 @ 18 May 2009, 18:56)
E nasol sa faci parte din pulime..... radmasa.gif
*

Tot e bine ca recunosti.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Mihai 90
post 18 May 2009, 22:46
Post #50

Membru incepator

QUOTE(nairam @ 18 May 2009, 15:46)
Lasa tata ca au si ei pet-urile lor .... Am vazut in Norvegia pe drumurile nationale ... parca eram la mine acasa..... Iar drumurile din Norvegia erau vai de mama lor si pe deasupra si muuuulllt mai inguste decat la noi. In parcari era mizerie ca la balamuc ..... Autostrazi NU au nici Norvegienii mai multe decat noi (pe masurate) .... In Suedia la 130 km/h pe autostrada ma chinuiam sa tin masina pe banda mea pentru ca aveau sleauri .... initial am crezut ca am pana .... Cand am ajuns in Amsterdam in Gara centrala am crezut ca sunt la noi in tiganie asa de colorati erau si asa de multe gunoaie si santiere erau .... In Berlin toata lumea arunca chistoacele pe jos si sticlele de bere le lasa pe unde apuca... In centrul Atenei seara pe la ora 10 pute de zici ca esti in tomberon.... Iar Parisul pot spune ca este orasul luminilor care acopera mizerii....
In fond singura diferenta dintre "ei" si "Noi" este modul de folosire al taxelor platite de contribuabil.... La noi SE FURA TOATE.... La ei sunt folosite pentru ceea ce au fost incasate.... La ei exista respectul fata de cetatean (adica mai dau si cu matura) la noi exista dispretul fata de Pulime ..... (adica hai sa furam noi tot si dupa aia tipam ca nu sunt bani sa dam cu matura si poate mai iese inca o spaga).
Credema ... cetateanul de rand de la ei tot pe jos arunca chistocul, si ambalajul ....
*

Nu se poate spune ca in Romania e mai bine decat in tari precum Norvegia,Suedia,Olanda,Franta,Germania,Grecia,din niciun punct de vedere.Noi mai avem pana ajungem acolo!Noi suntem in urma cu cateva zeci de ani...Nu am avut norocul sa calatoresc prea mult in afara tarii,dar nu cred ca e asa rau pe cat spuneti...

QUOTE(radian @ 18 May 2009, 21:02)
Crezi ca esti cu ceva mai presus ca ei? Te simti tu asa, un pic mai superior?
Budapesta este una din cele mai curate capitale europene. Cine stie ce ai vazut tu acolo, dar, execeptia intareste regula...
*

Nu are voie omu'sa isi spuna opinia?Nu e democratie?Sunt un simplu cetatean care e de parere ca e prea multi cioroi pe-aici,cu ceafa groasa si figuri de mafioti italieni,care ne fac de ras tara...propun sa se numeasca tara RRomania!Tot ne plac manelele,suntem ca ulii,toata viata urmarim doar sa ne imbogatim,tara arata ca o tiganie..mergeti in orice sat romanesc sa vedeti cum arata,parca am fi in Africa,nu in UE...case asezate aiurea,in zeci de mii de culori..sunt oricum numai estetice nu..si cele noi,constructiile arata majoritatea ca niste hangare de avioane,se construiesc tot felul de porcarii in afara localitatilor,apar prin pustietati fel de fel de vile,ca ciupercile dupa ploaie,si strica tot aspectul...zi de zi,se ingradesc terenuri in zona montana,si nu mai ai unde sa faci un gratar,ca tot ne place sa facem gratare..am fost prin RASNOV-PARAUL RECE,jud.Brasov,si am vazut ca pe stanga si dreapta drumului,erau numai terenuri ingradite,care acum cateva luni,cand am fost pe acolo,erau pline de corturi,mici si oameni care se simteau si ei bine...
Domnu radian,sunteti cumva activist?Sau manelist?De ce sunteti asa revoltat??In primul rand,nu ascult manele,nu am cum sa fiu ca ei,nu las gunoaie,dupa ce fac gratar,strang tot ce ramane in urma mea si le duc la primul cos de gunoi,nu conduc Q7,nu sunt taran parvenit ca unii de pe aici,si nu ma refer la dvs neaparat,ma refer in general,la manelisti.Iar in legatura cu Budapesta,m-a surprins sa vad gunoaie..e adevarat,nu prea multe,dar tot stricau aspectul.Ce,dvs sunteti asa multumit de tara asta,de cum arata,de cum e condusa?Daca da,nu prea ar trebui sa scrieti in acest topic,pentru ca e facut pentru cetatenii nemultumiti..daca sunteti asa multumit de cum merg lucrurile in tara,creati-va un topic special,in care puteti fabula cat vreti,ca pe aici curge lapte si miere,ca suntem inaintea tuturor celorlalte tari,un fel de Partidul-Ceausescu-Romania,fara nicio baza reala,dar oamenii sunt mai destepti acum..nu mai pot fi prostiti asa usor! dry.gif
Si avea dreptate cine spunea ca era normal ca tipul din Logan sa opreasca muzica,dar poate nu si-a dat seama ca era inmormantare..erau numai Q7,X5,A4etc...Si in spatele raposatului erau niste pasaroi care cantau muzica tiganeasca..si credeti-ma se auzea mult mai tare decat muzica din Logan,care nu era chiar la maxim,si nu erau manele din Logan,poate de aceea a deranjat asa mult!Era ambuteiaj,era coada de cateva sute de metri din cauza lor..si cred ca erau importanti,din moment ce Politia Romana cea competenta,in loc sa le atraga atentia si sa ii amendeze ca incurca circulatia de pe DN1,si asa incurcata destul..dirija traficul si ei aveau,evident prioritate!
Dar intrebarea mea,e,de ce pe un drum public cineva nu are voie sa asculte muzica,pentru ca trece nu stiu cine pe acolo si asa vrea el?Dar ei de ce au voie sa mearga pe DN 1 cu muzica la maxim,cu viteza melcului si sa mai si incurce circulatia?Ma intreb,daca erau romani,ar fi avut voie sa faca asa ceva?Parca era parada,nu inmormantare..fiecare isi expunea limuzina,parca vroiau fiecare sa arate lumii ce autoturisme ultimul racnet si-au tras..si culmea e ca nimeni nu varsa o lacrima..si se mergea fluent,desi era week-end..se putea merge lejer cu 180 kmph,daca te tinea masina..drumul era liber!
Domnu radian,in semn de respect pentru dvs,eu ma retrag,nu mai scriu nimic aici,va las pe dvs.

This post has been edited by Mihai 90: 18 May 2009, 22:54

--------------------
Dacia Logan 2007
+
radian
post 18 May 2009, 22:58
Post #51

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

WOW!

--------------------
dacia logan ambition - HD 06 LDM 2005
+
Steel Tormentor
post 18 May 2009, 23:20
Post #52

Membru autentic

From: Constanta

Mai Mihai! Tu ai dreptate, in mare parte, in ceea ce afirmi. Sunt manelisti, tigani, parveniti, etc...mai la tot pasul. Sunt munti de gunoaie peste tot, drumuri proaste si soferi indisciplinati si viteji; politicieni si functionari publici corupti si imorali. Si multe altele. Dar sunt si multi oameni ca tine, ca mine, ca alti colegi de-ai nostri de aici de pe forumsi nu numai, care strang gunoaiele intr-un banal sac menajer, care au o scoala si o educatie morala buna, care cred si se ghideaza in viata dupa niste principii si valori. Si care vor influenta niste generatii viitoare, care au puterea sa schimbe in bine viitorul acestei tari pana la urma. Poate sunt un pic naiv, dar asa am eu speranta asta. Si aratand cu degetul in jurul nostru si criticand ceea ce vedem gresit in jurul nostru nu cred ca ajuta foarte mult.

--------------------
Dacia Logan 2007 Preference 1.4MPI
+
SSilent
post 18 May 2009, 23:25
Post #53

Membru Vitezoman

From: ...I'm everywhere... nowhere

vad atati de multi comentatori p-aci, dar stau si ma intreb, cati dintre voi arunca pe strada ambalajele golite? cati dintre voi arunca uleiul de gatit in chiuveta? cati dintre voi fac economie de consum de energie/apa? cati dintre voi fac ceva in privinta poluari? nu am vrut sa ma bag in topicul asta, dar am aceste curiozitati...

--------------------
Dacia 1210 - N/A 1986
dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^

cu planuri de viitor (adica vise):
-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
tataiedaciotul
post 19 May 2009, 06:39
Post #54

Membru autentic

Cu vreo 20 si ani in urma Brasov era cunoscut datorita industriei ca fiind IASOV. tongue.gif

--------------------
Dacia Solenza - B-31-PGD Scala
Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
+
ocean36
post 19 May 2009, 09:31
Post #55

Membru incepator

Nu stiu daca ajuta la ceva insa inclin sa cred ca totusi marea majoritate a romanilor sunt oameni cumsecade si nesimtititii sunt totusi o minoritate neglijabila si numai faptele pe care le fac( aruncarea gunoiului aiurea de exemplu) ii fac sa iasa in evidenta mai mult decat este cazul. Cred ca sunteti de acord cu mine ca pe un om cumsecade care isi vede de treaba lui nu il remarca nimeni in mod deosebit, insa pe un cocalar de 2 lei care isi arunca gunoaiele din mersul masinii da.
Ganditi-va ce ar fi insemnat ca 23 de milioane cati suntem sa aruncam toti gunoiul in strada....ar fi fost dezastru. Asa ca este bine totusi ca oamenii cu bun simt sunt mult mai multi decat nesimtitii.
Singura greseala a acestei majoritati este indiferenta si faptul ca nu se implica mai mult intr-o activitate de "responsabilizare" a celorlalti.
Cati dintre noi am luat atitudine atunci cand am vazut un cocalar aruncand gunouil aiurea? - foarte putini.
Insa eu cred ca in timp aceasta situatie se va schimba in bine.
Sa fim optimisti.

This post has been edited by ocean36: 19 May 2009, 09:32

--------------------
Logan Preferance - CT-04-BBM 2009
xxx
+
Mihai 90
post 19 May 2009, 11:37
Post #56

Membru incepator

Eu ma intreb cum a reusit tara noastra sa intre in UE..cred ca fortata..aveam cea mai naspa infrastructura feroviara si rutiera din Europa,sau una dintre cele mai naspa..suntem o tara,ca suprafata,cam cat Anglia,si nu avem nici macar un singur kilometru de autostrada,ca A1 si A2 numai autostrazi nu sunt..Germania are 12000km,Italia7000km,Spania tot vreo 12000km...si autostrada Transilvania,celebra de altfel,nu stiu daca o sa apuc in viata asta sa merg pe ea radmasa.gif Faza tare e ca toti o lauda,ca ar fi cea mai mare si cea mai tare din Europa..dar eu nu am vazut decat santiere si muncitori care se misca incet..in ritmul asta,eu am incetat sa mai sper ca vom avea vreodata autostrazi!
Eu sunt de parere ca avem o tara frumoasa,imi iubesc tara dar..pacat ca e locuita,nu?
Va dati seama ca daca tipul din Logan se lua in gura cu coloratul ala gras,era in stare sa scoata pistolul si sa traga?Stim cu totii ca aproape toti care fac parte din etnia rroma au arme,mai ales cei cu bani..nu mai mira pe nimeni,sunt mana in mana cu politia si tot pe tine,cetatean de rand,te scoate vinovat..cu astia e mai bine sa nu te pui,atat cat se poate.

19 May 2009, 11:39:
QUOTE(SSilent @ 18 May 2009, 23:25)
vad atati de multi comentatori p-aci, dar stau si ma intreb, cati dintre voi arunca pe strada ambalajele golite? cati dintre voi arunca uleiul de gatit in chiuveta? cati dintre voi fac economie de consum de energie/apa? cati dintre voi fac ceva in privinta poluari? nu am vrut sa ma bag in topicul asta, dar am aceste curiozitati...
*

Eu fac economie de energie desi e o nimica toata,pe langa marii consumatori de energie.Ambalaje nu arunc niciodata pe strada

This post has been edited by Mihai 90: 19 May 2009, 11:39

--------------------
Dacia Logan 2007
+
nairam
post 19 May 2009, 15:03
Post #57

Posesor de bebelus...

Fraticule ma vad nevoit sa ma repet Norvegia NU are autostrazi mai multe mai mari si mai tari decat noi (pe masuratelea)... In Suedia pe autostrada la 130 km/h abia puteam tine masina pe banda mea din cauza sleaurilor.
Sa sti ca in Berlin si Paris NU striga nimeni dupa tine ca esti cocalar daca arunci gunoiul pe jos. Si daca ai muzica data tare eventual suna la politie ca-i deranjezi NU "se iau in gura cu tine" (sau eventual la bataie).
Edit Later: De ce suna la politie? pentru ca acolo politia si autoritatile chiar isi fac treaba.

This post has been edited by nairam: 19 May 2009, 15:07

--------------------
Toyota Avensis - 1.8 129 horses 2009 Executive
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
vijelie
post 19 May 2009, 15:15
Post #58

membru violet

Ar trebui sa ne bucuram ca Romania (tara de tranzit inter-continental) e la fel de slab dotata ca Norvegia (tara cu clima aspra, cu trafic aproape exclusiv casnic + turism)?

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Mihai 90
post 19 May 2009, 15:31
Post #59

Membru incepator

Personal,cand sunt in Ardeal,parca simt ca sunt in alta tara,e alta lume..probabil datorita ocupatiei autro-ungare ...nu stiu de ce,probabil ca sunt oamenii altfel,mai buni..cred ca daca Ardealul ar fi fost o tara diferita de Romania,ar fi fost departe,dar lacomii de la Bucuresti o trag in jos...sincer,eu decat sa merg pe Valea Prahovei,Cheia,prefer sa trec in judetul Brasov,macar acolo e curatenie mai multa,si sunt amenajate locuri pentru camping cu cosuri de gunoi...
O intrebare,pentru cei care au fost in Bulgaria,tara vecina..intentionez sa merg si eu anul asta..pe acolo,cum e Politia?abuzeaza?
eu am inteles ca acolo te opresc nevinovat si cer spaga..curatenie e pe acolo?Peisaje?Drumuri?

--------------------
Dacia Logan 2007
+
vijelie
post 19 May 2009, 15:33
Post #60

membru violet

Daca te-au mirosit ca te dai cu parfum anti-balcanic, ai sfeclit-o.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
8 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 12:29
Forum Renault