Ce fac frate cu asta?, Pui sarman...
![]() ![]() ![]() |
Ce fac frate cu asta?, Pui sarman...
TheFastOne |
![]()
|
||
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Columbofil inseamna cel caruia ii place s-o faca cu porumbeii?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
NU! E persoana caruia ii place Columbeanu!
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Irinel sau Monica... sau Irinuca ai mica?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Poze cu animalul in timpul aerobicului... Pasarea care sta pe mana animalului este gugustiucul in discutie.
@TheFast : Nu mananca decat daca il hraneste prietena mea cu seringa. S-a obisnuit cu noi, adica nu e asa timorat, accepta sa-l hranim, da nu papa singurel, trebuie sa ii dam in cioc. Acum, nu cred ca nu reusesc sa fac distinctia intre porumbel si gugustiuc. Mai ales ca un gugustiuc (femela cred) sta destul de mult prin zona, cautandu-l probabil. Nu am incercat sa il scot afara sa il vada, ca nu e pisica sa il ia de ceafa sa-l duca acasa, si daca ma vad cainii cu el o sa faca taraboi si nu vreau sa il sperii. Se plimba de nebun prin camera aia, nu sta locului. Il mai las cateva zile, apoi incerc sa fac exercitii de zbor cu el. Acum, va las sa interpretati cum vrei ![]() This post has been edited by altisone: 19 May 2009, 22:06 Attached thumbnail(s) P1010009.JPG ( Size: 99.79k ) Number of downloads: 647 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
foarte artistica ultima poza.
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si gata...
A mancat ou fiert cu lapte. Apoi, din orezul lui Corbu... A trecut la grau. In ultima faza, s-a salbaticit, devenise agitat, zbura prin camera. Asa ca ieri, l-am eliberat. A zburat pe chiosc, a stat cam 15 minute, studiind lumea din jur. Apoi, pe un acoperis. A mai stat acolo ceva vreme, apoi a plecat dupa o vrabie... Si dus a fost... Ce-o face acum, Dumnezeu stie... ![]() ![]() Attached thumbnail(s) net.JPG ( Size: 20.26k ) Number of downloads: 544 net__2_.JPG ( Size: 111.37k ) Number of downloads: 528 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai nu v-ati dat id-urile de mess sa tineti legatura?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Altis |
![]()
|
Lasa-ma frate ca mai bine ii puneam un emitator GPS ca si asa ma boceste, mai ales seara, ca "unde-o fi? Ce-o face acum?"
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca-l faceai ciulama macar stiai unde-i
![]() |
--------------------
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Altis |
![]()
|
Daca ai stii cat poate sa se cace o pasare cat o nuca mai mare... A facut terci un birou
![]() Dar pana mea, asta e, era vai mama lui nu era sa-l las sa-l haleasca javrele... |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Mi-am adus aminte de-o faza. Fiind pustan si eram la mare cu ai mei. Tata avea o ditai palaria de paie, mexican se vedea... daaaar gainatul lansat de un pescarus sau ce dracu de pasaroi o fi fost, i-a picat pe umar, imprastiindu-se cam cat un ou ochi. Mai mare căcat de pasare ca ala n-am vazut. Radeam cu lacrimi cand incerca sa scape de pleasca, el fiind si mai scarbos de fel
![]() This post has been edited by vis-a-vis: 1 Jun 2009, 19:46 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Altis |
![]()
|
Sa-l vezi pe Ciprian, tipul pe care l-ai cunoscut la mine, la intalnire cu niste turci, la costum, la Snagov, protocoale, alea, cand se da jos din masina, ZBANG, norocu tot de pescarus pe costumul bleumarin, impecabil
![]() Am ras saptamani pe tema asta, totusi, a fost cu noroc ![]() This post has been edited by altisone: 1 Jun 2009, 15:12 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Ca veni vorba...
Eram acu' vreo doi ani cu masina, coboram Copoul, pe sub coroana pomilor. Bai frate, cand mi-a aterizat un gainat-mamut pe parbriz, mi-a stat suflarea, asa m-am speriat... Cred ca halise pasaroiul nisip, ceva, ca asa a sunat ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai cica asa fac asta, baga nisip si pietricele la pipota, sa concaseze mancare.
Bine ca nu zboara si strutii, ca ne trezeam dracu' cu capetele sparte. Aia cica halesc si pietre mai maricele. 1 Jun 2009, 16:27: Apropo' de gainat pe parbriz, sunt "misto" aia cufureici, care dai peste ei cu stergatorul si se intind cat sa nu mai vezi clar, ideal sa te prinda si cu putin lichid de parbriz in rezervor... This post has been edited by vis-a-vis: 1 Jun 2009, 15:27 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Altis |
![]()
|
Eu vreau sa te vad ce faci daca iei una pe vizeta de la casca cand esti cu mobra
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Am luat un barzaune si s-a imprastiat exact in dreptul ochiului stang. M-a mancat intre fese si am dat cu manusa. Cine s-a oprit la primul "minimarket" sa ia o apa plata si servetele? (era in Peris faza
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Cine?
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Sulea!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Incepe cu Ain si se termina cu Jtain?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Altis |
![]()
|
Pai vorbim despre pescarusi care se caca mult si moale?
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Te spun lu' Fotache!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si te calca naiba dracu' cu scuteru'!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Altis |
![]()
|
HUH? Eu intrebam despre ce este vorba
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Altis |
![]()
|
Vis are implantat unul direct pe retina. El vede totul!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Da, ochiu' soacrei...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:05 |