Vreau bicicleta, Sfaturi pt achizitionare bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau bicicleta, Sfaturi pt achizitionare bicicleta.
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Vezi pe www.canyon.com
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Daca vrei transmisie 3x10: http://www.rockmachine.ro/index.php/produs...mance/flash-70/
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Sincer nu ma pricep prea bine la bicle,asa ca daca dau ~2800 lei pe ea vreau sa fie cea mai buna alegere in raport calitate/marca/pret! Pe aici cred ca sunt persoane mult mai avizate decat mine pentru a-mi oferi o parere.
Caut sa gasesc ceva mai bun decat Cube Analog Disc 2012 la ceeasi bani...daca exista,pt ca momentan m-am oprit la ea...si la inceptulul lui aprilie doresc sa o cumpar... |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Incearca sa citesti si sa intrebi aici
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Un mic apgreid: opritoare picior, 22 de lei setul
![]() Altă viață ![]() Attached thumbnail(s) 2012_04_29_18.58.45.jpg ( Size: 570.71k ) Number of downloads: 542 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ratrape mă
![]() This post has been edited by vis-a-vis: 29 Apr 2012, 22:13 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
Bă, io am citit de pe ambalaj!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Intrucat vine ziua lu' junior pe 15 luna asta am primit ordin sa iau o biciucleta, ca aia pe care o calarea pana acum i-a ramas mica (adevarul e ca s-a inaltat in ultimul an de a ajuns-o pe ma-sa, a intrecut-o si acu' se uita la mine intr-un fel anume
![]() Prin urmare am dat comanda de una din asta. Azi a ajuns scula. Numai ca ia uitati si voi cum se prezinta: 20120504_135659.jpg ( Size: 3.4mb ) Number of downloads: 505 20120504_135717.jpg ( Size: 3.44mb ) Number of downloads: 510 Ma uit la ea ca bou'-n teava. ![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa chemi un pusti,posesor, de prin cartier. O sa te umilrasca putin, dar te rezolva. Astia sint dracu' gol.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
e simplu
![]() etrierul e deja montat pe furca deci nu trebuie decat sa bagi roata la loc si sa-i bagi quick release-ul gasesti aici niste detalii |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Bicicleta pare deja premontata si reglata, apoi doar dezasamblata pt transport. Asa a venit si a mea. Roata pe fata se monteaza in 30 de secunde - o pui pur si simplu in furca, bagand dioscul cu atentie intre placute.
This post has been edited by Andy_ACS: 4 May 2012, 16:38 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca nu vrea, scrii un soft in basic bicicly.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Faci rost de o trusa de imbusuri.
Slabesti sau desfaci suruburile de la pipa care tin ghidonul, bagi ghidonul si apoi strangi putin suruburile cat sa-l tina acolo. Bagi saua cu tija in cadru, ai o cheita cu excentric. Nu rotesti ca melteanul de maneta sa insurubezi, doar strangi din piulita de pe partea cealalta, ca d-aia are zimti. Strangi cheita in plan orizontal. Daca e prea slaba si nu tine tija, o desfaci si mai strangi piulita si incerci iar. Daca cheita se strange foarte greu si nu ajunge langa tija, mai slabesti piulita. Apoi intorci bicla cu rotile-n sus sa stea pe ghidon si sa. Scoti plasticul ala din gaurile furcii si pui roata acolo, axul sa fie in locul plasticului. Filetul ala se sprijina doar pe furca. Atentie ca discul sa intre in etrier pintre placutele de franta. Daca nu, tine-le departate cu o surubelnita. Tot ansamblul se strange tot cu ceva similar ca la sa. Daca nu e pus, trebuie desfacut surubul ala ca sa treaca prin axul rotii. Atentie sa ai cate un arculet la ambele capete. Au o forma tronconica, partea mica spre interior si cea mare spre piulita, respectiv cheita excentricului. Strangi doar din piulita, nu din maneta. Faci la fel ca la sa, pana roata sta bine prinsa. Apoi intorci bicla pe roti si bagi manetele. Intai cele de schimbatoare si apoi franele. Bagi mansoanele. Le dai cu putina apa pe interior sau cu fixativ de par (furi de la nevasta). Fixativul se comporta ca un lubrifiant la montaj iar apoi lipeste mansoanele de ghidon. In niciun caz sa nu folosesti vaselina, ulei, margarina sau alte nazbatii, altfel vor aluneca in continuu. Reglezi ghidonul din pipa ca sa stai bine cu mainile pe el. Sa nu fie prea in jos sau prea in sus. Pozitionezi manetele de frana si schimbator cam la 45 de grade aplecate catre inainte. Nu orizontale, ci in prelungirea naturala a mainii, ca sa le poti actiona cu usurinta. Pozitionezi manetele de frana stanga-dreapta pe ghidon cat sa poti apasa pe ele cu doua sau trei degete, nu cu toata mana. Daca ghidonul nu e drept fata de roata trebuie indreptat din pipa. Pipa e aia care leaga ghidonul de gatul furcii. Ea se prinde direct de gatul furcii cu cele doua suruburi dinspre sa. In capatul gatului furcii mai are un surub care tine pipa acolo, dar nu e de reglaj. Pe ala e bine sa nu-l slabesti. Le slabesti doar pe cele doua din spate, dar nu mult, cat sa poti roti de ghidon. Cand e drept le strangi bine pe rand. Umfla rotile. Uita-te pe cauciucuri si vesi presiunea maxima la care rezista. La MTB daca rulezi pe asfalt pe fata merg 3-4 bari si pe spate 4-5. In teren accidentat 2 pe fata, 2,5 pe spate. Sa nu ti se para mult. La rotile de cursiera eu am bagat 9 bari. E treaba de suprafata de contact si latime a cauciucului. Cu reglajul schimbatoarelor e un pic mai complicat. Ai pe maneta sau la schimbator niste suruburi prin care trece cablul. Cablul trebuie intins din ele. Ca sa schimbe bine, trebuie ca rotitele schimbatorului sa fie in acelasi plan cu pinionul vizat de viteza respectiva. Daca lantul e oblic, va schimba mai greu. Simplu, succes! ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 4 May 2012, 20:03 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
kum le-ar umfla din kinect
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Gata ma
![]() M-am dus la un nene care se ocupa de astea la noi in comuna. Rezultatu': 20120504_222642.jpg ( Size: 2.4mb ) Number of downloads: 394 20120504_222705.jpg ( Size: 2.65mb ) Number of downloads: 373 Acu' sincer sa fiu, a stat nenea ala peste o ora si a gadilat-o pe toate partile, a reglat tot ce se putea regla, a umflat rotile, intr-un cuvant a facut ce io n-as fi putut sa fac in timp util (trebuia sa o termin azi). |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
deci pana la urma i-ai luat biciucleta
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Va salut!!
Readuc la viata acest topic. Pentru o persoana (flăcau) de 1.80 metri si 80 de kg ce bicicleta recomandati? Roti de 27.5" sau de 29"? Sunt destul de paralel cu subiectul bicicleta, vreau ceva cu care sa ma plimb in weekend prin parc, deci nu imi trebuie ceva de fițe ci doar ceva cu care sa imi fac treaba, prin oras. Nu fac Transfagarasu' pe bicla. M-am oprit la aceste doua variante, dar sunt deschis si la alte idei. http://www.decathlon.ro/p/8378535_mtb-520q...r-275-gri.html# http://www.intersport.ro/pd/nakamura-22534...2664&color=2640 Ca buget am undeva la 1500-1600, dar daca se gaseste mai ieftin, cu atat amai bine. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tohan shk9
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
La nivelul asta de pret, cu cat e roata mai mare, cu atat e bicla mai grea. Cari fier si cauciuc degeaba-n plus.
Eu recomand sa te uiti la ceva SH pe dirtbike.ro/bazar |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Decathlon are service propriu. Daca ai o problema nu stai sa surubaresti la ea, se ocupa e ei de tot. Si decathloane sunt mai peste tot.
Pentru un om paralel cu subiectul, decathlon ftw. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Dacă o să mergi doar prin oraș, nu-ți trebuie mountain bike. Cauta un cross/trekking, roti de 28, de preferat cu furcă fixă, fără suspensie. Uite un exemplu la repezeală
http://www.marosbike.ro/city-bike/biciclet...tru-2015-c.html |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
corbex |
![]()
|
Tu esti putin cam plinut. Nu stiu daca dai sfaturi pertinente.
This post has been edited by corbex: 23 Apr 2017, 12:29 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nici n-am pretenția, fac și eu conversație.
![]() This post has been edited by Manuel: 23 Apr 2017, 19:40 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Va multumesc pentru raspunsuri.
Nu era pt mine intrebarea, era pt un amic ![]() Se pare ca a ales bicla la 1200 de la decathlon. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sunt free la parter de bloc
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
E cu precomanda.
This post has been edited by corbex: 24 Apr 2017, 11:19 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:55 |