Nesimtire, Tara noastra..
![]() ![]() ![]() |
Nesimtire, Tara noastra..
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
untion |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 19 May 05 From: pitesti ![]() |
@ Mihai 90... nu inteleg de unde pana unde toti aia care arunca gunoiul aiurea sunt "tarani", cand e bine cunoscut faptul ca bunul simt al omului de la tara e mult mai dezvoltat decat al "orasenilor"... iar pe net, toti suntem cei mai curati si cinstiti si frumosi ....
|
--------------------
Logan
Partener 1.6 16V
2008
- -
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 January 08 ![]() |
PAI TARANII SUNT DE VINA,SI...SUNT DESTUI..SUNT INAPOIATI...
DAR MA DERANJEAZA CEI CE S-AU UMPLUT DE BANI,SI AU INVADAT EUROPA..ADICA TARANII DE ORAS,CARE S-AU MUTAT... |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
D-aia urli la noi? Poate ti se sparge vena.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Tu sa taci ca esti moldovean!
![]() Un moldovean, vorbind despre planurile sale de viitor : "Bluji am, jeaca-mi cumpar, oleaca de bataie stiu... acu ma duc la Bucuresti" ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Mihai 90 |
![]()
|
Da,marlani....din pacate,sunt si d-astia!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bai Mihai ba, ce stii tu sa-i judeci pe altii...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Seara dupa o zi de frustrari, e misto sa sari pe forum sa pui pe masa toate belelele tarii, si sa dai cu pietre.Satisfactia vine cand ti se alatura inca vreo 3-4.Apoi poti sa dormi linistit.Esti singurul suflet pur in Romenia.
This post has been edited by Arhimede: 22 May 2009, 00:41 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Sony, ai pus replica pe 2 threaduri. Aia cu blugii si geaca. Nu vrei sa vin sa-ti arat cata bataie stiu?
![]() This post has been edited by BlaueCorsa: 22 May 2009, 09:27 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Sony |
![]()
|
Olelei, stai cuminte acolo!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
Ai bluji si jeaca?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, e unu' d-asta cu bluji si jeaca, care stie si oleaca de bataie si vrea sa imi dea omoru'. El orbita pe axa Iasi-Cheatra Neamt, da' acu' am auzit ca a fugit prin alte tari dupa ce-l cauta politia ca era protagonist la o filmare cu camera ascunsa. D-aia am si fugit din Bucuresti ca ma cauta javra sa ma muste de oua. Acu' suflu si-n iaurt. D-aia il intrebam pe l@u daca are bluji si jeaca. Mi-e frica sa nu ma atace javra andarcavar.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
Am bre bluji si am si jiaca...... da la bataie fug tare !!!!!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
Sper sa nu fugi dupa mine!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
Te-ai prins......
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
Sincer,cui i-ar placea dupa o saptamana grea sa mearga sa se relaxeze si el undeva,in natura,si sa gaseasca asa ceva?
In afara de radian,caruia probabil poza asta i se pare raiul pe pamant...i se pare ok,in regula.Sau ma insel? Am fost la Valeni,si m-am dus putin sa ma plimb pe dealuri..era pustiu,frumos,nici tipenie de om..dupa ce merg un km,cand credeam ca in sfarsit ma pot bucura de o plimbare frumosa,vad..o stiva de gunoaie imensa in mijlocul padurii..ma intreb cat de marlani sunt romanii?Cum le-a dat prin cap sa le aduca tocmai acolo,si cu ce oare?Ca drum de masina nu era,nici cu caruta nu cred ca puteau ajunge..oameni de nimic! This post has been edited by Mihai 90: 24 May 2009, 08:34 Attached thumbnail(s) 080420091561.jpg ( Size: 1.03mb ) Number of downloads: 383 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
radian |
![]()
|
Explica-te.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
Pai dvs nu aveti nimic impotriva ca peste tot sunt gunoaie,pe fiecare metru patrat?
Am gasit pe net niste poze faine,din Romania...In sfarsit,cateva locuri mai ingrijite!In NORDUL tarii Attached thumbnail(s) 175061911qcIlqO_fs.jpg ( Size: 537.71k ) Number of downloads: 358 383681295sgKiaS_fs.jpg ( Size: 855.69k ) Number of downloads: 386 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
radian |
![]()
|
Ba, tu ai prizat de dimineata sau esti inca mahmur de aseara?
Unde am "militat" eu pentru "Niciun metru patrat fara mormane de gunoaie?" |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(untion @ 21 May 2009, 14:07) @ Mihai 90... nu inteleg de unde pana unde toti aia care arunca gunoiul aiurea sunt "tarani", cand e bine cunoscut faptul ca bunul simt al omului de la tara e mult mai dezvoltat decat al "orasenilor"... iar pe net, toti suntem cei mai curati si cinstiti si frumosi .... Eu care sunt permanent pe drumuri pot sa afirm ca multi foarte multi tarani fac naveta la oras.Cei care fac naveta cu masinile lor personale sau de la serviciu si-au facut un obicei din a lasa pe marginea drumurilor saci cu gunoi de orice fel sau cu moloz.Eu nu cred ca cineva s-ar supara daca ar duce gunoiul pana in oras si l-ar pune daca nu in vreun container de gunoi macar langa.Chiar si in Germania se practica aruncatul gunoiului pe la containerele de gunoi de prin parcarile de pe autostrazi in drum spre serviciu dar macar i-l arunca in containere. |
--------------------
a
b
c
|
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(Mihai 90 @ 24 May 2009, 09:31) Sincer,cui i-ar placea dupa o saptamana grea sa mearga sa se relaxeze si el undeva,in natura,si sa gaseasca asa ceva? In afara de radian,caruia probabil poza asta i se pare raiul pe pamant...i se pare ok,in regula.Sau ma insel? Te inseli cu siguranta! Il cunosc personal pe radian si e mult mai civilizat decat vei putea ajunge tu vreodata! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
Nu stiu de ce,dar am impresia ca domnul radian ma uraste..o fi politician?Sau o fi din ala cu Q7?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
Sony |
![]()
|
Nici una, nici alta! Cred ca totul se datoreaza farmecului tau personal.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Asta chiar ca numai in .ro se poate intampla
![]() http://www.antena3.ro/stiri/romania/cum-ne...agov_72381.html |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
nesimtitu` ala merita batut numai cu vasla in cap
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
l@u |
![]()
|
Se intampla peste tot dar mai nou este la moda sa fii cel mai cel decat ceilalti......din pacate face parte din fenomenul asta de tranzitie care nu se mai termina.Gunoaie si nesimtiti exista peste tot in lumea asta asa ca nu mai aruncati cu noroi in romani ca nu da bine cu toate ca este la moda fenomenul.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:25 |