Vreau bicicleta, Sfaturi pt achizitionare bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau bicicleta, Sfaturi pt achizitionare bicicleta.
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Hai ma, ca nu e mult deloc, 15 km.
Pai io ma antrenez ca sa ajung la Monteoru-Buzau pe bicla ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma iei si pe mine cand te simti in stare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
acum cativa ani am pedalat si eu destul de mult.
militari- dorobanti= 11 km, si inapoi. ~3 ani am facut traseul asta, acolo avand serviciul. in we mai dadeam o tura de herastrau. This post has been edited by 2xGI: 14 Jun 2011, 20:20 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Baga jipiesu si afla.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
2xGI |
![]()
|
23.591 kmp
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
110, lejer
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu unul n-as merge cu bicla pe drumul de Urziceni, e sinucidere curata
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Incercati prin Slobozia. Ma ofer sa merg in urma voastra cu masina cu apa si frectii.
Pot sa pun in portbagaj la mine damigenele, sa aveti miinile libere. This post has been edited by corbex: 14 Jun 2011, 21:14 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Vin si eu sa-l tractez pe Corbex in caz ca ramane in drum
![]() |
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu raspund la provocari.
|
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nici daca te provoaca cineva la un concurs de baut bere?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
Bineinteles
ca nu pot refuza asa ceva ![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
O plimbare de vreo 13 km cu junioara, în dupa-amiaza asta. Cam cald.. Mai dimineata va fi sigur mai placut, ca temperaturi
![]() Attached thumbnail(s) Cycling_17_06_2011.jpg ( Size: 388.43k ) Number of downloads: 371 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Subtire, foarte subtire!
![]() This post has been edited by corbex: 17 Jun 2011, 22:43 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Un telefon n-ai dat si tu, beam si noi o bere....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Lasatz...
![]() 17 Jun 2011, 23:53: QUOTE(Markos @ 17 Jun 2011, 23:30) QUOTE(Markos @ 17 Jun 2011, 23:39) Ai zis 13. Apropos, 30 fac io pina la gagica-mea si inapoi. Tu facusi mai putin, nu cu mult, da' mai putin.This post has been edited by Marty: 17 Jun 2011, 22:53 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
Grade celsius, ma!
![]() Vrei sa omor cupilu? This post has been edited by Markos: 17 Jun 2011, 22:56 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Cind eram tinar
![]() LE: Am fost. Sint mai mult de 50 de grade in sticla aia. E clima de Baia Mare. Simti ca iei foc. Ma duc sa ma mai aprind o data ![]() This post has been edited by corbex: 17 Jun 2011, 23:18 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
io cred ca am facut o mare greseala
![]() QUOTE(supremeon @ 25 Jun 2011, 00:35) iar cu privire la motociclisti si biciclisti ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai a stat 3 zile-n coma... Ce mai vrei?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
rigi |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 1 August 11 ![]() |
Salut! As dori sa imi cumpar o bicicleta pana in 1000lei, o vreau pentru plimbari in cursul saptamanii prin oras si pt iesiri in padure pe drumuri forestiere sa zicem... nu vreau sa ma arunc cu ea de pe stanci. O parere despre Cross Gravito 2011 daca se poate http://www.supremebikes.ro/product_info.ph...products_id=467
|
--------------------
asd
asd
1222
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Markos @ 14 Jun 2011, 21:15) QUOTE(vis-a-vis @ 14 Jun 2011, 21:17) Daca veniti pana aici pe biciclete, muci va fac. Va torn si-n cap. ![]() Cand eram tulei, m-am dus pana la Bz pe sputnik. Nu mai stiu cate ore am facut da stiu ca am plecat dimineata si-am ajuns seara. Inapoi m-am intors a treia zi, cu trenu, ca a doua zi am stat cu curu'n gheata. Apoi o saptamana am mancat in picioare si-am dormit pe burta. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Review pentru Gravito aici. Mie imi place, da' sa fi fost ceva mai ieftinuta, la 800 de lei asa.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Vreau sa-mi iau bicla luna viitoare si bugetul este undeva la maxim 2800 lei !
Momentan m-am oprit la CUBE Analog Disc 2012 care e 2800 lei ! Ce parere aveti? Gasesc o alternativa mai buna la banii astia? |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:08 |