Ca sa nu patiti si voi... :(
![]() ![]() ![]() |
Ca sa nu patiti si voi... :(
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie unul mi se pare o atitudine de neam prost (am criticat atitudinea si nu forumistii) ca atunci cand coloana merge pe viteza foarte incet sa nu il lasi pe unul din lateral sa se bage si el. Ce castigi daca esti cu o masina mai in fata decat celalalt? Aia care se baga pe linia de tramvai si vor sa intre in fata oricum se vor baga la nesimtire intr-un fel sau altul asa ca nu merita sa aveti masina lovita din cauza unui dobitoc. Pe aia care ii vad pe margine le fac semn cu farurile sa se bage bineinteles cand coloana merge incet. Repet: mi se pare o atitudine de neam prost sa nu ii lasi si pe altii daca oricum mai mult stai decat mergi.
This post has been edited by ionutctn: 29 May 2008, 10:04 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mie mi s-a întâmplat de multe ori mai mult să stau decât să merg din cauza ălora care depășeau coloana și apoi se băgau în fața noastră mulțumită băieților deștepți ca tine.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Aia care depasesc coloana si se baga in fata oricum intra la nesimtire; se apropie de masina de langa ei pana ala cedeaza; nu cedeaza ala, cedeaza urmatorul. Aici era vorba de aia care stau pe margine.
Situatie este similara cu cea a pietonilor care traverseaza prin ploaie in loc nepermis iar un sofer cu legea in mana nu ii va lasa sa traverseze chiar daca el sta in masina la caldura iar aia saracii alearga prin ploaie sa se adaposteasca undeva dar nu asta conteaza, conteaza ca nu au voie sa traverseze prin loc nepermis. Asta iar mi se pare o treba de neam prost. |
--------------------
Dacia
1310
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Bai nene, stii care-i treaba de neam prost? Ca tot ne scosesi pe toti neamuri proaste. Ala care fuge ca gandacul de bucatarie prin ploaie, poate da coltul!!! Inteleg sa-l las sa traverseze ca-l ploua si pierde troleul (chiar o fac), dar sa nu fuga in toate partile cand i se scoala lui, ca eu n-am chef sa-mi indoi capota. Las-o balta, ca nu-s obligat sa las pe oricine sa traverseze pe unde i se ridica numai pe motiv ca-l uda pana la oua. Oricum traverseaza fiecare pe unde poate sau apuca. Eu respect semnele de circulatie. La ele sunt atent. Ca nu intru ranjind intr-un bou care traverseaza haotic, e partea a doua. Dar daca o voi face (Doamne fereste) vreodata, sa aiba bani de service.
Nu mai devreme de duminica, ma duceam spre Balotesti. Cine crezi ca traversa DN1 chiar inainte de Prisma? O BABA DE 80 DE ANI!!!!!!! Prin tot traficul ala. Am oprit si-am lasat-o sa treaca. In spate, pe banda din dreapta, venea unul cu mintea limpede, care a inteles relativ repede ce trebuie sa faca. S-a oprit toata circulatia, ca sa traverseze baba. Si nu ploua! ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 29 May 2008, 13:26) Nu mai devreme de duminica, ma duceam spre Balotesti. Cine crezi ca traversa DN1 chiar inainte de Prisma? O BABA DE 80 DE ANI!!!!!!! Prin tot traficul ala. Am oprit si-am lasat-o sa treaca. Io-te asa aom oprit si io la o trecere de pietoni! Stii ce s-a intamplat? Masina mea a fost dauna totala. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
N-auzi ca eu am avut noroc sa am in spate niste neamuri proaste cu mintea limpede?
Normal nu se face asa ceva, ca vin unii cu conceptii moderne si tesesc toata coloana. Da ma gandeam ca daca n-o las eu sa treaca (il ginisem, in timp, si pe ala din dreapta mea, conducea super bine), o vedeam la tv si n-aveam chef. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Cel mai interesant e cand un sofer 'cu conceptii moderne' conduce un camion, TIR sau o betoniera .. sa vedeti atuncea show.
|
--------------------
-
-
-
|
|
ionutctn |
![]()
|
@victoras2001
Nu am vrut sa insinuez ca sunteti toti neamuri proaste. Am dat 2 cazuri in care mi se pare normal sa ii las desi nu e dreptul lor: 1) Masinile care stau pe margine si incearca sa intre in coloana atunci cand coloana merge incet; 2) Pietonii ii las sa traverseze si in loc nepermis cand ploua si e urat afara. Despre aia care sunt neamuri proaste si depasesc coloana in viteza si franeaza in fata si se baga, oricum se baga la nesimtire chiar daca vrem noi sau nu. Pe aia poti sa nu ii lasi cu mentiunea ca s-ar putea foarte frumos sa te loveasca pentru ca aia forteaza mult intrarea la loc. Eu unul nu am vazut nici unul care se duce in fata si pe urma asteapta mult si bine sa il lase cineva sa intre. Ei se baga la nesimtire. |
--------------------
Dacia
1310
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 29 May 2008, 14:46) Bre, si io am avut in spate un Focus al carui sofer a fost tot cu mintea limpede. A fosta dauna totala si masina lui. 29 May 2008, 15:42: QUOTE(ionutctn @ 29 May 2008, 15:12) Eu unul nu am vazut nici unul care se duce in fata si pe urma asteapta mult si bine sa il lase cineva sa intre. Ei se baga la nesimtire. Eu am vazut. ![]() Cel mai tare a fost un dobitoc cu un 407 pe Colentina. Mergea pe linia de tramvai de pe contrasens si a vrut sa faca dreapta pe o straduta. Cel care era in stanga mea pe linia de tramvai l-a lasat, iar eu nu. A coborat din masina si a inceput sa urle la mine. Am facut faza cu coloana si apoi l-am vazut in oglinda destul de mult timp fix in aceeasi pozitie. This post has been edited by Sony: 29 May 2008, 14:42 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Daca e cu d-astea, mie mi-a tras-o la trecerea de pietoni o fiinta suava, blonda, de mi-a sarit casetofonu' din bord pe canapea, in spate. S-a dat jos din masina si mi-a spus "va rog sa ma scuzati dar nu stiu ce s-a intamplat".
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 29 May 2008, 20:52) Daca e cu d-astea, mie mi-a tras-o la trecerea de pietoni o fiinta suava, blonda, de mi-a sarit casetofonu' din bord pe canapea, in spate. S-a dat jos din masina si mi-a spus "va rog sa ma scuzati dar nu stiu ce s-a intamplat". Super tare ![]() Da nu v-a fost jena de pietoni si de ceilalti soferi ? |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
aveti idee ce e cu site-ul asta? wwww.pretbomba.ro
l-am gasit ca e reclama aici la noi pe forum.din ce zic ei acolo .iei produce pe preturi de nimic .asa o fi? |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
14 februarie 2001. Opresc la semafor la Baneasa si cind inca mai eram cu piciorul pe frina, vine in nene cu mertan de PH si se propteste in mine. Ne dam jos, ne uitam la masini si il intreb daca nu ia tinut frina. R: ,,A, nu, ma uitam pe aeroport, ca asa frumos ateriza un avion!'' AM INEBUNIT. Imi venea sa bat la el 2 zile.
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 29 May 2008, 21:52) Daca e cu d-astea, mie mi-a tras-o la trecerea de pietoni o fiinta suava, blonda, de mi-a sarit casetofonu' din bord pe canapea, in spate. S-a dat jos din masina si mi-a spus "va rog sa ma scuzati dar nu stiu ce s-a intamplat". Victoras cum naiba te lipesti tu numai de belele de-astea? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:44 |