Ce fac frate cu asta?, Pui sarman...
![]() ![]() ![]() |
Ce fac frate cu asta?, Pui sarman...
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cand l-am gasit, am avut o tentativa sa ii imprietenesc: i l-am dat lui Corbu sa-l miroasa prin gard... Numai ca nu s-a rezumat la mirosit, incerca sa strecoare limba prin gard, si arata asa, ca si cum ar fi incercat sa creeze o ligurita; asa ca am renuntat la ideea de prietenii bizare vazute pe youtube si am bagat pasaroiu-n carantina
![]() Bine, el dadea din coada si parea foarte amical, dar la cum il stiu, cred ca se gandea sa nu il sperie ![]() This post has been edited by altisone: 1 Jun 2009, 22:02 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hmmm, mai ca l-ar fi gustat nitel, macar asa sa-si faca omul o fantezie...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nitel?
Nu-l cunosti... Faceam gratar, inca nu fusese dat la dresat, si nu era foarte politicos. Acum, cand e vorba de papa in aer liber, sta in culcat si asteapta, stie ca primeste. Atunci insa... se uita ca milogul si saliva langa masa pe care pregateam fripturile. Am cedat: stiti baxurile de pulpe? Cred ca are juma de kilogram o pulpa d-aia crescuta-n eprubeta. I-am dat una, cu gandul ca-l calmez o vreme. WRONG !!!! A INGHITIT-O ! NEMESTECATA! ![]() Il stiam haplea, dar la asa ceva chiar nu ma asteptam. Cand ii cumpar oase (femur de vita) le tai in maxim doua bucati, de frica ca le inghite dobitocu'. Acum, s-a mai maturizat, a inceput sa manance mai incet, se aseaza pana ii las castrunul in suport si ii permit sa ia cina, stie ca nu il deranjeaza nimeni, eu ce mai ma risc uneori sa ii iau oasele din fata sa le sparg capul ca sa ajunga la maduva mai usor, ca roade turbatu si se zgarie la gingii. |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(altisone @ 2 Jun 2009, 12:50) ![]() Eram cu d-soara + familia la iarba verde, la un gratar. Printre altele, erau si niste aripioare de pui la prajit. A stat nemernica langa mine, in asteptare, si cand am luat prima aripioara s-o pun in farfurie, dintr-un salt mi-a furat-o din furculita, si pana sa realizez ce se intampla a infulecat-o.... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu la bunici in provincie am 6 caini. 5 sunt niste corcituri soricari cu pechinezi, ceva de genul. al 6lea este un fel de ciobanesc. initial au fost 2, femela aproximativ bucuresteanca, dansul de pe langa alexandria, el fiind rezultatul incrucisarii unui soricar sau ceva de genul asta mic, cu ditamai dog germanul, nu ma intrebati care a fost femela si care "armasarul", cei drept ca a iesit "el". ei doi s-au reprodus, si ea a inceput sa faca pui pe banda rulanta. facea cel putin 4. am inceput sa-i dam in stanga si in dreapta pana la urma am oprit inca o fata. din nou pui pe banda rulanta si am oprit un baiat. undeva pe drum a luat bunicul meu si semi-ciobanescul. acum aproape un an, poate chiar mai putin, unchiul meu a luat din parcare de la metro colentina o alta fata. era amarata saraca, nespalata... a facut un bine cu ea.
acum treaba sta cam asa: prima femela mananca precum fomila. ii dai sa manance pana o tremuratul si tot mai vrea. partea naspa e ca daca nu ii dai latra la tine, si are un glas!! a doua femela e sclifosita si nu mananca decat de la matusa mea din mana, acesta fiind si motivul pentru care e cam ascutita, dar n-am vazut-o sa planga vreodata de foame. baietii sunt in general cuminti, nu latra, nu se urca pe tine, ci doar stau si se uita in ochii tai. trebuie sa mentionez ca acestia 5 n-au stat in viata lor legati si umbla dupa chef prin curte, ba si prin casa, dar niciodata n-au facut "surprize" nici in casa, nici pe langa. n-au ros niciodata nimic, in afara de papuci, si asta cand erau mici. de asemenea n-am avut niciodata probleme cu puricii, pentru ca le-am luat zgarde. ultima adusa a fost cam rasfatata, de aceea cand vine matusa mea sare in sus de bucurie, pentru ca stie ca va dormi in casa, uneori chiar in pat. la masa daca gaseste scaun liber se urca pe el. dar nimeni nu i-a zis niciodata nimic, asa ca dom'soara si-a luat nasul la purtare si mama a gasit-o sus pe masa cu boticul in castronul cu bucatile de pe gratar.... culmea e ca in momentul in care a vazut-o pe mama nici nu s-a sinchisit si a inceput sa dea din coada si sa se linga pe bot... uitati niste poze: 1. infractoarea 2. semiciobanescul 3. cel mai mic dintre baieti 4. cea mai batrana pe vremea cand era in floarea varstei (mama celui mai mic) 5. cel mai mare din baieti 6. dom'soara ascutita (sora celui mai mic) in pozitia ei favorita de dormit pe timp de vara This post has been edited by slider2: 2 Jun 2009, 21:51 Attached thumbnail(s) DSC00256.JPG ( Size: 380.19k ) Number of downloads: 588 DSC00034.JPG ( Size: 429.1k ) Number of downloads: 652 DSC00055.JPG ( Size: 328.13k ) Number of downloads: 645 Cateii_mei.jpg ( Size: 69.66k ) Number of downloads: 623 DSC00035.JPG ( Size: 309.61k ) Number of downloads: 648 DSC00538.JPG ( Size: 394.83k ) Number of downloads: 195 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
domnul semiciobanesc de ce e legat?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-am inteles care-i ala din soricar + dog german
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(kog @ 2 Jun 2009, 21:56) pe cand pe tamp pare pe atat de nenorocit este... si are obicei sa sara gardul si sa faca stricaciuni prin gradina noastra sau a vecinilor QUOTE(vis-a-vis @ 2 Jun 2009, 21:57) a 5a poza... QUOTE(radian @ 2 Jun 2009, 22:11) scuza-ma dar sunt super obosit, nu am inteles exact ce ai vrut sa zici... |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, intrebarea e: dogu' german, in ecuatia de fata, a avut caracter pasiv sau activ? Ca daca dogu' german fuse masculu', singuru' rol potrivit pentru soricar in tabloul de fata, fuse... prezervativ cu labe si urechi.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Soricarul nu putea fi parte activa pentru ca "doamna" locuia la etaj...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
Pai direct cu cariciu la domnu' dog german.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Gasit porumbel? cu inel albastru, cod 376436, RO 2008. Stie careva cum as putea anunta proprietarul?
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Veterinar? Vreo asociatie/club de crescatori? Daca are un cod trebuie sa fie in vreo baza de date...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Caut de vreo doua ore si n-am gasit nimic.
A intrat intr-o camera, l-am prins si l-am cazat deocamdata in cutia de transport a pisicii. Cred ca s-a lovit nitel la cap cand s-a izbit de perete. E intreg, vioi, avea doar putin sange in zona ciocului. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Seria ar trebui să fie din 7 cifre. Cel puțin așa zice aici.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
BZN |
![]()
|
M-am uitat bine, sunt doar 6 cifre.
Daca nu gasesc nimic concret, il mai tin cateva zile pana vad ca e ok, apoi ii dau drumul. I-am pus apa, grau si malai... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(BZN @ 21 Jun 2013, 20:13) M-am uitat bine, sunt doar 6 cifre. Daca nu gasesc nimic concret, il mai tin cateva zile pana vad ca e ok, apoi ii dau drumul. I-am pus apa, grau si malai... Ce te mai obosesti sa cauti proprietarul? Varianta cea mai buna e sa ii dai drumul...sunt sigur ca stie singur drumul catre casa ![]() Daca totusi vrei ca proprietarul sa stie ca i-ai salvat porumbelul, pune-i un biletel cu un mesaj la inel ![]() This post has been edited by Dan73: 21 Jun 2013, 19:48 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
BZN |
![]()
|
I-as fi dat drumul imediat, insa atunci cand am vazut urmele de sange m-am gandit ca e mai bine sa mai stea nitel. Am incercat sa dau de veterinar, n-am reusit insa. Maine ma duc cu el la cabinet, sper sa fie ok.
This post has been edited by BZN: 21 Jun 2013, 20:26 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Vrei sa ramaie omu fara dinti?
![]() La cinci ani are carnea opinca. Porumbelu-i bun pan' se da la zbor..adica la 3-4 saptamani...gras si fraged ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
E fake, n-are pedigriu.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
BZN |
![]()
|
Am luat capacul cutiei, da` ori nu vrea, ori nu poate sa plece.
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Daca i-ai dat sa miroasa A/C-ul din beci... doar n-o fi bou sa zboare pe caldurile astea, mai ales ca te vede coborand des la pivnita...
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 10:06 |