Vreau bicicleta, Sfaturi pt achizitionare bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau bicicleta, Sfaturi pt achizitionare bicicleta.
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ejti bolnav?
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Consider ca autonomia de 600 ml e necorespunzatoare. Ady, sa nu-ti iei bicicleta! Ramii la Ford. In ala bagi vijiind 6-10 lazi de bere.
This post has been edited by corbex: 1 Jun 2011, 20:29 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai s-o calaresti sanatos, Markos. Sa te vad urcand cu ea ceva gen Cheile Tisitei
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ca tot veni vorba de bichuclete: are un amic de aici o bicla pe care mi-a imprumutat-o sa merg cu ea cat stau pe-aici! Bucuros nevoie mare! Dupa vreo doo zile imi atrage atentia ca sa nu o las nelegata pe undeva sa nu mi-o fure! Ca a costat doar 2000 de euro! Bine, acum cativa ani, dar totusi...
![]() Nu cre' ca a facut misto de mine, tinand seama ca tipu' are o pasiune pentru biciclete. IMG_0620.JPG ( Size: 1.62mb ) Number of downloads: 422 Dupa cum se vede in poze are cursiera din aia profesionala, de zicea ca l-a costat prin 2000 cand a luat-o vreo 4000 de euro, IMG_0621.JPG ( Size: 1.68mb ) Number of downloads: 421 are bicicleta din aia dubla (aia alba mai groasa), IMG_0623.JPG ( Size: 1.47mb ) Number of downloads: 407 are monociclu, IMG_0622.JPG ( Size: 1.55mb ) Number of downloads: 384 are bicicleta etajata, IMG_0624.JPG ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 378 si inca vreo mai multe altele. Asta e bicla cu care ma dau eu: IMG_0614.JPG ( Size: 1.76mb ) Number of downloads: 124 Ce am vazut io pe ea: roti Ambrosio Durex, ghidon Italmanubri, pedale, frane, schimbatoare, sa de la Shimano Deore XT. Io v-am zis ce scrie pe ea, ca de priceput nu ma prea pricep! Si nici cadrul nu stiu de care e (ca stiu ca asta e de fapt miezu'). Cert e ca merge singura ![]() ![]() Care esti mai priceput, ia zi: s-a ras broscaru' de mine, sau a vorbit serios? Adica sa stiu daca mai cumpar un lant de vapor s-o leg mai ca lumea, sau merge si ala de-l folosesc acum? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Rapandule...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
Io stiam ca durex e marca de prezervative, s-or fi bagat si in biciclete..
N-a mintit, si aici se gasesc biciclete de 2-5000 de ioro. This post has been edited by corbex: 1 Jun 2011, 22:20 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
kumule, vezi ca streantsa are un Scott din fibra de carbon care are vreo 4 kile cu toate acaretele pe ea, nu spui citi bani dadu pe ia SH ca modific EKG-ul citorva de pe aici.
'aci corbex, la 5000 de euro incepi sa te apropii de performanta. Vezi ca tot la noi se gasesc bicle si de 40 de mii bucata in viu. Si nu ma refer la lei! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 1 Jun 2011, 23:46) kumule, vezi ca streantsa are un Scott din fibra de carbon care are vreo 4 kile cu toate acaretele pe ea confirm, am testat-o ![]() deosebit de rigida si fabulos de rapida. cred ca are vreo 10 atm în pneurile alea suuubtiiiriii.. This post has been edited by Markos: 1 Jun 2011, 23:48 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
HSBP!
![]() Maine dimineata ma'c sa mai iau un lant! ![]() Si can'ma gandesc ca uichendu' trecut fusei pe la mol si-am lasat-o in parcare (ce-i drept ca era legata cu tentativa aia de lant de care s-ar rade orce junior de la vanghele din cartier) mai bine de 3 ore! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 1 Jun 2011, 23:46) 'aci corbex, la 5000 de euro incepi sa te apropii de performanta. Vezi ca tot la noi se gasesc bicle si de 40 de mii bucata in viu. Si nu ma refer la lei! Daca as avea una asa, m-as inscrie in Turul Frantei, as cistiga o etapa si, cu banii de premiu, mi-as lua doua cauciucuri si o placuta de frina. Cauciucuri pentru bicicleta aia, bine inteles! This post has been edited by corbex: 2 Jun 2011, 09:08 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Te vor descalifica la anti-doping! Te gasesc dopat cu tuica de Pitesti si aia e...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(kum @ 2 Jun 2011, 01:44) HSBP! ![]() Maine dimineata ma'c sa mai iau un lant! ![]() Si can'ma gandesc ca uichendu' trecut fusei pe la mol si-am lasat-o in parcare (ce-i drept ca era legata cu tentativa aia de lant de care s-ar rade orce junior de la vanghele din cartier) mai bine de 3 ore! ![]() Vezi ca Ion, de la care am luat eu harbul, are niste clesti care intra in buzunarul de la camesa si taie cam toate lanturile de bicicleta pe care le gasesti tu in comert. Sfatul lui a fost "nici nu va ganditi s-o lasati legata". This post has been edited by Victoras2001: 2 Jun 2011, 08:55 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
Daca nu le taie in 30 de secunde, nu se pune!
Alcoalele nu sint considerate dopaj. Stimuleaza lenea. Cei care vor sa faca ciclism adevarat beau apa plata. This post has been edited by corbex: 2 Jun 2011, 09:12 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 2 Jun 2011, 09:55) Vezi ca Ion, de la care am luat eu harbul, are niste clesti care intra in buzunarul de la camesa si taie cam toate lanturile de bicicleta pe care le gasesti tu in comert. Sfatul lui a fost "nici nu va ganditi s-o lasati legata". Din fericire pentru mine, Ion de la care-ai luat tu harbul si alti asemenea lui n-au ajuns pe-aici. ![]() Pe bune acu', vad zilnic multe biciclete lasate ne-legate prin fata pe la magazine sau terase sau alte cladiri. Dac-ar fi la noi asa, in trei zile s-ar face curatenie generala! Norocul meu cum ziceam e ca este un orasel mic (max. 50000 capete). This post has been edited by kum: 2 Jun 2011, 19:23 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Marty @ 1 Jun 2011, 22:46) kumule, vezi ca streantsa are un Scott din fibra de carbon care are vreo 4 kile cu toate acaretele pe ea, nu spui citi bani dadu pe ia SH ca modific EKG-ul citorva de pe aici. ~4000 grame doar cadrul (si asa mi se pare SF) sau toata bicicleta? Ca nu inteleg... deci bicla aia rosie?! 4 kile?! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kum |
![]()
|
Ma Filipe, ce naiba fumezi ma?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Filip |
![]()
|
Era mai eficient sa ma luminezi si pe mine...
Iti dai seama ca 4 kile la o bicla consider ca e SF. Un 14-15 kg mi se pare mai plauzibil... |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
Babaiatule, tu ai vazut probe de ciclism (evident, nu la noi la Romanica) în care, panta fiind atat de abrupta, prefera aia sa ia bicla în spinare si sa urce perpedes voios cateva zeci de metri? Pai daca avea 15 kile, lesinau aia dupa cativa pasi.
15 kile are gunoiul meu, alea de 5 kile nu trec, cu tot cu bidonul de apa plin. Bine, costa cat o limuzina bengoasa, dar asta e. Cadrul nu e din aluminiu, e dintr-un material compozit pe baza de carbon. Doar ala costa mii de iepuroi. Mai pune angrenajele, saua, ghidonul, franele, pedalele si vezi pe la ce suma ajungi. Tu sigur faci stop cardiac de inima. This post has been edited by Markos: 2 Jun 2011, 20:33 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
Io am pus ochii pe asta, cred c-o cumpar, sa am doua
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
Ar fi tare sa apara si in romania firme specializate pe astfel de produse performante. Daca tot exista piata...
Sofisticate or fi, mai ales la materiale, insa nu-s complicate ca o motocicleta... |
--------------------
Renault
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
La biciclete da patru sute se baga?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:06 |