Țânțarii..., Mă disperă...
![]() ![]() ![]() |
Țânțarii..., Mă disperă...
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Spirale...
Sunt niste chestii pe care le pui pe un suport, le dai foc la un capat si ard ca tigara, mocnit si scot un fum care alunga tantarii. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
alea alunga si oamenii, in curte nustiu, cred ca nu vor avea efect prea mare, da' in casa nu aprindeti asa ceva
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Sunt pt outdoor, bineinteles...
Sunt destul de eficiente, mai stateam la o masa afara, aprindeam una si o puneam jos in apropiere si chiar aveau efect. Acu' nu mai stiu daca erau Raid sau Spira (ca produc mai multi asa ceva)... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mai eficient ar fi sa te freci cu ceapa pe extremitatile descoperite..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Cine vrea sa foloseasca spirale in casa, cel mai bine le pozitioneaza pe pervazul geamurilor sau cat mai aproape de acestea.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
In casa cea mai buna e plasa.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
la braila asa e
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Poti sa iei un pavilion din acela pentru curte dar acoperit din toate partile (am vazut la Dedeman, Praktiker etc) cu panza transparenta.
Stai pe langa vreo apa? Sau daca ai in curte locuri cu apa unde isi pot depune ouale, poti incerca singur sa dai cu vreo solutie cum fac astia prin imprejurimile blocurilor. La mine asa am facut la tara. Aveau vecinii un caine atat de plin de purici incat ne-au umplut si pe noi. Cand mergeam in gradina sareau pe picioare. A cumparat tata o solutie si a dat cu o pompa din aceea de gradinarit (de spate). A mers. |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(ovidiun @ 18 May 2009, 14:42) Poti sa iei un pavilion din acela pentru curte dar acoperit din toate partile (am vazut la Dedeman, Praktiker etc) cu panza transparenta. Nu se pune, caut o soluție care să mă apere de lighioane inclusiv când fac grătarul de ex. QUOTE Stai pe langa vreo apa? Dunărea și Insula mare a Brăilei se pune? ![]() QUOTE Sau daca ai in curte locuri cu apa unde isi pot depune ouale, poti incerca singur sa dai cu vreo solutie cum fac astia prin imprejurimile blocurilor. Am făcut asta da' sunt mult mai mulți decât am eu zemuri de stropit... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Prim Metro, Carrefour, Selgrous .... etc, sunt tot felul de divaisuri care chipurile sunt proiectate sa alunge tantarii, sunt special facute pt. spatii deschise, ma batea si pe mine gandul sa iau unul de ala, dar am ramas la spirale (2 cutii) sa fie.
In functie de ce raza de actiune are, cam asa-i si pretul. PS. Am luat acum un spray din Carrefour, chipurile se foloseste pt. locurile in care vrei sa nu-si mai faca nevoile cateii si pisicile. Am dat aseara mai bine de jumate pe rotile la masina...dimineta una era udata. Daca nu dadeam si 30 lei pe el...nu-mi parea asa de rau. MORALA: inainte sa cumperi un lucru minune, incearca sa gasesti pe cineva care l-a testat. This post has been edited by tribunul: 18 May 2009, 14:47 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca cineva a testat vreo prostie d'aia cu ultrasunete, ne-ar putea impartasi din experienta. Pe hirtie pare buna.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Porcarie d-aia cu ultrazunete am testat io. Efectu' e 0. Din cauza variatiilor de tensiune sare imediat din frecventa.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ai testat-o pe tine sau pe tantari?
![]() |
--------------------
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce am testat si a avut efect a fost Autan Repelent. Dupa ce ti-l dai pe piele nu se mai aseaza bazgaunii pe zonele "tratate".
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Si ce faci bre, daca trebuie sa te mictionezi? O tratezi si pe dansa?
This post has been edited by tribunul: 18 May 2009, 15:53 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
autan ala depinde umpic si de ph pieli fiecaruia,am vazut ca la uni merge la alti nu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Pana una alta nu prea exista o solutie minune. Uitati de ultrasunete, sunt fix vax! Am probat si eu.
Am vazut la un restaurant o chestie din aia cu ultraviolete si chiar se prajeau ganganiile. Nu pot sa confirm ca nu mai atacau, eram in trecere. Despre Autan, l-am testat la Portita. Dai o dara pe mana si te musca la 2 cm de zona pulverizata, dar parca musca mai in sila ![]() QUOTE(tribunul @ 18 May 2009, 17:51) Eram dat pe maini si picioare, dar ai dreaq' te asteptau la buda si te haleau de fund ![]() This post has been edited by VladG: 18 May 2009, 15:56 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
C@talin |
![]()
|
lampa aia de prajit tantari e buna doar nopatea ,ziua nu cred ca se duc tantarii la ea,ca nu lumineaza asa tare
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
tribunul |
![]()
|
Ziua, nici tantarii nu umbla prea mult pe afara, stau mai mult pe la casele lor.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
C@talin |
![]()
|
in bucuresti e bine
![]() ![]() ![]() 18 May 2009, 17:08: nu poti compara bucurestiu care are si el un biet rau cu padurile de langa braila pline de tantari ![]() AM fost duminica in lacu sarat la gratar si pana nu am facut focu cu ulei de motor sa scoatem fum calumea nu ne-au lasat tantarii inpace ![]() This post has been edited by C@talin: 18 May 2009, 16:08 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
In bucuresti nu sunt probleme, inca. Sper sa fie ca anul trecut cand n-a fost mare lucru.
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Dintr-un milion de tantari tot te inteapa 50 ca sa vada ce patesc asa ca nu mai dati cu tot felul de prostii ca nu au efect decat un procent minim
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
o haina graoasa de iarna face bine inpotriva
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(tribunul @ 18 May 2009, 14:42) Prim Metro, Carrefour, Selgrous .... etc, sunt tot felul de divaisuri care chipurile sunt proiectate sa alunge tantarii. MORALA: inainte sa cumperi un lucru minune, incearca sa gasesti pe cineva care l-a testat. lumanari antitantari! diverse modele si sortimente, care emana un miros placut?! si cica te scapa de lighioane. |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Executron @ 18 May 2009, 17:10) In Bucuresti (cel putin in sectorul 3) se da cu otrava. Anul trecut cred ca au trecut cu masina aia de pulverizeaza otrava cel putin de vreo 10 ori pe parcursul intregii veri( in special la ore tarzii 1-2 noaptea). Anul asta, chiar acum o ora, cand intram in casa erau oamenii la datorie. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Obscuru @ 18 May 2009, 13:30) pentru WIN MOBILE ceva un link (eventual PM) |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(mk2 @ 18 May 2009, 23:39) In Bucuresti (cel putin in sectorul 3) se da cu otrava. Anul trecut cred ca au trecut cu masina aia de pulverizeaza otrava cel putin de vreo 10 ori pe parcursul intregii veri( in special la ore tarzii 1-2 noaptea). Anul asta, chiar acum o ora, cand intram in casa erau oamenii la datorie. ![]() deci asta fac baietii acuma ? dau cu otrava credeam ca iar uda soseaua degeaba. ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 15:05 |