De ce minte VC?
![]() ![]() ![]() |
De ce minte VC?
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|||
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
dezorganizare...
|
-------------------- |
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu v-am propus sa ne facem o organizatie pe bune...inregistrata...tot tacamul..... Ii dadeam in judecata de 3ori / saptamana sa vezi cum se indrepta treaba! vreau sa stiu daca iti prelungeste cu 3 luni garantzia la masina daca astepti atat dupa piesa! sau macar la subansamblu.... daca ti-l schimba si dupa aia iesi din garantzie si a doua zi ti se buleste iar iti zic ca ai iesid din garantzie?
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE dezorganizare... Ma nu cred. Tipa aia avea informatiile corecte la indemana, atat doar ca n-a vrut sa mi le spuna. De unde eu trag concluzia ca asta e politica lor, domne zi-le ca dureaza atata, cand mai suna zi-le atata, sau nu le zi nimik, zi-le ca sta sa vina, tzaca-paca. Si nu inteleg de ce, as aprecia, si nu numai io, mult mai mult sinceritatea. Zi-mi domne corect cand o sa vina piesa sa dorm linistit pana atunci si sa nu ma mai agit de pomana. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
ashu |
![]()
|
Eu zic ca garantia la piesa respectiva se prelungeste in consecinta. Ar fi absurd sa fie altfel, ma duc si le dau cu masina in cap.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Eu zic ca garantia la piesa respectiva se prelungeste in consecinta. Ar fi absurd sa fie altfel, ma duc si le dau cu masina in cap. cu cat se prelungeste cu 3 luni??? cu cat ai asteptat-o! io zic ca te-a privat de buna functzionare a masinii in perioada in care aceasta era garantata. eu faceam o gura de aflau si aia de la renault.fr |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
ar fi o idee chestia cu organizatia.. ideea e ca ar trebui sa avem avocati ca sa se ocupe de astea.. apare vre-o problema, hop cu citatia... dar din cate am vazut la noi, avocatii parca nu prea isi dau seama ce importanti pot sa fie...ai castiga grup din chestii de genul asta.. probabil ca motivul e proasta functionare a justitiei...
|
-------------------- |
|
aviasol |
![]()
|
QUOTE ar fi o idee chestia cu organizatia.. ideea e ca ar trebui sa avem avocati ca sa se ocupe de astea.. apare vre-o problema, hop cu citatia... dar din cate am vazut la noi, avocatii parca nu prea isi dau seama ce importanti pot sa fie...ai castiga grup din chestii de genul asta.. probabil ca motivul e proasta functionare a justitiei... doar ideea de a putea adresa o hartie oficiala fabricii semnata de o oragnizatie a posesorilor de DSN/SLZ cred ca i-ar baga in sperietzi pe aia de la fabrica! iar despre avocatzi cred ca printre noi sunt destui avocati / juristi care sa poata da un pdv legal (gratis).Eu de exemplu sunt inginer (inginerie aerospatziala-echipamente si instalatzii de bord) si mi-as pune la bataie cunostintzele (gratis) si as plati si o cotizatzie lunara! cred ca lucrurile merg asa de prost pt ca nimeni nu le pune pumnul in gura!!!! |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
ashu |
![]()
|
Mai, problema e ca eu nici macar nu le-am cerut sa imi vina piesa mai repede, tot ce am vrut eu este un minim de respect, asta aratat prin sinceritate nu numai prin a mi se vorbi politicos. Iar ca sa fie sinceri nu ii costa nimic, spune-i domne adevarul omului nu-l mai aburi. Si persist in a nu intelege de ce n-o fac ca NU COSTA BANI.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
eu am asteptat 4(patru) luni :cry: ; iar actuatuarele au venit ca urmare a unei reclamatii scrise trimisa la pitesti cu multe alte chestii
![]() |
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
ashu |
![]()
|
Hmmm, incurajator, ce sa zic.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
Trufasu Aurelian Ovidius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 25 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Buna ideea cu organizatia, sau asociatie a proprietarilor si utilizatorilor de DSN LSZ. am avea un cuvant de spus pentru fiecare problema chiar daca este individuala sau de grup. Moderatorii pot face ceva mai multa propaganda. ma inscriu!
|
-------------------- |
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
si io
LET'S NAIL THOSE BASTARDS!! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
si eu astept piese de pe 05.05 , ieri am sunat si au zis ca nu ei sunt de vina ci seful de la depozit care nu trimite piesele, si cand am zis ca vreau sa vb cu un sef a zis , ca car ca mar, pana la urma m-a sunat si a zis ca nu au acea piesa de nici o culoare (ax volan , dahhh!!!) si ca ma roaga sa mai astept !!! boiiii
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Valentin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 29 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Ma inscriu si io.
Pt George B: Acum o saptamana aveau aia de la Cobalcescu ax volan inferior. Vroia ala care-mi facea revizia sa mi-l schimbe fara sa-i zic. Si s-a apucat omu sa demonteze si eu ma uitam la el si nu stiam ce face. I-am zis pana la urma (am fost fraier) lasa-l dom'le ca n-are nimic. Acum dupa ce a umblat la el a inceput sa se auda cate un pac-pac cand iau maxim de volan. Cred ca pana la urma tot o sa se vrea schimbat. |
-------------------- |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Fratilor, in HG 495/95...cel cu garantia la masini si in alt HG al carui numar nu-l stiu dar este pe site-ul ANPC scrie ca orice reclamatie trebuie rezolvata in 10 zile.... daca nu, tot acolo scrie si ce drepturi are consumatorul.... cei care sunt plimbati de Dacia trebuie sa termine cu telefoanele si sa puna mana pe stilou sau tastatura si sa scrie la Dacia cerand ceva si preacizand ca doresc raspuns scris pe baza caruia vor reclama la ANPC. In al doilea HG scrie ca orice producator de masina trebuie sa asigure piese de schimb timp de un nr de ani chiar si dupa ce produsul nu se mai fabrica!
In ultimul timp am constatat ca nu prea se mai gasesc piese pentru DSN... mai ales cele care, de regula, se strica des........... sa fie oare un semn ca asa va fi de acum incolo datorita aparitiei SLZ????...............numai un numar mare de reclamatii la ANPC ale celor care nu gasesc piese sau sunt amanati la nesfarsit cred ca poate determina o schimbare.......adica o decizie a ANPC si un scandal de proportii...deci, sfatul meu: RECLAMATI LA ANPC (www.anpc.ro) |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
verygood |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 26 September 02 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Am avut acum ceva timp un actuator defect. Am facut constatare, apoi comanda la VC. Mi s-a spus sa astept raspuns. Cand s-a facut luna am sunat sa intreb ce se mai aude. Mi-a spus ca este disponibil la ei dar trebuie ca service-ul sa faca aprovizionarea. Sa mai astept ca ma anunta ei. Am mai asteptat vreo saptamana si... nimic. Am pus mana pe telefon (asta era luni) si am sunat frumos la VC. M-am interesat de comanda mea, mi-au spus ca de fapt nu este disponibil, ca termenul initial a fost depasit dar se asteapta piesa... bla...bla...bla... dar in momentul in care au ceva nou ma suna. Am spus "va multumesc frumos, la revedere" si am inchis. Marti dimineata am repetat telefonul, apoi miercuri si joi la fel. Vineri dimineata am sunat, mi-au spus aceeasi poveste, ca sa mai astept....bla...bla...bla. Mai dupa-amiaza primesc un telefon de la VC si mi se spune ca pot sa ma duc in service sa-mi monteze actuatorul. Al naibii actuator, de dimineata nu exista si in cateva ore era deja in service in Bucuresti.
Acum... fiecare sa traga ce concluzii doreste. |
--------------------
Hyundai
Accent
2007
- B-64-ZCZ
|
|
c#c |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 27 May 02 From: Tr.Severin ![]() |
Daca am schimbat un actuator in garantie si acum, cand am iesit din garantie (de o luna) s-a 'stricat' din nou , se pune in discutie ca termenul de garantie al actuatorului schimbat sa fie prelungit peste garantia masinii (1,5 ani) sau nu ? Deci ma pot duce la service sa-l schimb si pe asta 'moca'?
10x. |
-------------------- |
|
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
depinde ce garantie are piesa in sine. daca garantia ei depaseste perioada de garantie a masinii atunci ti-o schimba, daca nu, nu. fatul ca o piesa noua este pusa pe masina asta nu inseamna ca piesa v-a avea garantia masinii (1,5 ani). un exemplu clar este la televizoare sa zicem, televizorul are un an si tubul 3 ani ...
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Termenul de garantie la piesa schimbata in service este de 3 luni!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bondoo7 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 9 September 02 From: Roman ![]() |
la mine inatai a carait actuatorul fata dreapta si am sunat la VC dupa 4 luni!!! au sunat ca l-au trimis la service-ul indicat de mine, dar nu l-am mai scimbat pt ca nu s-a mai manifestat defectul, am vorbit cu seful de service si a spus ca "no problemo" daca imi mai face necazuri il schimba ca il are rezervat (inclin sa-l cred pt ca s-a tinut de cuvant de fiecare data), mai recent (acu' o saptamana) timp de 3 zile actuatorul fata dreapta nu vroia sa se mai deschida (acum nu mai face "mofturi") dar decat sa mai sun la VC (a se citi WC) si sa mai astept 4 luni....
si ... oricum garantie 3 luni cand in mod normal ar trebui sa fie 18 (dupa cartea tehnica)... "...ceva e stricat (pute) in Danemarca (Romania)" - Hamlet........................... |
--------------------
dacia
supernova confort toate bune ?..?..?
|
|
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
majoritatea pieselor/componentelor luate separat au termen de garantie mai mic decat intr-un ansamblu gen masina calculator, important este ca daca la piesa termenul de garantie (3) luni s-a terminat si masina mai este in garantie ti-l schimba, iar reciproca, daca termenul de garantie nu s-a terminat si masina nu mai este in garantie tot ti-l schimba ...
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Daca am schimbat un actuator in garantie si acum, cand am iesit din garantie (de o luna) s-a 'stricat' din nou , se pune in discutie ca termenul de garantie al actuatorului schimbat sa fie prelungit peste garantia masinii (1,5 ani) sau nu ? Deci ma pot duce la service sa-l schimb si pe asta 'moca'?
10x. Teoretic, conform legii, piesa inlocuita in garantie are gerantie proprie de 1,5 ani, indiferent de durata garantiei masinii. Practic, Dacia nu recunoaste asta si nu vrea sa se conformeze ... dar nici nu da in scris ca nu vrea...se foloseste o fraza echivoca pe post de raspuns...care exista si in noile carti de garantie (cele din 2002)... Cu ajutorul ANPC-ului care mi-a dat in scris ceea ce am afirmat mai sus (varianta legala) s-ar putea forta mana celor de la Dacia...eu ma pregatesc sa fac asta deoarece am observat ca in curand o sa ma lase radiatorul...deci succes! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
AL |
![]()
|
QUOTE majoritatea pieselor/componentelor luate separat au termen de garantie mai mic decat intr-un ansamblu gen masina calculator, important este ca daca la piesa termenul de garantie (3) luni s-a terminat si masina mai este in garantie ti-l schimba, iar reciproca, daca termenul de garantie nu s-a terminat si masina nu mai este in garantie tot ti-l schimba ... NU ESTE ASA!...citeste HG 394/95, inclusiv Anexa...in care scrie: masina 18 luni, piesele aferente masinii...la fel ca masina. Daca insa existe componente care nu sunt piese sau subansamble auto (de ex casetofonul sau vreun ornament, ceva dispensabil), acestea pot avea durata de garantie alta decat masina.... de asemenea, piesele care prin rolul lor sunt supuse uzurii... adica ulei, cauciucuri, baterie etc.... adica "consumabilele" poit avea alta durata de garantie, proprie, stabilita de asemenea prin HG-uri |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
B-27-YFV |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 29 April 03 ![]() |
Si eu astept actuator si ax volan inferior din martie. Daca se pricepe cineva mai bine la scris sa faca un draft, sa-l personalizam fiecare si sa-l trimitem la Dacia!
|
-------------------- |
|
aviasol |
![]()
|
vocea.clientului@daciagrup.ro este o adresa de mail invalida!!! stie cineva adresa de mail a WC ???
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
Bobo |
![]()
|
vocea.clientului@daciagroup.ro
|
-------------------- |
|
Cristescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 26 May 03 From: Braila ![]() |
Apropo de Vocea Clientului, mie mi-au rezolvat o situatie repede.
M-am dus la un dealer sa cumpar o DSN Clima. Nu aveau in stoc ce voiam eu si mi-au propus sa-mi aduca una de la Bucuresti, pe roti. Eu am fost de acord. Peste 2 zile ma duc sa iau masina si intr-o factura, pe langa numere de proba, suport de numere si alte mici maruntisuri era trecuta si benzina Bucuresti - Braila, benzina de care mie nu mi s-a spus nimic anterior (~400k lei). Eu protestez, ca mergem la Galati la alt dealer (20 Km), blabla. Pana la urma platesc benzina si cum ajung acasa sun la VC. Le povestesc de benzina de care nu mi s-a spus ca o platesc eu, ei zic ca ma vor suna (eu mai cerusem relatii de la ei, preturi...). Peste 2 - 3 zile ma suna si imi zic sa merg la dealer si mi se vor da inapoi banii de benzina, lucru care s-a si intamplat cand am luat cartea de identitate. Chiar aveau hartii primite de la VC cu reclamatia mea, eu am semnat ca mi s-au dat inapoi banii. Ce e mai ciudat e ca un alt dealer mi-a spus mai tarziu ca benzina in astfel de cazuri o plateste clientul care vrea masina, el chiar s-a mirat ca am primit banii inapoi. Dar trebuiau sa-mi spuna din timp. Deci din punctul meu de vedere VC e OK, pana acum. Dar inca nu am avut probleme tehnice cu masina. |
-------------------- |
|
aviasol |
![]()
|
QUOTE vocea.clientului@daciagroup.ro io vad pe faxul de la fabrica vocea.clientului@daciagroup.com |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
Bobo |
![]()
|
corect .com... mea culpa...
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:24 |