DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 5 6 7 8 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ca sa nu patiti si voi... :(

Bobo
post 16 Sep 2003, 14:14
Post #181

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Faza cu soferi civilizati in Cluj a trecut ... semnalizeaza cu 5 m inaintea manevrei...

Hehe smile.gif Pai e ceva totusi ... biggrin.gif

5 m e parfum pe langa nici un semnalizat. biggrin.gif Asta daca nu esti MoneyTalks sa consideri ca civilizat e sa NU semnalizezi. icon_evil.gif icon_evil.gif

a propos de semnalizare: chestia asta nu stiu daca e bine sa o legam neaprat de civilizatie.. mai bine o numim obicei prost; spun asta dandu-va un ex.: japonia, unde nu se prea obisnuieste sa se faca lucrul asta; nu mai spun de tarile meridionale, gen, grecia, italia...
macar de ar fi toate ok, in afara de asta..

nu intelegeti ca apar pe cei ce nu semnalizeaza, mie mi se pare super important, dar cand te mai uiti in jur si vezi ca nu e totul ca la carte...

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ashu
post 16 Sep 2003, 15:56
Post #182

Membru erectil

Faza cu soferi civilizati in Cluj a trecut ... semnalizeaza cu 5 m inaintea manevrei...

Hehe smile.gif Pai e ceva totusi ... biggrin.gif

5 m e parfum pe langa nici un semnalizat. biggrin.gif Asta daca nu esti MoneyTalks sa consideri ca civilizat e sa NU semnalizezi. icon_evil.gif icon_evil.gif

Ia mai citeste ce am zis si incearca sa si intelegi laugh.gif laugh.gif

Ia mai citeste tu ce-ai zis si incearca sa intelegi ce ai spus. Poate ai vrut sa spui altceva si n-ai reusit. In principiu m-ai jignit gratuit fara sa ai macar vreun dram de dreptate. :x :x
Personal consider ca ori n-ai inteles ce am povestit io, ori esti fie taximetrist, fie miner. Io ti-am mai pus niste intrebari la care daca incercai sa raspunzi ti-ai fi dat probabil seama ca n-ai dreptate. Da probabil efortu intelectual ar fi fost prea mare. Raman la prima mea parere, oi fi si tu obosit...

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
+
ashu
post 16 Sep 2003, 16:03
Post #183

Membru erectil

a propos de semnalizare: chestia asta nu stiu daca e bine sa o legam neaprat de civilizatie.. mai bine o numim obicei prost; spun asta dandu-va un ex.: japonia, unde nu se prea obisnuieste sa se faca lucrul asta; nu mai spun de tarile meridionale, gen, grecia, italia...
macar de ar fi toate ok, in afara de asta..

nu intelegeti ca apar pe cei ce nu semnalizeaza, mie mi se pare super important, dar cand te mai uiti in jur si vezi ca nu e totul ca la carte...

Nu ma pronuntz asupra Japoniei, insa Grecia si Italia cu siguranta sunt mai putin civilizate ca Germania. Si acolo se semnalizeaza...
Parerea mea e ca o componenta esentiala prin care as defini civilizatia este gradul de respectare al regulilor de catre societate. Daca intr-o societate regulile sunt facute ca sa fie incalcate, cum e la noi, atunci cu greu poti spune ca societatea aia e civilizata. Cand intr-o proportie covarsitoare lumea respecta regulile societatii respective, ca in Germania, atunci aia-s departe. Io asa cred. Daca grecii o duc mai bine ca noi si-s in UE nu inseamna automat ca sunt reper de civilizatie in Europa.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
+
Watchful snake
post 16 Sep 2003, 16:14
Post #184

Membru

From: București

Așa este. Fiecare pădure are uscăturile ei. Oamenii sînt, fundamental, peste tot aceiași. Un japonez, un neamț, un grec sau un american (ca să nu mai vorbim de un român) cu toții ar vrea să muncească mai puțin dar să fie plătiți mai bine. Numai că unii respectă mai mult regulile, alții mai puțin. Unii s-au învățat să fure și li se pare normal. Alții au respectat regulile și au ajuns departe. De aici, gradul de civilizație. Sînt de acord cu ashu.

--------------------
Dacia Solenza Clima 2003
Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
+
sonycu
post 27 May 2008, 16:47
Post #185

Alpinist de weekend !!

QUOTE(dragOn @ 22 Jul 2003, 09:10)
S-ar putea sa va cam suparati pe mine dupa ce ve-ti citi urmatoarele:
Din fire conduc destul de tare poate undeva peste limita legalitatii, insa incerc sa nu ii incomodeze pe ceilalti participanti la trafic care circula disciplinat, nu iau fete nu ii oblig pe ceilalti sa franeze ca sa ma bag eu, etc... In schimb cer cam acelasi lucru si de la ceilalti participanti, iar atunci cand se nimereste vre-unul sa conduca ca pe mosia lu tacsu, apoi ce iese nu va doriti sa vedeti... Asta e mentalitatea mea si nu cred ca o voi schimba fie ca e bine, fie ca e rau.
Ca sa va dau un exemplu: Veneam intr-o zi pe linia lu 15 prin fata parcului Carol, ma cam grabeam, in fata mea o masina de Scoala, se taraia de ma plictisisem, nu am clacsonat nu am zis nimic, dehh e scoala. In fata parcului imi iau inima-n dinti si dau s-o depasesc, pe dreapta ce e drept pt ca pe stinga veneau ceilalti (pe contrasens, ca asa e frumos), instructorul ma vede si am vazut (si simtit) cum calca acceleratia ca sa nu ma lase, lucru ce a dus la nereusita incercarii mele de depasire si aproape a reusit sa ma trimita intr-un pom. Dupa ce m-am dezmeticit din sperietura m-am dus in spatele lui si ii vedeam fata satisfacuta, parca il si auzeam cu ii povestea elevului ca o sa intalneasca tot felul de dementi din astia si ca asa trebuie procedat ca sa se invete minte... Il depasesc si merg in fata lui cam cu aceeasi viteza, foarte aproape, mai mergem zece metrii si aproape de o trecere de pietoni (unde nu trecea nimeni) calc frana cat pot si ma uit in oglinda... Nu a apucat sa mai franeze si el a luat (instructorul) de volan stanga si s-au dus pe contrasens, noroc ca nu veanea nimic din fata. Apoi am plecat, sper ca si-a invatat lectia!
Asa ca fereti-va de mine!

*

nu e vorba ca ma supar.. dar nici nu pot sa fiu de acord cu actiunea ta..

inteleg ca nu te-ai gandit si la eleva/elevul din respectiva masina.. daca instructorul facea accident crezi tu oare ca numai el se lovea? implicit suferea si soferul.. si el ce vina avea? nici actiunea instructorului nu a fost una ok dar totusi.. dintr-o prostie puteai face rau la o persoana absolut nevinovata..

eu zic sa iei si asta in considerare..

--------------------
Ex Dacia Solenza, Echiparea Scala, An 2004
Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
+
Sclaud
post 27 May 2008, 17:12
Post #186

Status: activ

From: Brasov

QUOTE(sonycu @ 27 May 2008, 17:47)
nu e vorba ca ma supar.. dar nici nu pot sa fiu de acord cu actiunea ta..

inteleg ca nu te-ai gandit si la eleva/elevul din respectiva masina.. daca instructorul facea accident crezi tu oare ca numai el se lovea? implicit suferea si soferul.. si el ce vina avea? nici actiunea instructorului nu a fost una ok dar totusi.. dintr-o prostie puteai face rau la o persoana absolut nevinovata..

eu zic sa iei si asta in considerare..
*

Lasa-l man ca poate s-o fi schimbat din 2003 wink.gif
Vorba aia ... 5 ani ... eheeeeeee - ce vremuri rolleyes.gif

This post has been edited by Obscuru: 27 May 2008, 17:13

--------------------
none none 2019 - BV-XX-XXX
+
sonycu
post 27 May 2008, 17:14
Post #187

Alpinist de weekend !!

@ obscuru

se prea poate.. sunt de parere ca omul se poate schimba.. daca vrea..

cristi

--------------------
Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
+
R19/16v
post 27 May 2008, 17:34
Post #188

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Instructorul nu poate accelera.

Observatie personala - actiuni tipice ale unui posesor tipic de passat.

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
adrian.paul
post 27 May 2008, 18:18
Post #189

Membru autentic

De unde asta cu instructorul nu poate accelera?

--------------------
Logan Prestige 2008 1.5 Dci
+
ionutzp
post 28 May 2008, 00:09
Post #190

Membru incepator

Asta cu franatul brusc nu e de facut. Dar tot am facut-o odata. Veneam linistit cu masina de la Bellu, de la o inmormantare, cu parintii si fratele meu in masina. Am intors masina in directia Oltenitei si rulam pe linia de tramvai, acolo se lucra si trebuia sa intru pe banda 2. Semnalizez, merg pana unde nu se mai putea inainta pe sina, nimeni nu ma lasa sa intru desi se circula bara la bara, foarte incet. In sfarsit, ma bag in fata unuia cu un mic SUV, poate cam din scurt. Asta din spate incepe sa claxoneze si sa-mi faca semne cu farurile. Dar nu o data, de doua ori ci incontinuu. M-am enervat putin si am franat brusc. Si el la fel. Si de aici a inceput circul.

Disperatul demareaza, ma depaseste prin stanga (intre timp se putea circula si pe acolo) si opreste brusc in fata mea. Semnalizez si eu stanga, fara sa opresc, il depasesc si incerc sa merg mai departe. Ala pleaca din nou, face slalom printre masini (eram deja ceva mai departe), iar ma depaseste, iar franeaza brusc in fata mea si coboara din masina! Franez si eu si, cand sa plec, mi se opreste motorul. Na belea, ma cam speriasem un pic, si eu si pasagerii mei. In fine, dau o cheie, plec, nebunul dupa mine. Din pacate era cam mult trafic, nu prea ne puteam alerga prea mult, il las sa ma depaseasca si intorc pe sensul opus. Animalul dupa mine, intoarce si el. Eu intorc iarasi, doar in sensul ala aveam treaba. Cretinul intoarce din nou si el (cred ca tot in aceeasi directie avea si el treaba). Ma depaseste iar, opreste in fata mea si de data asta cedez. N-aveam chef sa-mi petrec toata dupa amiaza jucand leapsa cu boul, asa ca nu mai plec, oricum traficul se cam ambuteia si abia asteptam sa ajung la parastas. Blochez usile (mama, speriata, din spate: opreste draga, sa vedem ce vrea, sa discutam cu omu') si astept sa vad dihania in actiune. Dihania era pe la vreo 40-50 de ani, cu par alb si barba carunta, rosu la fata, parea un pic cam suparat, asa.

Scurt si hotarat, a tras de clanta, a vazut ca nu se deschide si s-a multumit cu un pumn in geam si o palma peste oglinda (asta mi-a placut, a fost un fel de bonus). In timpul asta urla "asa faci tu ma, asa pui tu frana ma? @#$%". Dupa care s-a dus catre masina lui, nu inainte de a se uita ostentativ la numarul meu de inmatriculare si sa mai mormaie ceva, probabil ca avand o informatie asa de pretioasa sigur putea face demersuri pentru a mi se lua boii de la bicicleta.

In fine, a facut undeva dreapta, inainte de intersectia cu Brancoveanu. Avea o Honda argintie, CRV sau cam asa ceva, cu numar de Bucuresti. Daca-l vedeti aveti grija, ca se aprinde repede, saracul.

--------------------
Dacia Logan 2005 - Laureate 1.6
+
R19/16v
post 28 May 2008, 00:21
Post #191

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

ionut, nu e nimeni obligat sa te lase pe tine sa te bagi in fata lui.

Drept urmare, pe viitor, asteapta pana ti se permite sa intri in coloana, nu forta intrarea!

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
puiu82
post 28 May 2008, 01:50
Post #192

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

QUOTE(R19/16v @ 27 May 2008, 18:34)
Instructorul nu poate accelera.

Observatie personala - actiuni tipice ale unui posesor tipic de passat.
*

Instructorul poate accelera!!
Observatie personala-in 2003 nu avea passat.
P.S.Nu il cunosc pe Dragon si nu sunt de acord cu metoda lui.

Scuze pt.off-topic.

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
ionutzp
post 28 May 2008, 01:57
Post #193

Membru incepator

Nu e nimeni obligat, dar daca se merge foarte incet sau coloana in fata mea tocmai se opreste, INTOTDEAUNA ii las pe cei care vor sa intre in coloana. Daca toti ar proceda asa, traficul ar fi mai fluid. Incapatanarea unora de a nu lasa pe nimeni sa intre in coloana duce in final la blocaje. Si nu vorbesc de cei care depasesc pe contrasens sau pe banda de urgenta, trotuar etc. Ce te costa sa fii amabil? Din contra, ai de castigat.

--------------------
+
sonycu
post 28 May 2008, 10:46
Post #194

Alpinist de weekend !!

@ ionutzp

uite.. eu de regula las alti soferi sa intre in fata mea.. dar.. depinde foarte mult de modul in care o fac..

daca da omul semnal si are bun simt il las, intotdeauna, opresc eu masina si il las, dar daca vii si tragi brusc de volan in fata si ma blochezi nu o sa fiu tare incantat.. adica nu vii si te bagi in fata obligat fortat.. totul tine de bun simt..

tu stii mai bine cum s-a petrecut evenimentul respectiv dar uite vezi, pentru unii dintre noi conteaza cum abordezi problema..

cu stima, cristi

This post has been edited by sonycu: 28 May 2008, 10:46

--------------------
+
Sony
post 28 May 2008, 10:53
Post #195

Membru autentic

From: Ban Land

ionutzp, cati ani ai?

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
ionutzp
post 28 May 2008, 11:32
Post #196

Membru incepator

Asa e, depinde foarte mult de situatie. Dar nu fac gesturi deplasate, sa "iau fața" cuiva.

Sincer, mie mi-e foarte drag carnetul de conducere, n-as prea vrea sa mi-l ia astia de la rutiera. Asa ca m-am obisnuit cu regulile, desi mi se pare exagerat sa-ti suspende permisul daca ai ratat un pieton care parca vroia, parca nu vroia sa traverseze. Eu unul incetinesc la fiecare trecere de pietoni, sa nu care cumva sa nu observ pietonu' manifestandu-si intentia. Am fost ironizat de prieteni care circulau cu mine in masina pentru ca nu am vrut sa fac stanga peste linia continua, desi din sens opus nu venea nimic.

Oricum, a fost un gest de neam prost sa pun frana in fata aluia. Dar sa m-alerge cu masina si sa caute bataie dintr-atata lucru, mi se pare ca a luat-o razna lumea rau de tot.

La o intersectie la care se lucra, un alt smecher din asta vroia el sa ma depaseasca prin dreapta desi era evident ca nu mai avea pe unde s-o ia. Initial n-am vrut sa-l las, blocam intersectia pentru el. Pana la urma a fost atat de dobitoc incat s-a bagat. Apoi incetineste, merge in paralel cu mine si-mi arata pumnul. Un altul, acum cativa ani, la un semafor dreapta intermitent, nevazand ca sunt pietoni care traverseaza, ma claxoneaza in draci, incearca sa ma ocoleasca prin stanga, nu reuseste si imi face semn cu pumnul, se tine dupa mine cu masina, cumva cica sa-mi arate el.

Nu fac pe naivul, dar stau si ma-ntreb cateodata de unde vin astia, cum or fi parintii lor, or fi abuzat de ei cand erau mici?

Sony, cat imi dai?

This post has been edited by ionutzp: 28 May 2008, 11:36

--------------------
+
Sony
post 28 May 2008, 11:38
Post #197

Membru autentic

Sincer? Nu prea multi. Si aici ma refer la aia care teoretic ar trebui sa fie vreo 7. Practic... Dumnezeu cu mila! popa.gif

--------------------
+
Victoras2001
post 28 May 2008, 12:20
Post #198

Membru autentic

QUOTE(ionutzp @ 28 May 2008, 01:09)
rulam pe linia de tramvai, acolo se lucra si trebuia sa intru pe banda 2. Semnalizez, merg pana unde nu se mai putea inainta pe sina, nimeni nu ma lasa sa intru desi se circula bara la bara, foarte incet. In sfarsit, ma bag in fata unuia cu un mic SUV, poate cam din scurt. Asta din spate incepe sa claxoneze si sa-mi faca semne cu farurile. Dar nu o data, de doua ori ci incontinuu. M-am enervat putin si am franat brusc. Si el la fel. Si de aici a inceput circul.
*

QUOTE(ionutzp @ 28 May 2008, 02:57)
Nu e nimeni obligat, dar daca se merge foarte incet sau coloana in fata mea tocmai se opreste, INTOTDEAUNA ii las pe cei care vor sa intre in coloana. Daca toti ar proceda asa, traficul ar fi mai fluid. Incapatanarea unora de a nu lasa pe nimeni sa intre in coloana duce in final la blocaje. Si nu vorbesc de cei care depasesc pe contrasens sau pe banda de urgenta, trotuar etc. Ce te costa sa fii amabil? Din contra, ai de castigat.
*

Ce ma costa sa fiu amabil? Pai nu-s destul de ammabil ca stau in coloana (ca prostul - in opinia unora) ore in sir? De ce sa te las pe tine sa intri in fata mea? Il las pe unul care vine de pe o strada lateral-dreapta si are dreptul sa circule pe bulevardul ala. Dar pe unu' care depaseste coloana pe stanga, N-O SA-L LAS NICIODATA sa intre in fata mea.
Ca sa nu mai spun ca "te-ai enervat nitel si ai franat brusc, iar de aici a inceput circul". Ma lasi? In trafic sunt intr-adevar oameni care nu se descurca. Da-i simti si-i ajuti. Plus ca sunt oameni fini, cu prestanta si bune maniere. Insa, cand dai de unul cu conceptiile tale, e firesc sa te dai jos la el...

In alta ordine de idei, de unde dracu' ai scos-o p-asta cu "Incapatanarea unora de a nu lasa pe nimeni sa intre in coloana duce in final la blocaje."??? La blocaje duce tupeul alora care depasesc coloana, apoi se baga ca marlanii si a alora care vad ca-i galben, da tot se pun de-a curmezisul in mijlocul intersectiei. Iar cand vrei sa-i faci sa se uite la tine, sa le bati obrazul, se fac ca nu aud si se uita numai inainte.
Ai o bila neagra de la mine, dar nu la reputatie, ca nu meriti oboseala! icon_mrgreen.gif

This post has been edited by Victoras2001: 28 May 2008, 12:40

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
drumaru
post 28 May 2008, 12:53
Post #199

Membru

Victoras, exact asta voiam sa spun si eu. Mersi ca m-ai scutit de efort smile.gif

This post has been edited by drumaru: 28 May 2008, 12:53

--------------------
Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP
+
Sony
post 28 May 2008, 15:01
Post #200

Membru autentic

Victoras up.gif

--------------------
+
DAVIDK
post 28 May 2008, 16:19
Post #201

Membru autentic

da' nici eu nu-i las p-astia tupeisti care vin de pe linia de tramvai, nici macar semnal nu pun, si se bazeaza ca orice fraier ii vede ca sunt grabiti si tre' sa le faca loc. E, uite, eu nu vreau sa ii vad. Prefer sa dau prioritate la 100 care vor sa intre de pe stradutele mici decat sa las un ghiolban d-asta care a tasnit din fundu coloanei drept pe linia de tramvai. A, m-am mai magat si eu pe linia de tramvai, da macar nu am tupeu sa zic "ce magari, nu ma lasa in fata lor"

--------------------
Renault Symbol Expression 2010, 1.4 16V
Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
+
hash
post 28 May 2008, 16:31
Post #202

calculatorist

QUOTE(ionutzp @ 28 May 2008, 12:32)
Asa ca m-am obisnuit cu regulile, desi mi se pare exagerat sa-ti suspende permisul daca ai ratat un pieton care parca vroia, parca nu vroia sa traverseze. Eu unul incetinesc la fiecare trecere de pietoni, sa nu care cumva sa nu observ pietonu' manifestandu-si intentia.
*

radmasa.gif Ce sa faca saracu' piton, sa scoata din san o pancarta pe care sa scrie cu litere de-o schioapa "VREAU SA TREC!" ?

Daca e pe trotuar, langa trecere, si se uita la dom' sofer, ce vreti mai mult? Se pune frana si se invita pitonul sa treaca! (Cu grija totusi ca vin smecheri care te pot depasi pe trecere, si risca sa calce pitonu'. Se pare ca exista si specii de pitoni circumspecte, care tin suficient de mult la propria piele si scot numa' capu')

--------------------
- - -
+
DAVIDK
post 28 May 2008, 16:40
Post #203

Membru autentic

E mai bine sa ratezi pitonu'. Ca daca-l nimeresti, faci si puscarie blush.gif . Asta e alta lege aberanta, da' ne-am obisnuit cu ea.

--------------------
Renault Symbol Expression 2010, 1.4 16V
Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
+
tribunul
post 28 May 2008, 16:48
Post #204

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Victoras2001, felicitari.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
daniM
post 28 May 2008, 17:12
Post #205

Membru autentic

From: Gugulania

*** TEXT RASIST/atitudine xenofoba ***

Ai BAN 10 zile !

This post has been edited by Liviu: 29 May 2008, 07:12

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
ionutzp
post 28 May 2008, 21:50
Post #206

Membru incepator

Bag seama ca nu ne-am inteles. Nu era nicio depasire pe linia de tramvai. Chiar nu-mi sta in caracter sa fac chestii de-astea pentru ca 1) nu vad de ce eu as fi mai grabit decat altii, sunt sigur ca toti cei ce stau in coloana au treburi la fel de importante ca ale mele de rezolvat si 2) tramvaiul e mai important decat automobilele, intrucat daca e blocat e ca si cum ai bloca 100 de oameni sau cat o transporta el acolo.

Eu am intors de pe un sens pe celalalt, m-am nimerit pe linia de tramvai intrucat era folosita ca banda (se lucra pe lateral, era putin haos), iar apoi acea banda se bloca din cauza lucrarilor, singura folosita fiind cea din dreapta liniei.

Poate sunt intr-adevar nesimtit cand cred ca in situatii in care o banda e blocata la un moment dat de lucrari si oricum se circula cu viteza mica sa se aplice asa-numitul principiu al fermoarului. De fapt aveti dreptate, "ghiolbanii" si "tupeistii" prinsi acolo trebuie sa ramana pe loc pana treceti voi.

--------------------
+
Motreanu Sorin
post 28 May 2008, 23:18
Post #207

-

From: -

Foarte trist ce s-a intamplat cum din pacate aceasta minoritate este responsabila de multe astfel de fapte.Dar ia sa vedem cam de ce? In linii mari desigur

Dar daca ne gandim bine la faptul ca in ziua de azi nu primesc locuri de munca nici cei are vor sa munceasca,sunt nedreptatiti,au fost deportati,azi tratati ca niste gunoie ( in autobuz,pe strada,sau la locul de munca)cu toate ca sunt cel putin intelectual EGALI ca potential cu "albii" deja incepem sa intelegem cauzele care au dus la aceste manifestari !

Una dintre cauzele acestor manifestari ale tiganilor este si mentalitatea de toata jena expusa de tipul din Caras. JENANT am spus si nu am spus mult,din potriva prea putin fata de impactul pe care o astfel de mentalitate primitiva il genereaza.

Un om modern,educat,pregatit sa triasca in prezent stie ca stigmatizarea,stereotipia si generalizarea duc la fenomenle pe care le intnim zi de zi.Decat sa le dea tipul de mi sus foc,mai bine ,cu respectarea drepturilor omului si tratati ca OAMENI ar fi sa-i punem la munca.Atitudinea expusa mai sus este periculoasa si ar tebui sa fie adus in atentia celor in masura sa domoleasca asemnea comportamente rusionase.

--------------------
- - --
+
Sony
post 29 May 2008, 00:14
Post #208

Membru autentic

QUOTE(ionutzp @ 28 May 2008, 22:50)
Poate sunt intr-adevar nesimtit cand cred ca in situatii in care o banda e blocata la un moment dat de lucrari si oricum se circula cu viteza mica sa se aplice asa-numitul principiu al fermoarului.
*

Da bre, e normal sa inchizi fermoarul cu o frana in fața aluia. Mama lui de nesimtit batran care te obliga pe tine sa iei pietonii din statia de tramvai! Aia nu aveau abonament pentru masina lu' matale.

This post has been edited by Sony: 29 May 2008, 00:14

--------------------
+
ionutzp
post 29 May 2008, 00:19
Post #209

Membru incepator

Sony, sofezi sau nu sofezi, vremea figurilor astea in trafic trece.

--------------------
+
Sony
post 29 May 2008, 00:23
Post #210

Membru autentic

Dar nu vad de ce trebuie sa te suportam noi pana iti trece.

--------------------
+
8 Pages « < 5 6 7 8 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 02:21
Forum Renault