airbag lateral
![]() ![]() ![]() |
airbag lateral
ety |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 24 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2006 laureat +
- B 53 ETY
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Crezi ca merita efortul? Sa nu cumva sa faci confuzie intre cele laterale (din scaune) si cele tip cortina.
Cele tip cortina sunt cele care te pot proteja cu adevarat, iti protejaza zona capului. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
asta e, protejarea capului ar fi un castig. nu cred ca ai cum sa faci toate reglajele ca sa se declanseze cum si cand trebuie
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si care ar fi acele reglaje?
Oh, boy... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
da, cum sa nu, il reglezi pana iese gata regulat.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
La voi la tara asa se regleaza din laptop?????????
Are un potentiometru cu accelerometru bai, il reglezi cu surubelnita. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ety @ 27 May 2009, 13:50) are cineva idee daca se poate monta airbag lateral pe un logan care nu are. eu ma gandeam sa achizitionez o alta pereche de scaune fata, de la alta masina, care au airbag si sa le montez pe logan. pana aici ar fi ok, prolema este daca se pot activa ma gandeam poate cu un accelerometru. Deci nu se poate. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
OldMan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 8 April 05 ![]() |
Ba se poate.
Schimbi masina. |
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
klaus |
![]()
|
Ba se poate si fara schimbat masina.
Trebe UCE airbag care suporta laterale, trebe senzori de pus in prag, trebe scaune cu aibaguri, trebuie instalatie electrica suplimentara de legautra uce airbag-senzori-airbaguri, se fac setarile de activare din interfata. Eu cred ca nu merita efortul. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ety |
![]()
|
mi se pare un cam complicat ceea ce spui tu klaus, eu ma gandeam la ceva de genul un montaj care sa vada sau sa inregistreze o alta miscare a masini fata de miscarea pe care o are masina in momentul respectiv
|
--------------------
dacia
logan
2006 laureat +
- B 53 ETY
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
trebuie alt calculator, si alti senzori, e bine?
ma duc maine la librarie si imi cumpar un dictionar de termeni dinastia, de nu va tin numai in dinamometre si turbodefazari ![]() ideea e ca am zis ca e GREU, spre imposibil ... |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
ety |
![]()
|
nimic nu este imposibil
greu da dar imposobil nu |
--------------------
dacia
logan
2006 laureat +
- B 53 ETY
|
|
klaus |
![]()
|
Marian66, vezi totusi ca esti in eroare ca s-ar face reglaje after-productie pentru declansarea "cum si cand trebuie". Daca pui piesele nu ai ce reglaje sa faci, decat sa le activezi.
La airbaguri nu-i spui prin interfata la ce acceleratie sa se deschida, cat sa se deschida si alte d-astea. Acele setari le face producatorul (airbagurilor si uce-urilor de airbag) si atat, nu vreun mesterica prin service. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 28 May 2009, 19:04) Ba se poate si fara schimbat masina. Trebe UCE airbag care suporta laterale, trebe senzori de pus in prag, trebe scaune cu aibaguri, trebuie instalatie electrica suplimentara de legautra uce airbag-senzori-airbaguri, se fac setarile de activare din interfata. Eu cred ca nu merita efortul. Si cand da rar-ul peste tine.... sau faci un accident si observa baietii ca airbagurile alea nu sunt conforme cu definitia masinii ce faci? Puscarie? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
klaus |
![]()
|
Oare?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ety |
![]()
|
UCE, senzori si scaunele trebuie sa provina de la acelasi tip de masina sau se pot lua si de pe alte tipuri de masini, adica scaune de opel, senzori de ford si UCE de la alta masina.
daca merge si asa nu ar mai fi asa de greu ca le iei din dezmembrari. |
--------------------
dacia
logan
2006 laureat +
- B 53 ETY
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
@ety si care e directia normala de deplasare? si daca se misca masina pe gheata si o sa mearga pe lateral ce faci dai petrecere, umfli baloane? senzorul normal e cu deformare nu cu accelerometru.
|
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Esti tu 100% sigur?
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
ety |
![]()
|
Era vorba de impact lateral si eu cred ca accelerometru poate masura forta de impact.
Daca se pun si senzori in praguri eu zic ca este ok, pentru a sti unitatea pe ce parte a foost lovita masina, din puntul meu de vedere, acum astept si punctele voastre de vedere |
--------------------
dacia
logan
2006 laureat +
- B 53 ETY
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
ety |
![]()
|
Din cate stiu eu acceleromertru masoara forta de impact, atractia gravitationala forta G, nu stiu daca are de unde sa stie daca a fost lovita pe dreapta sau stanga, daca tu sti mai bine e ok dar atunci de ce se pun si senzori?
![]() |
--------------------
dacia
logan
2006 laureat +
- B 53 ETY
|
|
valerica1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 5 June 09 ![]() |
QUOTE(ety @ 5 Jun 2009, 12:23) Din cate stiu eu acceleromertru masoara forta de impact, atractia gravitationala forta G, nu stiu daca are de unde sa stie daca a fost lovita pe dreapta sau stanga, daca tu sti mai bine e ok dar atunci de ce se pun si senzori? ![]() are 3 directii x y z , care au toate semne plus minus , deci da poate sa afle cu un soft pe masura directia de unde e impactul ma refer la cele cu trei directii nu la cele unidirectionale B&K This post has been edited by valerica1: 5 Jun 2009, 14:33 |
--------------------
sandero
2009
diverse
|
|
valerica1 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 28 May 2009, 18:04) te contrazic , acum cateva ziel a avut loc un accident pe linia lui 41 crangasi si ....loganu s-a lovit lateral de un stalp , si soferul a murit masina era putin avariata, toata lumea s-a mirat cum s-a intamplat era clar s-a lovit lateral si in lipsa airbag-ului ...... QUOTE(einstein1984 @ 28 May 2009, 20:45) Si cand da rar-ul peste tine.... sau faci un accident si observa baietii ca airbagurile alea nu sunt conforme cu definitia masinii ce faci? Puscarie? ai terminat AR in bucuresti si nu stii cum sta treaba cu RAR-ul ![]() |
--------------------
sandero
2009
diverse
|
|
driverx |
![]()
|
Hooo nea valericaaaaaa.....
1) S-a tras concluzia ca nenea a murit de la bucatile din stalp intrate in creierasul lui? 2) TU chiar crezi ca airbagu ala din scaun ti-ar proteja capul? Chiar crezi? Chiar? 3) Sansele unui om sa moara intr-o masina (indiferent de marca) se masoara in functie de aprecierile emise de gura-casca din jurul accidentului referitor la gradul de deformare a conservei? Mai sa fie... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
klaus |
![]()
|
Valerica tata, ca de obicei, citesti alb si intelegi negru.
Mai citeste inca o data, si inca o data, si inca o data si tot asa pana reusesti sa intelegi. Daca in urma acestui efort de intelegere devi un bodhisattva, imi datorezi si o bere. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
valerica1 |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 29 Jul 2009, 19:30) Hooo nea valericaaaaaa..... 1) S-a tras concluzia ca nenea a murit de la bucatile din stalp intrate in creierasul lui? 2) TU chiar crezi ca airbagu ala din scaun ti-ar proteja capul? Chiar crezi? Chiar? 3) Sansele unui om sa moara intr-o masina (indiferent de marca) se masoara in functie de aprecierile emise de gura-casca din jurul accidentului referitor la gradul de deformare a conservei? Mai sa fie... 1 da legistul a zis 2 da uitate pe you tube la teste sa vezi cum se protejeaza capul airbag-ul 3 in acest caz oricine isi da seama ca daca avea airbag supravietuia( doar usa sofer era lovita , vezi masina0 29 Jul 2009, 21:40: QUOTE(klaus @ 28 May 2009, 18:04) Ba se poate si fara schimbat masina. Trebe UCE airbag care suporta laterale, trebe senzori de pus in prag, trebe scaune cu aibaguri, trebuie instalatie electrica suplimentara de legautra uce airbag-senzori-airbaguri, se fac setarile de activare din interfata. Eu cred ca nu merita efortul. This post has been edited by valerica1: 29 Jul 2009, 21:40 |
--------------------
sandero
2009
diverse
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
S-a mai scris: nu confunda airbagul lateral cu cel de tip cortină.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:22 |