difuzoare solenza
![]() ![]() ![]() |
difuzoare solenza
bogdan_o |
![]()
|
||
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|||
Astor |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 20 Joined: 2 July 04 ![]() |
A incercat cineva sa inlocuiasca policioara aia din spate cu una din lemn? La Maris costa 350.000 sulul de mocheta fonica (se pune peste boxe, cica nu se mai vad si mai scapi din riscurile de a fi ciodrite).
Vreau una din lemn (PAL parca ii zice, placi din aschii de lemn) pe spate, dreapta, nu curbata ca cea originala. Diferenta de sunet e imensa (chiar si prinse de metalul de la o Berlina nu se aud ca prinse de lemn). Un alt motiv e ca policioara aia e curbata si limiteaza dimenziunea boxelor. Am unele de 150W si ar fi pacat sa iau ceva mai mic doar datorita unui carton de 850.000 (atat e in vitan). Problema mea: 1) se gasesc deja facute astfel de policioare? 2) daca nu: placa o am, de traforat de face usor (max 300.000) dar imi lipsesc cauciucurile alea si "urechile" de prindere. Astea le pot gasi undeva separat sau trebuie sa improvizez? |
-------------------- |
|
Marius |
![]()
|
||||
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
... asta pentru ca am montat doua boxe mai tapene care nu cred ca ar fi rezistat pe placa initiala. |
||||
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|||||
alexnet |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 23 June 05 ![]() |
[quote]A incercat cineva sa inlocuiasca policioara aia din spate cu una din lemn? La Maris costa 350.000 sulul de mocheta fonica (se pune peste boxe, cica nu se mai vad si mai scapi din riscurile de a fi ciodrite).
[/quote] Da, eu mi-am inlocuit-o chiar la Maris si sunt foarte multumit de lucrare (facut policioara noua din lemn, pus mocheta + boxe). [quote] Problema mea: 1) se gasesc deja facute astfel de policioare? 2) daca nu: placa o am, de traforat de face usor (max 300.000) dar imi lipsesc cauciucurile alea si "urechile" de prindere. Astea le pot gasi undeva separat sau trebuie sa improvizez?[/quote] 1) nu stiu. 2)eu nu am avut nevoie nici de cauciucuri si nici de urechi, am pus 2 holsuruburi prin suportul de plastic in policioara de lemn (de jos in sus) si sta foarte bine, ai si loc pentru bagat bagaje. smile.gif |
-------------------- |
|
ANGELK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Dati-mi si mie adresa de la Maris.
Astor, cat te-a costat toata treaba? |
-------------------- Vrei nu vrei, o Solenza e bine sa-tzi iei :)
|
|
alexnet |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 23 June 05 ![]() |
Vezi aici: http://www.marisgroup.ro la contact. Au 2 adrese. |
||
-------------------- |
|||
Astor |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Banned Posts: 20 Joined: 2 July 04 ![]() |
Scump, ~ 1.000.000 doar montajul boxelor pe spate. Daca nu ai grija se arunca la pret ca niste ospatari in centrul Bucurestiului. Doar 350.000 mi-au luat pe "mocheta fonica", mocheta care nu-si avea rostul fiindca boxele erau peste ea. Incearca sa-ti cumperi singur mocheta (ordinara, subtire, preferabil culoarea masinii) si placa de PFL sau PAL si intreaba exact inainte cat te costa. Vezi ca au si obiceiul sa "uite" de anumite costuri si te anunta cand e treaba gata ca iti trebuie si produsul X care costa doar nu stiu cate sute de mii de lei (asa cum m-au taxat cu un 1.500.000 pentru deschiderea la portbagaj, ca, "chipurile", modulul de deschidere portbagaj" costa 1.000.000 lei si "uitasera" ca-mi trebuie si motorasul pe care mi-au cerut inca 500.000 lei). De faptul ca in magazin vezi scris "alarma 5.000.000 cu montaj gratuit" iar pe factura iti trec "alarma 2.000.000 + montaj 3.000.000" ca sa nu-ti poti cere banii inapoi pe alarma nu mai are sens sa amintesc. Cauta si alte service-uri inainte de a te duce la Maris, nu e chirurgie pe creier sa traforezi in placaj si sa capsezi o mocheta peste el. |
||
-------------------- |
|||
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:32 |