Vreau bicicleta, Sfaturi pt achizitionare bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau bicicleta, Sfaturi pt achizitionare bicicleta.
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
S-a suit scroafa-n copac, nu mai putem decit cu Senheiser! Ausma, da' niste Bang und Olufsen n-ai gasit?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca a luat bicicleta de 16 kile, acum trebuie sa evite sa-i faca tiuning cu lucruri care ar ingreuna-o si mai tare.
This post has been edited by corbex: 7 Jun 2011, 08:32 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Marty vezi ca acum se poarte Skull Candy si Beats by Dr. Dre
![]() Bang and Olufsen nu mai e cool ![]() This post has been edited by Shush: 7 Jun 2011, 09:22 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
Asa mai da.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Daca mai slabeste si el 4 kile e ca si cum ar fi de 10.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(corbex @ 7 Jun 2011, 09:21) Excelent de proaste. Nu ca Samsung-urile ar fi mai bune, dar alea de Motorola le-am aruncat dupa doua utilizari. Patroane ia orice casti din astea "dop" de la o firma mai de Doamne-ajuta. Eu am niste Panasonicuri de vreo 4 ani (sau chiar mai mult) si sunt foarte multumit, au costat vreo 50 de lei cand le-am luat. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
Pina la urma se pare ca numai prin incercari te feresti de tepe
![]() Eu chiar am niste Motorola, primite cu un telefon, culmea, ieftin, care-s foarte bune. Cu Samsung am luat doua tepe consecutive. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Probabil e si in functie de urechea posesorului. Eu dupa ce m-am obisnuit cu Panasonicurile vreo cativa ani cand am bagat castile Motorola in ureche am crezut ca e o gluma proasta.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
Corect! Mereu mi s-a spus ca am voce de magar si ureche de Paganini
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Si mie
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Deci am testat cum se aude muzica pe galaxii cu niste casti de-alea serioase, babane (mufa e standard, din fericire, pt jack stereo). Si am constatat ca se aude superbine, deci merge folosit pe post de empetrei pleiar cu brio. Am mai constatat ca(,)castile alea venite cu zmartfonu' sunt infecte, deci trebuie ceva mai serios. Mai analizez problema
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Mai poti auzi clancsoanele cind ai castile pe urechi? Esti in trafic, totusi!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Grecule, le mai am io p-alea de la blegbari daca vrei.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Mersi Marty, dar am luat deja unele.
Mi-am adus aminte ca nu suport doape-n urechi, asa ca am renuntat la varianta intraauriculara si am luat unele cu prindere de ureche. La sugestia unui prieten, am luat astea. Se aud foarte misto, sunt foarte comode si arata si bine ![]() Si au fost doar 80 de lei ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Ma batea gandul sa iau si eu un set din astea pentru tzomp. Cum se aud comparativ cu niste doape (care intr-adevar devin deranjante daca asculti vreo 2-3 ore muzica)?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Nu le simti la ureche, sunt foarte comode. Pe de alta parte, la doape se aud mai bine basii, ca stai cu difuzoru-n timpan.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Atunci intreb altfel: comparativ cu castile uzuale de la smartfoana cum se aude? Sau cu o pereche de casti tip headphones?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Nu se compara cu alea uzuale de smartfon. Chiar se aud brici astea.
Sunt facute integral dintr-un fel de cauciuc foarte misto, mai putin capacele alea aurii/negre, care arata bestial ![]() Au 20 de grame. This post has been edited by Markos: 7 Jun 2011, 18:17 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 7 Jun 2011, 19:17) Nu se compara cu alea uzuale de smartfon. Chiar se aud brici astea. Sunt facute integral dintr-un fel de cauciuc foarte misto, mai putin capacele alea aurii/negre, care arata bestial ![]() Au 20 de grame. Le trec pe lista, parca le vazusem pe la Domo ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
ejpitsi...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
La sugestia lui vizavi, am dat azi o tura sa testez My Tracks. E misto aplicatia.
15.23 km, 20.11 viteza medie, 40.23 aia maxima, samd. Plus o frumoasa poza cu traseul ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
vezi ca o sa bage in curand sports-tracker.com pe android.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Baga poza s-o vedem. Sper ca n-ai alergat copilu-n halu' asta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
Nu, am fost singur, Dne fereste
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 05:14 |