ce benzina bagati?
![]() ![]() ![]() |
ce benzina bagati?
Vladd |
![]()
|
||
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|||
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Eu alimentez cu top premium 99+ dar nu stiu pentru cat timp deoarece la cum se scumpeste benzina de la o zi la alta in scurt timp nu voi mai alimenta de loc.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
daca ziceai de scumpit iti ziceam ca in zilele urmatoare:)) da d ieftinit nu stiu:)) poate peste vreo 2-3 ani=))...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
arg_solenza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 8 April 06 From: bucuresti ![]() |
eu bag de cand am luat-o doar carrera 100 de la omv si sunt foarte multumit scot consumuri record avand in vedere ca turatia medie e in jurul la 3000rpm. singura problema e ca ajuns 4.5ron
|
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
uragan |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club ! Group: Members Posts: 327 Joined: 9 July 09 ![]() |
Eu alimentez numai din Petrom V , Carrera 95 si sunt foarte multumit si de cum trage si de consum .
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 E4 , Clima
- AG ** DYN Be the one , Not Anyone !
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
bagat acum carrera 95 3.81/litru...si petrom 95
apropo petrom 95 ,are vreun aditiv in ea ? This post has been edited by abc: 15 Jul 2009, 10:02 |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
matesan adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 14 February 09 ![]() |
efix de la rompetrol
|
--------------------
dacia
solenza
2004 rapsodie
- BH 73 MAM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Marian66 @ 13 Jun 2009, 14:29) Io tot incerc de vreo 2 luni ALTO 101, ca a rasarit un Rompetrol in calea mea. Inainte (de cand i-am facut remaparea) bagam 98 de la mol. Nu mi s-a parut o diferenta evidenta intre ele. Parca trage mai bine cu 98 de la mol, da nu bag mana-n foc. This post has been edited by Victoras2001: 19 Jul 2009, 13:12 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Partea buna este ca majoritatea producatorilor au inceput sa bage in benzina veche , benzina ecologica ( adica de pe piata interna ) , desi end-user-ul ( cumparatorul ) NU are acces la benzina ecologica , care in mod normal nu ar trebui sa depaseasca 2 ron / litru !
Partea proasta este ca pretul nu se micsoreaza , desi CO scade . Partea buna e ca noxele scad , partea proasta e ca taxele vor creste . Alimentez 95 % de la Mol 95 , f rar de pe traseu cu orice benzina peste CO98 ( ca sa fiu sigur ca nu voi avea probleme ) . La 3 plinuri aprox. bag un aditiv . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
P3riculoS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 10 January 09 From: London United Kingdom ![]() |
sal eu bag numai Petrom 99 si 95 merge excelent
|
--------------------
Renault
Laguna III
2.0 dCi 150 eco2 Dynamique TomTom 5Dr FAP
- MK 60 OXP
|
|
andr3y_yoo |
![]() ![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
petrom 95 si mol 95
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
alex_20 |
![]()
|
![]() membru pentru DaCia! Group: Members Posts: 208 Joined: 7 August 09 From: Husi ![]() |
de obicei la solenza mea bag petrom 95 dar au fost cazuri cand am bagat si 99...mi se pare ca cu 99 scade consumul...oricum ce vremuri erau odata(akum vreo 7-8 luni)cand a fost si 2.72 lei benzina de 95....alea timpuri
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005
- vs03skp
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
in fine am bagat si eu benzina OMV Carerra 95 la 4,06 lei/L...sint multumit de acest produs...masina mergea beton de parca aveam in ea Petrom 99+...oare OMV Carerra de 100 cum o fi?...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
alinbum |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 9 February 08 ![]() |
ce consum aveti cu carrer 95 in oras?
|
--------------------
dacia
solenza 1.4
2003
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Care a mai incercat Carerra 100 ??? Intreb asta pt ca , desi este scumpa ( vre-o 4,62 litrul ) consumul este mai mic si anume in oras 7,7 si in afara 5,3 si de tras trage de zboara . Asta e parerea mea ... ca sa nu mai aud vorbe !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
si cu petrom 99+ la fel sint consumurile...eu de asta bag in masina si sint super multumit...dar carerra 95 s-a cunoscut la fel ca si 99+
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Eu tot carrera 100 bag si 95 dar mai rar jar manca solenza nu se intampla nimic tot asa bag de 4 ani si ceva sau cateodata mai bag si 95 dar asa mai rarut cand nu sunt fonduri PETROM evident nu MOL sau altceva
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu am folosit Petrom 95 dar la ultimul plin am bagat carrera 100 si sunt super multumit. NU ma mai intorc la aia de 95 nici mort
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Singura diferenta o dau aditivii...
Petrom nu baga aditivi pe cand OMV baga... De la Petrom singura benzina aditivata e de la PetromV si se cunoaste si la pret ![]() Se stie ca 45 % din Petrom e detinut de OMV deci benzina ar fi aceeasi... Comparatia s-ar face intre PetromV si Rompetrol.. ca amadoua sunt aditivate . This post has been edited by sky79ct: 17 Sep 2009, 09:05 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Ce spui tu acolo sunt sunt informatii partial adevarate.
In PetromV (Viva) se comercializeaza benzina by OMV din dorinta acerba a OMV-ului de a mai vinde benzina in alte statii decat ale lor, pt ca protoculul a fost ca numarul statiilor de benzina Petrom si OMV sa fie egal. Dupa ce omv-ul a venit cu pretentii de strainasi si cum romanii au fost tampiti si au acceptat pretentiile lor, au tranformat statii petrom in petromV sau au deschis altele noi. Sper ca v-am lamurit care e faza cu petromV. Acum, benzina care pleaca in cisternele OMV si Petrom este acceasi, OMV-ul are un singur aditiv (nu ii pot da numele) care in niciun caz nu face consumul sa fie mai bun ci "arde" putin mai bine, de aici diferenta de pret intre cele doua. Acum fiecare face cum vrea, benzina este aceeasi calitativ dar nu si le pret. QUOTE De la Petrom singura benzina aditivata e de la PetromV si se cunoaste si la pret biggrin.gif Petrom nu are voie sa vanda produse sub sigla OMV, aka carrera 95 sau porcaria aia de 100. Daca mergi intr-un PetromV o sa vezi ca pe statiile de alimentare este trecuta sigla OMV cu ale lor carrere. Tot ce se vinde in petromV sunt produse OMV. This post has been edited by ursul_bipolar: 17 Sep 2009, 10:02 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
Gorgociu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 20 June 09 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 SCALA
- CT 21 KTI
|
|
ramsen |
![]()
|
QUOTE(ursul_bipolar @ 17 Sep 2009, 08:36) ![]() QUOTE(sky79ct @ 17 Sep 2009, 09:05) Singura diferenta o dau aditivii... Petrom nu baga aditivi pe cand OMV baga... De la Petrom singura benzina aditivata e de la PetromV si se cunoaste si la pret ![]() Se stie ca 45 % din Petrom e detinut de OMV deci benzina ar fi aceeasi... Comparatia s-ar face intre PetromV si Rompetrol.. ca amadoua sunt aditivate . QUOTE(Gorgociu @ 17 Sep 2009, 14:45) ![]() ![]() ursule,sky aveti dreptate...asta am spus-o si eu mai sus gorgociu la tine este altceva...eu am lucrat pe cisterna la petrom si stiu care este diferentza intre petrom 95 si 99+...aditivul o face sa fie mai puternica cea de 99+...nu ma poti contrazice ca eu stiu mai bn decit tine ...poate la voi nu se pun acei aditivi in peco...asta este il i-a cel de la peco,aditivul,si il baga la el in rezervor...ai inteles? |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Pai la Rompetrol aditivii se baga cand se incarca cisterna si pleaca la peco deja aditivata...
Si cred ca asa e peste tot.. Eu am zis sa incerc si am bagat aditiv de la Valvoline (care l-am pus la 2 plinuri ) si pot spune ca se simte un efect benefic la condus.. |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
masinaromaneasca |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 April 09 ![]() |
petrom 99,de cand folosesc nu am probleme, inainte foloseam 95 era cam lenesa masina, dar este adevarat ca am schimbat si bujiile asa ca nu pot spune sigur de la ce s-a inbunatatit treaba si mai pun aditiv la 5000km
This post has been edited by masinaromaneasca: 19 Sep 2009, 17:37 |
--------------------
dacia
solenza
2004-confort
- B-75-FNA before you act ,you must think,or you can shut up and listen
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
95
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
95... sau care este mai ieftina... de 30 de lei si ma plimb de vineri pana duminica
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
gabitzu' |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 347 Joined: 5 September 09 From: Bucuresti ![]() |
eu bag de obicei de la agip, d-aia de om banal care conduce solenza, 95 parca
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia / vw
solenza confort / Golf 6
2004 1.4 mpi / 2011 1.4 TSI
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
95 oricum se comporta la fel ca si cu 99-100 .. avansul se regleaza automat in functie de benzen si motorul a fost proiectat sa pape 95.Se simte daca ai arunci un flacon de 330ml de aditiv. Oricum tine de mai multe variabile . bjii , bobina de inductie , fise .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 16:10 |